Pasi Räsänen SaPKon päävalmentajaksi

Mestistasolla sangen kovan nimen saivat siis Savonlinnaan, hyvä homma. Kun on osaamista penkin takana, niin luulisi joukkueen kasaamisenkin olevan helpompaa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Räpsän Sport ajasta jäi kokonaisuutena varsin paska kuva, joten itse en olisi kovin innoissani. Joukkue ei pysynyt näpeissä, peluutus muuttui myös koko ajan sekavammaksi ja junnuja ei nostettu kirveelläkään pelaavaan kokoonpanoon. Ei osannut myöskään reagoida millään tavalla ottelun sisällä.

Voi toki pienessä seurassa onnistua ihan hyvin, kun paineet eivät ole samaa luokkaa, eikä joukkue ole täynnä sarjan kärkipelaajia.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onnittelut SaPKo! Ei muuta kun Räpsän johdolla Jukureille kuokkaan ensi kaudella. Eikö olisi jo korkea aika palauttaa savon herrus takaisin Savonlinnaan.
Uskon, että näin myös tapahtuu.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Kovasti on onnittelijoita. Minäkään en muista Pasi Räsäsestä muuta kuin Sportin kannattajien tyytymättömyyden.

Minkäslaisen tuloksen Sport tekikään Räsäsen johdolla. Kaikkihan tuon voivat kaivaa netistä, mutta jos vaikka vaasalaiset viitsisivät heittää autenttista kommenttia lisää.
 

VaaRPsto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Minkäslaisen tuloksen Sport tekikään Räsäsen johdolla. Kaikkihan tuon voivat kaivaa netistä, mutta jos vaikka vaasalaiset viitsisivät heittää autenttista kommenttia lisää.
Yhden mestaruuden ottivat ja senkin suurilta osin juuri lähteneen Törmäsen avustuksella. Seuraava kausi meni sitten pleijjareissa päin persettä ja viimeisellä kaudella johdettiin Mestistä Tammikuussa yli kymmenellä pistellä, mutta sekin etumatka ajettiin kiinni... tosin näin kävi tällä kaudella KooKoollekin.
Ei osannut myöskään reagoida millään tavalla ottelun sisällä.
Yhdyn tähän sata prosenttisesti. Ei minkäänlaista reagointia ottelun aikana. Aikalisä otettiin aina, kun peliä oli jäljellä muutama sekunti...
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
Räsäsen aisapariksi tulee sitten Jarmo Myllys. Kovat on kaverit SaPKon penkin takana, väittäisin että Mestiksen paras valmennus on pässeillä.
 
En nyt lähtisi keulimaan aivan noin paljon, mutta erittäin hyvä valmentajakaksikko SaPKon resursseilla on saatu puikkoihin. Mielenkiintoinen valmentajakaksikko kyseessä on ja nostaa varmasti SaPKon kohdistuvaa kiinnostusta laajemminkin.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Hienoa että SaPKossa on alettu rakentamaan jengiä nyt myös valmennuksenkin osalta pitkästä aikaa oman kylän pojista, viimeisin oman kylän poika taisi olla itse Pexi Tirkkonen joka onnistui luotsaamaan SaPKon kaksikin kertaa peräjälkeen pudotuspeleihin jos en ihan väärin muista.
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Jos saatte saman Pasi Räsäsen, kuin mikä meillä aikanaan valmensi niin otan syvästi osaa, ja toivottelen faneille jaksamisia.

Toivottavasti kuitenkin onnistuu "kotiluolassaan" paremmin, sen SaPKolle soisi.

P.S. SaPKolla mestiksen, ehkä koko suomen jääkiekon hienoin pelipaita onnittelut siitä:)
 
Suosikkijoukkue
SaPKo, SaiPa, pienet ja sitkeät
Sportin leiristä ei Räsäsestä liieemmin positiivista kuulu, mutta kokemusta on ja toivotaan, että saa SaPKon liitoon eli taistelemaan itsensä kirkkaasti pudotuspeleihin.

Jamon tulo lisää ilmanmuuta kiinnostusta pässipaitoja kohtaan. Hienon uran tehneen, valmennushommia kotimaassa ja maailmalla opetelleen kiekkomiehen kotiinpaluu lämmittää erittäin paljon. Valmentajana raakile, mutta muistetaan mihin hommaan on tulossa. 2 valmentajaksi ja varmasti halukas auttamaan seuraa, nuoria maalivahteja ja kehittämään itseään.

Minun silmissä kiinnostava SaPKo ja odotettu kauden alku tulossa.
 

tootsi

Jäsen
Mitenkäs Räsäsen kausi on sujunut? Mitä mietteitä kaverista? Tosiaan päälliset muistot ei välttämättä ole Sporttilaisilla positiivisia.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Mitenkäs Räsäsen kausi on sujunut? Mitä mietteitä kaverista?
Mielestäni hyvin on onnistunut. Ei tässä tilanteessa voi paljon muutkaan mieltä olla. Pelinsisäinenkin reagointi on ollut hyvää ja pelaajia on penkitetty jne. Aika iloista ja vapaata hyökkäyspeliä on pelattu ja maaleja mätetty. Pelitavasta väittäisin runsaan päästettyjen maalienkin määrän johtuvan.
Julkisesta esiintymisestä ei ole ainakaan mitään valittamista.

On kaksi asiaa joissa olen eriävää mieltä. En oikein käsitä, että joukkueen kaksi huonointa puolustajaa tehotilastojen(kin) valossa päätetään muodostaa pariksi.
Toinen on Markkulan tilanne, minä jatkaisin niin hyvälle pelaajalle oikeiden pelikavereiden etsimistä kun kevääseen on aika. Lahtelan kanssa Markkula ei ole tainnut vielä pelata. Tai voisinpa vaikka uskotella itselleni, että Henttosen ja Wacklinin kanssa pelin olisi pakko kulkea kun se on kulkenut muillakin.

E: pakko verrata aiempaan. Jasin kanssa pelin ideologia on täysin poikkeava ja Martikaiseen nähden taas ollaan valmennuksen tasossa noin valovuosi edellä.
 

diletantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, JyP, KalPa, SaiPa, Liikunnan Riemu
Mitenkäs Räsäsen kausi on sujunut? Mitä mietteitä kaverista?
Matkan päästä katsottuna aika paljon samoilla linjoilla Murkulan kanssa. Lisäyksenä siihen: jos nyt äärimmilleen tiivistäisi ja yleistäisi eron edelliseen valmentajaan, voisi ehkä sanoa, että Räsänen on ajattelutavaltaan ja pelikäsitykseltään enemmän tulevaisuuden kuin menneisyyden valmentaja, vaikka kymmenen vuoden ikäero Sinkkoseen on juuri toisin päin.

Matkan päästä muodostettu vaikutelma valmentajapersoonasta: Räsänen on enemmän urheilevien ihmisten kuin käytettävän materiaalin valmentaja, enemmän valmentaja kuin käskyttäjä. No, Sinkkosella on enemmän aikaa oppia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös