Pe 11.1.2013 Tappara - Blues

  • 7 044
  • 29
Avataas nyt tämäkin ketju.

Kokoonpanot

Tappara:

Chris Connolly - Jarno Koskiranta - Antti Erkinjuntti
Jukka Peltola - Aleksander Barkov - Niclas Lucenius
Jerry Ahtola - Jussi Makkonen - Sami Venäläinen
Elmeri Kaksonen - Jarkko Malinen - Olli Palola

Tuukka Mäntylä - Teemu Aalto
Pekka Saravo - Juha Leimu
Jussi Halme - Jesse Jyrkkiö

Juha Metsola
(Pekka Tuokkola)

Blues:

Tommi Huhtala - Tomi Sallinen - Eetu Pöysti
Niklas Tikkinen - Joonas Jalvanti

Teemu Rinkinen - Kristian Kuusela - Niko Nieminen
Joonas Valkonen - Jens Westin

Valtteri Virkkunen - Marco Rosa - Juuso Ikonen
Mikko Kuukka - Henri Laurila

Nico Nyberg - Matti Järvinen - Aleksi Rutanen

Antti Ore
(Lars Volden)

Tapparalta eilisen tuomaripelleilyn seurauksena Ville Nieminen poissa (hyi saatana tätä liigan nykyistä meininkiä) ja myös Kankaanperä joka sai ottelurangaistuksen. Bluesilta eiliseen nähden muutoksena: Niko Nieminen palaa hyökkäykseen ja Laurila puolustukseen, Hannula ja Ilvonen tekevät heille tilaa.

Aika kaamealtahan tuo Bluesin kokoonpano näyttää. Kaikella kunnioituksella junnujamme kohtaan, mutta eiköhän tuo peli aika pitkälti kolmella kentällä mennä läpi. Mikäs sen kepeämpää kun viimeksi eilen pelattiin.

Tapparan viimeaikaisista esityksistä en tiedä mitään. Blues pelasi loistavan pelin tiistaina Ilmalassa. Sen jälkeen lähtivät Cami ja Ramu ja nyt on Hannulakin eilisen pelin jäljiltä sairastuvalla. Ihan kauheaahan tuo eilinen kerhomatsi ilman Ramua oli, mutta jotenkin ihmeellisesti siitä saatiin kaksi pistettä raavittua. Sen perusteella voi tänään odottaa joko täydellistä perseraiskausta Tapparan taholta tai sitten helvetin nihkeää taistelua josta ajokoiramentaliteetilla saatetaan jopa jotain saada Espooseenkin tuomisiksi. Jälkimmäinen kuitenkin varsin epätodennäköistä. Jatkakoon joku jos huvittaa.
 
Viimeksi muokattu:
Tapparaltahan on pakistosta lisäksi pois Kankaanperä ja Saravo pelaa ilmeisesti sormi murtuneena. Kangen tilalle nousee Jyrkkiö ja kolmospari onkin Bluesin täsmäiskukohde: Halme - Jyrkkiö.

Niemisen poissaoloa "paikkaa" Venäläinen, joka pelaa kolmosessa, josta Peltola siirtyy Barkovin rinnalle.

Eipä tästä osaa isoja odottaa. Maalinteko on ollut varsin vaikeaa jo pitkään, eikä Niemisen poissaolo helpota asiaa. Kankaanperän poissaolo taasen heikentää peräpäätä merkittävästi. Viimeaikaisten niukkojen tappioiden sarja voi hyvinkin lisääntyä taas yhdellä.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparan viimeaikaisista esityksistä en tiedä mitään.
Tappara pelasi viikko sitten Jokereita ja Kalpaa vastaan hyvin, mutta hävisi. Sen jälkeen tuli Saipasta voitto surkealla kiekollisella pelillä onnistuneen maalinvarjelun ansiosta. Eilen Pelicanseja vastaan se ei enää riittänyt.

Ennustan kiekollisten vaikeuksien jatkumista. Toivottavasti kotijoukkue onnistuu tällä kertaa pysymään poissa jäähyboxista - ainakin kaksi eniten jäähyjä ottanutta pelaajaa on pois kokoonpanosta.

Metsola on onneksi ollut loistava! Nelosketju on myös ollut pirteä, ja saanut ehkä hieman enemmän vastuutakin - Malinen iski tiistaina Saipaa vastaan tyhjiin, ja eilen hänellä oli loppuhetkien kavennuspaikka, josta viime hetkellä kaadettiin rangaistuksen arvoisesti (olisi kyllä voinut silti iskeä sisään...) Lucenius on väläytellyt vanhaa osaamistaan, mutta on hakenut välillä turhaankin syöttöjä. Niemisen poissaollessa jonkun täytyisi hoitaa Barkovin ketjun maalinteko. Mestari itse suoriutuu ehkä aavistuksen alkukautta hillitymmin, mutta on kyllä tarjoillut molemmissa junnukisojen jälkeisissä peleissään useammankin maukkaan syötön.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Tapparahan todennäköisesti voittaa taas tänään kaikkien todennäköisyyksien vastaisesti. Eilen oli aika tarpomista taas avauserän vaatimattoman viiden kakkosen ansiosta ja lopussa sitten kävi miten kävi.

Blues on laadukas joukkue ja pelaa hyvää lätkää, Tappara kaikesta huolimatta myös hyvin tasainen ryhmä, joka päästää vähän maaleja. Erittäin ympäripyöreä ottelu kun etukäteen miettii. Tapparan kohdalla Niemisen ja Kankaanperän poissaolot voivat päinvastoin jopa parantaa esitystä, varsinkin nyt kun keneltäkään ei odoteta mitään.

Tänään niistä tyhjistä maaleista kiekot reppuun ja puolustus samassa kuosissa, niin voitosta voidaan alkaa puhua ihan ääneen. Blues toki ihan yhtä lähellä kolmea pistettä, luvassa vauhdikasta viihdettä.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Eiköhän tämä ole 3-3 ja lisäpiste jommalle kummalle.

Uskoisin myös tapparalaisilla olevan turvallinen olo, kun Riksman ei ole mailansa kanssa huitomassa junioreita. Haapala ei tosin ole tänään kokoonpanossa, tuskin kuitenkaan tuon tilanteen jäljiltä on enää oireilua.

Jotenkin tämä peli tuli vähän yllättäen itselleni, enkä tästä hirveästi mitään odota. Toisaalta monesti näin ennakoiden on sitten kuitenkin nähty ylisuorittamista jostain odottamattomasta suunnasta. Tärkeitä pisteitä tässä on kuitenkin tarjolla taas kerran, kun noilla samoilla sijoilla lähes kymmenen muun joukkueen kanssa molemmat ovat.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Blues toki ihan yhtä lähellä kolmea pistettä, luvassa vauhdikasta viihdettä.

Peli oli eilen Bluesilla pari erää täyttä kuraa, mutta HPK suli täysin kolmannessa. Bluesin nämä ns. tuplapelit on yleensä tuoneet tappion ja tänään pelataan vieraissa missä Blues ei juurikaan ole juhlinut, joten Tapparalla on hyvät saumat nääs. Jos Tappara ei nyt kauhiast karkaa alussa, niin Bluesin saumat pisteisiin nousee kunhan jäähyiltä vältytään.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Lähtökohdat eivät mielestäni ole Bluesille ihan niin huonot kuin pitkävetokerroin antaa osoittaa (1.65 - 4.50 - 3.70). Vieraspelaaminen toki on ollut Bluesille vaikeaa ja Ramstedtin ja Camin poislähteminen näkyy varmasti. Eilisessä Blues-HPK pelissä se näkyi henkisesti 2 erää. Kolmannessa erässä todettiin että ei auta itku markkinoilla ja ruvettiin pelaamaan. Voitto varmasti vapautti paljon joukkueen sisäistä pahaa oloa ja uskon että tänään ollaan henkisesti paljon valmiimpia. Ylivoimassa on ongelmia sisäänviennissä, muutoin se saattaa jopa olla ihan hyvää. Katsotaan vaan vihelletäänkö Tapparalle jäähyjä (edellisissä 2 pelissä Blues on onnistunut kalastamaan vastustajalle jäähyjä yhteensä 6min).

Niko Nieminen palaa kokoonpanoon. Ville Niemisen ja Mika Hannulan poissaolot eivät suuresti vaikuttane voimasuhteisiin.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei huvittanut tuomareita viheltää Bluesille sitten mistään jäähyjä. Kolmas erä oli sikamaisin, mitä on Tampereella vähään aikaan nähty; jatkuvaa käsille hakkaamista, poikittaisia, tilanteiden jälkeen taklauksia, kyynärpäätaklauksia, muutama päähän kohdistunut taklaus...

Tuosta tuomarilinjasta täytyy oikeasti olla huolissaan. Nyt keskitytään aivan vääriin asioihin ja jäällä on kavereita, joilla ei ole käsitystä kiekon lainalaisuuksista.

Kauankohan näistä asioista onnistutaan vaikenemaan? Liigassa on monia huolestuttavia piirteitä eikä nykyisen kaltainen asioiden maton alle lakaisu ja väärien asioiden korostaminen vie asioita ainakaan eteenpäin.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Tuosta tuomarilinjasta täytyy oikeasti olla huolissaan. Nyt keskitytään aivan vääriin asioihin ja jäällä on kavereita, joilla ei ole käsitystä kiekon lainalaisuuksista.
Onneksi siellä Nekalassa on asiantuntijoita. Helpottaa oloani. Onnittelut pisteistä ja päähän kohdistuneiden taklausten väistelyistä.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Pojat oli vaihteeksi luokkaretkellä. Harmi kun on talvi ja jäi Särkänniemen keikka väliin.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei siellä mitään sikailuja ollut. Bleg turhaantui kun Tappara piti heitä koko pelin ajan pilkkanaan ja pyöritti miten tahtoi. Järkyttävä tasoero oli ja Bluesilla ei ollut yhtään maalipaikkaa koko pelissä.

Mukava nähdä pikku painikin välillä!
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onneksi siellä Nekalassa on asiantuntijoita. Helpottaa oloani. Onnittelut pisteistä ja päähän kohdistuneiden taklausten väistelyistä.

Nyt sinäkin siis tiedät, että Tampereella on kaupunginosa jonka nimi on Nekala. Kyllä on Putous ohjelmastakin jotain hyötyä.
Valitettavasti en ehtinyt tänään peliä alusta seuraamaan ja 3-0 tilanteessa en viitsinyt sarjakorttia käyttää. Itseäni kovasti kiinnostaisi kuulla Halmeen ja Jyrkkiön otteista.
 
Ei siellä mitään sikailuja ollut. Bleg turhaantui kun Tappara piti heitä koko pelin ajan pilkkanaan ja pyöritti miten tahtoi. Järkyttävä tasoero oli ja Bluesilla ei ollut yhtään maalipaikkaa koko pelissä.

Tässähän se koko pelin kuva oli.

Eilinen kerhopeli antoi hyvin selvät osviitat tämän iltaisesta. Puhtaat paperit ansaitsevat Bluesista Volden ja Sallinen, jälkimmäinen myllyjen ansiosta. Itseasiassa kotijoukkue oli tänään maalipaikoissa pirun tehoton, ainekset kunnon murskalukemillekin oli. Ei toki tarvinnut kaikkea laittakaan peliin.
 

kepardi

Jäsen
Kohtalaisen helpot pisteet ensimmäisen (puolen) erän dominoinnilla. 3-0 ja Bluesin molarin vaihdon jälkeen ei mennytkään sitten kiekko maaliin edes vahingossa.

Hyvin pysyi Tapparalla maltti vaikka Blues kaikkensa teki. Pienen myllyn poikasen saivat loppujen lopuksi aikaan mutta siitäkin Tappara hyötyi aiemman selkään taklauksen johdosta. Tää oli kuin se takavuosien Blues josta ei jää ketään mieleen eikä edes faneja näkynyt paikalla. Bluesin pahimmat paikat taisivat tulla Metsolan kikkailuista.

Tapparasta voisi kehua useampaakin, mutta nostetaanpa esiin Connolly. On kyllä huikea pelimies vaikkei otsikoissa paistattelekaan. Esim. lukemattomia kiekonriistoja takakarvauksella ja ketjukavereidensa kanssa pyörittelee välillä vastustajaa aivan miten haluaa.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onneksi siellä Nekalassa on asiantuntijoita. Helpottaa oloani. Onnittelut pisteistä ja päähän kohdistuneiden taklausten väistelyistä.

Ei niitä päähän kohdistuneita taklauksia onnistuttu väistelemään. Kysyä voi esim. Connollyltä, Mäntylältä, Saravolta tai Erkinjuntilta. Seuraavalla kerralla kannattaa katsoa peli ja tulla sitten kommentoimaan.

Oijenukselle sen verran, että Blues oli tänään niin surkea mittari, että kyseiset kaverit hoitivat tonttinsa ihan kunnialla. Aallon virheistä tuli tänään(kin) pahimmat paikat.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ei siellä mitään sikailuja ollut. Bleg turhaantui kun Tappara piti heitä koko pelin ajan pilkkanaan ja pyöritti miten tahtoi. Järkyttävä tasoero oli ja Bluesilla ei ollut yhtään maalipaikkaa koko pelissä.

No olihan siellä voittoon tarvittava määrä paikkoja missä olisi vain pitänyt osua kiekkoon niin se olisi mennyt tyhjään maaliin. Mutta kun ei osuttu, niin kai se ei sitten ole maalipaikka. Tästäkin huolimatta voi ainakin olla hyvällä mielellä siitä, ettei jäänyt seliteltävää. Nimittäinhän tuollaisia paikkoja ilman maalia tulee useita joka pelissä.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Loistava peli Tapparalta, Blues oli aseettomin vieras mitä olen tällä kaudella nähnyt ja peli olisi voinut päättyä helposti 7-0. Vaikuttaako Ramstedtin lähtö näin paljon?

Koskirannalla voisi olla tältä kaudelta 25 maalia kasassa, mutta viimeistelyteho ei ole maailmanluokkaa. Onneksi kompensoi sitä hankkiutumalla paljon maalipaikkoihin joita hyvin syöttävät Erkinjuntti ja Connolly rakentavat. EJ:n yli puolen kauden mittainen slumppi on ohi ja pakko myöntää että vähän harmittaa jos ei täällä jatka ensi kaudella.

Barkovin paljonpuhuttua väsymystä en havainnut vaikka oli kolmas peli tälle viikolle. Vahvaa vääntämistä ja sellainen vaisto iskeä paikoista että harvalla on. No olihan tämäniltainen syöttöpiste lahja Blues-pakilta mutta silti.

Metsolalle vuoden 2013 kolmas nollapeli, paljon ei ollut töitä mutta toisaalta itseluottamus näkyy nyt kauas. Kaikki ylimääräinen puuttuu työskentelystä ja joukkue luottaa maalivahtiin täysin.

Bluesilla paloi hermo jonkin verran päätöserässä, ja Huhtala taklasi ikävästi Malista selkään. Muutenkin aika miekkailua kun jalat olivat jääneet johonkin vierailta. Palola ja Sallinen kehittivät pienen kahakan jonka päätteeksi Blues-paitainen kävi jäässä mutta ketään ei sattunut ja yleisö tykkäsi näkemästään!
 
Tuosta tuomarilinjasta täytyy oikeasti olla huolissaan. Nyt keskitytään aivan vääriin asioihin ja jäällä on kavereita, joilla ei ole käsitystä kiekon lainalaisuuksista.

Pohjustus: Pidän Lauri Marjamäestä paljon persoonana ja uskon hänen olevan huippuvalmentaja. Sympatiseeraan myös Bluesia joukkueena, joka on ollut pelitaktiikassa maamme edelläkävijöitä ja toisaalta kulminoitunut periksiantamattomana työmiesjoukkueena.

Mutta yksi asia mitä en voi hyväksyä Marjamäen touhuissa on se pelikirjan sivu jossa epätoivoisessa tappioasemassa lähdetään sikailemaan, varsinkin kun ykköskeinona ovat vaaralliset taklaukset ja mailalla suojattomiin paikkoihin hakkaaminen. Ja eihän tämä mikään uusi juttu ole Espoossa - sen siemen on kylvetty jo Kyylä Heikkilän toimesta ja nuoremmat ovat vaalineet perintöä. Erityisen vaaralliseksi touhun tekee se, että joukkueessa on pari pelaajaa joilla on jokunen mutteri jäänyt kiristämättä korvien välistä.

Sitten itse pelistä. Kuten jotenkin osasin arvata, Tappara pelasi hyvän ottelun tilanteessa jossa se näytti todella epätodennäköiseltä: 1. hyökkääjä pois, 1. pakki pois, alla vaihtelevan heikkoja esityksiä. Lähtökohdat huomioonottaen, olisi voinut kuvitella Bluesin hakevan fyysistä yliotetta ottelun alussa, koska Niemisen ja Kankaanperän poissaolo heikentää Tapparan kontaktipeliä huomattavasti.

Tahtipuikkoa heilutteli erityisesti Koskirannan ykkönen, jossa laitureiden liike tai taito oli Espoon puolustukselle liikaa. Positiivinen pieni signaali Tapparalle oli myös se, että edelleen selkeästi toipilaskuntoinen Lucenius otti roolia pelin tekemisessä hyvillä syötöillään.

Blues kaipasi selkeästi Ramstedin kiekollisen pelin johtamista ja kyllä tuohon yksi afrotukkakin mahtuisi. Jos Kuusela, yksi liigan suosikkipelaajistani ja maalintekijä joka ansaitsisi Filppulan tarjoilun, laitetaan pelintekijäksi eivät palikat ole parhaassa mahdollisessa järjestyksessä.

Lopun tappelu oli ennustettavissa jo minuutteja aikasemmin, kun Blues otti perinteiset sikailukeinot käyttöön. Sikäli tuo meni Tapparan kannalta nappiin, että kukaan ei ilmeisesti loukkaantunut ja Palola pääsi edgettämään Sallisen. Voi olla jatkossakin arvokaskin herätys joukkueelle, jolla tuntuu olevan syttymisvaikeuksia otteluihin. Samalla joku muu joutui vastaamaan huutoon kun Kankaanperä puuttui kokoonpanosta. Harmi, että Huhtala ja Pöysti pääsivät kuin koirat veräjästä (who let the dogs out?). Ja toinen harmitus siitä, että oravat paskoivat housuunsa eivätkä ottaneet peliä takaisin haltuun viheltämällä Blues halkotalkoista jäähyjä nujakan jälkeen.

Hyvä voitto, hyvät pisteet, Bluesille kaikella tapaa karvas kokemus.
 

Super Harry 7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, TML
Mutta yksi asia mitä en voi hyväksyä Marjamäen touhuissa on se pelikirjan sivu jossa epätoivoisessa tappioasemassa lähdetään sikailemaan, varsinkin kun ykköskeinona ovat vaaralliset taklaukset ja mailalla suojattomiin paikkoihin hakkaaminen. Ja eihän tämä mikään uusi juttu ole Espoossa - sen siemen on kylvetty jo Kyylä Heikkilän toimesta ja nuoremmat ovat vaalineet perintöä. Erityisen vaaralliseksi touhun tekee se, että joukkueessa on pari pelaajaa joilla on jokunen mutteri jäänyt kiristämättä korvien välistä.

Voit varmaan valaista minua muutamalla esimerkillä sikailuista ja kiristämättömistä muttereista?
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara

Hyvä kirjoitus. Monta hyvää pointtia, joita en itse saanut pelin jälkeen orastavalta migreeenilta näpyteltyä.

Itsekin pidän Bluesista jollakin tapaa joukkueena ja parina keväänä on tullut seurattua nimenomaan ko. joukkueen touhuja kun omien taival on loppunut. Ehkä siksi ottelun lopun tapahtumat ärsyttivät vielä enemmän. Tuomarien toiminta antoi noille aiemmin kuvaamilleni teoille tilaa ja siihen kritiikkini kärki kohdistui. Blues pelasi juuri niin kuin tuomarit sallivat heidän pelata.

Tapparalta oli hienoa seurata tänään mm. Peltolaa, Luceniusta, Koskirantaa, Erkinjunttia ja Connollya. Palolalta yllättävä, miehekäs suoritus lopun kähinässä.

Connolly on huikea kaveri. Tekee hurjasti töitä; luistelee, karvaa, ajelee kiinni vastustajiin, tuo kiekon hyökkäysalueelle, jakelee hienoja syöttöjä, tekee itsensä pelattavaksi. Hänellä on myös harvinainen kyky tehdä pieniä liikkeitä oikein joko tilan saamiseksi itselle tai antaakseen sen pienen sekunnin osasen joukkuekaverille, jotta tämä ehtii vastaanottamaan syöttöä tms. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta vaatii oikeasti huikean pelisilmän ja koordinaation. Kun tuohon osaa kiinnittää huomion, näkee joka pelissä mahtavia suorituksia. En tiedä, onko Tapparan scoutti huomannut tuon asian poimia miestä hankkiessaan vai ihastunut vaan kovaan luisteluun ja periksiantamattomuuteen, mutta joka tapauksessa hyvä hankinta on kyseessä.

Erkinjuntti alkaa osoittaa todellisia suuruuden merkkejä. Hienoa vääntöä koosta huolimatta, taklauksia, taklausten vastaanottoa, kiekollista peliä ja oivallisia syöttöjä ketjukavereille. Maalitilikin on alkanut hiljakseen karttua. Tätä kaveria Tappara tarvitsee kevään edetessä.
 

Urho666

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En tiedä mitä Espoosta Tampereelle matkalla oli tapahtunut, mutta olipahan kädetön ja jalaton porukka Hakametsässä vieraisilla tänään. Blues oli aivan kuraa, valitettavasti. Porukka hävisi aloitukset ja kaksinkamppailut ja virvelöi ihan törkeästi kun jalka ei vain riittänyt.

Hyvin omituista, yleensä kun on nähnyt täysin päinvastaisen Blues-joukkueen Tampereella.

Eetu Pöysi kunnostautui kunnon rottana. Kolmannen erän aikana huomasi, että hepun kasetti alkaa sulaa. Kyynärpäällä ajelu Saravoon, josta ei jäähyä. Sen jälkeen muutama tilanne, josta Eetu hakemalla haki konfliktia. Säälittävä tapaus.

Lopulta helppo nollapeli Metsolalle. Volden myös nollasi hienosti oman osuutensa. Orelta sen sijaan todellinen sulaminen, vaikka ei Luceniuksen häkille mitään voinutkaan.

Kokonaisuutena säälittävä esitys espoolaisilta. Tapparaa kun on syytetty kahvaamisesta, oli vierasporukka isolla virvelillä liikenteessä tänään.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Tuntuu vähän omituiselta, että täysin kotijoukkueen hallussa olleesta pelistä ensimmäisenä mutistaan jotain joistain tilanteista, joissa olisi voinut joltain teiniltä taas kerran puhjeta finni poskesta.

Olihan tuossa kieltämättä paljon tilanteita, joissa olisi voinut käyttää tuota kohtuuttoman kova peli -pykälää ja pistää pelaajia pihalle.

Esimerkiksi melkein pelin alussa Rinkinen tuli taklaamaan, Tapparan pelaaja väisti kääntämällä osittain selkää. Tuossa voi olla pelaajan ura katkolla, jos tulee rehellisesti taklaamaan ja taklattava pelaaja lähtee väistämään. Onneksi Rinkinen ei loukkaantunut vakavasti.

Toinen todella törkeä tilanne oli se, josta Tapparan ensimmäinen maali syntyi. Mäntylä luisteli todella kovaa vauhtia kohti vierasjoukkueen maalivahtia. Jos Mäntylä olisi törmännyt maalivahtiin tuossa tilanteessa, olisi voinut tulla todella pahaa jälkeä. Onneksi kuitenkaan Ore ei loukkaantunut vakavasti.

Tulee myös mieleen tilanne, jossa Barkovin maila kävi laukauksen saattoliikkeen jälkeen päätason yläpuolella. Huonolla tuurilla Jalvanti olisi ollut lähempänä Barkovia, jolloin maila olisi voinut osua päähän. Näistä voi tulla tosi pahaa jälkeä, varsinkin mailan liikkeen ollessa noinkin kova. Onneksi kuitenkaan Jalvanti ei loukkaantunut vakavasti.

Kokonaisuutena oli kyllä taas sellaisia pelejä, jotka olisi voinut jättää katsomatta. Ei tästä paljoa kerrottavaa jäänyt, eteenpäin vaan katsetta.
 

Perusjarmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panthers
Ei ollut tosiaan tänään Bluesin päivä.
Tapparasta voisi esille nostaa aika monta pelaajaa. Itse odotin kauhulla Halme-Jyrkkiö parin esityksiä, mutta eipä herrat kovin ihmeelliseen testiin joutuneet.
Puhtaat paperit pojille.

Bluesista esiin nousi oikeastaan vain Volden joka pelasi mallikkaasti.
Lisäksi Blues-ylivoima toimi ihan vaarallisen näköisesti.

Tämä oli muuten Metsolalle jo tammikuun kolmas nollapeli!
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Paikanpäällä nähtynä en ole montaa kertaa nähnyt Tapparan tulevan noin komeasti sisään eli ensimmäinen erä oli ylivoimaista esitystä. Oikeastaan koko peli, mutta alku oli todella jämäkkä.

Halme muuten pelasi todella hyvin, Jyrkkiökin hyvin. Leimulle taso on liian kova, ei voi mitään. Tämä oli KOTIjoukkuemainen esitys.

Mun mielestä Pöystin taklaus Saravoon oli aivan puhdas kova niitti.
 

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Tuntuu vähän omituiselta, että täysin kotijoukkueen hallussa olleesta pelistä ensimmäisenä mutistaan jotain joistain tilanteista, joissa olisi voinut joltain teiniltä taas kerran puhjeta finni poskesta.

Olihan tuossa kieltämättä paljon tilanteita, joissa olisi voinut käyttää tuota kohtuuttoman kova peli -pykälää ja pistää pelaajia pihalle.

Esimerkiksi melkein pelin alussa Rinkinen tuli taklaamaan, Tapparan pelaaja väisti kääntämällä osittain selkää. Tuossa voi olla pelaajan ura katkolla, jos tulee rehellisesti taklaamaan ja taklattava pelaaja lähtee väistämään. Onneksi Rinkinen ei loukkaantunut vakavasti.

Toinen todella törkeä tilanne oli se, josta Tapparan ensimmäinen maali syntyi. Mäntylä luisteli todella kovaa vauhtia kohti vierasjoukkueen maalivahtia. Jos Mäntylä olisi törmännyt maalivahtiin tuossa tilanteessa, olisi voinut tulla todella pahaa jälkeä. Onneksi kuitenkaan Ore ei loukkaantunut vakavasti.

Tulee myös mieleen tilanne, jossa Barkovin maila kävi laukauksen saattoliikkeen jälkeen päätason yläpuolella. Huonolla tuurilla Jalvanti olisi ollut lähempänä Barkovia, jolloin maila olisi voinut osua päähän. Näistä voi tulla tosi pahaa jälkeä, varsinkin mailan liikkeen ollessa noinkin kova. Onneksi kuitenkaan Jalvanti ei loukkaantunut vakavasti.

Kokonaisuutena oli kyllä taas sellaisia pelejä, jotka olisi voinut jättää katsomatta. Ei tästä paljoa kerrottavaa jäänyt, eteenpäin vaan katsetta.

:D Olihan tämä provo, joohan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös