Pe 10.10.2014 Sport - Ilves

  • 17 843
  • 72

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sääli, kun Sport taas hävisi. Katselin ihan mielenkiinnosta oman joukkueen ottelun ohella myös tätä peliä ja Sporthan suorastaan nöyryytti Ilvestä ajoittain. Sama trendi taisi olla Pelicans-pelissä(?). Vielä puuttuu se rutiini, jolla tiukat pelit käännetään voitoksi. Nytkin tappioasemasta johtoon, mutta sitten kuitenkin peli päästetää pois käsistä ilmeisen suurten virheiden kautta.

Pieniä on erot ja varmasti ensi vuonna vielä pienemmät. Kunhan SaiPalle pysytte yhtä mukavana vastuksena, niin muuten kaikkea hyvää.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Jaa, en minä huomannut mitään erityistä. Yhdessä aloituksessa Antti tuli puhtaasti tökkimään ja provosoimaan Sport-aloittajaa, ja ohjattiinkin ansaitusti pois. Muuten oli mielestäni lähinnä pyhäkoulupoika. Lopun maali tyhjiinkään ei mielestäni ollut mitenkään provokatiivinen.
Sama! Onhan se sellanen ihonalle menijä ja itse myös huomasin ton tökkimisen siinä kolmannen erän yhdessä aloituksessa. Seurasin erittäin tiiviisti ja löysin jopa uuden suosikkipelaajan. Ammattimaisen tyyni kaveri. Ei paljon muuta tee, kun pyyteetöntä työtä, naama peruslukemilla sit vaihtoon ja kohti seuraavaa vaihtoa. Aina ekaksi jäällä hali kovaa pommia, mutta muuten oli pelin sisällä ja luki peliä erittäin kouluopillisesti. Kiukutteli itsekseen vaihtoaitiossa hakkaamalla mailaansa, kun ei saanut lähes avopaikasta voittomaalia tehtyä. Mä aloin diggaan ihan sairaasti tätä kaveria.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Sääli, kun Sport taas hävisi. Katselin ihan mielenkiinnosta oman joukkueen ottelun ohella myös tätä peliä ja Sporthan suorastaan nöyryytti Ilvestä ajoittain.
Nyt ollaan kyllä katsottu eri ottelua. Peli oli Ilveksen hallussa oikeastaan koko 60 minuuttia lukuunottamatta Rautiaisen ensimmäisestä kakkosesta alkanutta jäähysumaa toisen erän jälkipuoliskolla + kolmannen erän ensimmäisen minuutin hyvää Sportin maalipaikkaa.

Muse ei jäänyt tällä kertaa, vaikka lihapää-Valtonenkin oli aitiossa. Melkoinen kehitys viime kaudesta, kuten myös Hintzillä. Näistä kahdesta junnusta + Rautiaisesta on ihan mahdollista kaivaa jo tällä kaudella semi-Keräsen korvaavaa tehoa hyökkäyspäähän. Jopa Välimaa näytti jääkiekkoilijalta päästessään junnujen kanssa samaan ketjuun kääpiön lennettyä pihalle ja se on jo melkoinen saavutus.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sama! Onhan se sellanen ihonalle menijä ja itse myös huomasin ton tökkimisen siinä kolmannen erän yhdessä aloituksessa. Seurasin erittäin tiiviisti ja löysin jopa uuden suosikkipelaajan. Ammattimaisen tyyni kaveri. Ei paljon muuta tee, kun pyyteetöntä työtä, naama peruslukemilla sit vaihtoon ja kohti seuraavaa vaihtoa.

A. Tyrväinen on todellakin ammattimies. Ei ole Ilveksessä hakenut mitään tappotaklauksia, vaan pelannut ns. järkevää kiekkoa. ja iskenyt maaleja paikoista. Ei näitä pelejä voitetakaan koohottamalla vaan pelaamalla fiksua joukkuekiekkoa.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itse koin pienen flashbackin tuota Sportin pelaamista katsellessa. Siinähän oli vaan hieman erivärisissä paidoissa Raimo Helmisen Ilves parin vuoden takaa. Pelaajistosta ainakin kolmasosa mestistasoa ja kukaan ei tunnu tietävän, mitä pitäisi seuraavaksi tehdä. Itse ei vaan osannut värilasien takaa nähdä, kuinka sekaisin silloin oltiinkaan. Toivottavasti Sportin liigaprojektin avuksi saadaan viimeistään ensi kaudeksi joku pätevä valmentaja Valtosen tueksi, sillä jotain parempaa pelitapagurua tuo homma nyt vaatisi kehittyäkseen.
 

Babbel85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal, Juventus
Helvetistä taivaaseen. En jaksa dissata enää Sportia koska suurin osa sen faneista on jo alkanut huomaamaan realiteetit. Peli todella viihdyttävää, jotain muuta välillä kuin hidasta peruuttelua. Rautiaiselle vitusti kakkua ja ens kerralla kun kohdataan niin pelataan sit se jumbofinaali ;)
 

Kiikarit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins
Hauska peli, joka tosin muistutti välillä pesäpalloa. Kiekko pomppi koko pelin niin pirusti että tuli mieleen onko Vaasan zambonissa äestin kiinni? Voitto tuli kairattua vaikka kakkoserässä näytti pahalta. Rautiaisen hölmöily jäi kyllä hiukan kaivelemaan. Lähikuvasta näytti että se kyllä yritti pyydellä heti niitin jälkeen anteeksi mutta turhaan koska kolme sporttilaista alkoi samantien tunkea hanskoja sieraimiin mikä oli ihan oikein. Taitaa vaan ikävän monta peliä tulla kakkua mutta jospa oppisi jotain. Järvenpää+Mustonen+Hintz pelasivat taas aikas hyvän pelin ja se luo uskoa jatkoon. Asplund pitäisi kyllä saada pikimmiten takaisin kaukaloon.

Sportin miehistä ei ikävä kyllä jäänyt juuri ketään mieleen. Ranskalainen oli pirteä, mutta siltäkin lyötiin kiekko lavasta aina kun se oli saamassa jotakin aikaiseksi. Teknisesti ei juuri Ipan peliä huonompaa mutta taktisesti sekavaa. Ikävä todeta, mutta Valtoseen taitaa kaatua tämä teidän eka kausi. Mitä huulilta luin palautetta tuomareille niin se oli sitä "vittuvittuvittu pidä sä pääs kii" jne osastoa. Pelaajat vaihtopenkillä näyttivät aika vaivaantuneilta siinä. Ei kovin rakentavaa, mutta koskapa se olisi ollut... Tsemppiä jatkoon molemmille joukkueille.
 

JMK81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Aston Villa
Ei tän päivän esityksellä pystyis uskomaan että tää jengi on himas pystyny voittaa tepsin, ja bluesin kaltaset jengit. Ilves ylivoimasesti "huonoin" jengi mut vei silti ku litran mittaa lopussa.. Olikohan sporalla oikeesti edes viittä maalipaikkaa koko matsissa. Ja toi kyrväinen.. että mä vihaan. suoraan kun yläasteen apisluokalta, koko olemus kuvottava. *hymiö mut sehän seinäjoelta että ihan ymmärrettävää.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Rautiaiselle vitusti kakkua ja ens kerralla kun kohdataan niin pelataan sit se jumbofinaali ;)

Rautiainen ei mielestäni ansaitse lisäpelejä. Generous vilkaisee juuri ennen takluasta sivulle ja tiesi Rautiaisen tulevan, mutta päätti silti kääntää selkänsä kentälle. Toki siitäkin huolimatta Rautiainen tuli turhan kovaa tilanteeseen, joten ulosajo oli ihan oikea tuomio.

Ilves oli tänään inasen niskan päällä, mutta olisihan peli voinut kääntyä kummin päin tahansa. Oikeastaan ainoa ilon aihe Ilveksellä tällä hetkellä on tuo Rautiainen-Mustonen-Hintz -kolmikko. Hintz pelaa loistavaa kiekkoa 17-vuotiaaksi, Mustonen polkee kuten ennenkin, mutta nyt alkaa tulostakin tulla. Rautiainen on loistava pelaaja. Jos laukaus olisi parempi, niin paikkaisi jo tällä kaudella Keräsen. Mielestäni Riekkinen pelasi tänään parhaan pelinsä, jonka minä olen tällä kaudella nähnyt.

Sportista Bernard selvästi nauttii siitä, että on joukkueen ykköshyökkääjä. Pelistä toiseen hyviä otteita. Myös Fleury väläytteli, mutta ei ollut yhtä kokonaisvaltainen kuin Bernard. Muuten ei Sportista jäänyt oikein kukaan mieleen. Toivonen pelasi ihan hyvin, siihen ei Sport kaatunut.

Kyllä tässä pelissä oli selkeästi kaksi pohjalle sijoittuvaa joukkuetta vastakkain. Sport on ollut kaikissa näkemissäni peleissä selvästi altavastaajana, mutta tänään huomasi, että Ilves on tasoltaan paljon lähempänä Sportia. Muutama yksilö ja huomattavasti organisoidumpi pelitapa taisi tänään kääntää pelin Ilvekselle. Kuten joku jo sanoikin, niin Raipen kiekko tulee Sportin pelitavasta mieleen. Kuten myös Sakke Pietilän.
 

Gordillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, RM, Jaro
Fleurylle ja Bertrandille karmeat -3 tästä pelistä, vaikka yritystä oli. Toivonen pelasi muuten hyvin, mutta 0-1 meni aika helposti.

Katsomosta poistettiin muutama Ipa-fani. Kuvakoosteen tekstin mukaan tappelivat keskenään. Voisiko joku lähempänä ollut kommentoida tätä? Muuten Ilveksen fanijoukko ansaitsee kehut.
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Katsomosta poistettiin muutama Ipa-fani. Kuvakoosteen tekstin mukaan tappelivat keskenään. Voisiko joku lähempänä ollut kommentoida tätä? Muuten Ilveksen fanijoukko ansaitsee kehut.

Joo. Yksi fani oli hakannut valomainosta ja paikalle tuli varmuudeksi 10 turvamiestä jostain ihmeen syystä. Tämä siis kerrottuna monen paikalla olleen Ilves-fanin suusta ja en kyllä näe mitään syytä epäillä että valehtelisivat asiasta.

Mutta hienoa että jatkoajalla oli parempaa mututietoa asiasta ja oikein julkaistiin se mutu vielä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Joo. Yksi fani oli hakannut valomainosta ja paikalle tuli varmuudeksi 10 turvamiestä jostain ihmeen syystä.
Ihmeen syystä? A) mitäs, jos se valomainos olisi mennyt paskaksi? B) siitä olisi voinut saada aika mukavan tällin pahimmillaan ja arvaa mikä taho olisi ollut vastuussa?

Mikä valopää menee halkaamaan valomainoksia?
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ihmeen syystä? A) mitäs, jos se valomainos olisi mennyt paskaksi? B) siitä olisi voinut saada aika mukavan tällin pahimmillaan ja arvaa mikä taho olisi ollut vastuussa?

Mikä valopää menee halkaamaan valomainoksia?

Sitä minä en tiedän, kunhan kommentoin vain virheellistä tietoa jatkoajan palstalla/kuvissa. Mistä nää känniääliöiden kuningasideat nyt yleensä syntyy...
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Sellainen peli sitten. Toivonen hörppäsi ensimmäisen ja kolmannen maalin. Kolmas maali olisi pitänyt ehdottomasti torjua. Tosin siitä myös kiitos Peltolalle, joka veti tilanteen selkä suorana. Sportin tasoitus tuli aikamoisen lahjajäähyn ansiosta, toinen Tyrväisen hölmöstä kampitusjäähystä.

Ilves taas tasoitti Sportin räikeästä syöttövirheestä josta illan parhaat pääsivät kahdella yhtä vastaan.

Heikko toinen erä Ilvekseltä miksi Sport pääsi sitten johtoon. Lopulta kuitenkin kun Ilves alkoi tosissaan pelaamaan niin Sport jäi jyrän alle.

Hauskat tilanteet oli muunmuassa kun Sport pelaaja tönää Laakson maalivahdin syliin niin yleisö viheltää jäähyä ja Toivonen alkaa hakkaamaan Laaksoa :D. Mikäli Gene tiputti hanskat Rautiaisen taklauksen jälkeen, olisi siitä kuulunut tulla 10 min jäähy. Viimeisenä sitten tietämätön yleisö vihelsi koska Ilves pelasi kädellä omalla puolustusalueellaan. Tiedoksi vaasalaisille, käsisyöttöä ei tunneta puolustavan joukkueen toimesta omalla puolustusalueella. Tähän hämyyn meni selostajakin.

Sekä toki Järvenpää > Toivonen
 

chrisu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sitä minä en tiedän, kunhan kommentoin vain virheellistä tietoa jatkoajan palstalla/kuvissa. Mistä nää känniääliöiden kuningasideat nyt yleensä syntyy...
Jos taas katsoo Pohjalaisen tekemää videota (http://www.pohjalainen.fi/kuvat-ja-...i-kuumeni-luomalan-tasoitusmaalista-1.1699238) niin näkee että poistettu henkilö seisoo keskellä katsomoa ja tilanne lähtee siitä että kyseinen henkilö tönii toista. Myös Jatkoajan kuvasta näkee että kyseinen henkilö on kaukana valomainoksesta, eli kaverisi valehtelivat sinulle.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.

julkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasalaiset urheiluseurat
Kyllä sieltä katsomosta ottelun mittaan ilmeisesti useampikin Ilves-kannattaja poistettiin.

Matsin jälkeen todistin jopa suht mielenkiintoista näkyä, kun Rantamaantien ja Ruutikellarintien risteyksessä Ilves-huiviin pukeutunut suht nuori jätkä piilotteli poliiseja bussipysäkin takana. Poliiseja tuolla muutenkin pyöri vielä tunti matsin jälkeen muutama kappale.
 

Iso Punakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suuri kotka-sydän, Pyhä Patrik
Todella törkeää käytöstä Ilves-faneilta. Tuollainen riehuminen ei kuulu jääkiekko-otteluun. Jatkossa pitää tosi tarkkaan miettiä, että voidaanko Ilves-faneja enää päästää vierashalleihin.
 

"Jalkakynä"

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Jos taas katsoo Pohjalaisen tekemää videota (http://www.pohjalainen.fi/kuvat-ja-...i-kuumeni-luomalan-tasoitusmaalista-1.1699238) niin näkee että poistettu henkilö seisoo keskellä katsomoa ja tilanne lähtee siitä että kyseinen henkilö tönii toista. Myös Jatkoajan kuvasta näkee että kyseinen henkilö on kaukana valomainoksesta, eli kaverisi valehtelivat sinulle.

Valomainokseen hakkaaminen tapahtui välittömästi tuomarin päätöksen jälkeen. Kaveri ehti jo rauhoittua ja palata omalle paikalleen. Järkkärit saapuivat vasta siinä vaiheessa, kun tilanne oli jo ehtinyt rauhoittua. Toisissa paikoissa näistä on annettu ensiksi suullinen varoitus, mutta Vaasassa kaikki turvallisuuteen liittyvät asiat otetaan erittäin tosissaan (toisin kuin esim. Hämeenlinnassa). Eli syy poistamiselle oli tuo valomainoksen hakkaaminen. Ilveksen kannattajat eivät tapelleet keskenään.
 

Sergei#91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Detroit Red Wings, Hermes
Nämä hölmöilyt ovat tälläisiä yksittäistapauksia.

Itse olen hämmästynyt siitä, kuinka lapsellista porukkaa teikäläisissä oli. Jatkuvasti huutelua ja mussutusta ilveksen väreihin pukeutuneille kannattajille. Pöyristyttävintä oli se, että huutelua oli aikuisilta ihmisiltä myös lapsille.

Olen kuullut muidenkin seurojen fanien suusta, että tälläistä huutelua on myös lapsikannattajia kohtaan, mutta nyt nämä huhupuheet sai kyllä vahvistuksen.

Myös tälläiset faniporukalta kuullut "haistakaa vittu" huudot ei itselle oikein aukea.
Ensimmäinen jääkiekkopeli? Kyllä tätä huutelua on ihan joka paikassa. Ottaisit ne vihreät lasit pois päästä ja toteaisit omiesi olevan juuri samankaltaisia,
20 mopopoikaa huutelee haistakaa vittu keskarit pystyssä, Se kyllä huomattiin jo karsintasarjassa tampereella.
Oli toki välillä hyvääkin kannustusta, siitä pointsit.
 

Face

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
OFF TOPIC
Mitään suurempaa ei nyt näytä tapahtuneen kummankaan faniporukan toimesta, niin missä on se ongelma? Eikö välillä voisi ihan vaan antaa toiselle puolelle propseja hyvästä kannustuksesta?
Näistä keskusteluista vaan menee täysin maku noihin turhanpäiväisiin nillityksiin.
Positiivisuutta peliin, mitä helvettiä se ketään palvelee että tullaan vuoronperään kertomaan kuinka paska rosteri/valmentaja/fanit toisella on?
Ovat mitä ovat, mutta aivan takuulla niistä kaikista löytyy positiivisiakin asioita. Totta kai saa kritisoidakin mutta senkin voi edes yrittää tehdä rakentavasti.

Tää pienimuotoinen avautuminen ei nyt koske pelkästään Ilvestä tai Sporttia, mutta tätä lukiessa iski taas silmään tää ihmeellinen dissaaminen mitä lähinnä sportinfanit ovat saaneet kuulla varmasti ihan riittämiin ketjussa kun ketjussa.
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
OFF TOPIC
Koko teksti

Tästä on pakko olla samaa mieltä. Liian paljon "Tomekillaeiolepelitapaa-redarmyeiosaakäyttäytyä-kabinettipäätös" jargonia.

Peli oli telkkarista katsottuna erittäin viihdyttävää. Tilanteita oli reilusti. Maalinedusta tilanteiden kuvaaminen on huonolla tasolla tuolla Vaasassa. Ei meinaa ruudun kautta erottaa että mitä siellä tapahtuu.

Toivottavasti Sport saa tappioputken poikki mahdollisimman pian. Sympaattinen joukkue jolla on viihdyttävä pelitapa.
 

vilho

Jäsen
Eilisestä Aamulehdestä:

- Kunpa tällaisia kamppailuja olisi useammin, Järvenpää hymyilee pelin jälkeen.
- Sportin fanit ovat maineensa veroisia. Kylmät väreet kulkivat, kun he kajauttivat siinä alussa sen helvetti-tervehdyksensä.
- Tämmöinen yleisö sytyttää. Ei sieltä erota, mitä he huutavat, mutta pauhu on hienoa kuunneltavaa, hän sanoo.

Näköjään osa pelaajistakin pitää Vaasan peleistä. Harmi kun tv:n välityksellä huudot eivät kuuluneet oikeastaan ollenkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös