Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Palautetaan 1953, 1954 ja 1955 viirit kattoon kirveslogon kera

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana bwo, 28.04.2017 klo 16.04.

 1. bwo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kun historia on taas yhden vuoden vanhempi ja nuoremmille polville sitä kautta jälleen vähän vaikeammin hahmottettavaa, niin on syytä laittaa kunniapaikat asianmukaiseen kuosiin. Records straight.

  Tappara ei kaapannut TBK: ta, vaan TBK perusti Tapparan TBK:n jatkajaksi. Samat henkilöt jatkoivat Tapparassa, sama organisaatio jatkoi Tapparana TBK:n perinnettä. TBK-nimellä voitetut mestaruudet ovat seuran sydänomaisuutta, Suomen menestyneimmän kiekkotarinan peruskivi.

  Katkerien naapurien jutut voidaan kuitata vitsinä, mitä ne ovatkin. Mutta tehdään tarina oikein lapsillemme ja ollaan siitä ylpeitä. Kolme ensimmäistä viiriä, kirveslogo takaisin ja TBK:n historiallinen hieno lehvälogo pienempänä viirien nurkkaan.

  Saa ihan vapaasti tulla joku nyky-TBK Spede itkemään. Ei ole asianomistaja.
   
 2. tapparammies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Mielestäni nyt siellä on ihan oikein ne viirit, koska ne logot oli käsittääkseni tuollaiset silloin aikanaan. Mikäli olen väärässä ja siellä onkin jotkut nyky-TBK:n viritelmät roikkumassa, äkkiä rätit alas ja uuudet tilalle alkuperäisillä logoilla.

  Tuo TBK:n logo kulmaan ei toisaalta olisi ihan kokonaan huono idea.
   
 3. Nännimäinen Jäsen

  Eikun se on hyvä just noin. Ihan asiallista tuoda vähän bättre folk -taustaa esille siellä katossakin. Osaa työväki olla.
   
 4. Luxray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Telian Liiga-lähetysten laatu
  Eh... miksi Tappara saisi TBK:n mestaruudet "omakseen" kun ei Ässätkään "saanut" edeltäjiensä mestaruuksia?
   
 5. Vaughan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Sanot sen itsekin: "edeltäjiensä" monikossa. Ässät on fuusioseura, TBK/Tappara on nimenmuutosseura. TBK:n kiekkoilijat päättivät vaihtaa nimensä Tapparaksi. Ihan kuten K-Espoo muutti nimensä Bluesiksi, tai The Mighty Ducks Of Anaheim muutti nimensä Anaheim Duckseiksi.

  TBK:n kiekko ei jatkanut toimintaansa, vaan loppui kokonaan. Uusi TBK on kuin nykyinen Ottawa Senators: täysin uusi organisaatio. Eivätkä edeltäjän saavutukset kuulu sille, vaikka oikeus vanhaan nimeen onkin saatu .

  Hypoteettinen esimerkki: jos Tappara ja Ilves joskus yhdistyvät (ex-PJ Kaj Miesmäki kerran vitsaili asiasta kysyttäessä, että "paljonko Ilves maksaa?"), niin tietenkään niiden saavutuksia ei laskettaisi yhteen.
   
 6. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Porin Ässät on muovinen fuusioseura, Tappara on suoraa jatkumoa TBK:lle.
   
 7. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Eikös tuota TBK pelaa vieläkin divarikiekkoa??
   
 8. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Pelaahan Ilveskin kaupunginosakiekkoa
   
 9. Porttivahti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maalivahdit
  Ei palauteta missään nimessä. TBK on osa meidän historiaa, ja sillä logolla voitettiin. Olkoon se siis viireissä.

  Lainaus:
  Pelaa kyllä. Se jengin taustayhdistys on rekisteröity vuonna 1997, ja puheoikeus 50-luvun asioihin on vähän kyseenalainen. Tai no, ei kyseenalainen vaan itsestäänselvyys, sitä ei ole.
   
 10. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Santtu Silvennoisen takia vai ?
  Koettakaa oikeasti päästä yli Santusta..kaikki tietää historian, jos ei tiedä niin se on luettavissa. Jos nyt jotakuta Tapparan historia kiinnostaa...
  Ehkä HIFK:kin jonain päivänä muuttaa nimekseen Helsinkin Pantterit..vai mikä Puuma siinä logossa joskus seikkaili...

  Jatkakaa samaan malliin, niin siellä on piankin 17 Tapparaviiriä + 3 TBK:n vielä päälle. Ja KooVeen ja..mitä näitä nyt oli...

  Tuossa muuten mielenkiintoinen kuva KooVeen viiristä...
  Kooveen jääkiekko – Wikipedia
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2017 klo 20.33
 11. hcp27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-Liiga
  Lainaus:

  Eihän pelaa, pelasi muutaman vuoden mutta sen jälkeen loppui taas puhti jo vuonna 2008 tai 2009.
   
 12. Porttivahti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maalivahdit
  Lainaus:
  Okei, my bad. Puhuin vastoin parempaa tietoa, tsekkasin vain yhdistysrekisteristä koska se TBK oli perustettu.

  Aiheeseen liittyen, joku on tehnyt adressin jotta TBK:n mestaruuksia ei laskettaisi Tapparalle: Tampereen Tapparan mitalitilastoja muutettava! - Adressit.com
   
 13. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  TBK muutti vain nimeään, piste.

  Lasketaanko Marja-Liisa Hämäläisen ja Marja-Liisa Kirvesniemen voittamat arvokisamitalit yhteen vain erikseen... kysynpä vaan?

  Tiedätte kaikki sen totuuden miten se menee. Tuskin oli eri ihminen se joka ne saavutti.

  Kyse on täysin samasta asiasta.
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2017 klo 23.21
 14. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Siinä oli muuten sellainen naishiihtäjä, että olisi moni mieskin jäänyt toiseksi. Sanoisin että menestynein suomalaishiihtäjä kautta-aikojen.
   
 15. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
 16. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Ulkopuolelta kommentti, vaikka ketään ei kiinnosta. Logot viireissä erikseen, koska Tapparan logoa ei ollut ennen vuotta 1955, mutta mestaruudet voidaan laskea yhteen. Ulospäin näyttää siltä, että TBK on elänyt vuosikymmeniä korkeintaan pöytälaatikossa, jos sielläkään, eivätkä nämä uudet heräämiset tunnu oikein uskottavilta. Näillä TBK-ihmisillä on todistustaakka.

  Ja en todellakaan tykkää Tapparasta, kunhan vain ajattelin tulla kertomaan taatusti puolueellisen mielipiteeni.
   
 17. Gagarin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kuten moni muukin on maininnut, niin vaikka kyse on nimenmuutosseurasta ja ilman muuta tulee nuo tilastot laskea yhteen, niin en käsitä miksi nuo logot pitäisi muuttaa sellaiseksi, jota ei vielä ollut olemassa kun noista "viireistä" on pelattu (lainausmerkit, koska en tiedä milloin koko viirihomma on Suomessa otettu käyttöön).

  Jos mestaruuksien omistajuutta haluaa jotenkin selventää, niin ehkä sitten toisin päin, eli kirveslogo pienempänä noihin viireihin.
   
 18. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Juuri näin. Voi Santtu minkä katkeruuden aiheutit...
   
 19. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lainaus:
  Suurimmasta osasta samaa mieltä, paitsi lopusta. Ei ole mitään todistustaakkaa, kun ei ole mitään todistettavaakaan päivänselvässä asiassa. Tämä on vaan niin helppo aihe saada medianäkyvyyttä, kun sen ajan toimijat ja asioista päättäneet eivät ole vastaamassa huutoon.
   
 20. tapparammies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Gagarin: oliko tuo piilokuitti mm. Ipalle? Heillähän on se 60-luvulla suunniteltu pärstä-logo joka viirissä, vaikka sillä logolla ei montaa mestaruutta ole oikeasti otettu. HIFK:lla taisi myös olla se petologo v. 98 käytössä. TPS:llä on tainnut myös olla pientä varianssia logossa, ja johonkin väliin heillä taisi olla matala "TPS" saippualaatikossa -logo. Ja onhan näitä muitakin esimerkkejä.

  Toivottavasti Tapparan markkinointiosastolla kukaan riemuidiootti ei ikinä kajoa tuohon kirveslogoon.