Mestistasolla sangen kovan nimen saivat siis Savonlinnaan, hyvä homma. Kun on osaamista penkin takana, niin luulisi joukkueen kasaamisenkin olevan helpompaa.
 
"The ontological fallacy of expecting a light at the end of the tunnel, well, that's what the preacher sells, same as a shrink. See, the preacher, he encourages your capacity for illusion. Then he tells you it's a fucking virtue. Always a buck to be had doing that, and it's such a desperate sense of entitlement, isn't it?" - Rust Cohle

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Räpsän Sport ajasta jäi kokonaisuutena varsin paska kuva, joten itse en olisi kovin innoissani. Joukkue ei pysynyt näpeissä, peluutus muuttui myös koko ajan sekavammaksi ja junnuja ei nostettu kirveelläkään pelaavaan kokoonpanoon. Ei osannut myöskään reagoida millään tavalla ottelun sisällä.

Voi toki pienessä seurassa onnistua ihan hyvin, kun paineet eivät ole samaa luokkaa, eikä joukkue ole täynnä sarjan kärkipelaajia.
 
Yo buddy. Still alive?

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onnittelut SaPKo! Ei muuta kun Räpsän johdolla Jukureille kuokkaan ensi kaudella. Eikö olisi jo korkea aika palauttaa savon herrus takaisin Savonlinnaan.
Uskon, että näin myös tapahtuu.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Kovasti on onnittelijoita. Minäkään en muista Pasi Räsäsestä muuta kuin Sportin kannattajien tyytymättömyyden.

Minkäslaisen tuloksen Sport tekikään Räsäsen johdolla. Kaikkihan tuon voivat kaivaa netistä, mutta jos vaikka vaasalaiset viitsisivät heittää autenttista kommenttia lisää.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liverpool
Räsäsen aisapariksi tulee sitten Jarmo Myllys. Kovat on kaverit SaPKon penkin takana, väittäisin että Mestiksen paras valmennus on pässeillä.
 
Jesus saves, but Selänne takes the rebound
En nyt lähtisi keulimaan aivan noin paljon, mutta erittäin hyvä valmentajakaksikko SaPKon resursseilla on saatu puikkoihin. Mielenkiintoinen valmentajakaksikko kyseessä on ja nostaa varmasti SaPKon kohdistuvaa kiinnostusta laajemminkin.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Hienoa että SaPKossa on alettu rakentamaan jengiä nyt myös valmennuksenkin osalta pitkästä aikaa oman kylän pojista, viimeisin oman kylän poika taisi olla itse Pexi Tirkkonen joka onnistui luotsaamaan SaPKon kaksikin kertaa peräjälkeen pudotuspeleihin jos en ihan väärin muista.
 
Espoolainen ja ylpeä siitä

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Jos saatte saman Pasi Räsäsen, kuin mikä meillä aikanaan valmensi niin otan syvästi osaa, ja toivottelen faneille jaksamisia.

Toivottavasti kuitenkin onnistuu "kotiluolassaan" paremmin, sen SaPKolle soisi.

P.S. SaPKolla mestiksen, ehkä koko suomen jääkiekon hienoin pelipaita onnittelut siitä:)
 
"Huuliltaluku on hieman vaikeaa, kun takaraivoa katselee" Toni Lönnroos 28.10.2015 Sport-Kalpa
Suosikkijoukkue
SaPKo, SaiPa, pienet ja sitkeät
Sportin leiristä ei Räsäsestä liieemmin positiivista kuulu, mutta kokemusta on ja toivotaan, että saa SaPKon liitoon eli taistelemaan itsensä kirkkaasti pudotuspeleihin.

Jamon tulo lisää ilmanmuuta kiinnostusta pässipaitoja kohtaan. Hienon uran tehneen, valmennushommia kotimaassa ja maailmalla opetelleen kiekkomiehen kotiinpaluu lämmittää erittäin paljon. Valmentajana raakile, mutta muistetaan mihin hommaan on tulossa. 2 valmentajaksi ja varmasti halukas auttamaan seuraa, nuoria maalivahteja ja kehittämään itseään.

Minun silmissä kiinnostava SaPKo ja odotettu kauden alku tulossa.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Mitenkäs Räsäsen kausi on sujunut? Mitä mietteitä kaverista?
Mielestäni hyvin on onnistunut. Ei tässä tilanteessa voi paljon muutkaan mieltä olla. Pelinsisäinenkin reagointi on ollut hyvää ja pelaajia on penkitetty jne. Aika iloista ja vapaata hyökkäyspeliä on pelattu ja maaleja mätetty. Pelitavasta väittäisin runsaan päästettyjen maalienkin määrän johtuvan.
Julkisesta esiintymisestä ei ole ainakaan mitään valittamista.

On kaksi asiaa joissa olen eriävää mieltä. En oikein käsitä, että joukkueen kaksi huonointa puolustajaa tehotilastojen(kin) valossa päätetään muodostaa pariksi.
Toinen on Markkulan tilanne, minä jatkaisin niin hyvälle pelaajalle oikeiden pelikavereiden etsimistä kun kevääseen on aika. Lahtelan kanssa Markkula ei ole tainnut vielä pelata. Tai voisinpa vaikka uskotella itselleni, että Henttosen ja Wacklinin kanssa pelin olisi pakko kulkea kun se on kulkenut muillakin.

E: pakko verrata aiempaan. Jasin kanssa pelin ideologia on täysin poikkeava ja Martikaiseen nähden taas ollaan valmennuksen tasossa noin valovuosi edellä.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”

diletantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa, SaiPa, Liikunnan Riemu
Mitenkäs Räsäsen kausi on sujunut? Mitä mietteitä kaverista?
Matkan päästä katsottuna aika paljon samoilla linjoilla Murkulan kanssa. Lisäyksenä siihen: jos nyt äärimmilleen tiivistäisi ja yleistäisi eron edelliseen valmentajaan, voisi ehkä sanoa, että Räsänen on ajattelutavaltaan ja pelikäsitykseltään enemmän tulevaisuuden kuin menneisyyden valmentaja, vaikka kymmenen vuoden ikäero Sinkkoseen on juuri toisin päin.

Matkan päästä muodostettu vaikutelma valmentajapersoonasta: Räsänen on enemmän urheilevien ihmisten kuin käytettävän materiaalin valmentaja, enemmän valmentaja kuin käskyttäjä. No, Sinkkosella on enemmän aikaa oppia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy