Pe 12.10.2012 KalPa - SaiPa

  • 11 215
  • 40

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Back to Back -ottelu osa 1

Kuopion pimeässä perjantain syysillassa kohtaa kaksi kauden varsin hyvin aloittanutta joukkuetta. Kotijoukkue KalPa on raapinut kasaan 19 pistettä 10 ottelusta ja majailee sarjataulukon sijalla neljä, kun taas vierasjoukkue SaiPa on yllättänyt kaikki keräämällä 11 otteluun 16 pistettä. Sarjataulukossa lappeenrantalaiset ovat kuudentena. Erinomaisen kauden alun jälkeen SaiPa on paininut usean avainpelaajan loukkaantumisen kanssa ja tällä hetkellä alla on jo viiden ottelun mittainen tappioputki. Nokkaan on tullut peräkanaa niin JYPiltä, Ilvekseltä, HPK:lta, Pelicansilta kuin Lukoltakin. Loukkaantumisista huolimatta SaiPa on kaatunut jokaisessa edellämainitussa ottelussa saappaat jalassa, eikä helppoja pisteitä ole huomennakaan kummallekaan joukkueelle tiedossa. Eniten SaiPalla on ollut ongelmia maalinteossa sekä ylivoimassa. Joukkue tarvitsee aivan käsittämättömän työmäärän yhtä maalia kohden, eikä asiaa auta yhtään useat kovan luokan poissaolotkaan. Lappeenrantalaisten ylivoimapeli on ollut liigassa kolmanneksi huonointa, mutta tämä taitaa olla jonkinlainen tilastoharha, sillä vieraskaukalossa SaiPan ylivoima on ollut suorastaan tehokasta. Sieltä kuitenkin puuttuu tärkeitä palasia, kuten viivatykit Mikko Pukka, Brian Salcido sekä Per Savilahti-Nagander yhtään ylivoiman kapellimestari Jaska Rissasta väheksymättä. Kotijoukkue KalPan ylivoima oli alkukaudesta surkuhupaisaa. Ilman Sakari Salmista ja Craig Smithiä kiekkoa ei meinattu saada edes punaviivan ylitse. Viime peleissä tähän on tullut kuitenkin hurja parannus, jonka myötä KalPan ylivoima on liigassa toiseksi tehokkainta. Alivoimapelissä molemmat on liigan ehdotonta kärkeä, joten ei siitä sen enempää.

KalPan pelaaminen on noussut alkukauden kankeuden jälkeen täysin uusiin sfääreihin. Suurin syy tähän lienee liigan paras hyökkääjä Sakari Salminen, joka on dominoinut tällä kaudella jokaisessa pelaamassaan ottelussa (pl. Ässät). Tapparaa vastaan kentälle asteli myös Nashville Predatorsin tulevaisuuden supertähti Craig "Pointsmith" Smith, a.ka Sakari Salmisen NHL-versio. Kaksikko Smith - Salminen hurjastelikin pienellä peliajalla yhteensä seitsemän pistettä Rautakorven Tapparaa vastaan, joten loukkaantumisista kärsivällä SaiPa-puolustuksella tulee olemaan Kuopion perjantai-illassa tukalat oltavat. KalPa on saalistanut viimeisestä viidestä ottelustaan kolme peräkkäistä voittoa. Ensin Espoossa KalPa-puolustus piti huolen siitä, että pisteet jäivät kotijoukkueelle, ja sitten Ässät haki jatkoaikavoiton Kuopiosta KalPan loistavasta noususta huolimatta. Kahden peräkkäisen tappion jälkeen KalPan nousuvireen on saanut kokea niin Pelicans (4-1), JYP (1-5) kuin Tapparakin (6-2). Näissä kolmessa ottelussa Dominaattori Salminen on muuten kerännyt tehopisteet 5+4=9. SM-liigan otteluohjelma näyttää taas parhaita puoliaan, sillä KalPa on levännyt viime lauantaista lähtien, joten peli saattaa olla alkuminuuteilla "vähän" hakusessa.

Molempien joukkueiden sairastuvalla on ruuhkaa. Kotijoukkueen vemppapotilaita ovat Jukka Voutilainen, Sami Kapanen sekä Jasse Ikonen, kun taas SaiPalla loukkaantuneiden kirjoissa on Antti Bruun, Brian Salcido, Mikko Pukka, Per Savilahti-Nagander, Mark Lee, Jaakko Rissanen, Ville Paalanen sekä Roberts Jekimovs. Vedin nämä nimet muuten ulkomuistista, joten todennäköisesti unohdin jonkun. Noista nimistä ainakin Savilahti-Nagander sekä Jekimovs lienee lähellä paluuta. KalPalla Sami Kapanen palaa ensi viikolla kaukaloon. SaiPa osti rahalla Detroit Red Wingsin Cory Emmertonin paikkaamaan loukkaantumisia, mutta se tärkein, eli Mikko Pukan korvaaja puuttuu yhä. Shea Weber taitaa olla edelleen vapailla markkinoilla. Emmerton saattaa muuten pelata jo perjantaina.

Odotan mielenkiinnolla SaiPan maalivahtivalintaa. Jani Nieminen on pelannut pääasiassa hyvin, mutta tuntuu päästävän yhden helpon sisään jokaista ottelua kohden. Sama homma toki Ullbergilla. Huhujen mukaan Richard näkee vieläkin painajaisia keskialueella tuulettavasta Marko Tuulolasta. Jos veikata pitäisi, niin olettaisin, että perjantaina maalivahtien taisto on Koskinen - Ullberg ja lauantaina Nieminen - Koskinen. Juha Toivosta ei uskalla päästää edes alkulämmöissä maaliin.

Kuten Veikkauksen kertoimet (1,45 - 4,85 - 4,95) osoittaa, on KalPa selvä ennakkosuosikki. Toimittaja Jussi Saarista lainatakseni sanottakoon, että KalPan breaking point perjantai-illan ottelussa on KalPan puolustus. Jos SaiPa saa sinne 60-minuuttia kestävän paineen, niin KalPan avauspelaaminen tulee olemaan järkyttävää katsottavaa. Sakari Salmista ei voi pimentää, joten Dominaattori tehoilee taas sen muutaman pisteen edestä. SaiPan pitää siis saada yli 3 maalia voittaakseen. Ja boxista pitää pysyä poissa. KalPan ylivoima on ollut viime aikoina murhaavalla tasolla.

Peli on Urhon kamppailu, joten laitetaan pari seurattavaa pelaajaa KalPasta:

#51 Craig Smith - Nashvillen sentterilupaus paukutti lainavarusteissa seuraennätyksen. Omat varusteet on tullut perille, jetlag on kärsitty ja joukkueen pelitapaa päästy harjoittelemaan. Kuten aiemmin sanoin - mies on kuin NHL-versio Sakari Salmisesta. Luistelutyylistä ja peliasennosta lähtien. Jalat liikkuu aivan hillitöntä vauhtia, kädet käy ja laukaus lähtee rivakasti lavasta. Osoitti myös hieman rippeitä tulisieluisuudestaan.

#62 Artturi Lehkonen - Yli piste per peli tahtia vetävä 17-vuotias ipana, joka on Suomen mittakaavassa täysin ainutlaatuinen lupaus. Haistaa uskomattomalla tavalla maalintekopaikat ja latoo kiekot sisään kovalla prosentilla. Koostaan huolimatta pelaa erittäin fyysistä peliä. Tunkee jatkuvasti ahtaisiin rakoihin ja pyrkii taklaamaan hanakasti.

KalPa jatkanee samoilla kuin Tapparaa vastaan, mutta jostain syystä toivon Pauli Levokaria kokoonpanoon. Saisi näyttää taitonsa ex-seuraansa vastaan. Silloin olisi luvassa joko hattutemppu tai penkitys ensimmäisen vaihdon jälkeen.

Siinä on malttamattomille laskuri perjantai-illan otteluun.

(linkki vie timeanddate-sivulle aikalaskuriin)
 

ToobHanns

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Bruins
Hyvä ja laaja ennakko, ainakin kun itsekin keltamustien lasien läpi sitä luin. Kiitoksia siitä. Lisäksi nostaisin KalPan miehistöstä esille puolustaja Adam Masuhrin jonka maalihanat ovat auenneet tälle kaudelle mukavasti (8 ottelua 3+1 tehoilla). Toivottavasti kansa syyspimeyden keskeltä löytää tiensä hallin valojen paisteeseen huomenillalla!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Emmerton SaiPalta kehissä, jos valmennus vain niin päättää. Hyvä homma, toivottavasti homma skulaa heti.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei kyllä kummoisia odotuksia ole tästä pelistä, vaikka Emmerton tässä ottelussa ilmeisesti pelaakin. Ilmeisesti SaiPan puolustukseen ei vieläkään saada apuja sairastuvalta, vaan joudutaan vetämään mm. Taipalus-Maalahti pakkiparilla. Kyllä siellä pojilla kiirettä riittää, kun Smithit ja Salmiset pyörittelee peliä. Toivotaan nyt kuitenkin, että pojat pelaavat rohkeasti omilla vahvuuksillaan ilman pelkoja virheistä.

Ullberg maaliin on minun toivomus. Riku pystyy kyllä näyttämään, että pärjää tällä tasolla. Mikäs sen parempaa, kuin nollata KalPan tähdet. Toivotaan, että pää on jälleen kasassa.
 

Savon Detroit

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Sabres
Ensikevään tulevat finalistit ottavat ensimmäistä kertaa mittaa toisistaan. Ottelun tärkeyden ja tulevan suunnannäytön takia aloitetaan varovaisesti ja tunnustelemalla. Kukaan ei halua turhia loukkaantumisia näin aikaisessa vaiheessa. Kyseessä on itä-suomen hegemoniataistelu jota seurataan eteläsuomen suurseuroissa silmä kovana eli kumpi näistä sitten todennäköisesti tulee offsien ekalla vastaan.
Paha, paha Kilpiryhmä vai yhtä paha, paha sputnikryhmä? Paha kaikki tyynni.
Varovainen, osin taktisesti pelattava ottelu menee varsinaisella peliajalla 1-1 tasan ja jatkoajan voittaa sen 4. minuutilla keltamusta joukkue. Kaikki saavat pisteitä ja molempien kaupunkien toreilla nyökytellään aamulla kukkojen ja lörtsyjen vierellä että ihan hyvä aloitus tulevan finaalisarjan alle : D
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Jos tänään lähtee pistekin Lappeenrantaan, niin puhutaan jo aika kovasta ihmeestä. Ainoat mahdollisuudet tuollaiseen ihmeeseen ovat siinä, millä asenteella KalPa lähtee pelaamaan. Jos kuopiolaiset tulevat kaukaloon sillä samalla asenteella, millä ovat lähteneet näihin viime peleihin, SaiPa ei tule kestämään kyydissä.

Se nyt on vain niin, että tällä hetkellä näillä loukkaantuneilla SaiPan materiaali ei vain riitä haastamaan KalPaa. Eikä oikeastaan kovin montaa muutakaan liigajoukkuetta.

Minunkin puolestani tähän peliin voisi laittaa Ullbergin maaliin. Kyyti tulee joka tapauksessa olemaan kylmää. Parempi säästää Niemisen päätä, jotta olisi edes yksi vahti joka ei tärise maalinsuulla.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Paskapuhetta.
Nyt ollaan taas samassa tilanteessa kuin sarjan alkaessa: "Saipa on mestisporukka, materiaalilla ei ole mitään jakoa ketään vastaan jne". Tärkeitä jätkiä puuttuu, mutta altavastaajana on hyvä iskeä. Voittamaan tätä täytyy lähteä!
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Paskapuhetta.
Nyt ollaan taas samassa tilanteessa kuin sarjan alkaessa: "Saipa on mestisporukka, materiaalilla ei ole mitään jakoa ketään vastaan jne".

Sillä pienellä erotuksella toki, että ei olla ollenkaan samassa tilanteessa kuin sarjan alkaessa.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Tottahan tuo on, puolustus on kovin heiveröinen. Saapa nähdä kuinka pitkään sairaslomat jatkuvat. Tiedote "magneettikuvaus ja jatkotutkimukset ensi viikolla" ei kyllä lupaa hyvää. Mutta jos tämän kerran yllätettäisiin?
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Hyvä alustus kesäesa! Tänään kehissä KalPan kolme kovaa eli Salminen, Smith ja Lehkonen. Kovat on nyt odotukset iltaan kun SaiPalla on 5 tappiota niskassa ja KalPalla kovia voittoja alla. Pääsen itsekkin pitkästä aikaa hallille, go KalPa go!
 

Wolves

Jäsen

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
1. kertaa neljään vuoteen minulla on lippu peliin. Niiralan monttu lienee kokenut melkoisen muutoksen tuona aikana. Asun toisella puolella Suomea ja nyt aukesi yllättäen tilaisuus kiertää viikonlopun rientoihin Kuopion kautta. Into piukeena tässä ollaan. Osaakohan sitä edes katsoa peliä oikealla tavalla?

Tänään on taas kaikki merkit kallellaan KalPan suuntaan, joten todennäköisesti tiedossa on nihkeä ilta. Toivottavasti sama räiskähtely jatkuu. En muista koko 25 vuotisen "kalpahistoriani" ajalta sellaista aikaa, että ei olisi tuskailtu maalinteko ongelmien kanssa. Tuntuu, että KalPalla on ikuinen ongelma maalinteon kanssa. Nyt vaikuttaisi siltä, että tuota ongelmaa ei ole.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Sellainen asia jäi tuosta mainiosta ketjunavauksesta pois, että illan kamppailussa ilmeisesti Riikolan veljekset kohtaavat toisensa. Mahtaako olla ensimmäinen kerta ikinä sarjapelien osalta? Tässä Kalpa teki selvän virheen kun vapaaehtoisesti auttaa vastustajaa kahdessa peräkkäisessä pelissä.

Oma ennusteeni on, että otteluketju täyttyy ihmisistä jotka katsovat peliä kelta-mustien lasien läpi.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
En muista koko 25 vuotisen "kalpahistoriani" ajalta sellaista aikaa, että ei olisi tuskailtu maalinteko ongelmien kanssa. Tuntuu, että KalPalla on ikuinen ongelma maalinteon kanssa. Nyt vaikuttaisi siltä, että tuota ongelmaa ei ole.
90% ajasta tuo tuskailu on ollut paskapuhetta. Kyse ei ole ollut maalinteon ongelmasta vaan siitä, että joukkue on ollut niin huono, että se ei ole kyennyt luomaan tarpeeksi laadukkaita hyökkäyksiä ja sitä kautta kunnollisia maalipaikkoja.

Niinkauan kun jääkiekossa vastapuolella pelaa sellainen pelaaja kuin maalivahti, ei mihinkään 80% viimeistelyprosenttiin päästä (mitä Kalpan voitot olisivat pahimmillaan lähes vaatineet).
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Maalissa on Nieminen. Ullberg on lähetetty viikonlopun ajaksi keravalaisen HCK:n maalille.

Paitsi jos valmennusjohto tekee peliliikkeen ja laittaa Lipiäisen saman tien maalille. Näinhän Ullberginkin ura alkoi, suoraan A-junnuista SM-Liigaan torjuntatöihin ja HIFK:n kaatoon.
 

omasch

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings
SaiPan kokoonpano julkaistu ja ainakin kaksi ekaa kenttää meni uusiks. Jekimovs palaa kokoonpanoon ja Löfman-Mankinen laitettu eri kentällisiin.

1. Jokinen-Emmerton-Mankinen
2. Löfman-Koho-Jekimovs

Tarkemmat tiedot kirjoitusvirheineen liigan sivuilta.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Sellainen asia jäi tuosta mainiosta ketjunavauksesta pois, että illan kamppailussa ilmeisesti Riikolan veljekset kohtaavat toisensa. Mahtaako olla ensimmäinen kerta ikinä sarjapelien osalta? Tässä Kalpa teki selvän virheen kun vapaaehtoisesti auttaa vastustajaa kahdessa peräkkäisessä pelissä.

Nyt on SaiPankin kokoonpano päivittynyt liigan sivuille ja sieltä tosiaan Simo-Pekka Riikolakin löytyy. Jalkapallossahan tuollaista ei tapahdu käytännössä koskaan ja en kyllä muista SM-liigastakaan vastaavaa tapausta. Onhan tuo erikoinen tapaus, kun pelaaja pelaa palkanmaksajaansa vastaan virallisessa ottelussa ja kaikenlaisia sopupelipuheita ja -epäilyjä tällaisesta voisi hyvinkin seurata. Joka tapauksessa aika amatöörimäiseltä tuntuu KalPan johdon toiminta tässä tapauksessa.
 

Wawesaka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPan kentälliset illan otteluun kalpa-hockey.fi:n mukaan:

23 Sakari Salminen - 51 Craig Smith - 11 Ossi Saarinen
46 Jussi Timonen - 6 Marko Kauppinen

21 Kalle Kerman - 7 Antti Kerälä - 62 Artturi Lehkonen
5 Miika Koivisto - 38 Adam Masuhr

55 Janne Kolehmainen - 10 Tommi Miettinen - 25 Jukka Hentunen
18 Antti Halonen - 50 Juuso Riikola

9 Toni Kallela - 15 Joonas Riekkinen - 84 Jyri Junnila

52 Mikko Koskinen
Varalla: 4 Juha Toivonen

Kyllä noilla pitäis kotona jokunen maali tehdä. Varsinkin ykköseltä odotetaan taasen tulosta. Levokaria ei valitettavasti päästä tässäkään pelissä irti, joten Riikolan veljekset vääntämään pientä nokkapokkaa.

Harmi, että ei ehdi hallille peliä katselemaan, pitää varmaan tyytyä kolmanteen erään Urholta sitten...
 

PoNppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Näyttävät sulamiset
Nyt on SaiPankin kokoonpano päivittynyt liigan sivuille ja sieltä tosiaan Simo-Pekka Riikolakin löytyy. Jalkapallossahan tuollaista ei tapahdu käytännössä koskaan ja en kyllä muista SM-liigastakaan vastaavaa tapausta. Onhan tuo erikoinen tapaus, kun pelaaja pelaa palkanmaksajaansa vastaan virallisessa ottelussa ja kaikenlaisia sopupelipuheita ja -epäilyjä tällaisesta voisi hyvinkin seurata. Joka tapauksessa aika amatöörimäiseltä tuntuu KalPan johdon toiminta tässä tapauksessa.

Muistan kyllä SaiPan kohdalta näitä tapauksia ennenkin, että lainamies olisi pelannut palkanmaksajaa'vastaan. Joku voinee heittää nimiä kehiin? Ja pelasihan SaiPan osaomistaja Jussi Markkanen Jokereiden maalilla SaiPaa vastaan, ja ihan kivasti pelasikin.

Illan pelistä sen verran, että kyllähän tämä vähän kotivoitolta haisee, kun SaiPan peli on ollut niin mielikuvituksetonta ja huolimatonta muutamassa viime ottelussa. Toivottavasti tuo NHL-apu saa jotain ryhtiä porukkaan, ja värkättyä vaikka muutaman tehopisteenkin, harmi että itseltä jää illan peli näkemättä.
Jekin paluu on loistava homma, mutta pakisto kaipaisi niitä palaajia, mutta näillä taistellaan.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Nyt on SaiPankin kokoonpano päivittynyt liigan sivuille ja sieltä tosiaan Simo-Pekka Riikolakin löytyy. Jalkapallossahan tuollaista ei tapahdu käytännössä koskaan ja en kyllä muista SM-liigastakaan vastaavaa tapausta. Onhan tuo erikoinen tapaus, kun pelaaja pelaa palkanmaksajaansa vastaan virallisessa ottelussa ja kaikenlaisia sopupelipuheita ja -epäilyjä tällaisesta voisi hyvinkin seurata. Joka tapauksessa aika amatöörimäiseltä tuntuu KalPan johdon toiminta tässä tapauksessa.

Kieltämättä odotin itsekin, että KalPa lainaisi Riikolan jatkossakin SaiPalle, mutta nimenomaan näiden kahden pelin jälkeen. Olisin pitänyt tuota aika normaalina toimintana.

SaiPan hyökkäyshän näyttää melkein yllättäen taas lupaavalta, Emmerton ehti mukaan ja Jekimovskin näköjään pelaa. Vaan puolustukseen tarvitaan kyllä se yksi kappale Bruuneja ja nopeasti.

Toivottavasti Ullberg ottaa HCK -komennuksen sellaisena kuin se on, eli mahdollisuutena palautella se oma peli taas oikeille uomille.
 

Lemiöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings, Wirta Stars
Muistan kyllä SaiPan kohdalta näitä tapauksia ennenkin, että lainamies olisi pelannut palkanmaksajaa'vastaan. Joku voinee heittää nimiä kehiin? Ja pelasihan SaiPan osaomistaja Jussi Markkanen Jokereiden maalilla SaiPaa vastaan, ja ihan kivasti pelasikin.

Illan pelistä sen verran, että kyllähän tämä vähän kotivoitolta haisee, kun SaiPan peli on ollut niin mielikuvituksetonta ja huolimatonta muutamassa viime ottelussa. Toivottavasti tuo NHL-apu saa jotain ryhtiä porukkaan, ja värkättyä vaikka muutaman tehopisteenkin, harmi että itseltä jää illan peli näkemättä.
Jekin paluu on loistava homma, mutta pakisto kaipaisi niitä palaajia, mutta näillä taistellaan.

Minä taas muistan että SM-liiga puuttui Markkasen tapaukseen, ja esti pelaamisen..ellen väärin muista? Mutta Markkanen ei pelannu SaiPaa vastaan..
Illan pelistä sen verran että itsellä mielenkiinto kohdistuu meien änäri ukkoon..voi jetlaggi olla päällä..ja väsynyt.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Itsekin muistelisin että Markkanen ei aikanaan saanut pelata SaiPaa vastaan. Tosin maalivahti voikin vaikuttaa puoluustajaa enemmän pelin lopputulokseen.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Minä taas muistan että SM-liiga puuttui Markkasen tapaukseen, ja esti pelaamisen..ellen väärin muista? Mutta Markkanen ei pelannu SaiPaa vastaan..
Illan pelistä sen verran että itsellä mielenkiinto kohdistuu meien änäri ukkoon..voi jetlaggi olla päällä..ja väsynyt.
Itsekin muistelisin että Markkanen ei aikanaan saanut pelata SaiPaa vastaan. Tosin maalivahti voikin vaikuttaa puoluustajaa enemmän pelin lopputulokseen.

Kyllä Markkanen pelasi SaiPaa vastaan tuolla kaudella 2007-08. Ja vielä kolmessa eri pelissä:

05.10.2007 Jokerit-SaiPa 7-2
27.11.2007 SaiPa-Jokerit 0-4
03.01.2008 Jokerit-SaiPa 4-1

Sen sijaan meidän rakkaan ja saastaisen monopolivedonlyöntiyhtiön listoilla näitä pelejä ei muistaakseni ollut (ainakaan pitkävedossa).

*

Onneksi Löfman on otettu pois Mankisen viereltä. Nyt voi ykkösketjultakin odottaa jotain. Toivottavasti jet lag ei paina liikaa Emmertonia.
 

Ferris

Jäsen
SaiPan hyökkäyshän näyttää melkein yllättäen taas lupaavalta, Emmerton ehti mukaan ja Jekimovskin näköjään pelaa. Vaan puolustukseen tarvitaan kyllä se yksi kappale Bruuneja ja nopeasti.

Emmertonin debyytin lisäksi odotan mielenkiinnolla kakkosketjun esitystä. Eikös juuri tuo koostumus toiminut viime kaudella tolkuttoman hyvin ennen kuin Löfman meni rikki?

Puolustuksesta hyvinkin samaa mieltä ahabin kanssa.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Heh. Tajusin vasta nyt, että Giliati on näköjään pelaavan kokoonpanon ulkopuolella. Vamma vai ei mahdu mukaan? Veikkaan jälkimmäistä. Lähtölaskenta lienee alkanut.

Italiaanon lisäksi myös Piitulainen on tänään huilivuorossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös