Pe 11.9.2015 Otteluseuranta (Liiga)

  • 59 757
  • 562
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Espoossa Blues vei hintsusti ekaa erää, IFK teki maalit. Blues tekee luistimilla paljon työtä, mahtavatko jaksaa tuolla tyylillä, karvaus tuotti kyllä vaikeuksia vieraille. Erän loppua kohti HIFK:lta vähän paremmin vauhtia ja taklauksia, ehkä tämä tästä.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Pelicans aivan yössä. Paidoista ei saa selvää, mutta samapa tuo kun ei siellä kukaan mitään tehnytkään. Onko Potulny kokoonpanossa?
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Tulitsenko tilastopalvelua oikein kun sanon että # 29 Fred Clutier siis KooKoon luukkuvahti on estänyt vaihtoaitiosta käsin SaiPa -pelaajaa 2min arvoisesti?
 

mfish

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitens se SaiPa on pelannut? Mä jotenkin arvasin, et se on SaiPa joka pissii mun vedot. Muut näyttää hyvältä so far :)
 

Ralph

Jäsen
Osaisiko joku HPK-Pelicans peliä katsova kertoa, että hallitsiko Kerho peliä tosiaan noin selvästi mitä laukaisumäärät antavat ymmärtää? Ketkä ovat näyttäneet pirteiltä ja kellä puolestaan vielä luistin painaa ja mailaa puristetaan?
Ei nyt noin selvästi, mutta kyllä HPK on ollut niskanpäällä. HPK:lta Sakari Manninen on ollut erinomainen muutenkin kuin pisteiden valossa, samoin nelosketju saa aina kiekon Pelicans-päätyyn. Pakeista Santeri Saari vakuuttanut eniten.

Jos negatiivisessä mielessä hakee, niin Patrick Hollandilla on kiekko polttanut lavassa ja Vojtech Polak ei ole myöskään juurikaan tehnyt onnistuneita suorituksia. Ja tietenkin Joona Karevaara, joka luistelee pelin ulkopuolella joka vaihdossa.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei saatana... En pystynyt pitämään pokkaa, kun vilkaisin KalPa-Kärpät -pelin laukaisukarttaa.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Selvä taktiikka KalPalla: Ei lauota kertaakaan maalia kohti ennen kolmatta erää, maalivahti jäätyy ja sitten kaksi kutia!
 

Fancy Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
IceHearts
Huhhuh...aikamoista tykitystä Kärpiltä. Sen verran pisti silmiin eka erä, että Ikosella taitaa mennä vähän yliyrittämisen puolelle.

Katsomovalmentaja tulu mieleen, että pitäskö kärppien ottaa mokke pois ja kuudes kenttäpelaaja tilalle. Turhaako tuo Aittokallio toisessa päässä maalilla palelee kun ei tule kerran torjuntoja?
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa voittaa. Kolmannessa erässä KooKoo jää jyrän alle. 5-2 on loppulukemat, jos KooKoo saa vielä yhden maalin tokassa erässä tehtyä.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Laukaisukartta kertoo Lappeenrannasta että SaiPa on hirveästi ampunut viivalta. Sinne maalin eteen tarvii nyt ruveta menemään.
 

Kolmio36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers
Siis onko tuo totta, että Myllyniemelle kirjattiin vain yksi torjunta koko 1. erässä?
Mitä itse katsoin, niin aika rauhaksiin sai Myllyniemi istuskella omalla maalilla. Eli 1 torjunta on varmasti aikalailla lähellä totuutta.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kuka sen kauden avausmaalin teki?
Mikko Lehtonen. Tosin Tapparan maali tuli pelikellon mukaan aiemmin, mutta KooKoon maali tuli oikeassa elämässä aiemmin. Ihan miten sen haluaa miettiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös