Patrick O'Sullivan

  • 281 961
  • 712

Stigu

Jäsen
No onhan tässä aikaa laittaa kaveri kuntoon, mutta silti aika amatöörimeininkiä jos on kesän vain kaivanut muniaan.
O'Shittivanan kuntpohja on kyllä niin heikko, että veikkaan, ettei ennen ensi vuotta tältä irkku-velttoilijalta kannata odottaa yhtään mitään.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Keravalle kuntoa hakemaan hushus.

Ei tuollaista pelaajaa voi laittaa edes sinne, se olisi suoranaista vittuilua HCK:lle. Ei tulisi pärjäämään edes Mestiksessä tuollaisella pelaamisella. Oliko tämä nyt sitten Nybarin pitkäaikaisten neuvottelujen tulos? Ensivaikutelma on juuri sellainen, että aika paljon saa pelaaja parantaa, ennen kuin mielikuva muuttuu pelaajasta.
 

Lasipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Hifk ja Leijonat
Istuin pelissä Hifkin vaihtoaition takana ja seurasin tätä sankaria erityisen tarkasti. En ole ikinä nähnyt Sm-liigassa vastaavaa fleguilua.

Kaveri on täysi lapanen. Muiden luistellessa omiin jää selkäsuorana kärkkymään vastustajan siniselle. Menettää kiekkoja omalla alueella, koska ei vaan viitsi luistella.Täysin munaton esitys. Olisin itse viltittänyt kaverin jo ekan erän jälkeen. Kunto voi olla paska tai pelituntuma kateissa, mutta tämä kaveri oli haluton ja se on näistä 3 se kaikkein pahin.Vaihtoon liukuessaan kaveri näytti masentuneelta. Siis ihan oikeasti naama oli ihan "norsunvitulla". Aika kallis popparinsyöjä sitten hommattiin. Toivottavasti ei pilaa joukkuehenkeä kopissa.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Mies on aina ollut flequn maineessa. Tähän yhdistetty ilmeisen paska kunto niin tulos voikin olla näinkin huono. Ilmeisesti Nybari sokaistunut niin paljon siitä, että miestä tarjottiin kokonaiseksi vuodeksi niin se ilmeisesti sokaisi hänet eikä hän tajunnut näitä puutteita tässä pelurissa.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämän kaverin rinnalla Lubomir Hurtaj ja Martin Spanhel olivat loistavia hankintoja. HIFK tarvitsi ykkössentterin itselleen tässä ja nyt. Veikkailisin Perraultin olevan O´Sullivania ennen pelikunnossa. Oikeasti pistää ihmetyttämään, että mitä kesällä on tehty vai onko mitään? Onko tämä taas niitä tarinoita, että hokkarit on pistetty naulaan ja HIFK:sta on tullut tajous, josta ei voi kieltäytyä. Ei tästä kyllä sulkaa Kautosen hattuun saa millään. Nyt tällä sektorilla pitäisi jo alkaa uusien tuulien puhaltamaan, kun kaudsta toiseen samat miinat näiden ei tuttujen pelaajien kans.
 
Viimeksi muokattu:

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Hyvä Nybari! Muut kun hakee ja hankkii vahvistuksia, niin ovat yleensä aina kunnossa ja siten vahvistavat heti joukkuetta. HIFK kiertelee vemppakodit, sainaa väsyneen ja pelikunnottoman jampan jonka toivotaan puolen vuoden kuluttua olevan kunnossa. Amatöörit taas asialla!
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihmettelin kaverin aneemista olemusta jo torstaina hallilla, kun istui aitiossa Lennun ja Seanin kanssa. Huikkaili vettä ja tuijotteli hallin kattoon ulkopuolisen oloisena ja erätauolla lompsi yhtä flegmaattisesti ylisuuressa koinsyömässä puvussa portaita alas käytäville. Antoi sentään nimmarit matkalla yhdelle halukkaalle, mutta ilmeenkään värähtämättä.

Tänään peli-ilme oli yhteä kauheaa, ellei pahempaa. Onko asennevamma niin paha vaiko kunto täysin nollissa? Pistäisin jannun takaisin katsomoon sekä lenkille ja Lennun takaisin ykköseen kun tervehtyy ASAP. Toivottavasti löytää intohimon ja kuntonsa vuodenvaihteeseen mennessä. Kaikki tietävät kaverin potentiaalin.
 

HIFK Keiju

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mulle tuli tästä kaverista kyllä pala kurkkuun. Jos on huonossa kunnossa, niin kyllä silti pelimies yrittää ja antaa itsestään joukkueelle silti. Tämä tapaus oli kyllä asenteella.. ihan sama mulle.. kentällä. Harmittaa jos tää osoittautuu tyhjäksi arvaksi.. En silti vielä dumaa ekan esityksen perusteella, mutta kaikki ei tänään ollut ihan kohdallaan..
 

Hagu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pate

Myönnetään heti kättelyssä etten ollut paikalla Turussa tänään enkä ole kaveria tositoimissa nähnyt pitkään aikaan (U20 kisoissa kyllä), jotenkin kuitenkin tuntuu ettei tässä ole voitu mennä ihan niin metsään kuin nyt täältä voi lukea. Jossain haastattelussa Pennanen taisi sanoa, että Bergenheim ja O'Sullivan ovat vetäneet luisteluharjoituksia muiden treenien jälkeen. Voisiko olla ettei puutteelisen kesätreenin jälkeen jalat vain kestäneet kovia treenejä ja nyt ollaan pahasti tukkoisuuden puolella. En vielä suostu uskomaan tämän hankinnan menneen metsään. Saatte naulata julkisesti jos tulosta ei ala tulla viimeistään 8 pelin jälkeen.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Taisin vähän etukäteen varoitellakin tuosta O'Sullivanin asenteesta. Oilers-aikoinakaan se pelaaminen ei tahtonut aina kaverille maistua ja jälki oli sen mukaista. Toki joukkue oli silloin keskinkertaisempi kuin nykyisin, mutta silti...

Nyt näyttää siltä, että asennepuolella on todella pahasti vikaa.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Valitettavasti O´Sullivan näytti siltä kuin ei olisi aikaisemmin lätkää pelannutkaan. Käsittämättömän pihalla oli ihan jokaisessa vaihdossa. Vaikka olisi kuinka paskassa kunnossa ja jännäkakka housussa, kyllä pelimiehen pitäisi edes auttavasti osata lukea peliä.

En haluaisi dumata ekan pelin jälkeen, mutta kyllä tiistaina pitää olla jo aivan toinen ääni kellossa. Jotenkin tuli fiilis, etten ihmettelisi, jos O´Sullivan yhtenä päivänä olisi vain kadonnut sanomatta sanaakaan. Haluaisin kovasti uskoa, että Patea vain jännitti eka matsi ja hänestä jäi valju kuva "siviilissäkin" siksi, että hän vain on hyvin ujo. Mutta nyt on eka matsi lusittu ja tuosta ei ole muuta vaihtoehtoa kuin nostaa tasoa ns. ihan vitusti.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
BOL puhuu asiaa. Vaikka pelaaja olisi tullut juuri neljän tunnin kyykkytreenistä(Ei Rudikyykky), kyllä sen katsoon asti näkee onko tekemisessä edes asennetta ja yritystä vaikkei fyysistä puolta pystyisikään tuottamaan. Paras näkymä tänään oli töpsyköiden pyörittäessä peliä niin Peltonen jäi skriinin taakse ja Irkkuboy ei jaksanut edes mailalla kunnolla kurottaa häiritäkseen. Liukui vain b-pisteen sisään ns. asemiin.

Apassia voi myös kompata. Jos tässä on tosiaan Kautosen pitkään hakema kaveri, ei kunnian kukko laula. Scoutin tehtävä ei ole pelkästään löytää/etsiä pistetehokkaita tms. rooliin sopivia pelaajia vaan myös VARMISTAA että kaverit ovat kunnossa ja pääkoppa iskussa.

Peter White all over again. HIFK:n pitäisi jo kohta ulkoistaa koko scouttaus jollekin toiselle osapuolelle.
 

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En nähnyt peliä,mutta huolestuttavalta kuulostaa. Eikö O'Sullivanin nykykuntoa oltu kartoitettu. Onko hankittu rapakuntoinen jäähdyttelijä vain vanhan maineen perusteella
Jos näin on niin todella amatöörimäistä toimintaa Kautoselta ja Nybondasilta.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei siitä kunnosta osaa vielä sanoa erkkikään. Huolestuttavinta Sullivanin kohdalla oli juuri tuo moneen kertaan mainittu "kipinän puute". Nyt näytti ihan oikeasti siltä, että ukko on suorastaan masentunut, kun on joutunut syksyiseen suomeen. Kiinnostus näytti olevan aivan nollassa.

Mä en ole ikinä nähnyt yhtä paskaa pelaajaa HIFK:n pelipaidassa.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Seuraavassa linkissa kommentteja O´Sullivanin Minnesotan ajalta.

Poimintoja:

-The lazy defensive zone play crept back in, the floating through the neutral zone returned, and the seeming indifference overwhelmed.

-Patrick O'Sullivan is a fantastic AHL player, but simply doesn't have either the work ethic or drive to be an NHL regular.

-He shows the skill that makes him an AHL all-star, then disappears for 40 minutes, makes a lazy play and that's all anyone remembers.

Potkut sille kaverille, joka tämän löysi. Ei siis pelkästään näiden kommenttien perusteella, vaan sen millä asenteella herra tänään jäälle löntysteli. HIFK tuskin edes kokoonpanoon uskaltaa tiistaina laittaa. En usko. Herra buuattaisiin ulso kentältä. Vaikka olet missä kunnossa, niin ei noin voi tulla kentälle surffaamaan.
 

Andrew

Jäsen
Jos näin on niin todella amatöörimäistä toimintaa Kautoselta ja Nybondasilta.

Uskomatonta, että tämmöiselle kaverille on annettu koko kauden pituinen sopimus. Yleinsäkin, kun tämän tason pelaaja tulee SM-liigaan, eikä mene KHL:n tai Keski-Eurooppaan mistä saa paljon enemmän rahaa niin siinä haiskahtaa palaneen käry....

Tosin poikkeuksiakin on, kuten Ässien Stephen Dixon, joka on oman tiensä kulkija.
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Peter White all over again. HIFK:n pitäisi jo kohta ulkoistaa koko scouttaus jollekin toiselle osapuolelle.

Tässäpä se on pähkinänkuoressa. Niin huonoa pelaamista, että Peter White tuli mieleen. Ihmettelen, jos tuosta parantaa oikeasti vahvistuksen tasolle. Tuolla pelillä ei kyllä AHL:ssäkään mahtuisi edes kokoonpanoon, joten ihmettelen syvästi mikä kaveri tämä on.

Onhan se varmasti aivan puolikuntoinen, mutta niinhän se oli esimerkiksi Bateskin. Bates vaan oli puolikuntoisenakin SM-liigatasolla huippuhyökkääjä.

En vain ymmärrä, että miten helvetissä se on viime kaudella tehnyt AHL:ssä pelaamissaan peleissä yli pisteen per peli. Aivan uskomaton kaveri.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peter White näyttäisi NHL-tason pelaajalta O'Sullivanin vierellä. Olen edelleen suorastaan shokissa siitä kuinka hyytävän paska ja haluton tämä mies oli.
 

Sir TYG

Jäsen
Suosikkijoukkue
H I F K
Ei oikeen löydy sanoja. Aivan karmea kaveri. Alusta asti selkä suorana seiskoskelua ja vaihtoon lyllerrettiin kilometrin tuntivauhdilla. Ymmärrän vallan hyvin, että saattaa väsyttää ja painaa kun ei ole vielä rytmissä, mutta tollasta seisoskelua ei vaan voi katsoa. Jos painaa niin sitten vedetään yks erä täysillä ja istutaan penkillä kaks erää. Miten voi kaverilla olla edes munaa vetää noin löysästi. Jos faneille ei kiinnosta näyttää mitään, niin luulisi kilpaurheilua ammatikseen harjoittavan haluavan näyttää edes joukkuekavereilleen. Miten tämmönen kaveri on edes eksynyt kilpaurheilun pariin? Jos ei tiistaina ala tapahtua niin hiuksista vittuun. Hyi saatana.
 

Harkins#33

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ville Peltonen, Rem Murray, DEFC #18
Sanattomaksi tosiaan vetää kyseisen hiiren esitys tänään, Leinonen takaisin kokoonpanoon ja tää pelle takaisin sinne mistä tuli.

Tuolla asenteella ei saa laittaa vaakunapaitaa päällensä, ikinä!
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Jotenkin ironista, että HIFK hankkii taas työsulkukaudella ykkössentterikseen pelaajan joka osoittautuu pelkäksi surffailijaksi. Edelliskerrallahan John Madden kävi kolme ottelua surffaamassa Helsingissä ja häipyi sitten.

Madden tosin eroaa O'Sullivanista siinä, että hän on tehnyt NHL:ssä pitkän uran.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aiemmin tässä ketjussa kiittelin, että tehtiin koko kauden sopimus - vedän sanani takaisin. Alkulämmittelyn jälkeen en huomannut tätä jannua kertaakaan ja peliajasta päätellen ei edes pelannut loppuun asti. Todella paljon pitää parantaa parissa seuraavassa pelissä tai se on tervemenoa.
 

Sakkoliha

Jäsen
Kovat oli odotukset tätä miestä kohtaan, vaikka odotin, ettei heti tule saamaan mitään aikaan, mutta tämän päiväinen oli järkyttävää. Kaveri ei yritä yhtään, surffailee selkä suorana, ei ole ollenkaan kiinnostunut puolustamaan (jopa Timo Seppänen vei tätä flegua) ja kaikesta tekemisestä näki, ettei edes kiinnosta. Voisi heittää saman tien hiuksista vittuun, jos ei mitään pelihaluja ole tai edes yritä täysillä.

edit. annetaan nyt muutama peli aikaa näyttää, jos vaikka sitä kiinnostusta ja yritystä tulisi ja heräisi pelaamaan surffailun sijaan. Kuitenkin niin pelottavaa oli joka kerta katsella tämän ukon peliä kentällä, että miten IFK:n valmennus uskaltaa peluuttaa enää tätä kaveria.
 
Viimeksi muokattu:

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Huonosti toimittu HIFK-leirin puolelta siinä, että mies laitettiin suoraan treeneistä ykkösen laitaan Redarin ja hidas-Villen kanssa. Olihan O'Sullivan aikamoinen flegu jäällä, mutta nämä "voi painua vittuun" tai "paska, mee takasin"-jutut voidaan jättää väliin. Kaveri on pelannut änärissä 2-3 kentän laidassa, taitoa ja peliälyä löytyy, mutta ilmeisesti ikää kun on tullut ja todellista läpimurtoa ei koskaan tullut (1-2 kautta sujui hyvin, mutta pääosin hiljaista NHLn puolella), niin onko halut hävinneet? Helvetin lahjakas, mutta aivan saatanan laiska. Luistella pitää, ei se 2-3 potkua ja liukuminen auta, varsinkaan missään lentokentillä.

Peliälyä ja taitoa löytyy. Seuraavalla kerralla O'Sullivan ketjuun, jossa hän vastaa kiekollisesta osaamisesta, eikä vierellä ole mitään lätty-Redareita tai MM-Villeä.

Näyttöaikaa annetaan se 10 peliä, sama kuin Redarilla oli aikanaan ensimmäisen kerran punaisiin saapuessa ja hyvinhän se lähti sitten sujumaan. Jos Patty taas on klesana, niin sitten keskustellaan jo jostain muista asioista.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös