fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Saravo onnistunut mielestäni erinomaisesti. Vallin hoitaa kakkosmiehenä studio-osuudet kuntoon.

Ainoat isot miinukset Saijan Tarkille. Ei hyvää päivää.
 
"Kotona sitten mietin, että mitäpä muuta se minäkään tekisin. Ajaisin hevosta ja heittelisin kiviä kaupungilla" JMA #50

Hockey#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ika Lehkonen on ulosanniltaan yksi parhaista, mutta on siitä huolimatta yksi huonoimmista kommentaattoreista. Puhuu jatkuvasti eri medioissa ristiin itsensä kanssa. Jutut on lennokkaita, mutta en ihmettele miksi ei pärjännyt valmentajana.

Saija Tarkki on kommentaattorina ihan turha jos ei uskalla sanoa muuta kuin latteuksia.

Saravo on ihan loistava. Hyviä näkökulmia ja hyvä ulosanti. Bergenheim myös hyvä. Samoin Nyholm isäntänä.

Tomi Kallio taas aika heikko. Enemmän voisi keskittyä hyviin tarinoihin kuin pelitapaan joka ei ole Tompan vahvuus.

Kimmo Kuhta Puheen puolella kanssa viihdyttävä. Ei aina niin vakavaa ja radiossa ainakin toimii.
 
Bergenheim kehittynyt muuten huimasti tuossa touhussa. Syksyllä miestä oltiin kivittämässä hyvää vauhtia pihalle, mutta nyt kellään ei tunnu olevan poikittaista sanaa miehestä.

Noin muuten Saravo paras, Vallin hyvä ok, Kallio yhtä ärsyttävä kuin viimeisimpien pelivuosien haastatteluissa ja Lehkonen periaatteessa ihan ok, mutta välillä ne värilasit paistaa liikaa läpi.
 
Piilokamera jää pois ohjelmistosta

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Saravo ollut tosi hyvä. Positiivinen yllätys. Pelillisesti että pelaajan näkökulmalla. Hyvä ulosanti.

Kaikkine hassutteluineenkin Vallin pitää pintansa. Tulee asiaa monivivahteisesti. Hyvä ulosanti.

Ika Lehkonen...noin periaatteessa tykkään. On perusasiat hallussa, on näkemystä, sopivasti pilkettä. Mutta välillä ajaa jotain omaa näkökulmaa kuin käärmettä pyssyyn, huolimatta onko se siinä hetkessä fiksua tai realistista. Tuntuu, että ex-pelurit ei aina allekirjoita ihan kaikkea 100%, mutteivat myöskään kehtaa ajella sukille ja korjata.

Nyholm on pääsääntösesti enempi posia kuin negaa, ainakin kun ei vedä liian raskasta studioisännän haarniskaa niskaan, eikä muutu liian passiiviseksi sivustaseuraajaksi vaan haastaa. Koska ei hän useinkaan muille kiekkotiedossa häviä.

Kallio. En tiedä mikä siinä nyt on mättänyt. Tietyllä lailla kyllä tykkään tyylistänsä. Tyyli kyllä elänyt pitkän kauden aikana, mikä on luonnollista koska hyppäs studion penkille suoraan kaukalosta.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Mikä tää Ossi Väänäsen "kautta rantain" -hokema mahtaa olla? Tai tiedän toki mitä se tarkoittaa ja missä yhteyksissä sitä yleensä käytetään, mutta Ossille näytti tuottavan ainakin eilisessä Viasatin studiossa ongelmia.

EI nyt ehkä maailman vakavin asia, hyvinhän tuo muuten meni, vaikka joutuikin itse besserwisserin vieressä pönöttämään.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT Helsinki vuoteen 2013, Ässät, KooKoo
JiiPee Jaloa voi nyt kuunnella ainakin Radio Novassa nyt MM-lätkän ajan. Eli jos ei C More näy ja Saukkosta ei jaksa kuulla Maikkarilla, voi valita pelkän radion jos ei saa "synkkaa" telkun ja radion välillä. Toinen turkulainen Hannu Jortikka on kommentaattorina ja aika rehellistä tekstiä tulee, Jortsun asteikolla myös hyvin kilttiä...

Noin muuten haluaisin joskus vielä kuulla kommentaattoreina liigafinaalin tämän kauden valmentajia Antti Pennanen ja Mikko Manner. Molemmilla haastattelujen perusteella ainakin hyvä ulosanti eikä kiekkotietämystäkään tarvitse epäillä. Karri Kivi on myös tässä pätevä.
 
"En ymmärrä, mitä joukkuehenkeä siinä tarvitaan, että hiihtää osuutensa täysillä ja läppää seuraavaa olkapäälle." Sami "Musti" Jauhojärven kommentti viestihiihdosta

LiutunLätty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Saija Tarkki on ylivoimaisesti kamalin/huonoin kommentaattori. Ihan tyhjänpäiväistä kiekkojargonia eikä mitään annettavaa eikä lisäarvoa. Lisäksi ne tuuman vahvat kärppälasit alkaa vituttaa.

Myös Marko Tuulola on aika turha kaveri.

Hyviä Saravo, Kivi ja Lehkonen nyt äkkiseltään tulee mieleen.

Edit. Tammista toivottavasti ei enää ikinä nähdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy