PANIIKKINAPPULA (Väärinkäyttö rangaistavaa)

  • 22 014
  • 53
Tila
Viestiketju on suljettu.

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Että näin. Tepsiltä tukkaan 5-0 = helvetin huono merkki. Silti en suostu painamaan nappulaa, mutta pakko todeta, että meikäläiselle ei mahdu jakeluun ammattiurheilun saralla sellainen mentaliteetti, ettei edes yritetä kunnolla, vaan löysäillään löysäilemästä päästyä. Kuinka helvetissä kukaan viitsii pilata elämänsä parhaita vuosia siihen, että vetää kesällä itsensä kovaan kuntoon ja sitten kun kausi käynnistyy, niin puhallellaan muniin ja pudotaan niistä peleistä, mihin on koko alkukausi tähdätty...?? Jokainen joka joskus on tosissaan treenannut tietää, että se on aivan saatanan kovaa duunia ja voisi kuvitella, että pelaajat haluaisivat voittaa, vaikka valmentajasta huolimatta. Oli se valmentajan lähestymistapa joukkueeseen sitten mikä tahansa, niin kyllä pelimiesten pitäisi tietää, että se valmentaja on sitä joukkuetta varten ja haluaa voittaa ihan yhtä paljon, kuin kaikki muutkin.
Senkin vielä ymmärtää, että hävitään, mutta on tossa joukkueessa nyt kuitenkin sen verran yksilöillä taitoa, ettei kahta peliä putkeen voida mennä nollat taulussa!

Allekirjoitan joka sanan kun olin juuri itsekin lähes samanlaista tekstiä kirjoittamassa. Jotain nyt on kuitenkin tehtävä eikä muutaman pelaajan vaihtuminen välttämättä tekisi pahaa...

No, ainakin nyt tarvittaisiin joukkueeseen sellainen kapteenisto, joka johtaa joukkuetta edestä omalla esimerkillään ja antaa kaikkensa joka ilta. Jos hävitään, niin hävitään sitten ainakin saappaat jalassa eikä housut kintuissa.

AMMATTIMAISUUTTA JOKA JÄTKÄLTÄ - NYT!
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Olen nyt nähnyt kaksi edellistä HPK:n peliä, toisen paikan päällä ja toisen tv:stä ja niiden perusteella voin sanoa että HPK:n pelistä puuttuu kokonaan yritys ja tahto. Olen melkein voinut pahoin kun olen katsellut noita pelejä, niin munatonta touhua on ollut.

Maalinteko takkuaa oikein kunnolla, kaksi edellistä peliä eikä maalin maalia ilman rankkareita. Ylivoima on sieltä ja syvältä. Tästä hyvänä esimerkkinä TPS-pelin kahden miehen ylivoima, eipä saatu tuolla 5-3 yv:llä mitään aikaan, no pari kertaa Tikkanen veti, mutta aika ponnettomasti. Pakkien avaukset on heikkoja, ei saada tarpeeksi nopeasti kiekkoa ylös.

Nyt toivottavasti jo loppuu nämä saatanan hyssyttelypuheet. On paljon uusia pelaajia mukana joukkueessa, valmentaja on uusi, annetaan nuorille näyttöaikaa... Mitä tässä ihan oikeasti halutaan, edes säälipleijareihin vai välikausi? Nyt täytyy alkaa tapahtua jotain, jos todella tahdotaan tästäkin kaudesta vielä kuiville.

- Klani-Matille kenkään! Tilalle joku uusi koutsi, ehkäpä Raimo Summanen olisi hyvä herättäjä tähän hätään?

- Chiodosta ja Mäkkäristä voidaan ihan hyvin luopua, jos saadaan hyvät pelaajat tilalle. Mäkkärin peli on ollut myös aika heikkoa tuon kuuluisan penkityksen jälkeen. Lähteköön mies Ryssäinmaalle ja otetaan tilalle pelaaja, jolla riittää tahtoa, yritystä ja joka on myös hyvä kiekollisesti. Chiodosta voidaan myös luopua, Lassila on ihan kelvollinen ykkönen tässä tilanteessa ainakin, Chiodo ulos ja ykköspakki tilalle?

- Saataisiinkohan mistään tähän hätään enää kunnon ulkomaalaisvahvistuksia? Ainakin Jonas Andersson on nyt jo nähty.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Minä en paina paniikkinappulaa. Miksi painaisin, kun tässä tilanteessa ei ole yhtään mitään, mitä ei voinut nähdä rosteria ja valmentajan nimeä katsoessa jo heinäkuussa.

Sitä paitsi, tämä kausi on nyt tässä painettiin paniikkinappulaa tai ei. Odotettiin jo liian kauan, että tilanne oli pelastettavissa. Nyt moraalinen velvollisuus on niillä kaikki hyvin jees-miehillä kannustaa ahkerasti hallilla ja viljellä positiivisia otteluraportteja täällä. Posio vaikenee, palataan seuraavan kerran HPK 2008-2009-ketjussa, joka toivottavasti perustetaan pian.

On se niin helvetin masentavaa olla oikeassa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Painetaan nyt niin perkeleesti kun kerrankin saadaan! Mitä vittua? Ei tässä ole mitään järkeä. Mäkkäri ulos ja ajetaan nuoria sisään, yritystä. Chido pois jos haluaa. Tuskin sen vertaa on kuitenkaan Kerhon mies, etteikö menestys(lue NHL)kiinnosta, että haluaa rämpiä paskassa ja pelata hyvin(,) huonon joukkueen takana.

Nyt ollaan päästy rajan yli johon itse en halua. Kyllä Kerhon miehenä pysyn, mennään sitten vaikka mestikseen, mutta johonkin se raja tulee. Laitinen pois sieltä kapteenin paikalta ja vaikka Sailio tilalle. Käsittääkseni ainakin yritystä löytyy.

Kaljupää oli ennen kautta meikäläiselle ihan ok. Tällä hetkellä...vaikka Petteri Sihvonen tilalle, aivan sama. Ei perkele..

Seikolako tämän kaiken takana on? Ei ole täyttänyt lähimainkaan niitä odotuksia, joita ehkä kohtuutta ukon päälle kaadettiin.

Mutta miten Pelicans, jonka pakisto on melko tuntematon, pärjää niin saatanan hyvin? Niin, koko porukka toteuttaa sitä saatanan pelikirjaa, joka heillä toimii..Hiiri juoksee seinään sisällä, sinne meni pullo. Tyhjä, tietenkin. Vielä ei olla siinä tilassa.

Mutta kysymysten kuningas on: vaaditaanko liikaa? Mielestäni ei, aivan sama jos siellä pelaisi kymmenen 16 vuotiasta, kunhan yritetään niin perkeleesti ja loppuun asti. Tälläinen vanhojen ukkojen puhaltelu ei kiinnosta ketää. Saatana!

Nyt painetaan niin, että veri tursuaa kynnen alta!
 

TJ MACKEY

Jäsen
Odotettiin jo liian kauan, että tilanne oli pelastettavissa.
Erikoista tilanteessa on tosiaan se, että tietyt puutteet on ollut tiedossa jo pitkään. Sentteritilanteen jotenkin vielä ymmärtää, koska seurajohto kaavaili ja odotti Lundbergistä sitä ykkössentteriä. Sen sijaan pakkivajetta ei ole edes yritetty täyttää liigamitat täyttävillä pelaajilla. Puhumattakaan pelaajista, jotka oikeasti vahvistaisivat pakistoa.

Meillä on kaksi pakkia jotka pystyvät suoriutumaan illasta toiseen edes välttävällä tasolla (Jarrett ja Tikkanen). Laitinen ja Seikola voisivat sitä olla, mutta kaverit on aivan sekaisin ja itseluottamus on karissut jo aikaa sitten. Palomäki on kaukana fyysisestä peruspakista ja Korkeavuori nyt on ikävä kyllä hyvin rajallinen ja ei kuulu sm-liigaan, hyvästä yrityksestä huolimatta. Oma lukunsa ovat sitten herrat nimeltä Leinonen ja Erholtz. Leinosesta näki jo ekasta pelistä lähtien, että on vielä liian raakile liigaan. Erholtz puolestaan on jo tosi paska vitsi. Miten tuon tason kaveri on voinut pelata näin pitkälle ja noilla otteilla?! Virheitä virheiden perään...

Ei se tietysti ole Erholtzin ja Leinosen vika että ovat joutuneet liian kovaan paikkaan. Aika huolestuttavaa, että Tervonen ilmoitti KUUKAUSI sitten, että joukkue etsii yhtä pakkia. Joko "Kalle" on kyvytön hoitamaan tehtäviään, ja ei ole löytänyt kuukaudessa uutta pakkia (tuon akuutimpi tilanne ei meinaan voisi olla) tai sitten rahaa ei vain yksinkertaisesti ole. Tämä taas olisi aika käsittämätöntä, kun katsoo tämän hetken nimilistaa. Muutoksia ei ilmeisesti ole tulossa, joten voisi kysyä, kehen noista pelaajista on uponnut koko pelaajabudjetti!?
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Painettu. Ja kovaa. Ei tota muniinpuhaltelua jaksa kukaan katsoa selvinpäin, ja känniä ei kannata pilata tolla paskalla...

Niin no, kuten otteluketjufoorumissa ounastelin, niin itkuraivarit joutu vetää, sillä se oli ainoa pakokeino todellisuudesta.

Pasi Tuominen hiihtelee maila yhdessä kädessä VÄKEVÄSTI tilanteesta toiseen eikä saa aikaan muuta kuin vatsahaavan allekirjoittaneelle ja alkoholiongelmia kertsi-faneille...

...Jari Sailiolle iso kiitos panoksesta päivästä toiseen!!!!

Pelkkää asiaa. Edelleenkään en ymmärrä, että miten toi Tuominen voi surffailla pelistä toiseen ilman penkittämistä. Sailio taas niitä harvoja, jotka edes yrittävät.

Ja sitten varsinaiseen asiaan. Tarviiko tota buttonia enää kenenkään painaa, luulisi sen menevän automaattisesti pohjaan, kun hälytyksen rajat tulee vastaan. Pelin jälkeen Alatalo vaikutti jopa hieman luovuttaneelta haastattelussa. En pysty nyt muistamaan, että mitä se sano, mutta aika lyhytsanaisesti tokaisi jotain. Jotenkin tuli vähän sellainen tunne, että ottaiskohan se loparit..?! Kiinnittikö kukaan muu asiaan mitään huomiota?

Nenä on jo tukevasti pinnan alla ja sukellus vaan jatkuu. Sarjataulukolla nyt niin enää väliä tässä tilanteessa, mutta todetaan vaan se, että taidetaan olla tosiasiassa säälien ulkopuoolella, kun muilla vähemmän pelejä.

Maajoukkuetaukoa ja ratkaisuja odotellessa.
 

Jakke Jäyhä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nähdäkseni Pelicans pärjää näennäisen nimettömälläkin sakilla, kun joka jamppa tekee niinkuin pelikirja käskee. Onnistumiset ruokkivat itsetuntoa, ja tulee hyvän kierre ynnä muuta scheissea.

Scheissea, niin. Menestyäkseen Kerholla _pitäisi_ olla kuvioita, _pitäisi_ myös olla auktoriteetti penäämään niitä suorituksia jotka on ohjeistettu. Virheet pitää osoittaa. Mutta jos ei tilalle ole tarjota järkevää vaihtoehtoa (lue = tee NÄIN), ei homma toimi.

Onko meillä pelikirja? Onko meillä valmentaja vai voivottelija? Onko meillä reagointiin kykenevä joukkueenjohto?

...Onko meillä joukkue?

Yksi johtava pakki ei välttämättä kesää tee. Muttei tosiaan surffaileva ruotsalainenkaan. Konkariosasto saattaa olla liian yksinäinen kuppikunta nuoressa joukkiossa. Tuuletusta kehiin ja vilkkaasti. Nyt pitäisi herrojen toimistolla kaataa kirppupeli pöydältä... (sensuroitu sana) ...pois ja kaivaa kassakaapista salainen pelikirja esiin.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Joo tän iltasen jälkeen on pakko nyt painaa tätäkin nappulaa. Tänäänkin semmosta shittiä että oksat pois! Kaikkein huolestuttavinta oli kuitenkin se että jopa se yrityskin ja taistelu loistivat poissa olollaan. Tosin samaahan se on oikeastaan koko kauden ollut.

Loppujen lopuksi täytyy sanoa, että suhtauduin Alatoloon kyllä varauksella ja tiesin ettei miehestä Jukan paikkaajaksi ole, mutta en kyllä pahimmissakaan painajaisissa osannut kuvitella miten sekaisin kyseinen herra ton peli saa. Sillä sanotaan täällä mitä sanotaan niin hyökkäyshän oli ennen kautta ykkössenaa vailla, mutta ihan hyvällä tasolla kuitenkin ja ei siihen sentteri pulmaankaan olis näin pitäny kaatua. Maalivahtipuoli oli kunnossa, vaikka nyt Andykin on pikkuhiljaa vajonnut muun porukan tasolle. Suurin ongelma oli puolustus josta juuri se liideri/liiderit puuttui, mutta ei senkään ongelman näin paha olisi pitänyt olla kuin mitä nyt. Sillä jos joukkueella nyt olisi selkeä suunnitelma ja idea miten peliä lähdetään rakentamaan niin kyllä me tollakin puolustuksella siitä pleijari paikasta tapeltas. Nythän se puuttuu sen pelaajien oman itseluottamuksen ja rohkeuden ohella, joka myös on aika paljon valmentajan panoksesta kiinni. Näin huono en Matinkaan olettanut olevan, mutta väärinhän sitä luulin valitettavasti. Yksinkertaisesti sanottuna kyllä Jukan johdolla tolla joukkuella oltais tälläkin hetkellä siellä pleijari tappeluissa tiukasti mukana ja omasta mielestä tällä hetkellä kuuden joukossa, mutta meillähän onkin Matti.

Sitä en kiellä etteikö joukkueen rakentamisessa olisi virheitä tehty ja kyllä jonkin verrankin, mutta kyllä se suurin syyllinen seisoo siellä penkin takana.

Alatalon palkkaamisen ohella mielestäni suurin virhe tehtiin juuri siinä että tarjottiin Jonakselle sitä saamarin jatkoa. Sillä jos Jonaksen olisi annettu mennä niin silloin oltais säästetty ulkomaalaispaikka, jonka olisi sitten voinut käyttää todelliseen profiilipakkiin, joka olisi ton meidän puolustuksen kiekollista peliä johtanut. Toki johto varmaan oletti Mäenpään jatkavan, mutta eipä siihen lähtöönkään kyllä ole reagoitu ja tulokset yhdessä Alatalon sähellyksen kanssa on huomattu. Tuominenkin oli aika kalliinoloinen riskihankinta joka on osoittautunut aikalailla tyhjäksi arvaksi. Jo näillä kahdella/kolmella henkilöstöpolitiikan toisin hoitamisella oltaisiin kyllä siinä pudotuspelitaistelussa mukana. Tähän uskon ja vankasti. Toki ei Alatalon sijasta ketään ihan tusina miestäkään tietenkään olisi voinut palkata. Voi kun se Ara nyt vaan olisi tullut. Täytyy toki todeta että itsekkin Aravirta casen epäonnistumisen jälkeen olisin varmaan Matin ottanut, varsinkin Jukan suositutuksilla, mutta siksi en johdakkaan Sm-Liiga seuraa.

Virheitä sattuu kaikille joskus ja koska yleensä ihmisillä on tapana korjata omat virheet niin paras keino olisi antaa nyt Alatalolle ne potkut (siis jos ihan kelvollinen korvaajakin löytyy) sillä ei tän solmun aikaisuun nyt muitakaan ratkaisujakaan taida olla. Samaan syssyyn voidaan antaa niin Mäkkärin (jos haluja on lähteä) kuin Andynkin lähteä ja hommata se pakki sieltä jos nyt enää kohta tässä mitään järkeäkään on (siis jos tätä rataa jatketaan vielä pidempään). Jos jossain välissä se playoff paikka sitten karkaa niin eikun rohkeita nuorten sisään ajamisia vaan, saa niitä muutenkin suorittaa. Tärkeintä olisi kuitenkin saada talaisin se taisteleva ja itsensä likoon laittava Kerho, joka vielä lisäksi pelaisi jonkinlaisella peli-ideallakin.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Tulkaa Alatalo ja Tervonen meille saunaan. Voin kustantaa tulon. Paluulippuja on kylla turha odotella. Voipi myos olla etta saunan jalkeen loydatte itsenne jonkun paikallisen kylapaallikon jalkavaimoina, mutta sekin on teille parempi kuin viipya enaa kovinkaan kauaa Hameenlinnassa. Tiiriossa voi joku pian alkaa heitella teittia perunoilla. Tai jonkun massikasta katoavat jarrut teidan ylittaessa suojatieta...

Yhtaan pelia en ole nahnyt, mutta johan se on perkele etta taalla mustassa Afrikassakaan ei kehtaa enaa vetaa oranssia paitaa, logolla tai ilman, paalleen ettei joku ole vittuilemassa ja jeesustelemassa.

Nappi on pohjassa. Tukevasti.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Kyllähän täällä on paniikkinappulaa painettu. Tämän näkee jo seuraavista asioista:

- Joku ehdottaa Rob Hiseytä kerhoon (vittu eikä edes yksi kirjoittaja...)
- Joku ehdottaa Summasta kerhoon (uuuhh... varmaan tulee tällä rosterilla)

Paniikista en tiedä, mutta jonkinnäköistä nappulaa pitäisi kerhossa painaa.

Samaan aikaan, kun SM-Liiga on rahapuolella jäänyt muiden liigojen varjoon, on yksi kerhon menestystekijöistä, eli lupaavien pelaajien löytäminen, varsin kilpailtu alue tällä hetkellä. Siltikin tässä on edelleen onnistuttu. Sanoo Elton mitä sanoo, niin Salosen, Anderssonin ja Tikkasen(vähän iäkkäämpi, mutta silti) kiinnitykset olivat ihan onnistuneita vaikkakin Lehterä olisi ollut tarpeellisin lisä. Ikävä kyllä menopuolella oli meininki niin kovaa Mäenpään ja Pihlströmin lähtöjen myötä, että aukot oli mahdotonta paikata. Mahdotonta sen takia, että rahaa ei valmiisiin pelimiehiin löydy. Kerhon strategian kulmakiviä on se, että pelaajat tuodaan tänne kehittymään ja sopimuksen loppuvaiheessa saadaan hyviä pelimiehiä edullisesti. Tällaisia pelaajia on kerhon rosterissa tällä hetkellä tasan nolla!

Kun tähän lisätään se, että ulkomaalaisten kanssa on haukattu pääasiassa paskaa(tällä kaudella tosin tiedettiin mitä saadaan jo etukäteen pl. Jarrett) parin viimeisen vuoden aikana, niin tämän kauden yhtälö on selvä.

Hyvä kysymys onkin se, että onko kerholla muuta tietä jatkossa jatkuvaan menestykseen kuin selvästi suurempi budjetti? Melko lailla näyttää siltä, että valmiiksi nimekkäisiin ulkomaalaisiin ei ole varaa, tosin tästä on perusteena ainoastaan kuluva kausi - viime kaudella myöhäiset signaukset pelastivat tämän rintaman. Varmaa näin kilpailluilla pelaajamarkkinoilla on ainoastaan se, että meillä pitää melkein kaiken osua nappiin, sillä rahaa paikkailla virheitä ei ole.
 
Viimeksi muokattu:

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Hyvä kysymys onkin se, että onko kerholla muuta tietä jatkossa jatkuvaan menestykseen kuin selvästi suurempi budjetti?

Hyvä kysymys on kannattaisiko Kerhokannattajien, tai siis "kannattajien", ja kaikenmaan etäliputtajien ja teksti-tv-analyysimiesten välillä käydä peleissä (tiedän että palstallakin sitä porukkaa on enemmän kuin tarpeeksi) ja puhaltaa muniensa sijaan vaikka yhteen hiileen ja miettiä mikä on pikkuseuran ja suurseuran ero, ja sen mitenkä pihalla todellisuudesta on siinä vaiheessa kun yleisellä tasolla, tämä osa ei nyt suunnattu lainattavaan, käpykylä maaseutupitäjässä rupeaa miettimään kannattaisiko yrittää jotain epätoivoista mammuttitautia ja syytää paniikissa isompi pino euroja pieneen pöytälätkäseuraan, jolla on nyt muutoskauden alkuvaiheessa ongelmia?

Kovemmalla yrittämisellä ja hornankattilamaisella kotihallilla saa jo kaikenlaisia menestystarinoita ja kovaa taistelua, sisukkaita loppukauden voittoputkia aikaan paskempikin seura. Ask anybody Itä-Suomessa tai Satakunnassa.

PS. Jos ette muuten usko niin miettikää sitä että Elton on tällä hetkellä Kerhokirjoittajien TOP3-listalla paikallisiin suhteessa erittäin realististen visioidensa kanssa.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Hyvä kysymys on kannattaisiko Kerhokannattajien, tai siis "kannattajien", ja kaikenmaan etäliputtajien ja teksti-tv-analyysimiesten välillä käydä peleissä (tiedän että palstallakin sitä porukkaa on enemmän kuin tarpeeksi) ja puhaltaa muniensa sijaan vaikka yhteen hiileen...
JYP-faniksi tunnustautuva kaverini on ihmetellyt jo muutaman vuoden miksi Kerhon peleissä käy niin vähän jengiä (harvemmin on halli loppuunmyyty ja paikalla usein n. 3500 katsojaa, ellei jopa vähemmän) kun joukkue menestyy ja pelaa myös hyvää kiekkoa. Näin siis menneillä kausilla.

Kannustaminen on myös kadonnut. Siellä on kai liikaa niitä "Mennäänkö katsomaan peliä?" "Mennään vaan"-tyyppejä. Jos yleisöä ei kiinnosta, niin ei se joukkuekaan välttämättä sitten jaksa kiinnostua. Tai ainakaan ei saada lisää "voimaa" tuosta yleisöstä.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Kannustaminen on myös kadonnut. Siellä on kai liikaa niitä "Mennäänkö katsomaan peliä?" "Mennään vaan"-tyyppejä. Jos yleisöä ei kiinnosta, niin ei se joukkuekaan välttämättä sitten jaksa kiinnostua. Tai ainakaan ei saada lisää "voimaa" tuosta yleisöstä.

Jep. Kannustus on kadonnut osittain myös siksi, että hämeenlinnalaiset ovat hemmoteltuja menestykseen ja ikäänkuin ylpistyneet. Mikään ei enää tunnu sytyttävän Rinkelinmäen yleisöä. Mikään ei riitä. Ehkä tämä konttaaminen herättää jengiä. Huomataan, että menestys ei ole automaattista.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Jep. Kannustus on kadonnut osittain myös siksi, että hämeenlinnalaiset ovat hemmoteltuja menestykseen ja ikäänkuin ylpistyneet. Mikään ei enää tunnu sytyttävän Rinkelinmäen yleisöä. Mikään ei riitä. Ehkä tämä konttaaminen herättää jengiä. Huomataan, että menestys ei ole automaattista.
Niin, ja ne turhat gloryhuntterit jäävät sitten pois. Ok, maksaahan ne lipuista, mutta mitä niillä sitten tekee? Kannustaa ne ei ainakaan osaa.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Entisaikojen David Vs Goljat muodostelma sopi hyvin suomalaiselle ja hämäläiselle luonteelle. Ei pidetä itsestä liikaa melua, halli ja joukkue olivat hieman resuinen ja nuhjuinen. Suuren ja mahtavan haastaminen, saati sitten lyöminen antoi sellaisen adrenaliini tujauksen jokaiseen että ääntä lähti ja hallille oli pakko mennä uudestaankin. Samaan aikaan kentällä tapahtui; taklauksia, tappeluita, maaleja, häikäisevää taitoa (Kuznetsov, Vujtek, Toupal, Jelinek, Rafalski, Simicek, Vlasak, Summanen + lukuisat suomalaiset Jalosta Leinoon). Eikä silloinkaan joukkueet olleet täynnä tähtiä vaan nämä yksilöt riittivät siihen että pelit olivat nautittavia ja niissä oli nähtävää. Loput kaksi kenttää hoitivat loput.

Pakko myöntää että noista ajoista on tultu kauas kun katsoin tiistaista TPS peliä ja muutenkin liigaa ylipäätänsä viimeisten vuosien ajan. Vaikka kuinka fani olenkin, en saa enää samanlaista fiilistä peleissä käymisestä ja halleista kuin silloin ennen. Samalla tavalla taitaa olla käynyt monelle muullekin. Pelin tason lässähtäminen on suorassa syy yhteydessä fiiliksen lässähtämiseen. Ja nykyisillä lipun hinnoilla, kuka haluaa käyttää vapaa-aikansa johonkin mistä ei jää edes hyvä fiilis ja siitä joutuu vielä maksamaan? Sen takia olen itse sanonut moneen kertaan että jos kentällä on yritystä, sähinää ja tapahtumia siellä on ilo käydä, vaikka niitä voittoja ei aina tulisikaan.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Sen takia olen itse sanonut moneen kertaan että jos kentällä on yritystä, sähinää ja tapahtumia siellä on ilo käydä, vaikka niitä voittoja ei aina tulisikaan.

Tänään oli juuri sellainen ottelu. Kerho oli ihmeen hyvä, selittely ei auta mutta ylivoimapeliä ja jotain Mäkiahoa lukuunottamatta pelaajat kyllä antoivat kaikkensa. Ei riittänyt kuin pisteeseen.
 

Knight Hawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nappi epäkunnossa...

Nyt on saatu monien parjaama "häirikkö" Mäkiaho pois juokkueesta, selkää suoristava Nurminen on toistaiseksi vempassa, ruotsalaiset sankarit saaneet jatkaa ja etenkin, kun suurta kunniotusta, sekä joukkueen että kannattajien keskuudessa, nauttiva Matti Alatalo saanee vähintään vielä viiden vuoden jatkon päävalmentajana niin voimme nostaa iloiset kätemme pystyyn ja kannustaa HPK:ta iloisin mielin. Helpot Pisteet Kaikille ja ylimääräisenä plussana mainitakoon, että vastustajien +/-tilastot pysyvät erinomaisessa kunnossa, kun noudatamme TÄYDELLISEN jumalaista Matti Alatalon ylimaallista ja joukkuetta inspiroivaa pelikirjaa; tietenkään unohtamatta Hänen joukkueen liekkeihin sytyttävää valmennustyyliään.

Ei helvetti - nyt on virallisesti paniikki ja tämä ***tanan nappi ei tunnu toimivan.
 

MadMike

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HML Huskies, Fremantle Dockers, Western Force
No,kun tämä nyt tänne listan yläpäähän nostettiin.

Painettu on ja rystyset valkoisena.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei helvetti - nyt on virallisesti paniikki ja tämä ***tanan nappi ei tunnu toimivan.

Joo kato ei sitä ole kytketty. Kerhon toimistoa voisi luulla sellaiseksi punaisen lyhdyn paikaksi, kun kaikki painaisivat paniikkinappulaa jatkuvasti yötä päivää tuskissaan, jolloin punainen merkkivalokin palaisi samaa tahtia. Harkittua toimintaa.

Huhu, jonka toivon totisesti olevan totta, kertoo että 8.12 tapahtuu ellei kerholla ole siihen mennessä x määrää pisteitä koossa.... Ja tällä tahdilla ei ihan varmana ole.

Nyt ei niinkään nuo pisteet kiinnosta, kunhan tuon pelin saisi ensin parempaan kuosiin. Ja valitettavasti tuo suuren toiminnan päivä 8.12. tulee ihan hiukan liian myöhään.

Bisneksessä on tietyt pelisäännöt, itse en niistä ymmärrä, ja ihan omien kasvojen pelastamiseksi on Kerhon jotain tehtävä, edes sitten 8.12. Olen tainnut tästä jo aikaisemminkin mainita, mutta näillä otteilla Kerholta kaikkoaa ne vähäisetkin katsojat ja sponsorit. Ei hyvä. Ja se ei tiedä hyvää myöskään tulevia vuosia ajatellen.

Tuo jälkimmäinen lainaus on Alatalolle kenkää osiosta, mutta tiedä sitten, että kumiseeko kellot silloin 8.12. Alatalolle vai vaan Tyler Hirschille, jonka try-out loppuu silloin... Vai molemmille ja kenties joillekin muillekin... Ajanjaksoon ennen tuota tuomionpäivää mahtuu vielä seitsemän peliä, joten pisteitä on kyllä jaossa, mutta nähtäväksi jää, kuinka hyvin ne kelpaavat.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Noni!

Taas tuli painettua nappulaa, ja vieläpä painelin perkule sitä Hippoksen hallissa koko pelin ajan. Söi miestä oikein rotan lailla, ekan erän maalipaikat 17-0 JYP:lle, ekalla erätauolla jähmetyin penkkiin niin tiukasti kauhusta kankeena kiinni että edes kaljalle ei päässy. Ja vittu, kaiken kruunas vielä ylinopeussakot.


Vittu.
 

Reno^^

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nyt on 26 pelin ajan haeskeltu sitä pelikirjan samaa sivua. Kumpikohan on todennäköisempää, se että pelaajat ovat aivan mahdottomia eivätkä halua pelata samaa peliä, vai että pelikirja on yksinkertaisesti aivan paska ja toteutuskelvoton. Miten helvetissä sitä avauspeliä ei olla vieläkään saatu kuntoon vaikka on ollut puoli runkosarjaakin aikaa?
 

Knight Hawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
AARRRRGHHHH...

Aina kun tätä nappia painaa niin Alatalon kalju tuntuu kiiltävän vain tukevammin vaihtoaitiossa. ALATALO ULOS!
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Nostetaanpas ketjua taas ylös ettei kenenkään tarvitse paniikissa tätä etsiskellä...
 

nastamuumio

Jäsen
Suosikkijoukkue
TIIKERIT (kovin junnuseura ikinä!)
Me ollaan vielä huonompia kuin Ässät. High hopes ja divari kutsuu. Onneks halliin satsataan, niin LeKit ja HeKit voi pukea paremmissa tiloissa. Niin ja Elton, varo ettei talos pala.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös