Pariisin olympialaisten liveseuranta 3.8.2024

  • 36 927
  • 1 496

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Petran vasemman käden nimetön huutais kyllä rengastusta....

Laitoin muuten Urho Kujanpään seiväsfinaalipaikan kunniaksi Juhla Mokka tummapaahdot tulille

Edit

Kaverin häät tänään, joten ei ehdi seuraamaan olympialaisia tänään.

Pieni blootooth kuuloke korvaan ja puhelin taskuun. Sit ylen radiolähetys päälle tai YLE areena
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Joo, mua ei siis ihmeemmin haittaa, vaikka jäätäisiin ilman mitaleita. Enemmän kiinnostaa yleisesti hienot suoritukset, vaikka toki suomalaisten kohdalla juhlisin hieman enemmän.
Joo, kyllä tässä itsekin on kesäkisoissa asennoitunut jo sieltä Ateenan 2004 kisoista alkaen siihen, että mitali ei ole mikään itsestäänselvyys. Silloinhan oli ensimmäinen kerta olympialaisten historiassa kun Suomi jää kokonaan ilman kultamitalia ja se oli ihan valtava pettymys tuolloin.

Itselle kesäolympialaiset on nykyään ennen kaikkea eräänlainen urheilufestivaali, toki siis maailman arvostetuin urheilutapahtuma ja olympiavoittajat on itselle suunnilleen Jumalan asemassa olevia, mutta kyllä tässä nykyään nimenomaan nauttii laajasti eri lajeista ja hienoista suorituksista. Oli kansallisuus sitten mikä tahansa.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Kujanpää voisi sabotoida Duplantiksen seipäät.
Tai vaihtaa omat 540-seipäät sinne Duplantisin kuuden metrin seipäisiin. Sitten Duplantis yrittää maailmanennätystä niillä 540-seipäillä ja aina menee riman ali. Hahahahahahahahahahahahahha!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Hetkinen seis, miten hevostelu ei siirrä yleisurheilua Areenaan? Kyllähän nyt muutaman rantahurrin suosikkilaji pitää saada eetteriin, ihan liian hankalaa joku Yle Areenan käyttäminen.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Tuleekos seiväskarisinta omanastreeminä areenasta
 

vitozzius

Jäsen
Tokiossa soudun perämiehettömässä nelosessa hopeaa saavuttanut Hollannin Karolien Florijn voittaa kohta alkavan naisten yksikkösoudun kultaa. Hänen veljensä voitti jo näissä kisoissa pariaironelosten kultaa ja heidän isänsä on voittanut olympiakultaa pariairokaksikossa ja kahdeksikossa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: PtG

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Otan muuten sen verran jo ennakkoa, eli pääsisiköhän Noah Lyles miten lähelle Boltin aikoja 200 metrin juoksussa näissä kisoissa? Miehen oma ennätys on 19,32 ja esim. Boltin olympiaennätys on 19,30. Ihan en ehkä ME-lukemiin 19,19 usko, mutta toivottavasti olosuhteet olisi sellaiset että esim. 19,2x aikoihin olisi saumat.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Sattuu sitä epäonnea muillekin, kuin suomalaisille: Norjan seiväshyppääjä loukkaa itsensä alkuverryttelyssä.
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mun maxilta tulee Ouninpohjaa just =)

Edit. Turska tekee Sennit seipään lämmittelyssä ja laittaa kisat pakettiin
Tuo on kyllä karua, että menee juuri kisoissa. Miksi ei mennyt vaikka viikko sitten tai kisojen jälkeen… Ei kun juuri kisoissa tietysti.

Ja korostan, että en symppaa norjalaisia millään tavalla, kunhan ihmettelen.
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Hyvin meni Ruosteella kouluratsastuksen joukkueosion 1.osuudessa. Jokunen virhe Ruosteelle tuli, mutta muuten mallikkaasti.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: PtG

marse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ratsastus on niin isojen maiden takataskussa, että Suomella ei ole mitään mitalimahdollisuuksia. Mutta se, että pieni Suomi on top 10 -finaalissa eikä jää edes viimeiseksi, on aivan huikea juttu ja kevyesti verrattavissa vaikka isojen palloilulajien lopputurnauspaikkaan tms.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös