Parhaat yli 10-minuuttiset biisit

  • 26 494
  • 155

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Pistetään nyt sitten pari biisiä tänne kun kaikkea easy listeningiä näyttää löytyvän myös.

Swansin The Beggar albumin, ei ihan mutta melkein nimikkobiisi The Beggar Lover Thee jolla pituutta 43:52. Sisältää vähän pätkiä Swansin uran ajalta sekoitettuna muuten uuteen sävelmään.




Sieltä noin 12 vuoden takaa vähän lisää Swansia kun heillä noita pidempiä biisejä tuppaa olemaan. Rakennellaan hitaahkosti tunnelmaa kunnes sitten vaan jyrätään yli.




Anna von Hausswolff tekee erittäin mielenkiintoista musiikkia ja tämä Montreaux'n jazz festivaaleilta olevan veto Come Wander With Me/Deliverancesta on erittäin korvia hivelevää tulkintaa. Hullu urkuri jolla on melkoinen ääni, ottaa siskonsa tälle biisille mukaan ja sisarellakin on kyllä ääni kohdillaan. Samasta setistä löytyy myös sellainen pidempi kappale kuin Ugly and Vengeful joka kannattaa myös kuunnella, en kuitenkaan ala tähän linkittämään sitäkin.




Mystistä melankolisuutta Yhdysvaltojen Oregonista. Mike Scheidtin johtama trio punoo musiikkiinsa mielikuvia menetyksestä, kauneudesta, kaipauksesta ja siitä kauneimmasta eli kuolemasta.








Bell Witch nyt on vähän huijaamista kun Mirror Reaper kestää kevyet 1:23:16 ja suosittelen yleisesti sen kuuntelua vain jos on mukavasti aikaa. Vaikka pitkällä ajomatkalla keskellä yötä voi nauttia tästä. Viime vuonna julkaisivat muuden uuden biisin, sillä oli pituutta saman verran, jos kiinnostuit tästä niin kannattaa ottaa kuunteluun.
Mirror Reaper

Nuo kuuntelemalla saa mukavasti varmaan yhden työpäivän kulumaan, kyllä niitä löytyy lisääkin jos tulee tarvetta tykitellä kokeellista musiikkia tai funeral doomia.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery




Kotimaista hiihtelyä Toolin hengessä. Wheel perustettiin joitakin vuosia sitten, kun kundit kyllästyivät odottelemaan Toolilta uutta levyä. Ei sitten jäänyt Toolin aktivoiduttua kuitenkaan kuriositeeriksi, vaan jo kolmatta levyä pukkaa lähiaikoina.
 

Big Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, IPK, Manchester United, San Jose Sharks, NFL


En ainakaan haulla löytänyt mainintaa joten lisätään tänne Mastodon - The Czar.
Aivan loistava biisi ja samalla sisältää mielestäni yhden kaikkien aikojen parhaasta kitarasooloista.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Zeic

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Tämmönen ketju pompahti esiin.. kalhasin läpi, ja aika ykspuolinen on JA musalistat taas. Vain yksi viesti, jossa on Kraftwerk. Ei Tangerine Dreamia, ei Jarrea, Tomitaa tai Vangelista.. Ei edes Mike Oldfieldn Tubular Bells 25:00, eikä “Station to Station” David Bowie 10:14


No täällä olevista genreistä poikkeavia muutama:
Heaven 17: "And That's No Lie" – 10:02
Kate Bush: "Lake Tahoe" 11:08
Björk: "Black Lake" 10:08
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Blitzkrieg Bop viisi kertaa putkeen soitettuna.
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Olin hieman yllättynyt että tätä ei ollut vielä mainittu (tai sitten en vain huomannut) eli Meat loaf ja

I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That).​

Kesto n. 12 min.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös