Pe 10.1.2014 SaPKo - Jokipojat

  • 1 830
  • 9

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Tänään Talvisalossa kajahtaa heimosota ja faniporukoiden kilpalaulanta.

SaPKo nappasi viime ottelustaan pari pistettä Hokilta ja Jokipojilla takanaan suhteellisen hyvä kausi (Haapakosken poissaolosta huolimatta/ansiosta). Tällä kaudella Jokipojat ovat vieneet kaikki kamppailut ja en näkisi yhtään pahan sitä, että veljien rekordi pysyisi puhtaana tämäkin matsin jälkeen.

Niinkuin Jatkoajan ennakossakin on mainittu, että Jokipoikain pakisto on iso ja ilkeä. Näillä aineksilla pitäisi illalla pitää SaPKo pois tekopaikoilta ja hoitaa maalivadille helpohko ilta. Samoin, ykkösketju tulee Jokipojilta taas kantamaan paljon vastuuta. Niva nakkasi viime ottelussa parikin kassia LeKin verkkoon. Talvisalon ahtaampi kaukalo tosin ei anna niin paljon tilaa pyöriä nurkissa, kuin Joensuun lentokenttä. Tästä syystä hyvin puolustava (?) SaPKo voi saada Jokipojille aikaan harmaita hiuksia, varsinkin jos omalta alueelta päästään kääntämään peli nopeasti ylivoimavastahyökkäyksiin. SaPKo osaa olla vaikea vastus, varsinkin näin kylätappelussa. Tarkkaa pelaamista luvassa? Vehmas-Iirolta taas odotellaan viihdyttävää peliä ;) Toivotaan, että jos Jokipojat ei saa pelattua nollaa, olkoon Iiro SaPKon avausmaalin tekijä.

SaPKolla tuntuu olevan porukkaa remontissa, kolmella ketjullako peliin? Vastaavasti Jokipojat saa jalkeille varsin täyden rosterin. Sivussa ennakon mukan vain Oula Uski.

Striimi pitää tilata ja jännätä peli kotisohvalta. Joensuusta on tulossa vajaan 40 hengen porukka bussilla Talvisaloon mekastamaan + oman tien kulkijat päälle. Tunnelmaa siis luvassa.

Kokoonpanot tarjoilee SJL Tilastopalvelu. (Linkki illan kokoonpanoihin, SJL Tilastopalveluun)
 
Viimeksi muokattu:

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Tänään Talvisalossa kajahtaa heimosota ja faniporukoiden kilpalaulanta.

Niinkuin Jatkoajan ennakossakin on mainittu, että Jokipoikain pakisto on iso ja ilkeä.

SaPKolla tuntuu olevan porukkaa remontissa, kolmella ketjullako peliin?

Poimin tuosta hyvästä alustuksesta kaksi oleellista kohtaa ja tuon ensimmäisen muuten vain.
Kilpalaulanta me on hävitty jo, koska sitä ei edes yritetä, mutta mukava taas seurata Jokipoikien kannattajia, jotka ovat Talvisaloon aina tervetulleet.

SaPKon sauma piilee myös tuossa Jokipoikien isossa ja ilkeässä puolustuksessa. Mestiksen tuomarointi kun on niin erikoista, että puhdas kovaakin pelaaminen saattaa aiheuttaa minuutteja jäähyboxissa. Se on vähän ottelun alusta kiinni, mihin suuntaan viheltäminen kääntyy. Sportia vastaan kotijoukkue ei pelannut ainuttakaan alivoimaa, mikä on jo melkoinen tilastokummajainen kun joukkue oli kuitenkin selkeästi altavastaajan roolissa.

Kokoonpanoon kotijoukkue on merkannut 4 kenttää, mutta melkoinen vemppaosasto tuo nelonen on. Hyvärinen joka on sentteriksi merkitty, arveli omien sanojensa mukaan olevan pelikunnossa ensi viikolla. Suhonen palaa saikulta ja Tiilikainen on A:n puolustaja. Tuskin tulee tuo porukka montaa vaihtoa pelaamaan, vaikka sinällään ihan kelpo pelimiehiä ovatkin.

Veikkaan vähämaalista vääntöä ja yllätys yllätys SaPKon vie ottelun 3-2 jatkoajan ensimmäisellä minuutilla. (olisi realistisempaa veikata toisinpäin, mutta en koskaan veikkaa "omiani" vastaan)

Jokipojat on iskussa, enkä usko, että juuri muu kuin SaPKon tarkka puolustaminen ja jäähyttömyys voi kotijoukkueen pinnoihin johtaa.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Voidaankin heittää kolikolla kumpi voittaa. Se riippuu ihan täysin siitä kumman joukkueen tuomaristo Heikkisen johdolla tahtoo voittavan. Tai pääasia että pääsee itse näyttämään laatikkoon kuka on kukakin, paskanko väliä paljon peli loppuu tai miten se muutenkaan sujuu kunhan mies saa itse täyden huomion. Tämmöinen mies se Heikkinen vaan on.
E: odotan siis täysin paskaa kiekkoiltaa ja kuumia tunteita (katsomoon)
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Pitäs vissiin osata Latviaa viäntää ku kattoo tuota Jokipoikain rosteria?

Toivotaan että vajaamiehinen SaPKo jaksaa yltyä taas huimaan taistoon. Loukkaantumisia ei ainakaan enää lisää kun nuo HPK-avutkin menee ja tulee miten sattuu. Taistelkaa pässit!
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Stream tilattu, juomat hankittu ja kuume hommattu. Voisiko paremmin enää alkaa tämä huikea perjantain spektaakkeli. Kyllähän Jokipojat lähtee otteluun enakkosuosikkina, mutta SaPKo on aina todella vaikea vastus. Mutta toivotaan, että pieneen liitoon päässyt Jokipojat hoitaa homman kotiin. Tiukkaa se tekee, mutta lopussa taululla komeilee 2-5 lukemat ja pässiä on taas viety, kun litran mittaa. No joo. Toivottavasti nähdään vauhdikas ottelu!
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Olipahan munaton Jokipojat ekan erän ja osan toistakin. Saamarin turistit. Huomenna tulee kuokkaan tuolla esityksellä rumasti TuTolta.

Lopupuolelta muuten hyvä matsi, paikkoja molemmin puolin, mutta tuo Sapkon voittomaali. Voi hyvää päivää mikä imu. Mutta ketjun avauksessa osuin oikeaan. Vastahyökkäyksestä Iiro tälläsi 1-0. Se sentäs lämmittää vähän mieltä (not). Ja Sapkon mokella monta kovaa torjuntaa 3. erän puolivälin paikoilla. Niistä jos olisi mennyt, niin se olis ollut 2-5 ainakin. Vaan nyt näin päin.
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Onnea SaPKolle 3p. Hienosti kotijoukkue vei 1.erää ja Jokipojilla oli jääny jalat Kiteelle. No ei. SaPKo oli todella kova ja meni johtoon ansaitusti. Toiseen erään Jokipojat piristy ja sitä oikeastaan veivätkin ja loppuun ansaittu kavennus. Harmittaa vaan kun oltiin siinä ensimmäisessä erässä turisteja. 3.erä oli aika tasaista ja sitten Eskelinen pisti sellaisen lerpun takayläkulmaan ja pisteet Savonlinnaan. Ei nyt kehtää päätä survoa pensaaseen kuitenkaan, koska voitto oli tänään täysin otettavissa. Mutta ei se mitään. Matka jatkuu ja jos joltain seuralta piti nyt kuokkaan ottaan, niin onneksi se oli sitten SaPKo, vaikka vähän se aina ottaa nuppiin. Mutta hei! Tää on vaan hokia!
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
E: odotan siis täysin paskaa kiekkoiltaa ja kuumia tunteita (katsomoon)

Olinpa onneksi odotusteni kanssa väärässä, ja väärässä olin myös siinä, että epäilin Heikkisen haluavan tärkeään rooliin. Eipä halunnut vaan puhalsi(oli puhaltamatta) ehkä historian parhaan ottelunsa Talvisalossa. Tosin ottelukin oli melko helppo tuomittavaksi.
Eniten mieltä lämmitti ettei yhdestäkään maalinedusnyhjäyksestä passitettu miehiä boxiin.
Jäähyt olivat selkeitä, paitsi täytyy todeta, että ison rangaistuksen havainnointi oli vähän heikkoa itseltä. Kovaa mies tuli, mutta on mahdoton katsomosta käsin todeta osuiko tälli päähän.
Yleisöä oli mukavasti päälle tonnin, mikä on Savonlinnassa paljon.
4 ensimmäistä maalia olivat komeita suorituksia, mutta viimeinen taisi vähän mennä helposti. Eipä valittamista, kelpaa.
SaPKo vei ensimmäistä erää, mutta oli pahasti pinteessä seuraavat 30min, vaikka sille ajalle sattui se iso rangaistus. Sillä ylivoimalla taisi Edelman torjua yhden kerran? Viimeiset kolme vaihtoa ennen kiekon lentämistä aitioon olivat jo hyviä, mutta se tapahtuma ja siitä seurannut YV viimeistään tasoittivat pelin viimeiseksi kympiksi.
Veikkasin muuten maalimäärän oikein, mutta jatkoille ei tarvinnut mennä.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Eniten mieltä lämmitti ettei yhdestäkään maalinedusnyhjäyksestä passitettu miehiä boxiin.
Jäähyt olivat selkeitä, paitsi täytyy todeta, että ison rangaistuksen havainnointi oli vähän heikkoa itseltä. Kovaa mies tuli, mutta on mahdoton katsomosta käsin todeta osuiko tälli päähän.

Katsoin tuolta äsken Itukan videokoosteen ja siinä näkyi yksi maalinedushärdelli mistä ei jäähyjä puhallettu. Yhdeksässä kymmenestä Mestismatsista näin olisi luultavasti tehty.

Ulosajo oli paikallaan. Mikään kyynärpää ei osunut osunut Sulinin kuuppaan mutta ruho osuu, sitäpaitsi vauhti on kova ja Karvinen tulee pelin ulkoa tuohon taklaukseen. Videosta ei näe, mutta melkosuurella varmuudella luistimetkin irtoaa jäästä ennen tälliä reippaanlaisesti.

Nämä nähtyäni voisi sanoa, että tuomarit Heikkinen ja Brännare lähentelivät erinomaista suoritusta eilen.
Linjatuomarit sitä sen sijaan eivät tehneet. Mikä helvetin vimma niillä on pilkkiä aloituskiekkoja ja omasta toiminnastaan johtuen uusia puolet aloituksista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös