Pariisin olympialaisten liveseuranta 2.8.2024

  • 44 190
  • 1 678

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Oliko sen Kallioisen skaba jo?
 

Nakkimuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Montreal
Ja Kallioiselle kolmas ohi
 

Jaksaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NHL
Onko nyt niin että golfista tulee Suomeen se ainoa mitali näistä kisoista?
Hiukan naurattaisi jos ainoa mitali olisi golfista kun se on varmaan näistä lajeista se missä on yksi kovimmista tasoista koko kisoissa.

Mutta saas nährä, paljon on golfia vielä jäljellä
 

Harzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joe DeLoach
Petra kaataa parhaillaan kanisterillisen bensaa grilliin. Eikä ole mitään lyijytöntä 95:sta.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Kyllähän sitä väkisin miettii, että miten tuntuu parhaat tulokset suomalaisilla osuvan aina juuri ennen isoja kisoja, kisoissa sitten käydään vähän haistelemassa tunnelmaa...
Puumalaisen kausi on ollut todella huono, ja Junnilan hyppääminen on ollut juuri tuollaista kuin tänään sen Turun SE:n jälkeen. Valitettavasti lähes kaikkien kisoissa olevien yleisurheilijoidemme tuloskunto on ollut laskussa EM-Rooman jälkeen.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Porttila, Ruudut ja Ässien sylkykupit.
Nyt puhuttiin isoista kisoista. EM-höntsät ovat erikseen. Hieman sama kuin lyhyen radan uinnnit. Olympialaisissa miehet ja naiset mitataan, kun parhaat ovat paikalla ja huippukunnossa. Tietysti, jos päätavoite on EM-kisat, niin mikäs siinä.
99% maailman yleisurheilijoista asettaa päätavoitteensa kansallisiin kisoihin. Marginaalinen porukka pääsee edustamaan maitaan ylipäätään mihinkään arvokisoihin. Tätä taustaa vasten ja Suomen yleisurheilua vakavasti harrastavien määrää peilaten EM-kisojen kutsuminen höntsäksi on vähän erikoista.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: VT
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös