palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Esimerkiksi Netflix, Spotify, Twitter (listaan voidaan lisätä vaikka mitä muita palveluja) tekevät ihan järkyttävää rahallista tappiota koko ajan. Athleticia en tuohon listaan lisää, mutta ylläolevan viestin spekulaation perusteella uskallan olettaa myös Athleticin liikevaihdon olevan selkeästi miinuksella. Jokin tässä maailmassa näyttää olevan arvokkaampaa kuin raha. Kaikki nuo palvelut ovat jollain tapaa liitettävissä tiedonkeruuseen.
Tuosta listasta meni väärin ainoastaan Netflix, Spotify ja Twitter. Toki näistä tuoreimpana Spotify on noussut voitolliseksi, joten viestiä kirjoittaessasi tämä oli vielä tappiollinen.

Twitter sinänsä varsin huono esimerkki, kun tekee aika paljon rahaa mainoksilla. Spotifyllä osa tuloista perustuu mainoksiin ja Netflix taas pyörii täysin ilman mainoksia.
 
YV-spesialisti asuu mutsinsa luona. Aikuiset äijät asuu mutsinsa luona.

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Tuli vastaan mielestäni todella kiinnostava artikkeli The Hockey Newsissa. Ronnie Shuker ajoi Trans-Canada Highwayn päästä päähän ja kävi monissa jääkiekkofaneille pyhissä paikoissa ja muuten kiekkokansaa kiinnostavissa paikoissa halki Kanadan. Artikkelin nimi on "Road Trip! Ten provinces. Three weeks. One highway. And a whole lotta hockey." En kyllä löytänyt sitä online-versiona ilmaiseksi luettavana, mutta jos joku saa käsiinsä tuon viimeisimmän THN:n maalivahtinumeron, niin kannattaa lukea tämä juttu. Välillä oli kyyneleet silmissä kun Bill Barilko hävisi Stanley Cupin voittaneen jatkoaikamaalinsa jälkeen lentoretkellä, ja kun Ronnie kävi Humboldt Broncosin joukkueen bussionnettomuuspaikalla kaatosateessa, eikä voinut muuta tehdä kuin seisoa memorialin edessä hiljaa sateessa. Välillä taas nauroin ääneen, kun kanadalaiset olivat sisustaneet hotellihuoneet kaikenlaisilla kiekkotilpehööreillä tai suorittivat akateemisen tutkintonsa selvittämällä, miksi Red Deer -kaupungin asukkaat valitsevat Oilersit tai Flamesit suosikkijoukkueekseen (kaupunki sijaitsee maantieteellisesti noiden kahden NHL-kaupungin puolivälissä).
 
Florida Gators - 2006,2007 NCAA basketball champions, 1996, 2006, 2008 NCAA football champions
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikäli New Yorkin alueiden joukkueet kiinnostaa niin suositeltava on paikallisen Postin sekä tietysti John Tortorellan parhainta ystävää Larry Brooksia. Ei ole kovin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, mutta tekstiä tulee verkkoon hyvään tahtiin New York Postin kotisivulle ja on ilmaiseksi luettavissa. Varsinkin joka sunnuntainen Slapshots blogi avaa hyvin liigan tekemisiä myös Ison Omenan ulkopuolella. Brooks pääsi 2019 HHOF:een media kategoriassa sekä THN-listauksissa kiekon vaikutusvaltaisimmista ihmisistä Brooks monesti saanut mainintoja.
 
Mikko Kurvinen: 0,02 maalia per ottelu

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Athletic näköjään laittanut viisi koodia kuukauden kokeilujaksolle. Kiinnostuneita?
Kiitoksia tästä. Näköjään tämän avulla myös minä voin antaa 5 henkilölle kokeilujakson, jos joku sellaisen haluaa. Kokeilujaksoa varten tarttee syöttää maksukortin tiedot, mutta tilauksen voi lopettaa vaikka heti ja silti voi lueskella 30 päivää uutisia ja artikkeleita tuolta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy