Palstalaisten kausiennakko 2019–2020

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TOVERIT, FC Barcelona
Kyllä herra @Everton painaa sen luokan settiä eetteriin, että kohta vapisee muiden analyytikkojen lypsyjakkarat todenteolla. Kiitos ja kumarrus.
Everton on Jatkoajan johtava analyytikko. Hyvä kun Mestis edelleen kiinnostaa häntä, vaikka KooKoo pääsikin parempiin piireihin.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Everton tekee hienoa duunia Mestiksen seuraajille. Kiitos ! Ei ole ihan tunnin eikä kahden duuni noiden yhteenvetojen ja tekstien luominen. Parasta Mestis-asiantuntemusta - asiantuntevampaa kuin ns.ammattilaisten kyhäelmät.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ahal

Emryt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lieksan Hurtat
Täältä myös kiitokset ja proverbiaalinen hatunnosto käyttäjälle @Everton !

Mielenkiinnolla tuli luettua (ja nyökyteltyä) läpi parin kahvikupposen kera.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kiva kun tykkäsitte ja kiitokset kiitoksista. Huomautettakoon vielä kuitenkin, etten suinkaan yksin tätä tehnyt. Pelaaja-arviointiin osallistui useampikin palstalainen ja hyvät kommentit irtosi kireähköstä aikataulusta huolimatta kaikilta, keltä kysyin.


Todellisista voimasuhteista ollaan fiksumpia ehkä aikaisintaan siinä vaiheessa, kun noin 10-15 kierrosta on pelattuna. Mutta pikkaisen pistää kuitenkin hymyilyttämään, että povasin TuTolle haastavaa ja Hermekselle hyvää starttia kauteen...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös