Pariisin olympialaisten liveseuranta 27.7.2024

  • 6 865
  • 216

Harzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joe DeLoach
Ahtosalolla oli siis varapyörä, jossa vaihteet eivät toimineet. Jortikalla olisi tähän ehkä kommentti.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
En ole vielä ihan täysin vakuuttunut näistä "parempi kuin LeBron"-höpinöistä Wembanyaman kohdalla. Ei ainakaan tässä pelissä ole mitään kummoista esittänyt.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Miten tämä meneekin tähän, että hienojen perinteisten yksilölajien sijaan itse tuppaa katsomaan vain joukkuelajeja ja vieläpä olympiafutista? Itseäkin hävettää.
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Aussikapteeni päätti sit taklata jefutyyliin. Punainenhan siitä tuli.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Eikä saada kiinni.
Näin se taitaa mennä, valitettavasti. Jos nyt Islannin kanssa kuitenkin taisteltaisiin tasapäisesti ja ehkä oltaisiin jopa edellä mitali- ja pistetaulukossa kisojen päätyttyä.

Ja ei tuo Ruotsi toki mitään, mutta kun kisojen jälkeen mitali- ja pistetaulukoissa on edellä kaiken maailman pieniä saari- ym. valtioita, niin se on jo vähän nolompi juttu.
 
Vaikea kuvitella tylsempää tv-lajia kuin surffaus. Yhtään en epäile suorituksen vaikeutta.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Kainulainen hallitsee ilmeisesti myös rugbyn selostamisen. Jääkiekkoa, jalkapalloa ja dartsia ainakin selostanut tämän lisäksi. Onkohan vielä muita? Erittäin hyvä yleisselostaja on hän ja ainakin itse tykkään hänen tyylistään.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mielenkiintoista ettei Suomi ole isompi pyöräilymaa. Ei ilmasto voi kaikkea selittää.

Täällä nähdään pyöräily liikennemuotona millä mennään paikasta a paikkaan b, iso yleisö ei välttämättä miellä sitä urheiluksi. Ja siks on superpieni laji. Vaikka täällä olis sauma olla todella hyvä. Maastopyöräily varsinkin.

Pikaluistelu on toinen missä voitais olla paljon parempia.

Tällaisena sunnuntai-analyytikkona herää ajatus kovista, vaativista ja kansainvälisistä yksilölajeista ylipäänsä. Maikkarilla oli just juttua uinnin alavireestä ja miten kärki on jo kokeneempaa kaartia.

Voihan nousuissa ja laskuissa olla sattumaa tai jotain aaltoliike-trendejäkin. Mutta jos ollaan huolissaan milloin mistäkin joukkuelajien tasoista niin jos liikkuminen, kilpailemisen taso ja urheilemisen arvostus on aito huolen aihe niin heijastuuko se myös, tai nimenomaan koviin yksilölajeihin? Se on melkosta elämäntapaintiaani-toimintaa kuitenkin, raakaa työtä ja omistautumista vuosikaudet ilman varmuutta isoista läpimurroista ja palkitsemisista.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
En todellakaan seuraa paljoa korista, joten siihen silmään kun peliä katsoin, niin näytti hieman bambilta ja hienoa suoritusta seurasi usein heikko ja jotain ihan älyttömiäkin heittoja yritti. Nuori toki eli varmaan kova kaveri tulee
Wembanyama vaatii vielä jonkin verran marinoitumista, mutta tuolla varrella ja monipuolisilla lajitaidoilla on potentiaalia olla yksi kaikkien aikojen parhaista pelaajista. Ei tuollaista yhdistelmää ole koskaan ennen nähty samassa paketissa.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Olipa ranskalaiselta mallikas syöksy. Olisi ehtinyt kolmospesällekkin.
 

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Jumaliste tämä seiskarugby on hieno laji, nousee aina suosikikseni kesäolympimpialaisissa! Kyllä tätä paljon mieluummin katselee kuin jotain koripalloa tai potkupalloa.

Ja tuo samaan aikaan tuleva surffaus ei kyllä sovi TV-lajiksi ollenkaan vaikka taitavia kaverit ovatkin...
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Tossa Ribery nousi laidalta mallikkaasti ja syötti pallon Seksi-Ollille kuka teki maalin.
Oliko Ribery ikinä 11 ja Giroud 9? :D
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Oli sellainen viimeinen syöttö ranskalaiselta, että sai paremman mahdollisuuden lisäpisteisiin, vaikka itsekin olisi voinut viedä pallon maalialueelle.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Jätkät tykkää halata toisia tässä rakpissa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös