Palloseuran pleijari-saunan lämmitysketju

  • 35 550
  • 296

Marleau

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään ollaan paikanpäällä katsomassa ryöstöä!

Toivotaan että olisi hyvä reissu sun kannalta varsinkin siinä mielessä, että se vierasvoitto sieltä Tampereelta teille tulisi, johon sen sijaan se oma jengini ei ole vieläkään vaan pystynyt.

Olisihan se kyllä makeaa, jos Tappara saataisiin ensi matsiin selkä seinää vasten, että jatkopaikka ens matsissa Turussa olisikin katkolla Tepsille. C'moon Tepsi!!!
 

lasone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvät
Jos tänään seisoi ennakoivasti, niin se kyllä kantaa lauantaille asti. Sunnuntai ja maanantai helppoa ja tiistaina kaatuu mouhot vihdoinkin Nokia Areenalla koska teemme kolme (3) maalia!
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Lauantaisauna odottaa vellimatteja ja muita porkkanoita, korvat punaisina joutuvat poistumaan kuumasta nakkikattilasta joulupukin johdolla odottamaan urokselle kun Palloseura saapuu seiskapeliin lähettämään savipöksyt varhaiselle kesälomalle.
 

Wimrfin

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Jersey Devils
Kiima kasvaa huomiselle. Täysi Turkuhalli siivittää Tepsin seiskapeliin jossa porkkanapöksy tutisee sen verran kuolemanpelitilanteen johdosta että jatkopaikka on meidän.
 

raisionjoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Savinainen saattaisi pelatessaan olla altis Immonen-treatmentille ilman happy endingiä läntisen Turun tunnelmallisimmassa saunassa. Ainut miinus on että kyseinen herra saattaakin yhtäkkiä nauttia hoidoista.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ai perkele mikä päivä edessä. Sauna jää tänään väliin mutta aurinko paistaa Tallinnassa, muutama olut terassilla, paikat vetreäksi Thaimaalaisessa hierontalaitoksessa ja matsi tabletilta kelin salliessa terassilla. Hieno päivä, nautitaan kaikki, missä sitten matsin katsookin.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
paikat vetreäksi Thaimaalaisessa hierontalaitoksessa ja matsi tabletilta kelin salliessa terassilla. Hieno päivä, nautitaan kaikki, missä sitten matsin katsookin.
Naati ennen kuin laakaset..
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Saunassa alkoi olla sen verran kuuma että kiulu suli lauteisiin kiinni. Ei sen väliä, kohta mennään ja näytetään porkkanapöksyille mitä turkulainen hurmos parhaimmillaan on ja sen turvin jyrätään vielä tiistainakin tästä sarjasta jatkoon! Tänään joutuu tyytymään huutamaan ja fiilistelemään kotisohvalla, mutta välierissä taas mestoilla mukana. Huikeaa kiekkoiltaa kaikille!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös