Pariisin olympialaisten liveseuranta 4.8.2024

  • 53 731
  • 2 096

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Käytännössä tarkoittaa, että yhtään huonoa sijoitusta ei saa enää tulla, eli joka lähdössä pitää venyä, jos mitalia halajaa. Pahimmat kilpakumppanit vielä saivat hyvät sijoitukset nyt. 10. sija nyt on lähes katastrofaalinen tulos.
Meneillään olevassa lähdössä ei startti onnistunut ja suomalaiset kyntävät 14 sijalla, kun kohta tullaan 1. kerran ylälipulle. Ei hyvä. Vastatuuliosuudella on huono nousta, kun aina joku on peittämässä tuulta.

Valitsivat vielä väärän laidan, jonka seurauksena lähes kaikki tulevat toiselta laidalta ohi.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Voihan Fleetwood, oisin toivonut hänelle vähintään uusintaa kullasta Schefflerin kanssa. Rahmin muheva +4 takaysi ei ollut ihan korteissa myöskään; tuossa vaiheessa näytti siltä, että loput pelaavat muista mitaleista. Perezin hurmosrundille vielä littipeukku, aivan ei riittänyt metallille saakka.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Faulknerilta upea veto.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Hauska ollu kattoa naisten maantiepyöräilyä Jouko Vuolteen ja kommentaattorin kera.

Vos - Ned ja Vas - Hun keulilla kunnes ajettiin ylös kolme ennen maalia Faulkner - USA ja Kopecky - Bel.

Jenkki ei kaiketi ollut ennakkosuosikkeja ja Vos, Kopecky olis ollu enemmän. Mutta ylösoton jälkeen Faulkner iski saman tien! Muut missas, jäivät kattelemaan toviksi ja peli oli siinä. Ilmeisesti se ylösoton työjuhta maksaa hintaa sitten loppukirissä. Mutta pääs yllättämään kyllä miten jenkki pääs noin yllättämään iskullaan.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Porttila, Ruudut ja Ässien sylkykupit.
Toivottavasti ohjaajat ja muu genren porukka on hereillä moukarin finaaleissa. Siksi kamalaa oli televisiointi karsinnoissa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
Post-rock/ Post-punk
Joku yksittäinen hikinen pronssi, lehdet hehkuttaa keltaisilla otsikoilla pari päivää, käydään läpi kyseisen mitalistin serkun kaimatkin kysymässä fiilikset ja mikään ei muutu.
Mun on vaikea koskaan toivoa urheilijalle epäonnea sen takia, että kampaviineri-jengi ottaisi pään pois perseestä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös