Pe 10.5.2024 Otteluseuranta (1. kisapäivä)

  • 60 360
  • 2 022

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kolmoserän aluksi Jutta voisi mittauttaa jonkun tsekin mailan käyryyden. Jäähy niille - maali meille, ja tsekeiltä kasetti niin sekaisin, ettei paremmasta väliä.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Varmaan silloinkin jos Suomelta hylätään vastaava tärkeässä pelissä? Naurettava tuomio.
Ei sillä pidä olla merkitystä, mikä joukkue olisi saamassa maalin, mitä vastaan sitä oltaisiin tekemässä ja miten tärkeä peli on. Jokainen maali pitää tehdä sääntöjen mukaan.
 

Sakuraba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kyllä nää haastot noin yleisesti on täysin perseestä, vaikka nyt asiasta hyödyttiin. Haastot tappavat tunteen ottelun seuraamisesta, syystä että maalia ei pysty vapautuneesti tuulettamaan, koska ikinä ei voi olla varma oliko esimerkiksi jonkun pelaajan luistimen kärki paitsiossa viisi minuuttia aiemmin.

Videolta pitäisi voida tarkistaa vain se, kävikö kiekko maalissa vaiko ei. Kaikki muu on pelkkää pelleilyä. Tuomareidenkin virheet kuuluvat peliin.
 

Con Tsales

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Huuhkajat, Ahveniston ampumahiihtäjät
On kyllä heikkoa tämä Jalosen kiekko. Säälistä ollaan vielä pelissä mukana. Omaa hyökkäyspeliä ei ole ja ajoitukset yms. pielessä.
Nyt puristaa sen verran pahasti, että kannattaa ottaa sukkikset pois. Veri alkaa taas kiertää ja elämä maistuu.
 

voimatonttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suuret kaukalot
Pienet tulitikkuaskit palvelevat selvästi Tsekin aktiivista pelitapaa. Kaikkialla maailmassa pitäisi siirtyä 30x60 kaukaloihin ihan pelin viihdyttävyyden vuoksi.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Kyllähän tossa loppupeleissä oltiin Säterin sylissä tshekkipelaajan toimesta.
 

IcePhoenix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Kärpät, Kiekko-Espoo
Oli kyllä jännä, kun Slovakia-Saksa -pelissä maali, jossa oli minusta paljon selvempi kontakti maalivahtiin kuin tässä, hyväksyttiin. Ja nyt tämä hylättiin. Haluaisin kuulla jonkun sääntöasiantuntijan perustelut ja linjauksen, että mikä nyt näissä kisoissa on maalivahdin häirintää ja mikä ei.
 

random13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Jyp
Osui maila maalivahtiin ja ei pelannut kiekkoa joten Iihf:n säännöillä varmaan voi hylätä, kun ollaan niin tarkkoja näistä. Mutta täysin eri asia toki onko mitään järkeä pelin kannalta sillä linjalla, että tämmösistä hipaisuista alkaa hylkäämään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös