Parhaat huudot

  • 78 164
  • 341

latahy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, d-kiekko
Jyppi-fanaatikkona minulla kokemuksia oikeastaan pelkistä jypin liigapeleistä ja jypin a-junnujen peleistä. Viime vuonna ainakin a-junnujen peleissä kuului aivan mahtavia huutoja. Runkosarjassa Jyp-a - Kjt a (12-1) kuului mm. seuraavaa: Jypin johtaessa 9-0 kjt pelaaja ottaa jäähyn, samassa joku huutaa katsomosta: "Älkää ottako jäähyjä, tehän voitte vielä hävitä tän pelin!" ja joku toinen jatkaa siihen, että "Ei pelejä jäähypenkiltä voiteta!"

Samassa pelissä tilanteessa 11-1, joku huutaa "Haluatteko ostaa vokaalin, vai pyöritetäänkö vielä?"

Suomi-sarjapelissä Diskos - SHT sattuneessa pienessä nujakassa SHT-pelaaja jäi aavistuksen alakynteen, silloin joku huusi katsomosta: "Pohjanmaalaiset ei pärjää, koska niillä ei saa olla puukot mukana!"
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Yksi huikea tuli mieleen juuri äsken. JYP-Jokerit 6-0 kaudella 1997-98. Marko Leinonen torjuu The Veikon rankkarin ja joku kovaääninen mies huutaa katsomosta sydäntäriipaisevalla äänellään "Älä torju niin hyvin, Harkimo tulee ostoksille!" Putosin aivan totaalisesti kattellessani tuon kauden välähdyksiä videolta tuossa joku päivä sitten.
Jos tämä kaveri lukee tätä palstaa, niin pakko antaa propsit. Loistava heitto oikeaan aikaan oikeassa tilanteessa.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Suomi-Ruotsi Futismatsi

Pakko laittaa... Siellä kaaressa istuttiin ja taululla 3-1 ja pari kolme minuuttia jäljellä peliä kun joku keski-ikänen äijä huutaa möreällä äänellä "Litmasen Jaska, Ruatti on paska!"

Tää oli oikeasti hyvä, vaikkakin väärä ketju ja siitä pikku sorit:)
 

makavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se isoin HIFK sekä Galgary Flames
"Ookko nää oulusta pelkääkkö nää pellaajia"

Kerran takavuosina tullut huuto oululais tuomarille.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Omat suosikit kyllä selvästi Ässät - Blues kamppailun

"Ette saatana kiusaa sitä Korpisaloa, hei!"-huuto

ja joskus pari vuotta sitten (-97) kun eräs järjestysnainen yritti saada erästä humalaista miestä hiljenemään kun herra koko ajan syyti kirouksia ja huutoja tuomareille. "Mitä mä sitten huudan?" "Jotakin, missä ei kiroilla" "JÄRKKÄRIT ON SEKSIKKÄITÄ JA MUKAVIA" ja miestä vietiin hallista...

Myös joskus HIFK - Tappara-matsissa Hakametsässä (NHL-vahvistusten aikaan) Eräs humalainen helsinkiläinen huusi KOKO ottelun ajan: "HYVÄ TIKI! Ruoska Puhuu!" (Ruuttua varmaan tarkoitti)
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Putin legendaarisia

Itselleni muistuu tarina legendaarisesta Putista, joka oli aikoinaan jäähallin kahvilassa pummanut jolttain tuomarilta (sanotaan nyt vaikka Ringbomilta, kun en muista) ennen matsia paria markkaa kahviin ja Ringbom oli antaessaan todennut, että "tosta saat jos lupaat olla haukkumatta meikäläistä ottelun aikana".
No, jossain vaiheessa ottelua oli hallissa raikunut huuto "Ringbom hei, tuu hakee rahas takas mä pysty olee hiljaa enää!" Ja samaan hengeen vetoon alkanut hirveä solvaus...
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Re: Putin legendaarisia

Viestin lähetti yyz
Itselleni muistuu tarina legendaarisesta Putista, joka oli aikoinaan jäähallin kahvilassa pummanut jolttain tuomarilta (sanotaan nyt vaikka Ringbomilta, kun en muista) ennen matsia paria markkaa kahviin ja Ringbom oli antaessaan todennut, että "tosta saat jos lupaat olla haukkumatta meikäläistä ottelun aikana".
No, jossain vaiheessa ottelua oli hallissa raikunut huuto "Ringbom hei, tuu hakee rahas takas mä pysty olee hiljaa enää!" Ja samaan hengeen vetoon alkanut hirveä solvaus...

Tähän sen verran korjausta, että tuomari oli Juhola ja paikkana ei ollut jäähallin kahvila eikä jäähalli muutenkaan. Paikka oli huoltoasema ja Puti lainasi markan Juholalta sitä varten, että voi soittaa äidilleen. Juhola antoi markan sillä ehdolla ettei Puti huutele hänelle seuraavassa Jokerien pelissä missä hän tuomitsee ja Puti lupasi tämän, muttei kuitenkaan pystynyt olemaan edes ensimmäistä erää hiljaa vaan pyysi Juholan hakemaan markkansa takaisin.
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Jykke1978

Kiitos korjauksesta.
Niin ne tarinat elää aikojen saatossa. Ja muisti pätkii.
 

Timitri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Porin hallissa on vuosien varrella kuultu varsinkin viikonloppupeleissä melko legendaarisia huutoja:

Joskus pitkänhuiskean ruotsalaisen Jonas Junkan pelatessa HPK:ssa kajahti seisomakatsomosta pelikatkolla: "Hei Junkka, mitä korkeempi tolppa sen himmeempi lyhty!"

Yksi huonoimmista kuultiin joskus Tammisen aikana kun Ässät vei Lukkoa paikallispelissä oikein kunnolla ja Sampsa Siivonen oli vaihdettu Roussonin tilalle maaliin. Eräs ehkä hiukan päihtynyt herrasmies oli hetken aikaa miettiväisen näköinen ja kajautti sitten: "Siivonen, isäs oli homo ja äitis oli huora!" Huomattavaa mielikuvituksen käyttöä.

Myös HIFK: n pelaajia on Porissa jaksettu muistaa runsaasti. Lindforsille ja Kortelaiselle huudettiin monta vuotta raiskaajaa aina kun nämä esiteltiin avaukseen. Karalahtikin on saanut oman osansa, mm.

"Jere, pidä viiva!"
"Jere piikille!"
"Saatanan narkomaani!"
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Viestin lähetti Timitri
Jonas Junkan pelatessa HPK:ssa kajahti seisomakatsomosta pelikatkolla: "Hei Junkka, mitä korkeempi tolppa sen himmeempi lyhty!"

Heh, oikeesti hyvä :)
 

uule

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa.
Joskus kaudella 2000-01 olin katsomassa Saipa-Jokerit peliä. Peli oli hyvin kiihkeä ja kolmannen erän keskivaiheilla Saipan johtaessa maalilla Jokeri kannattajat virittelivät kannustushuutoansa: J-o-k-e-r-i-t. Samalla hetkellä kun kannattajat olivat kajauttamassa Jokerit huutoa niin kauempaa katsomosta kuului huuto: TIPUSET!! silloin kyllä nauratti...
 

reddevill

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lpr:ssä muutama vuosi sitten...

Mutkan kautta kuultua, kun Ahola pelasi Bluesissa.

Peettääär, ei oo iso pääää, pleksi väääristäää...
 

Random Hero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
no niin no... en nyt tiedä onko tää niin hauska kun tän kirjottaa , mutta kumminkin hakametsän jäähallissa pari vuotta takaperin ilves-hpk pelissä kun vladimir vujitek oli tehnyt pelin lopussa ratkaisu maalin (jos oikein muistan) ja kun vujitek tuli tuulettamaan maaliaan ilveksen fanikatsomon eteen alkoi noin viisi ilveksen kannattajaa laulamaan: vujitek on atominen homoapina hei homoapina hei jne. (ilveksen kannatus huudon "sävelellä"), niin kovalla äänellä että kentällä olleet ilveksen pelaajatakin hörähtelivät, itsekin kyllä naureskelin...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joskus vuonna -92 tai -93 tuli telkkarista Peteliuksen ja Kallialan show, jossa yksi PPP:n lukemattomista hahmoista oli punaiseen villapaitaan, sarkahousuihin ja nahkasaappaisiin pukeutunut nököhampainen juntti, joka jatkuvasti jaksoi hokea suunnitelmiaan: milloin hän höpötti kirjastossa "lainatako vai eikö", milloin pähkäili puolestaan baarissa "ottaisiko oluen vai eikö" tms. Kallialan esittämä heppu tuli sitten aina jossain vaiheessa kysäisemään tältä konepuhujalta että "miten voin palvella?", niin johan meni Peteliuksen hahmo hiljaiseksi ja hetken aikaa Kallialaa tihrustettuaan hän tokaisi: "Omituinen höpöttäjä!"

Asiaan.

Äijänsuolla oli kaudella 1991-92 tai 1992-93 Lukon ja Tapparan peli menossa. Timo Jutilalla oli tapana koko uransa ajan selittää tuomareille milloin mistäkin, eikä tuo peli poikkeusta tehnyt. Ei sellaista pitkää kiekkoa, paitsiota taikka muusta syystä johtuvaa pelikatkoa pelissä ollut, etteikö Jutila olisi ollut jonkun raitapaidan vieressä luistelemassa ja selittämässä. Kolmannessa erässä pelin ollessa Lukolle jotain 8-1 tai 9-1 Jutila oli taas mielipuuhassaan: linjatuomari haki pitkää kiekkoa ja Jutila luisteli koko kentän matkan linjurin vierssä suu vaahdossa puputtaen, kunnes yhtäkkiä pääkatsomosta kuului kovallä äänellä: "Omituinen höpöttäjä!"

Muitakin kuin minua rupesi peijakkaasti naurattamaan.
 

Rocco

Jäsen
En jaksa selata aihetta läpi että onko tätä mainittu jo... Vaasan hallissa viime kaudella erään aikalisän aikana hallissa oli hyvin hiljaista. Tottakai joku Red Armyn rääväsuista huusi hallissa:

"Martti Vainio oli syytön!"

Hallissa oli kyllä hiljaista tuonkin jälkeen... Itseäni sisäisesti nauratti tuon huudon aiheuttama yleinen vaivautuneisuus ja sellainen "mitä helvettiä?!?!"-tunnelma.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Mennäänpä vähän eri lajiin, mutta hieman tämä pisti hymyilyttämään.

Tänään Varkaudessa pelatussa Superpesiksen ottelussa Puijo-Oulu kenttäkuulutus kertoi suunnilleen seuraavaa: "Katsoja N. N., onko sinulta kadonnut jotakin? tulepa käymään kuuluttamossa kertomassa, mitä on hukassa, niin katsotaan löytyykö?"

Tämän jälkeen joku mieskatsoja hieman ylempää katsomosta huusi "Vaimo!"
 

Rocco

Jäsen
Viestin lähetti Wilzu
Tänään Varkaudessa pelatussa Superpesiksen ottelussa...

Pesäpallosta puheenollen... Vaasan Sportin radioselostaja Simo oli kuuluttamassa Vaasan Mailan pesismatsia viime kaudella ja puoliajalla kertoi tuloksia maakunnan muista peleistä.

"...ja Kauhajoelta emme ole saaneet tuloksia. Kylän ainoa kännykkä on kateissa..."
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Pari vuotta sitten Lahden doping-skandaalin jälkimainingeissa Tampereella pelattiin Tappara-Blues. Paikalla oli aikas runsaasti Blues-faneja joten seisomakatsomossa olleet kaksi ERITTÄIN
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Pari vuotta sitten Lahden doping-skandaalin jälkimainingeissa Tampereella pelattiin Tappara-Blues. Paikalla oli aikas runsaasti Blues-faneja joten seisomakatsomossa olleet kaksi ERITTÄIN hyvässä maistissa ollutta ukkoa herkesivät huutamaan: "Hemohespoo ! Hemohespoo !". Koominen tilanne, lähinnä äijien olotilan takia. Blues-faneja se tosin näytti naurattavan. Silloin ei ollut hienoa olla Tamperelainen.

Sitten on näitä tuomareille huudeltuja: "Repolaiselta vain häntä puuttuu" (tuomari oli Juha Repo) ja "Syö se pillis perkele !" (Tapparan saatua taas jonkun turhan jäähyn).

Pitemmän ajan takaa tulee mieleen Tappara-HIFK-peli. HIFK taisi voittaa 5-2 ja se tiesi sitä että Tappara putoaa jumboksi. HIFK-lauma aloitti rytmikkäillä "Liigajumbo !" huudoilla, jotka sitten vaihtuivat "Mustamakkara !" huudoiksi. Tässä vaiheessa joku manselainen kysäisi: "Tekeekö mieli ?". Hiljenivät huudot...

Sitten viimeinen, joka ei ole huuto mutta sai koko hallin nauramaan. Viime kaudella Tappara-Ässät pelissä kirvesrinnat pelasivat ylivoimaa (?). Ässät johti peliä 2-1 ja Tapparan touhu oli taas aivan onnetonta. Kaverini kanssa kiroiltiin kun Tappara-fanien sylkykuppi Mikko Pukka tuli taas jäälle. Ja mitä tapahtuikaan ? Laukaus siniseltä, Langkow torjuu eteensä ja Ässä-pakki tällää kääntölämärin tarkoituksena purkaa tilanne. Viivalla ollut Pukka ottaa lämärin kiinni päänsä vierestä (!) ja ja laukoo suoraan pomppukiekosta hirveän tykin aivan ristikon alle, niin että vain pelti kolahtaa. Kaikki pelaajatkin tuntuivat olevan ihmeissään tapahtuneesta ja hallissa oli pitkään varsin hilpeä tunnelma.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Pistetään vielä yksi kun tuli mieleen. Tämä on kaverini isältä kuultua. MM-kisoissa -74 Helsingissä oli Suomen matsi alkamassa ja halli pullisteli yleisöä. Siihen aikaan oli kuulemma tapana porata reiät maalitolpille aina pelin alussa. Siinä sitten tuomarit tulivat jäälle ja alkoivat kaira-mallisella poralla veivata reikiä. Kesken kaiken suht hiljaisessa hallissa joku irvileuka oli kysynyt: "Tuleeko kalaa ?". Huuto kuului ilmeisen hyvin koska koko katsomo oli räjähtänyt nauruun. Itseäni tämä naurattaa aina.
 

Leba95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lännen Kiekko, West Hockey
Tapparan peleistä kerrotut muistot saivat omatkin harmaani liikkeelle... Aikaa tapahtuneesta taitaa olla jo muutama vuosi, Hakametsässä Tapparaa vastassa oli muistaakseni Blues. Todella väsyneen oloinen nuhjaaminen oli hiljentänyt yleisön lähes täysin. Kun Tappara oli vuorollaan heittänyt kiekon päätyyn, molemmat joukkueet, kiekkoa hakevaa Blues-pakkia lukuunottamatta, lähtivät kerralla vaihtoon. Bluesin pakin noutaessa kiekon kaikessa rauhassa kulmasta lähti Tapparasta ensimmäisenä jäälle vääntäytynyt Marko Mäkinen karvaustoimiin. Pelaajien ollessa käytännössä kahdestaan jäällä, Tapparan pelaajan luistellessa keskiympyrässä pikku hiljaa kohti kulmassa tuhertavaa Blues-peluria kaikui hallissa lähes epätoivoisena huuto: "Ajaaa!"

Ei ehtinyt ajamaan, mutta hyvät naurut kirvoitti.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paikalla ollut

Viestin lähetti J.Grönvall
Pitemmän ajan takaa tulee mieleen Tappara-HIFK-peli. HIFK taisi voittaa 5-2 ja se tiesi sitä että Tappara putoaa jumboksi. HIFK-lauma aloitti rytmikkäillä "Liigajumbo !" huudoilla, jotka sitten vaihtuivat "Mustamakkara !" huudoiksi. Tässä vaiheessa joku manselainen kysäisi: "Tekeekö mieli ?". Hiljenivät huudot...

Muistan hyvin tuon hetken, mutta huudot eivät hiljenneet "tekeekö mieli" kommentin takia. Ottelua seurannut 30-kymppinen hieman maistissa ollut Tapparan kannattaja alkoi hiiltymään "liigajumbo" ja "divari" huudoista. Kaveri oli jo nyrkit pystyssä heilumassa HIFK-kannattajien joukossa ennen kuin Hakametsän vahtimestarit saivat nyrkkisankarin kiinni ja lähtivät toimittamaan häntä pois hallista. Hiljeneminen johtui lähinnä siitä, että porukka keskittyi väistelemään sen humaltuneen kaverin nyrkkejä huutamisen sijaan...
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Re: Paikalla ollut

Viestin lähetti Hegu
Muistan hyvin tuon hetken, mutta huudot eivät hiljenneet "tekeekö mieli" kommentin takia. Ottelua seurannut 30-kymppinen hieman maistissa ollut Tapparan kannattaja alkoi hiiltymään "liigajumbo" ja "divari" huudoista. Kaveri oli jo nyrkit pystyssä heilumassa HIFK-kannattajien joukossa ennen kuin Hakametsän vahtimestarit saivat nyrkkisankarin kiinni ja lähtivät toimittamaan häntä pois hallista. Hiljeneminen johtui lähinnä siitä, että porukka keskittyi väistelemään sen humaltuneen kaverin nyrkkejä huutamisen sijaan...

Juu, kiitos oikaisusta. Ittellä jo muisti pätkii, tapahtumasta on jo niin pitkä aika.
 
Viime syksynä Imatralla järjestetyssä legenda-tapahtumassa kuului katsomosta huuto, joka on jäänyt kyllä mieleen. Ennen ottelua pelattiin Ketterän ja SaiPa:n välinen mittelö ja kun illan päätapahtuma oli käsillä esiteltiin pelaajat yksitellen suuren NHL:n tapaan. Markkasen Jussi ja kumppanit keräsivät aplodeja, kunnes esittelyvuoroon tuli Timo Jutila. Juti saikin raivokkaat aplodit, mutta suosionosoitusten vaiettua ja halliin laskeuduttua hiljaisuus kuului katsomosta huuto: " Jutila sie oot tainut lihota!" Kaikilla muilla tuntui olevan hauskaa, paitsi itse Jutilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös