Pe 10.5.2024 Otteluseuranta (1. kisapäivä)

  • 60 846
  • 2 022

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja tästä se lähtee, annetaan mennä!

17.20 Slovakia - Saksa
17.20 Sveitsi - Norja
21.20 Tsekki - Suomi
21.20 Ruotsi - USA

Viaplayn studiossa Mervi Kallio kutsui Ossi Väänästä Stanley Cup -voittajaksi. :D
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Jaa nyt on vuosi 2022?

Ohhoh, onko näin?
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Juusela selostamassa majulätkää, tulee ihan Yle flashbackit.
 
Todella mielenkiintoisia pelejä heti avauspäivänä! Alkuillasta keskisuurten maiden kohtaamiset ja illalla huippumaiden keskinäiset.

Slovakia - Saksa:
Slovakia saa useamman NHL-pelaajan mukaan. Saksalla NHL-molari Grubauer maalilla. Pelaajanostoina Slovakian nuoret tähdet Nemec ja Slafkovsky, Saksalta Peterka.

Sveitsi - Norja
Joko nyt on Sveitsin vuosi? Todella kova rosteri jalkeilla ihan aitojen supertähtien Josi ja Hischier johdolla. Norjalle jää kiusaajan rooli. Mielenkiintoisia nimiä löytyy Norjankin rosterista: nuoret lupaavat astian Solberg ja Michael Brandsegg-Nygård. Tuo koko kolmosketju alle parikymppisiä jannuja on tosi kiva nähdä. Ykköstähtenä tietysti Mats Zuccarello Aasen. Upeaa, että 40-vuotias legenda Patrick Thoresen on taas mukana.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ihan hyvää alustusta studiossa molempien maiden tämän hetken tilanteesta vaikka Mervi ja @Yön Kärppä kilpaa sekoilevatkin. Ylen studiot ovat nykyään vähän enemmän hömppäosastoa, joten ihan mukava että urheilu on keskiössä.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Olen valmis! Viaplay piti laittaa kuukaudeksi tilaukseen ihan näitä karkeloita varten. Tai oikeastaan NHL:n pudotuspelien. No, lätkän joka tapauksessa.


E
Visplay -> Viaplay
 
Viimeksi muokattu:

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Moukarihäkki mainittu
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olen valmis! Visplay piti laittaa kuukaudeksi tilaukseen ihan näitä karkeloita varten. Tai oikeastaan NHL:n pudotuspelien. No, lätkän joka tapauksessa.
On muuten Viaplay nyt tämän kuukauden todellakin hintansa väärti 30 eurolla. Näkyy mm. formuloita, Valioliigan ratkaisu, jääkiekon MM-kisat sekä NHL:n pudotuspelejä.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Hetkinen. Onko tämä nyt pienempi kaukalo vai hämääkö tuo kuvakulma tässä Slovakia vs Saksa pelissä?
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Sveitsi-Norja peliä seuraan. Jo tämä peli todistaa sen, että selostaja ei pelin aikana tarvitse ketään kommentaattoria. Mukava kattoo, kun selostetaan pelin tapahtumia, eikä lätistä isoa osaa ajasta jotain muuta. Erätauolla ehtii kommentoimaan.
 

Zigmund

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Sveitsi yllättäen tekee ekan maalin, norskit tulee kyllä niin ottaa käkättimeen tässä turnauksessa, Andrighetto snaippaa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös