Paniikkipäivät ovat täällä taas! (HPK)

  • 5 663
  • 38

Yogi

Jäsen
Perrin Kerhoon

Monet hämeenlinnalaiset ovat harmitelleet Perrinin mahdollista siirtymistä Kerhoon. Vaikka Eric ei olekaan pelannut kovin hyvää kautta Ässissä, on varmaa ettei hän ainakaan kovasti pohjoisamerikkalaisena pelaajana pudota tasoaan jatkossa. Toisaalta voidaankin kysyä, mikä tulee olemaan nykyisten hyökkäävissä ketjuissa pelaavien pelaajien, kuten Laakkonen, Kenig ja Vujtek, taso huomattavasti fyysisemmissä jatkopeleissä.
Vujtek ei vaikuta missään tapauksessa olevan playoff-pelaaja ja nuo kaksi muuta ovat varsin kirjoittamatonta korttia. Täytyy myöntää etten ole kovasti seurannut Perrinin pelejä, mutta omien ennakkoluulojeni perusteella laskisin paljon enemmän play-offseissa muiden kuin tsekkien varaan. Onhan se kuitenkin viime vuosina huomattu kuinka taitava HPK-joukkue jäätyy täysin vähänkin vahvemman ryhmän edessä.
 

Cooley

Jäsen
Re: Perrin Kerhoon

Viestin lähetti Yogi

Vujtek ei vaikuta missään tapauksessa olevan playoff-pelaaja

Jaahas jaahas...vaikuttiko Jan Caloun koskaan playoff-pelaajalta?
Tähän on vain todettava, että Vujtekista löytyy mieletön määrä kokemusta tiukoista peleistä, NHL:n fyysisyys on kokeiltu, ja pisteitä sielläkin syntyi, tosin ei niin hyvää tahtia kuin olisi voinut odottaa, mutta kuitenkin. Ei Vladi missään tapauksessa ainakaan tiputa tasoaan Playoffeissa. Päinvastoin.
Ja jos et ole Yogi huomannut, niin Vujtek on juuri sellainen pelaaja, jota vastustaja ei kovin rankasti edes uskalla ottaa, sillä kaverilta löytyy varastosta myös muutama loistava teatteri-esitys, joiden ansiosta vastustaja on tälläkin kaudella saanut muutaman jäähyn..:D
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Eihän Perrin Santalaa korvaa mutta kyllä hänestä apua kerholle voisi olla.Pystyy pisteidenkin tekoon ja sopivassa ketjussa ihan kelpo kaveri.Jos mitään supervahvistuksia ei enää ehditä saamaan on Perrin yksi vähiten huonoista vaihtoehdoista.

Ottakaa Sheptak myös niin saatte tarvittavaa kovuutta.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Siirtojen takaraja on nyt 15 tunnin päässä. Ennen sitä siis tapahtuu jotain. Mitään isoa vonkaletta ei saatu, joten ehkä se Perrin sieltä sitten tulee. Se taas ehkä tarkoittaa sitä, että Miettinen pääsee takaisin laitahyökkääjäksi, ja se taas ehkä tarkoittaa sitä, että pisteitä alkaa ropista entiseen tahtiin.

Aika monta ehkää, mutta minkäs teet. Ei tässä varmaksi voi mitään sanoa.

Viime- ja tämä kausi ovat osoittaneet sen, että Kerhon scouttaus on ehkä huippuluokkaa kausien välillä, mutta kauden aikana ei juurikaan tuloksia saada tarvittaessa. Santalan loukkaantumisesta on aika hemmetin pitkä aika, mutta korvaajaa ei ole vieläkään. Okei, saman tasoisen kaverin löytäminen olisi ollut suunnilleen lottovoitto, mutta eiköhän niitä liigatasoisia senttereitä olisi aiemminkin ollut tarjolla. Vielä ehtii tapahtua, joten vielä en sano, onko Kerho kaudenaikaisissa siirroissa liigan kahdeksan parhaan joukossa vai ei.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Alle 14 tuntia..

Kyllä se nyt vahvasti näyttää siltä, että HPK:hon tulee Eric Perrin tai sitten ei ilmeisesti tule ketään. Jalonen toki elätteli toiveita edes laiturista, jos Perrinin siirto ei sitten kuitenkaan toteudu. Jos minä saisin päättää, niin Perrin jäisi Poriin ja hankittaisiin sitten yksi laituri, joka täydentäisi Kuhan ja Vladon ketjun. Kenigin kaksinkamppailupelaaminen ei riitä pudotuspeleissä, ei se riitä edes runkosarjassa. Nedvedin kohdalla kyse on myös sopimattomasta roolista. Vlado ja Kuha tarvitsisivat nopeajalkaisen, likaista hommaa tekevän rightin pelaajan ketjuunsa.

Mitä sitten tulee mieheen nimeltä Eric Perrin. Miettinen on parempi sentteri kuin Eric Perrin, Kucharcik on parempi sentteri kuin Eric Perrin, Määttänen on parempi sentteri kuin Eric Perrin. Perrin ei tuo joukkueeseen mitään uutta. Hän on erittäin pienikokoinen, kohtuullisen hyvin luisteleva kanadan-ranskalainen, joka ei ole erityisen hyvä omassa päädyssä. HPK:lla on paljon pienikokoisia pelaajia, joilla tulee olemaan vaikeuksia pudotuspeliväännöissä. Sen sijaan, että hankittaisiin sellainen pelaaja, joka toisi jonkun uuden ulottuvuuden hyökkääjistöön, HPK on panostamassa materiaalinsa "heikkouteen" - lisää pienikokoisia pelaajia. Tämän vuoksi täysin turha hankinta. Ja ei, minulla ei sinällään ole mitään Perriniä vastaan. Kyse on vain siitä mitä HPK tarvitsisi ja mitä HPK:lla jo on.

HPK:n pitäisi siis mieluummin hankkia sitten laitahyökkääjän, joka olisi omimmillaan kevään ratkaisupeleissä. Toinen vaihtoehto voisi tietysti olla koko hankinnan unohtaminen ja hankintaan varattujen rahojen siirtäminen täysimääräisinä esimerkiksi Santalalle ja Somervuorelle tarjottaviin sopimuksiin. Tuollainen 20 000 euron lisäraha palkkatarjoukseen poikisi varmasti tulosta. No, katsotaan mitä tapahtuu..
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Nälkäinen Kyy

Eikös "Kyy" olisi play-off pelaaja jos kuka? Tolpan jälkeen on tiputettu ennenkin lauteilta joukkueita...
 

Sphere

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks
Älkääs nyt olko noin pessimistisiä. Eihän se Kuhakaan saanut viime kaudella juuri mitään aikaan ja fanit ehti haukkua kesällä koko pelaajan. Mutta kuinkas kävi? Ässät nyt vaan on tällä kaudella juuri kuin viime kaudella pelannut kokonaisuudessaan surkeasti.

Maiseman vaihto voi olla todella piristävä ruiske myös Perrinin kohdalla ja hän voi olla aivan toinen mies kun Miettinen ja Somervuori viilettää rinnalla. Tosin tuossa oli pari voi sanaa liikaa :).

Parempaakin olisi voinut odottaa, mutta ei kannata tyrmätä ennenkuin nähdään kuinka hän istuu HPK:n pelityyliyn. Asialle kun emme voi mitään...


-Sphere-
 

Pitkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä minä ainakin odotan haukuissani siihen asti, että näen paniikkinappulan luistimilla. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun joukkueessa a paskasti pelannut mies loikkaa joukkueeseen b ja on heti uuden joukkueensa tähtipelaaja. Varmaa se ei tietenkään ole, mutta voi Pöriin ässäksikin osoittautua, hyvällä tsägällä. Tänään on sopiva päivä torstaipositiivisuuteen.

Toisaalta mieleni tekisi alkaa jo haukkua huhupuheiden myötä häntä sojossa kerhojohto kumoon, koska sillä tavalla mies osoittautuisi varmasti helmeksi. Jos joku täällä väittää olevansa sen luokan asiantuntija, että pystyy ennustamaan satavarmasti Perrinin tulevan loppukauden tason uudessa seurassa, kertokoon hän missä on juuri nyt, niin sinne suuntaan kumarran. Kuznetsovin kirjoituksista päätellen hän voi antaa vähän vinkkiä ilmansuunnasta.

Miettinen on todennäköisesti parempi sentteri kuin Perrin, mutta yhdistelmä Miettinen - Perrin - Somervuori kuulostaa paremmalta kuin x - Miettinen - Somervuori, eli Antin siirto laitaan on tässä avainkysymys. Rule number one Perrinille on laittaa kaikki likoon ja olla ottamatta turhia jäähyjä. Liike pitäisi riittää, mutta onko mies sellaisessa fyysisessä kunnossa, että ykkösen peliajalla jaksaa polkea pleijareissa?

Vladon ja Kucharcikin kanssa samaan ketjuun laittaisin Pasi "pasimäättänen" Määttäsen. Silloin joukkueessa olisi kaksi ketjua, joilta voi odottaa ykkösketjun tason pelaamista.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Case Perrin

Niin, enhän minä nyt ole varsinaisesti Eric Perriniä haukkunut. HPK:lla nyt on vain ainakin kolme parempaa keskushyökkääjää sekä muutenkin jo fyysisesti hieman rajallinen hyökkäyskalusto. Minä esitänkin siis kritiikin lähinnä siitä, että Perrin ei tuo HPK:n joukkueeseen mitään uutta ulottuvuutta. Onko ihmisten muisti niin helvetin lyhyt vai eikö kukaan ole ottanut opiksi siitä, miten meille on "aina" käynyt? HPK:ta on pidetty, aivan aiheestakin, pelkkänä "runkosarjajenginä", jolla loppuu paukut kun fyysisyyttä lisätään.

Vahvoja kaksinkamppailupelaajia tämä joukkue olisi kaivannut. Nyt niitä ei ole kuin muutama hyökkäyspäässä. Kucharcik, Miettinen, Rajamäki ja Savijoki pystyvät vääntämään menestyksellä kenen kanssa tahansa tässä sarjassa, mutta mitä tulee tämän jälkeen? Minun mielestäni HPK kaipaisi selkeästi lisää kokoa ja kaksinkamppailuvoimaa hyökkäysosastolle. Tähän ongelmaan Perrinin palkkaamisella ei lääkkeitä löydy. Luultavasti miehen palkkaaminen leikkaa huomattavasti peliaikaa sellaisilta kavereilta, jotka jatkavat meillä myös ensi kaudella. Luultavasti "kärsijät" ovat lähinnä Kenig ja/tai Laakkonen, valitettavasti.

Mitä sitten tulee Perrinin esityksiin HPK:ssa, niin mies pelaa varmasti ihan hyvin. Kaveri päässee hyvien laitureiden väliin, joten pisteitä tulee kyllä. Mutta eihän HPK:n ongelma ole ollutkaan siinä, etteikö löytyisi pistemiehiä tai käsiä. Heikkoudet ovat olleet nimenomaan fyysisellä puolella ja tämä siirto ei auta siihen tippaakaan. Pelkäänpä pahoin, että kyyti tulee olemaan keväällä jumalattoman kylmää. Toisin sanoen, Eric Perrin on kohtuullisen hyvä pelaaja, mutta vahvistaako hän HPK:n heikkoja kohtia? Ei, piste.
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Fyysisyydestä

Vaikea uskoa että mikään yksittäinen hankinta sitä HPK:n fyysisyyttä kovin paljon lisäisi. Eiköhän se ole olemassaolevista pelaajista kiinni, että asennetta tiukennetaan loppupeleihin.

Olen silti samaa mieltä kanssasi, enemmän näitä tiukoissa paikoissa viihtyviä pelaajia pitäisi HPKlla olla, jotta menestystä voisi tulla. Sellaista pystypainia on tämän päivän paly offs-kiekko. Siinä mielessä Marko Palo olisi varmasti ollut arvokkaampi hankinta jatkoa ajatellen. Mutta kyllähän Perriniltäkin asennetta löytyy! Ei se kaikki ole koosta kiinni. Meidän vihatuin työmyyrämme Kaipainen on joukkueen lyhyin kaveri mutta asennetta riittää.

Kerhon maalivahtipelikään ei minua vakuuta. Pärjääkö Pietilä kun sinne alueelle ajetaan säännöllisesti ja käydään naputtamassa mailalla hanskaa? Mielestäni hän on aika altis hermoilulle eikä Puurulan varaan voi painetilanteissa vielä rakentaa. Tosin teillä on käytettävissänne niin fyysinen puolustus että se pelastaa paljon. Mitenkähän niihin saataisiin sen verran pyhää vihaa että käyttäisivät myös tätä ominaisuuttaan?
 

Hank

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk,Pikku-Jallu,Caps
Eric Perrin saapuu Hämeenlinnaan. Ns. sisäpiiri ihminen kertoi tossa hetki sitten. Sopimus julkistetaan kun illan ottelut on ohitse. Elekää teilatko mikäli minua on huijattu..:p Yleensä tämä kaveri on ollut luotettava. Ja nyt kohti kiekkopeliä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös