Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Palautteet ja bugit uudesta palstasta

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Ylläpito, 09.09.2014 klo 10.16.

 1. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Teillä on kirjoitusvirhe siinä ilmoituksessa, joka tulee kun tunnus menee tilapäisesti lukkoon, kun on tarpeeksi monta kertaa laittanut salasanan väärin.
   
 2. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Tämä ei ihan kaikilta osin pidä paikkaansa. Jos viestiin on lisätty linkki joka vie Youtube-videopalveluun ja kun klikkaat linkkiä niin se ei aukea uudessa ikkunassa. Tähän toivoisin korjausta.
   
 3. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tulkoon nyt vaikka tässä ketjussa mainituksi, että tässä parin päivän aikana aina keskustelupalstan etusivun avatessani silmillä hyppää seuraavannäköinen setti. En kyllä näistä tiedä, voi olla että tuon ilmaantuminen on täältä päästä kiinni.
   

  Liitetyt tiedostot:

 4. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Yksityisviestiä lähettäessäni tulee seuraavanlainen Errori:
  Lainaus:
   
 5. Timbit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Canucks, BC Lions
  Lainaus:
  Sama. Uutta ei voi lähettää, mutta vanhoihin voi vastata. Kun avaa vanhan keskustelun, niin kaikille viesteille tulee päivämääräksi ja kellonajaksi se, jolla hetkellä keskustelun avaa.
   
 6. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Tämän suhteen en pidättelisi hengitystäni, kun puolitoista vuotta tässä ollaan odoteltu.

  Lainaus:
   
 7. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Tunnin aikana yrittänyt pariinkin otteeseen laittaa viestiä JYPin hiekkalaatikolle, mutta tulee vain alla oleva virheilmoitus. Hassusti kuitenkin tänne pystyy kirjoittamaan.

  Lainaus:
   
 8. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kun lainaan tekstin ja lisään sen tekstikenttään ja siirryn seuraavalle sivulle, se lainaus on tekstikentästä kadonnut, samoin kaikki muu teksti jos sen lainauksen alapuolelle on kerennyt jotain kirjoittamaan, onko tämä vika vai ominaisuus? @Ylläpito
   
 9. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Paina tuosta kuvakkeesta ja valitse "Tallenna luonnos". Silloin teksti säilyy tasan niin kauan, kunnes lähetät viestin tai valitset vaihtoehdoista "Poista luonnos".

  Joskus pitkää viestiä kirjoittaessa softa tallentaa myös automaattisesti viestin, mutta minä en tiedä merkki- ja/tai aikarajoista sen tarkemmin, milloin tuo tapahtuu.
   
 10. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jaa enpäs ole tuota huomannut testata, kiitos vinkistä! Joo tuo on vähän jännä koska joskus se tallentaa sen viestin kun vaihtaa sivua, ja tuntuu nimenomaan että jos on kerennyt pidemmästi kirjoittaa niin silloin se viesti säilyy.
   
 11. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Semmoinen ominaisuus olisi tosi kiva ominaisuus, että saisi poistettua epäkiinnostavat ketjut omasta näkymästä.
   
 12. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Onko status-viestien muokkaamattomuus ollut jo kauankin? Ennen sitä voi muokata? Enkö nyt vaan huomaa asetuksista?
   
 13. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Keskusteluun osallistuminen on hyvin hankalaa juuri nyt. Puhelimella (Android) toimii, chromella ja firefoxilla ei. En pysty kirjoittamaan viestejä ketjuihin, alas ei tule tekstikenttää. Jos lainaan toista viestiä, voin lähettää lainauksen ketjuun mutta omaa vastausta en saa siihen kirjoitettua. Yksityisviesteissä voin kirjoittaa vain otsikkokenttään. Sitten kun painaa lähetä-nappia niin tulee tuo 503 Service unavailable. En liene kuitenkaan pelikiellossa kun tähän pihelimella kirjoitus onnistuu. Selaimissani on eri asetukset juuri siksi että jompi kumpi pitäisi toimia aina, toinen estää mainokset ja keksit, toinen sallii kaiken. Siitä huolimatta molemmilla samaa vikaa.

  Todennäköisimmin vika on minussa mutta koska en osaa itse itseäni korjata, tarvitsen apua.
   
 14. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Puhelimella kun selaan jatkoajan keskustelua, ja painan nuolta mennäkseni viimeisimpään viestiin ketjussa, niin a) ei tapahdu mitään b) aukee ihan uusi sivu jonnekin jatkoajan juttuun c) aukee ihan väärä keskusteluketju. d) kohdaksi voin vielä laittaa, että noin kerran kymmenestä toimii niinkuin pitääkin. Minkään muun sivuston käytössä ei ole ongelmia. Samsungin puhelin käytössä. Onko muilla ollut vastaavaa?
   
 15. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Tykkään selata foorumin viestiketjuja niin, että hiiren rullasta painamalla ja hiirtä alasvetämällä sivua voi lukea alaspäin. Kuitekin usein käy niin, ettei tuo hiiren rulla painikkeena enää toimi ennen selaimen uudelleen käynnistystä. Miksi näin? E; Selaimena mozilla
   
 16. jokainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPL
  NHL-aamuraportti overlay ei suostunut sulkeutumaan x- tai "ei kiitos"-nappuloista ( tai mitä tuossa nyt lukikaan ) äsken. Esc toimi. Selaimena uusin vakaa Vivaldi.
   
 17. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Sama on ollut mulla duunikoneella ja selaimena firefox. Sama oli myös sen Kiekkovahdin kanssa. Sivun päivitys on auttanut, mutta on tuo hieman häiritsevää tehdä joka kerta.

  edit. Otetaan sen verran takaisin, että joskus se lähtee ruksista tai "ei kiitoksesta" pois ja toisinaan sitten taas ei.
   
 18. Ylläpito Administrator

  Lainaus:
  Saattaa tosiaan olla että tuo sulje-toiminto menee mykäksi jos taustalla kaikki tarvittava ei ole latautunut. Tuon ei pitäisikään näkyä kuin kerran per selain, mutta jos selain putsaa keksit session jälkeen niin se on sitten toinen tarina... Mutta eiköhän tuo pop-up ole kohta tavoittanut yleisönsä.
   
 19. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat

  Liitetyt tiedostot:

  • jatkis.PNG
   jatkis.PNG
   Tiedostokoko:
   24,1 KB
   kertaa luettu:
   101
 20. Kari Runk Jäsen

 21. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Kiitos kaikille vastanneille (ei kukaan). Edelleen sama ongelma, ainoastaan puhelimella pystyn kirjoittamaan. Edelleenkään kummallakaan tietokoneen selaimella minkäänlaista tekstikenttää ei näy, ainoastaan napit "lähetä vastaus" "esikatsele" ja "lisää vaihtoehtoja".

  Selaimet on buutattu ja asetuksien kanssa tapeltu

  E. No nytpä menikin mielenkiintoiseksi, puhelimella kirjoitettu tekstikenttä julkaistu painamalla selaimessa "lähetä vastaus" mutta selaimessa tekstikenttää ei näy, ei edes kun yritän muokata sitä.
   
 22. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Onnistuin saamaan tällaisen virheilmoituksen, kun päivitin Vedonlyöntikisan lopputuloksia ketjun avausviestiin.
  Veikkaan, että kyseessä on vain liian pitkä viesti, mutta virheilmoitus on silti hieman kummallinen!

  Virheilmoitus:
  Error 503 Service Unavailable
  Service Unavailable

  Guru Meditation:
  XID: 2048793821

  Varnish cache server
   
 23. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hakutoiminto ei toimi:

  Error 503 Service Unavailable
  Service Unavailable
   
 24. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Noniin näköjään joillain muillakin on tätä ongelmaa, kyselin itse tuolla kierrätyskeskuksen puolella kysymysketjussa että onko muillakin tätä, eli näköjään on. Mietin että eikai se ole mitenkään mahdollistakaan että olisin itse sählännyt jotain että omalla koneella hakutoiminto on sekaisin, mutta tosiaan muillakin sama vika.
   
 25. Ylläpito Administrator

  Hakumoottori oli livistänyt viikonlopunviettoon, mutta pitäisi olla taas voimissaan.