Pariisin olympialaisten liveseuranta 27.7.2024

  • 6 865
  • 216

Tincat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Carolina Hurricanes
Kattelin Maxilta jotain uintia jälkilähetyksenä, eikö näissä ole selostusta ollenkaan? Jotenkin epäselvää hässäkkää näiden lähetysten kanssa, vaikka sinänsä selkeät kuviot pitäisi ollakin.
Katoin suorana aiemmin niin oli suomeksi selostus
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Ei varmasti vituta urheilijaa kun ensin valmistaudut urasi tärkeimpään hetkeen ja sit vedät useat pannut ja homma vituiks.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Venäläisistä tuli mieleen, että kyllä kuitenkin vähän ikävöin korkeuden dominaattoria ja olympiavoittajaa Mariya Lasitskenea. Oli tyyliä, oli luonnetta - ainakin tiettyyn pisteeseen asti.

Venäjällä on näemmä halleissa hypänny talvella. Alkukesästä 2023 ilmoitti kv-uran olevan ohi, mutta myöhemmin ettei halua jättää hyppäämistä. 193 menny alkuvuodesta.
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Maxille pyyhkeitä, kun ei kuulu nuo radan varrelta annetut raportit... paitsi jos vaihtaa selostuskielen ruotsiksi.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Eurosportilla ei ihan toimi hommat. Pyöräilyn taustalla kuuluu aivan selvästi jonkun muun lajin äänet ja kv. asiantuntijan osuudet menevät ilman ääniä.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki

Kummeli tietää.
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Myös englanniksi on oikeat äänet ja taitaa olla kaikilla muillakin kielillä paitsi suomeksi.
Kiitos maininnasta, tajusin vasta nyt että on tuo mainokset sisältävä lähetys, missä ei edes ollut muita vaihtoehtoja selostuskieleksi kuin suomi ja ruotsi... No, jos vielä äänet korjaantuisivat.
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Taisi äsken Selin mainita, että Ahtosalo oli ensimmäisessä väliajassa yli minuutin kärkeä perässä
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Monesti miettinyt aika-ajoja katsoessa, että onko noista aika-ajokypäristä kaikki edes niin kovin aerodynaamisia? Varmaan valmistaja on tuulitunnellissa testejä tehnyt ja hyväksi todennut, mutta osa kypäristä näyttää älyttömän leveiltä. Osa näyttää sitten huomattavasti virtaviivaisemmalta. Mutta todella harva noista näyttää kovinkaan tyylikkäältä, jos semmoisella mitään merkitystä on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös