Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Grand Rapidsin muuten ihan mallikkaasti sujunut runkosarja sai huonon lopun, kun joukkue hävisi putkeen 10 viimeistä peliä. Romahdus saattoi johtua osin loukkaantumisista, niitä riitti. Rybar pelasi 8/10 näistä viimeisistä peleistä Säterin kärsiessä käsivammasta. Rybarin torjuntaprosentti noista peleistä oli 86,6 ja pleijarit sai hoidella toipunut Säteri. No ei ne pitkälle päässeet silti. Alkukaudesta Rybar pelasi paremmin kuin Säteri, muttei ehkä loppukaudesta enää. Säteri pääsi luukkuvahdiksi muutamaan peliin Red Wingsiin, Rybar ei. Hyvä maalivahti liigaan.
Varmastikin koko joukkueen itseluottamus oli koetuksella ja ehkä Rybarkin tunsi, ettei muutoin olisi luottoa saanut ellei Säteri olisi ollut loukkaantuneena. Erittäin lupaava merkki kuitenkin jos alkukaudesta pelasi Säterin tasolla. Hillin käsissä tällaisesta kaverista voi tulla kultaa. Innoissani ja tyytyväinen olen tähän hankintaan vaikka kokonaisuutena Rybar ja Annunen hieman "kevyehköltä" vaikuttaakin. Annusella varmasti tulossa ensi talveksi paljon myös nuorten joukkueiden leirityksiä, pelejä, reissuja ja kisoja. Eli jos vähän pessimistisesti arvioi, niin yksi Euroopan suurseuroista on yhden AHL-tason vahdin käsissä ensi kaudella, ellei Veini nyt sitten innostu kesken kauden palaamaan.

Bäckström miettii uransa jatkoa, vaikka taso olisi vielä liigaan täysin riittävä. Upeahan olisi Nikke nähdä edes pieni pätkä vielä Kärpissä, jos toinen vaikkapa kaksikosta Rybar/Annunen hetkellisesti loukkaantuu. Toisi kenties muutaman sata katsojaakin lisää keskiarvoon, joten olisi myös taloudellisesti perusteltu veto ja hieno kunnianosoitus. En tiedä voisiko Nikelle olla jopa maalivahtivalmennuksen puolella töitä Kärpissä. Perhe-elämä tosin taitaa sijaita muualla.
 
This is where heroes and cowards part ways

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Varmastikin koko joukkueen itseluottamus oli koetuksella ja ehkä Rybarkin tunsi, ettei muutoin olisi luottoa saanut ellei Säteri olisi ollut loukkaantuneena. Erittäin lupaava merkki kuitenkin jos alkukaudesta pelasi Säterin tasolla. Hillin käsissä tällaisesta kaverista voi tulla kultaa.
Tässäpä statistiikkaa Rybarin parjatusta viime kauden lopusta:
Tutkailin asiaa vähän tarkemmin, ja on oikeastaan väärin sanoa Rybarin loppukauden olleen heikko. Nimittäin kauden lopun tappioputkessakin torjui tilastollisesti ihan hyvin (90,9 - 90,9 - 92,6 - 93,3 - 93,1), paitsi kaksi viimeistä peliään, jotka olivatkin sitten aivan umpisurkeita: 72,0 % ja 0,0 %.Tuossa viimeisessä aloitti, torjui 0/3 ja otettiin vaihtoon ajassa 1.48. Sen jälkeen maalille Säteri, joka torjui 25/27 = 92,6 %. Runkosarjan viimeisen pelin mentyä noin oli totta kai selvää, että Säteri aloitti pudotuspelit. Pudotuspeleissä taas Säteri torjui 96,7 (W) - 88,9 (L) - 94,6 (W) - 90,6 (L). Oikeastaan ainoa ilmeinen kohta vaihtaa maalivahtia olisi ollut ratkaisevan viidennen pelin kolmannen erän alkuminuuteilla vastustajan mentyä 4-1 johtoon. Ei vaihdettu, mutta toisaalta Rybar oli siinä vaiheessa ollut pelaamatta yli kaksi viikkoa, joten sikäli ymmärrettävää, että jatkoivat Säterillä loppuun tuon ratkaisupelinkin, vaikka se oli häneltä selvästi sarjan heikoin (80,0 %)
Koko kauden tilastoissa Rybar pesi Säterin kohtuullisen selvästi. Se ei tarkoita sitä, että Rybar olisi välttämättä kovemman luokan maalivahti kuin Säteri. Lupauksia Rybarin tasosta se kuitenkin herättää yhdessä kahden erittäin vahvan Extraliigakauden lisäksi. Kovalla tasolla on Rybar pelannut kolme viimeistä kautta.
 

Jan Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Tsekin maajoukkue
Bäckström miettii uransa jatkoa, vaikka taso olisi vielä liigaan täysin riittävä. Upeahan olisi Nikke nähdä edes pieni pätkä vielä Kärpissä, jos toinen vaikkapa kaksikosta Rybar/Annunen hetkellisesti loukkaantuu. Toisi kenties muutaman sata katsojaakin lisää keskiarvoon, joten olisi myös taloudellisesti perusteltu veto ja hieno kunnianosoitus. En tiedä voisiko Nikelle olla jopa maalivahtivalmennuksen puolella töitä Kärpissä. Perhe-elämä tosin taitaa sijaita muualla.
Käsittääkseni Bäckström toimii Ässissä Tarasovin mentorina, joten tuskin tulee missään enää pelaamaan.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Hieman ajatuksia yhden ” heikko” tasoisen matsin perusteella.

Rauhallinen ja varma.
Ohjaa vedot kulmiin ja pyrkii laittamaan kiekkoa peliin aktiivisesti. Mailatyöskentely on hyvää, eli aktiivinen siinä ja varmaan sitä Ahl:ssä treenattu paljon.

Perusasiat on kansainvälisellä tasolla ( liikkuvuus, reaktiot, jäässäpelaaminen, ennakointi, jatkotorjunnat) mutta kyllä nämä asiat realisoituu kun nähdään millaisella asenteella ja millainen hänen henkinen tilansa on. En olisi huolissani tuon matsin nähtyäni.
Ero Kilpeläiseen ( jota pidän kovana maalivahtina) oli eilen selkeä. Rybar hoiti hommansa 100% varmasti ja ainoalle osumalle ei mikään maalivahti tältä planeetalta olisi voinut mitään.
 
81-04-05-07-08-14-15-18

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pitää alkaa teloa katsojia, kun itellä ei tartu koppi. Idiootti. (ilmeisesti heittänyt maalin jälkeen kiekon katsomoon ja katsoja telonut siinä tilanteessa itsensä)
Katsoin tilanteen vierestä. 0-2 maalin jälkeen Rybar näppäsi kiekon mailallaan tarkoituksenaan ilmeisesti osua suojaverkoon tai pleksiin. Nyt näppäys meni noin sentin verran suojaverkon ohi ja lensi katsomoon. Nosti heti räpyläänsä pystyyn anteeksipyynnön merkiksi. En huomannut, että terveydenhuoltohenkilökuntaa olisi tullut paikalle, enkä nähnyt kenenkään poistuvat katsomosta paikattavaksi. Rybar sai kahden minuutin jäähyn pelin viivyttämisestä, vaikka peli ei ollut edes käynnissä. Mielestäni kymmenen minuutin käytösrangaistus olisi ollut osuvampi.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Mielenkiintoinen jäähy pelin viivyttämisestä vaikka peli ei ollut enää käynnissä, kai tuo meni kuitenkin sääntökirjan mukaan?

Rybarille vaikea matsi eilen kun vetoja ei oikein tullut, ja kun tuli, ne oli usein todella vaarallisia. Ollut kuitenkin vakuuttava maalivahti koko kauden omaan silmään.
 
"I had an opinion that didn't matter"

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sääntökirjan mukaan se meni. Vähän ihmettelin itsekin, että pelikatkon aikana tuomittiin 2min rangaistus, mutta:

"iii. Maalivahdille, joka tahallisesti laukaisee kiekon missä tahansa jäällä pelialueen
ulkopuolelle pelin käydessä tai pelikatkolla, tuomitaan pieni rangaistus."
 
Yhden ketjun ihme - Oulun Kärpät 2020-2021

Dead Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
"Patrik Rybár haluaa pahoitella lauantai-illan Tappara-pelissä tapahtunutta tilannetta, jossa kiekko lensi katsomoon ja osui harmillisesti katsojaa. Rybár lahjoittaa signeeratun mailansa tälle kyseiselle henkilölle. " - Kärppien facebookista bongattu.

Hyvä juttu, toivottavasti maila löytää perille.
 
Se puree

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, Manner ulos!
Rybar pelasi eilen todella vaikean ottelun hyvin. Hieno maalivahti, hyvä Rybar!
Joo, ei voinut kyllä maaleille mitään. Kuuluisia "Ei olis brödöörikään ottanut " -maaleja. Otti sitten esim. sen jonkun ranskalaisen läpiajon aika eleettömästi kiinni.

Vähän halvahko se rankkarista tullut ratkaisu, mutta lähtökohtaisesti rankkarikisan tappiosta ei viitsi oikein veskaria syyttää. Varsinkin kun Rybar oli torjuinnoillaan tarjonnut Kärpille mahdollisuuden voittaa tuo rankkarikisakin. Sitten ratkaisupaikassa Pyörälä harhauttaa Cartmanin noin metrin sivuun omalta tontiltaan ja vetää tolppaan. Seuraavasta Ojamäki sitten ratkaisee.

Nää on näitä.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eipä Rybaria tuosta tappiosta voi syyttää. Vastustajan veskari oli aivan loistava, ja Tapparan maaleille ei oikeastaan voinut mitään. Ensimmäisessä olikohan T.Niemelä, joka lähti höntyilemään kulmaan ja jätti Virran täysin vapaaksi maalille. Toisessa taas Kuuselan aivan loistava kova poikkisyöttö, eikä Rybar ehtinyt tähän mukaan. Näytti vähän siltä, ettei mies edes nähnyt koko syöttöä.

Kuitenkin: kaksi päästettyä maalia tarjoavat joukkueelle mahdollisuuden voittaa. Tähän ei yksi sylinteri riittänyt.
 
Yhden ketjun ihme - Oulun Kärpät 2020-2021

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ymmärrän turhautumisen omaan suoritukseen tuohon kiekko katsomoon tilanteen tiimoilta. Ilmeisesti kadotti näköyhteyden kiekkoon kun ei oikein edes yrittänyt poikittaisliikettä, ihme jäätyminen. Syöttö/veto-kombo oli toki sen verran hyvä, että olisi voinut mennä toki muutenkin maaliin. Heikko suoritus kuitenkin tuossa maalissa Patrikilta, josta sitten turhautui. Muuten vaikeassa pelissä hyvä suoritus.
 
Ei näitä sääntökirjan mukaan vihellellä. Jos niin tehtäisiin, olisimme täällä vielä aamullakin. -Pertti Juhola, Liigan otteluvalvoja.

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
15 peliä liigaa takana Rybarilla. Päästettyjen maalien keskiarvo 1,27 ja torjuntaprosentti 94,10. Hienosti on Rybar pelannut ja viimeksi enemmän kuin yhden maalin päästänyt pelissä 9 peliä sitten (17.10 Hifk - Kärpät). Ainoastaan kolmessa pelissä 15:sta on päästänyt enemmän kuin yhden maalin. Vaikka vähän arpanana maalivahti tilannetta pidin ennen kautta, kuten monet muut, niin hienosti on Patrik vastannut huutoon Annusen kanssa.
 

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu
Hyvin on Patrik Rybar pelannut Kärpissä. Se kilpihomma oli ikävä, mutta mennään eteenpäin. Ottaa siitä varmasti opikseen. Tämä maalivahtikaksikko on kyllä vaikea pitää Kärpissä, jos NHL-joukkueet haluavat heidät rapakon taakse.
 
Kukkosen kasvot. Ville Kuorilehdon laukaus. Patrik Koivisto. Täydellinen tupakkakielto. Oskar Osalan lämäri.
Löikö Mörkö sisään!?

raju

Jäsen
Niin no Annunen varmaan siirtyy Ahl.n puolelle ehkä mutta tuskin Rybar mihinkään lähtee tämän kauden jälkeen. On pelannut hyvin, mutta kukapa ei pelaisi tuon joukkueen takana. Uskon että NHL ei vie
 
Niin no Annunen varmaan siirtyy Ahl.n puolelle ehkä mutta tuskin Rybar mihinkään lähtee tämän kauden jälkeen. On pelannut hyvin, mutta kukapa ei pelaisi tuon joukkueen takana. Uskon että NHL ei vie
En usko Annusenkaan lähtöön vielä ensi kaudeksi. Valtameren takana luotetaan aikalailla siihen että Justus kehittyy Oulusss Hillin opissa parhaiten. Toki NHL on NHL ja kaikki on mahdollista. Itse olen lähes varma että näillä mennään tulevallakin kaudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy