Pe 1.12.2006 Jokerit-HPK

  • 10 494
  • 55

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Petri Varis, Petri Varis, olé olé olé! 500 tehopinnaa täyteen. Way to go, Pete!

Cobol, olitko pelissä vai oliko taas työkiireitä? Pikku-Timiltä aika paska syöttö Peten 5-2 maaliin, eikö vain. Muutenkin vain 1+3 tänään.

Alku oli vähän hämmentävä. Minuutti pelattu ja taululla 2-0. Siinä vaiheessa totesin, että liian nopeasti tulivat ja saihan se Kerho otteen hiljalleen.

Toinen erä... Se oli hirveää katsottavaa. Ihan yhtä maalia Jokerien päädyssä. Kiitos kuuluu Ahoselle, että selvittiin yhdellä takaiskulla. Jokerit potkun jäljessä, mikä näkyi jäähysarakkeessakin. Tomekin maali tuli aika puskista kieltämättä.

Kolmas erä oli mielestäni ehkäpä parasta Jokerikiekkoa tällä kaudella. Hyökkäykset vyöryivät Kerhon alueelle jatkuvana virtana ja nyt ei lähdetty pitkillä syötöillä, vaan nopeilla suunnanmuutoksilla, joka johti jatkuviin ylivoimahyökkäyksiin HPK:n avatessa puolustuksensa ovet.

Jotain vielä:

- Tunnelma: Jokerifanit taas liekeissä. 2.erä vähän vaisumpaa odotetusti, mutta kolmannessä erässä hurmos vallitsi Eteläpäädyssä ja taas kaikui "sikalapääty" "JOKERIT!!"-huudon aikana oikein komeasti. Way to go! HPK-fanitkin kannustivat kaksi erää hyvin, mutta hiljenivät kolmannessa erässä Jokerien ilotulituksen aikana. Propsit kuitenkin pääosalle HPK-katsomosta, kun antoivat rehdit taputukset Varikselle 500. pisteen jälkeen.

- Rita. Shedden pyysi 30 maalia. Tätä tahtia tulee 40. On se vaan pelimies.

- HPK:n ylivoima oli kyllä vaarallista. Jatkuvasti ampuivat viivalta ja maskia oli Mäenpää-Hietanen parivaljakko on viivalla paha.

- Dagenais... ULOS! ULOS! ULOS! Taas kerran aivan katastrofi kentällä. Laskin 2.erässä, että joka kerta Pierren kentällä ollessa vastustaja sai vaarallisen maalipaikan. Kyllähän se tais kerran "hevosenpotkuaan" käyttää myös. Valitettavasti Ströba kilpaili tänään Dagen kanssa kentän huonoimman arvonimestä. Ikävä oli katsoa Röllin koomailua kentällä. :(

Vielä kerran: Petri Vaaaris, Petri Vaaaris, olé olé olé! Vieläkö joku on potkimassa pois konkaria? MJITAAHH!?!
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ikijokeri kirjoitti:
Cobol, olitko pelissä vai oliko taas työkiireitä? Pikku-Timiltä aika paska syöttö Peten 5-2 maaliin, eikö vain. Muutenkin vain 1+3 tänään.

Tsekkaas toi Staple-ketju. Joku senttasi 21:13 jotain :)
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Bussireitiltä Helsinki-Hämeenlinna-Turenki saatujen tietojen mukaan peli oli ollut erittäin hyvä ja viihdyttävä. Jossain määrin asiantuntevien kommenttien perusteella Kerho oli jopa parempi - niin kummalliselta kuin se kuullostaakin. Tästä en lähde väittelemään. Maalintekopeli.

Jos ihmettelitte, kuka oli se ääliömäinen ilman paitaa heilunut jannu jossain Jokeri-päädyn nurkassa, ei tarvitse ihmetellä enää. Se oli Ä-mies. Ja jos ihmettelitte, kuka helvetti sille on mennyt lipun sinne peliin tarjoamaan, ei tarvitse ihmetellä enää. Se oli Virmanen.

Kuuleman mukaan kyseinen Ä-mies on saanut ensimmäisen puolen tunnin aikana paluumatkalla kolme (3) tappouhkausta, joista ensimmäinen on määrä toteuttaa heti bussin laskeuduttua Turengin lentokentälle. Turbulenssi tosin vaikutti puhelun mukaan melko voimakkaalta.

Kerho hävisi, paluumatka extremeä ja Metu (ihminen) välissä.

Kiimingistä Turenkiin.
 

bitnir

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olipas se. Jokeri-kiekko on kyllä tosiaan tullut takaisin. Hartwall-käynnin jälkeen vituttaa kuin pientä oravaa. Ja olo on kuin ei olisi voinutkaan voittaa. Onnittelut paremmalle. Pieni kasa viiruja:
- Toivottavasti Kerhon bussista jätettiin numero 26 kotikaupunkiinsa. Voi hyvä luoja sentään mitä räpellystä. Kaiken kruunasi polvitaklahtava kampitus toisessa erässä. Vai oliko se sittenkin mahallaan uinti jossain niistä Jokeri-maaleista.
- Toisen erän lopussa ei olisi uskonut että käy ihan näin rumasti. 3-2 vei kyllä vähän uskoa.
- Hallin palvelut ovat vuodessa kyllä parantuneet. Lippujakin sai ihmeemmin jonottamatta, videot eivät olleet ihan pelkkää myötähäpeää ja musiikit olivat mainioita.
- Kerholaisista mieleen jäivät Hietanen ja AUK melko positiivisina. Leino ja se meidän jokeri-ikonimme negatiivisina.
EDIT: Oikein viihdyttävä peli, kyllä tuosta sen 26 egee maksaa.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Joitain havaintoja sitten täältäkin. Kyllähän Jokerit voiton ansaitsi alun ja lopun nykäyksellään, mutta HPK vei kyllä peliä toisessa erässä. Muutenkin oli mukava katsella joukkueita, jotka pyrkivät vauhdikkaaseen, hyökkäävään ja rehdisti kovaan peliin. Kerho näytti toisessa erässä, ettei joukkue ole turhaan sarjakakkonen, jos sitä nyt kukaan epäilikään. HPK on myös joukkue, joka pystyy pitämään pelin kontrollissa kovassa vauhdissa.

Mutta huono ei toki ollut Jokeritkaan. Kova työnteko palkittiin taas, aloitus oli aivan huikea. Lehterän maali kelpaisi vaikka mihin top-listaan taas kerran - huikeat kädet. Stapleton parantaa koko ajan ja oli vauhdikas, maalikin tuli, joten kolme IS-tähteä meni oikealla pelaajalle. Varis saavutti kunnioitettavat 500 tehopistettä ja raatoi tehokkaasti. Valtoselta hallittu maali ja taas paljon kovaa työtä.

Ei niin hyvää, ettei jotain huonoa...Dagenais pilaa koko ketjun pelin. Entistä enemmän tulee mieleen Peter White. Liikkuminen ja luistelu on outoa hyppimistä. Jäähykin tuli todennäköisesti siitä, ettei saanut pysäytettyä vauhtia.

Kerhon puolelta mieleen jäi Leino, joka on kyllä taitava - sekä pelaamaan että ärsyttämään. Juuri sellainen pelaaja, jota omat rakastaa ja vastustajat vähemmän. Mäkkärikin esitti muutaman hyvän kikan ja pelaa vahvaa kautta. Myös pelaajat Loikas, Pihlström, Mäenpää ja Väisänen tekee hyvin töitä, samoin Lappalainen. Sailion pelissä on hyviä elementtejä, kunhan jättää turhan pullistelun pois.

Negatiivisin kerholainen on - valitettavasti - Jokeri-kasvatti Strömberg, joka näki aika monta maalia läheltä, nimenomaan Jokeri-maalia. Jäi pahasti tilanteista jälkeen ja joutui sitten ottamaan jäähyjä, myös joskus mainostettu kovuus on kadonnut johonkin. Tämmöistä Ströbaa kyllä nähtiin jo Jokereissa kaudella 2002-03, kummallisen paljon J. Jalosen valmennustrio antoi Ströballe peliaikaa, onko siellä pakit loppu Hämeenlinnassa.

Ströballa tuntui jäävän hiusten lisäksi taidot aikoinaan Sveitsiin. Tämä on harmi, koska Mikan ura ansaitsisi paremman päätöksen.

Tunnelma jäi yllättävän vaisuksi, vaikka kyseessä oli perjantai ja kärkiottelu sekä vielä laadukasta peliä. Vieraspääty taisi olla yhtä hiljainen kuin sikakatsomo Rinkelinmäellä - loppu oli mitä oli, mutta kyllä enempi olisi voinut näkyä ja kuulua toisessa erässä. Jokeri-fanien päätykin tuntui vasta lopussa heräävän, mutta sitten kunnolla heräsikin.

Tämä oli kuitenkin peli, jonka viihdearvo oli korkeaa luokkaa ja sytytti useimmat katsojat! Tästä on hyvä jatkaa Kärppiä vastaan tiistaina - niin ja pelataanhan sitä huomenna Jyväskylässäkin näköjään...
 
Viimeksi muokattu:

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
bozik kirjoitti:
Kantee ei kovin paljon pelannut, mutta sen minkä pelasi niin todella hyvin. Ei virheitä ja taisi siellä pistekin plakkariin tulla.
///
Ottelu kolmella kirjaimella; TIM.

Tosi on, mutta HPK:n ensimmäinen maali oli mielestäni Kanteen maali kun ei saanut pidettyä maalin sutinutta miestä kiinni maalin edessä. Mies kumoon tai mailasta kiinni vaikka.

Tim oli erittäin hyvä. Loistava liike ja jopa pari hyvää vetoa joista yksi maali ja yksi tolppa (Rita teki riparista).

Noin muuten väittäisin että kukaan muu pelaaja joukkueessa kuin Petri Varis ei olisi saanut kiekkoa yhdellä kosketyksella väärältä puolelta maaliin tuossa miehen toisessa maalissa. Kyllä Pete vaan osaa edelleen, ja syöttö Ridan toiseen maaliin oli suorastaan mestarillinen.

On se todettava että Strömberg oli valitettavan hidas ja jäähyaltis HPK:ssa. Kyllä ovat kaukana ajat jolloin mies dominoi liigaa yhdessä Waden kanssa. Mutta ottaisin kuitenkin takaisin Jokereihin- vaikka kahdeksanneksi pakiksi. Tehdäänkö vaihtokauppa? Dagenais kerhoon ja Ströba Jokereihin?
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Master God kirjoitti:
Jossain määrin asiantuntevien kommenttien perusteella Kerho oli jopa parempi - niin kummalliselta kuin se kuullostaakin. .

Kyllä, kakkoserän jälkimmäisen puoliskon Kerho vei ja narri vikisi. Jalonenkin on puhunut siitä "pelin tappamisesta", ja tällä(kin) kertaa ratkaisevat maalit jäi tekemättä silloin, kun peli oli täysin omassa hanskassa.

Kolmannessa Jokerit talloi Kepan suvereenisti jäänrakoon. Ei olut saumaa, päätöserässä ei pärjätty enää missään, mitenkään. Paskin erä moneen vuoteen, ja kunnia siitä kyllä Jokereille. Ei ollut munaa tänään pärjätä loppuun asti. Velttoa ja vaisua, etenkin omalla alueella b-pisteiden välissä, eli juuri sillä parhaalla maalintekosektorilla. Kerhon puolustuspelaaminen oikeastaan kiteytyi koko illan osalta siihen ensimmäiseen minuuttiin. Sietää kotimatkalla katsella vähän nauhoja... Huomenna sitten taas kakkoserän tasolla koko matsi, ja Ipa jää samoin lukemin haarniskan alle.
 

Dastrike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Peli kestää 60 min; roikuttiin toinen erä mukana pelin ollessa korkeemmas käres. Peli olisi pitänyt taputella 2-0 jälkeen 5-3 yv:ssa. Tuomari oli juomari ja viemäri, pelkkä vitsi. Meinasi hanskasta lähtee koko touhu.

Jokerit nousi sillasta ja mukavaa että Tomek ratkaisi päästessään yksin läpi Tuulolan tarkasta syötöstä.

Rita maalitykki number one. Pete on Jokeri-ikoni ja armoton maaliruisku; vedon ei tarvitse olla kova kun se on tarkka kuin ajatus. Wilmiltä tärkeitä katkoja. Pikkumiehen peliä oli ilo katsella. Hyvä fiivis :)
 

Boffe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huippumatsi

Ekat kymmenen minuuttia, sekä kolmas erä olivat parasta Jokeri-peliä pitkään aikaan. En itseasiassa edes muista koska joukkue olisi pelannut näin hyvin.
Toista erää hallitsi puolestaan HPK aivan suvereenisti.
Kaiken kaikkiaan hieno matsi. Taklauksia, vauhtia ja upeita maaleja.
Harmi vain, että Urheilulehden jääkiekkotoimittaja/asiantuntija poistui katsomosta jo toisen erän jälkeen. Jäi mieheltä näkemättä mihin Sheddenin miehistö pystyy.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Lyhyesti, mutta ytimekkäästi

- Peliin ei ilmeisesti oltu valmistauduttu kovinkaan hyvin.

- Peli oli surkeaa, mutta onneksi huikea bussimatka aina Turenkiin asti korvasi kaiken.

- Mitä tapahtui toisella tauolla siellä kulmassa, mistä jääkoneet tulevat kentälle ?

EDIT:

Dominator131 kirjoitti:
Ruotsalaistuomaria muistutettiin mitä tapahtuu kun tuomitaan väärin. Mitään muuta kuin buuausta ei toki tapahtunut kielimuurin takia.

Selvä juttu. Kauempaa katsottuna näytti siltä, että olisi ollut jotain rähinää.

EDIT2:

Master Godille, sama Ä-mies ilmeisesti kerkesi käymään Pasilan asemallakin ( ei juna ) pelin aikana, jos nyt samasta henkilöstä puhutaan.

- Meidän bussissa oli kyllä leppoisa meininki. :)
 
Viimeksi muokattu:

Dominator131

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Farmiankka kirjoitti:
- Mitä tapahtui toisella tauolla siellä kulmassa, mistä jääkoneet tulevat kentälle ?

Ruotsalaistuomaria muistutettiin mitä tapahtuu kun tuomitaan väärin. Mitään muuta kuin buuausta ei toki tapahtunut kielimuurin takia.
 

KimLönnholm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Boffe kirjoitti:
Ekat kymmenen minuuttia, sekä kolmas erä olivat parasta Jokeri-peliä pitkään aikaan. En itseasiassa edes muista koska joukkue olisi pelannut näin hyvin....
....Kaiken kaikkiaan hieno matsi. Taklauksia, vauhtia ja upeita maaleja.

Jos vertaa viime lauantain raumalaisten kohtaamiseen, oli tänään todella hyvä meininki! Varsinkin pitää nostaa hattua Hirson ketjulle plus Timille ylipäätään mielestäni kauden parhaasta pelistä! Olisi odottanut kerhon tulevan paremmin päälle, mutta Leinon kiemuroita lukuunottamatta hyökkäys oli aika aseeton (no toisaalta Mäccärillä kultainen kypärä, mitä voit odottaa!). Pakeista hyvät plussat keräs kyllä Mäenpää-Hietanen kerholeiristä, ja toisaalta Tuulola ja Kanki yksittäisinä onnistujina. Kangella oli isännän otteet joka raossa, ei voi mitään! Ahonen pomputteli ihan tottuun tapaan, mutta kaippa se kuuluu miehen AHL -pelityyliin..
Dagesta voisi todeta sen, että kiva olla Lehterän (toisaalta Timin laiturina) sentterinä moisessa ketjussa jossa Pirre sotkee tilanteen tilanteen jälkeen... PRKL! Jätkä ..ttuun!
Hyvä peli kuitenkin, näitä lisää!
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Farmiankka kirjoitti:
Selvä juttu. Kauempaa katsottuna näytti siltä, että olisi ollut jotain rähinää.
Niin, kaukaa Helsinki-Hämeenlinna-Turenki -bussireitiltä saamieni raporttien mukaan ko. kulmassa olisi todellakin ollut rähinää, jonka aiheuttaja tai vähintäänkin osallinen lie sama kuin bussimatkan huikeuden.

Ä-mies.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Master God kirjoitti:
Jossain määrin asiantuntevien kommenttien perusteella Kerho oli jopa parempi - niin kummalliselta kuin se kuullostaakin.

Kieltämättä pelin nähneenä kuulostaa oudolta. Kerho hallitsi toista erää, mutta muuten laatupaikat oli aika vähissä. Kolmas erä olikin siiten täyttä Jokerien hallintaa.

- Kerho pelasi kurittomasti. Jokelan kyynerpäätaklaus aivan älytön. Kapteeni taitaa olla turhautunut. Vihkon tokan erän lopun huitominen samaa sarjaa, ihan turha jäähy.

-Pakaslahti pelasi järjettömän paljon. Ja on kyllä uskomattomassa vedossa.

-Tuuski on edelleen jäätävä. Mestarillinen syöttö Valtosen maaliin.

-AUK oli loistava. Koko ajan oikeita ratkaisuja kentällä. Samoin Loikas.

-Ströba taitaa olla tällä hetkellä liigan paskin pakki.
 

ptctinke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kerho hävis, Kerho on Hämiksestä ei Turengista

Moi! !

Ihme löpertelyä häviön hetkellä. Jos tulee turpaan niin mölyt mahaan. V--- selittely ja ns. "sanansäilä".
-Tinke
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
bozik kirjoitti:
Kantee ei kovin paljon pelannut, mutta sen minkä pelasi niin todella hyvin. Ei virheitä ja taisi siellä pistekin plakkariin tulla.
Ymh. Olipas virheitä, siksi sitä peliaikaa ei sen enempää tullut/tulekaan. Ensimmäisessä vaihdossaan antoi Kerholle ylivoimahyökkäyksen, toisessa ei saanut äijäänsä kiinni maalin edestä, kolmannessakin teki pahan virheen (en nyt tarkemmin muista minkä, mutta vieruskaverin kanssa tämä todettiin). Sama kaava on viime aikoina toistunut hyvinkin usein, mikä on toisaalta ymmärrettävää, kun jääaikaa tulee vähän, eikä rytmiä oikein ole.
 

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Jaloselle propsit siitä, että joukkue oli valmis peliin heti ensisekunneista lähtien...

Todelliset propsit sille, joka lauleskeli pelin jälkeen kusilaarin ääressä "Hämeen kultamaasta/kullasta" tjms.
 

japekk

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Red Wings, FC Liverpool
ei paljoo napostanu

No joo, joku pikkunepparijengi oli taas vastassa, ketä nyt alunalkaeenkaan kiinnosti..
Pari erää ihan rehtiä ja reipasta kamppailua ja sit jätettiin kolmanteen erään asenne ja luistelu pukukoppiin.. Ehtiihän sitä.. Allekirjoittanut lähti jo hyvissä ajoin testaamaan areenaan hanoja ja totesi karjalan olevan aivan järkyttävää paskaa..


Pari paikkaa olisi kyllä puolustuksessa jollekin ulkkariÄijälle..ehkä myös hyökkäykseen voisi jotain harkita.
Ja miksi annetaan aina hjallisarenan valojen häikäistä. Nyt taas tuntui ettei uskallettu pelata.

Epäurheilijamaisesti propsit siis Jokelalle päähän kohdistuneesta taklauksesta ensimmäisessä erässä. Edes jotain taistelua.. meni kyllä vähän ohi tuo taklaus...
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Åk hem du jävla skitstövel! Kuka väitti, että tuomari oli hyvä? Jos linja on se, että hyökkäyspäässä vihelletään pienestä taklauksesta jäähy (kaksi kertaa), niin tuomari oli sitten hyvä. Onneksi "pappa betalar" ei sentään ratkaissut matsia.

Hyvin outo matsi kaiken kaikkiaan. 2-0 tilanteessa olisi pitänyt ratkaista ottelu, kun päästiin pelaamaan ylivoimaa tuhottoman paljon. Kun sitä ei tehty, niin oli vain ajan kysymys milloin Kerho tulee tasoihin. 2-2 tilanteessa taas Kerholla oli mahdollisuudet kääntää matsi ja vain Tomekin veska pelasti meidät. Sen jälkeen alkoikin sellainen hulabaloo, että oksat pois. Oksa ei pystynyt pitämään siinä vyörytyksessä joukkuetta pystyssä ja loppu on historiaa. Henk. koht. olen jopa pettynyt siihen, että Pete (tuo vanha kehäraakki) on tehnyt paljon pojoja tällä kaudella, sillä itse odotin häneltä tehoja vasta pleijareissa. Onnea kuitenkin legendalle ja samalla Lehterälle maalista. Lisää peliaikaa vaan kaverille, joka ei kylläkään kauaa Suomessa vanhene.

Ultraseille kiitokset hienosta DVD:stä, jonka loppu sai vanhankin näin aamutuimaan liikuttumaan. Great job!
 
Viimeksi muokattu:

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
TJ MACKEY kirjoitti:
Jokelan kyynerpäätaklaus aivan älytön. Kapteeni taitaa olla turhautunut.
Tähän ei ilmeisesti otteluvalvoja pelin jälkeen puuttunut. Jaan ajatuksen siitä, että "taklaus" oli täysin älytön. Kaverit luistelevat vastakkaisista suunnista ja kohdatessa kyynerpäällä päähän. Pelin tai kiekontavoittelun kannalta tuolla ei ollut mitään tekemistä. Täytyy vain toivoa ettei hyvää kautta pelaava Koivisto loukkaantunut pahasti. Jokelalla ei hissi selvästi kulje ihan ylös asti, toisaalta sillä lienee asian kanssa tekemistä, että eivät kyllä Ströbän kanssa vakuuttaneet pelillisestikään.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
bozik kirjoitti:
Jokelalla ei hissi selvästi kulje ihan ylös asti, toisaalta sillä lienee asian kanssa tekemistä, että eivät kyllä Ströbän kanssa vakuuttaneet pelillisestikään.
Eivät ja Ströba oli jopa pelottavan surkea. Kurja sanoa, mutta pysyköön H-linnassa, sillä mitään annettavaa hänellä ei meille ole. Viimeinen kausi Jokereissa oli jo löysäilyä. Eniten vitutti nähdä Ströba syömässä pihviä muijansa kanssa Goldenissa, kun Jokerit oli jäällä. Loukkaantunut tai ei, mutta paikka ei ole sillon raflassa, kun pelataan pisteistä. Ei unohdu.
 

Lipton

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tämä seitsemän maalin näytös taisi olla Jokereilta vasta esimakua tulevasta tehokkuudesta; miltäköhän peli sitten näyttää, kun Stapleton heitetään hiuksista väljemmille ja kaukaloa kavennetaan metrillä tai parilla. Huuh.

Taisi Jalonenkin kokea itsensä nöyryytetyksi, kun Sheddenin kööri pisti murskalukemat taululle, sillä yllättävän paljon Jalonen haukkui pelaajia tappion jälkeen. Epäonnistuineiden nimiä ei tainnut kuitenkaan mainita, joten siinä mielessä hyvä, koska harvoin siitä julkisesta nöyryyttämisestä mitään hyötyä on.

Tärkeä peli Pallokerholle ja Jaloselle tämä oli, ja se tyrittiin totaalisesti. Tässä vaiheessa kautta virheitä saa tulla ja niistä pitää oppia, mutta Pietarin turnausta ajatellen virheitä tulee aivan liikaa.

Kyllähän tappio Jokereille harmittaa kaikkein eniten.
 

REDNECK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta -68
No oleellinen jo kerrottu, joten pari yksityiskohtaa:

-Dage hermostu kun pää alhaalla jäi kahden kerho pelaajan taklaamaksi, kuumeni ja yritti vihellyksen jälkeen hyökätä taklaajan kimppun, veti poikkarin ohi ja oli kaatua laitaa vasten samalla kuin kerhon kaveri löi vapaalla kädellä pikkasen ohi. Lopputulos molemmat jäähylle. On se onneton kaveri tuo Dage tuskin jäi epäselväksi kenellekkään. Ei osaa laukoa suoraan syötöstä, hukkaa kiekkoja omassa ja hyökkäys päässä, ei taklaa, seisoo suurimman osan peli ajasta keskialueella kaukalon laidassa ja ei tunne käsitettä tsempata. Hyvinä puolina voisin mainita sen että istuu ryhdikkäästi vaihtopenkillä, ei pissaa housuun, juo juomapullosta sivistyneesti ja osaa pukea siviilivaatteet itse.

-Mäkkäriä hiillostettiin. Kuparinenkin tökki Mäkkäriä miehekkäästi maalin edessä kuin märkää rättiä, kuten Kanki ja muut pakit. Valtonenkin pikkasen uskalti kun muut olivat ensin näyttäneet mallia.

No tapahtuhan siellä paljon muuta, mitä en vaan nyt ehdi kirjoittaa.
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tarpeellinen voitto ettei hajurako kärkeen pääse liian pitkäksi, mutta kovin kummoisia johtopäätöksiä on turha vetää, niin kummasti peli aaltoili.

Alussa kun kerhon pelaajia lueteltiin ja Mäkkäri tuli jäälle kultainen potta päässä, niin ei voinut olla ajattelematta että melkoinen taikuri on Jalonen jos tuosta porukasta vielä mestarin tekee. Eikä taida tehdä. Materiaali ei vain millään riitä, liian tasapaksua porukkaa.

Toisaalta sitten toisessa erässä kerhon peli kulki kuin ajatus ja Jokerit säntäili perässä kuin lauma puujalka-apinoita, ja silloin kävi mielessä että jos joukkue pystyisi noin pelaamaan pitemmän jakson niin eipä löytyisi Suomesta pysäyttäjää.

Mutta kuten sanottu, melkoinen taikuri on Jalonen jos saa joukkueen siihen viritettyä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös