Päällikkö jatkaa tyylillään

  • 9 200
  • 89

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Ensi kaudestahan en mitään puhunutkaan, mutta neljän-viiden vuoden päästä uskon Jokisen olevan siellä 80 pisteen hujakoilla. Tekee niitä pisteitä paskatkin pelaajat, kuten Eric Lindrosista voi huomata. Kiekollisesti täysi nolla ja silti yli 100 pistettä. Tänä vuonna mm. Craig Conroy teki reilusti yli 70 pistettä.

Niistä kolmesta valmentajasta en tiedä, kaksi ainakin on saanut potkut ja Andy Murrayhan älysi peluuttaa Ollia jonkin aikaa ykkösketjussa kun Stumpel(?) oli loukkaantuneena. Asenteestahan se taisi lähinnä olla kiinni Islesissa ja Losissa, kantapään kautta Jokinen on oppinut ettei ilmaiseksi tule mitään. Ei Olli kuitenkaan niin hyvä ole, että missä tahansa roolissa saisi taitonsa esille. Jotkut ovat, mutta Jokinen ei. Siksi muut valmentajat eivät ole kiinnittäneet huomiota häneen. Pitäisi varmaan nähdä enemmän Jokisen NHL-pelejä, mutta tuskin sitä kukaan kiistä, että Suomessa hän oli yksi liigan taitavimmista ja nuorten kisoissa dominoi kenttää täysin. Salt Lake Cityssäkin pelasi pirteästi, mutta ylivoimaa pelasivat kädettömät Ylöset ja Niemiset. SLC:ssä ne NHL-uran ongelmat tulivat pienoiskoossa: kolmosketjussa eikä ylivoima-aikaa, vaikka jokainen näkee, että hänen pitäisi sitä pelata.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Noniin...Nyt Panthersseille vielä draftistä Whitney tulevaisuuden pakiston kulmakiveksi ja hyvältä näyttää.
 

tom byron

Jäsen
O.J.

Viestin lähetti Abu

Niistä kolmesta valmentajasta en tiedä, kaksi ainakin on saanut potkut ja Andy Murrayhan älysi peluuttaa Ollia jonkin aikaa ykkösketjussa kun Stumpel(?)





Kingsin valmentaja oli silloin Larry Robinson! Jokinen pelasi tosiaan Robitaillen ja Glen Myrrayn kanssa ykköskentässä. Kahdeksassa pelissä tuli muistaakseni 11 tehopistettä ja valinta kuukauden rookieksi! Sen jälkeen Olli pelasikin mm. Matt Johnssonin ja Steve Mackennan kaltaisten puukäsien kanssa! Siinähän on hyvä sitten tehdä tehoja, eikä kiekkokaan tule syötön jälkeen varmasti takaisin!Itse uskon, että Jokisesta tulee ykköskentän pelaaja, joka tekee yli 60-80 pistettä ehkä jo seuraavalla kaudella! Täytyy muistaa edelleen, että Olli on 23 vuotias! Tätä ei kaikki muista, sillä mies on pelannut jo aika pitkään (ikäisekseen) Nhl:ssä. Pelivuosia Nhl:ssä on ainakin 10 jäljellä! Jokisen 29 tehopistettä on tullut Keenanin aikana eli puolen kauden aikana! Jos mies pystyy pitämään koko kauden samaa draivia päällä kuin nyt, niin 60 pisteen ylitttäminen ensi kaudella ei ole mikään mahdoton temppu Ollille! Täytyy vielä muistaa, että tehopisteisiin vaikuttaa todella paljon myös oman jengin menestyminen. Jos oma jengi voittaa, tulee tehojakin varmasti enemmmän!
 

Aziz

Jäsen
Kyllähän se tietysti niin on, että Jokinen on potentiaaliltaan selvästi paras suomalaissentteri, ja itse odotan että Olli nousee ensi kaudella omalle tasolleen (>50p/kausi).

Tällä kaudellahan Päällikkö oli ekojen 30 matsin jälkeen noin 1+1 ja -10, joten on se tahti Keenanin aikana parantunut kohtalaisesti ja koko kausi Mad Miken alaisuudessa olisi tuonut jo nyt yli 50 pistettä.

Jotenkin vaan pitäisi Ollin saada tasaisuutta otteisiinsa, enin osa pisteistä tuli noin runkosarjamatsien ensimmäisten 20 ottelun aikana Keenanin komennossa, sitten noin 25 matsia hiljaiseloa vaikka vastuuta tuli roppakaupalla ja nyt taas on alkanut ropista. Tietysti ihan hyvä jos Päällikkö on kovassa vireessä MM-kisoja varten, laidoille kun lykätään Hagman ja Kallio niin eiköhän ala tulostakin syntyä.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Mielummin niitä Jokisen nöyristelemättömiä kommentteja kuuntelee kuin näitä iänikuisia mitäänsanomattomia klisheitä:

Haastattelija: "Kolme maalia ja yksi syöttö. Loistava ilta sinulta!"

Pelaaja: "Joo, me pelattiin joukkueena hyvin, ja kun XXX antoi niin hienoja syöttöjä, ei niistä voinut epäonnistua."

Haastattelija: "No olihan se hieno esitys. Viisi tehopistettä!"

Pelaaja: "Joo, kaverit antoi hyviä syöttöjä. En mä mitään erityistä tehnyt. Mä tein vaan parhaani ja katsoin mihin se riittää".


Jokinen ei todellakaan ole mikään Mario Lemieux, mutta persoonahan se on. Yksi harvoista sellaisista Suomen jääkiekossa.
 

rieska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Panthers, Oilers
Jokinen tappelemassa...

Tänä iltana Jokisen "kohokohta" oli illan rokotus Niclas Wallinille. Wallin taklasi hieman tilanteen jälkeen Jokista joka kolautti itsensä vaihtoaition jälkeen alkavaan pleksikulmaukseen. Tilanteessa ei kuitenkaan käynyt pahasti vaan Olli kävi vain heittämässä kommentit pojalle tilanteesta.
Noh, ottelun lopussa kun peli oli ratkennut tilanteessa 3-1 vieraille Jokinen päätti pistää mittelön pystyyn ja aika kivasti löikin kaveria. Voisi sanoa että Wallin oli aika pahasti ottavana osapuolena vaikka pahasti kumartumalla ei monetkaan iskut menneet perille. Jokiselle siitä instigator ja 17min penaltya.

Näin off-topiccina täytyy mainita Hagman's Hooligans -joukko. Meitä on kertynyt jo mukavasti toistakymmentä Hagmanin hatuilla varustettua fania ja osalla on pelipaidatkin #14 hihassaan. Kaikki luulevat meitä suomalaisiksi mutta minä olen ainoa joka on edes Suomen maalla käynyt. Hagmanin fanit ovat kaikki ihan puhtaita jenkkeja joka kertoo aika paljon Niklaksen suosiosta. Suomalaisia tuntuu olevan aika lailla floridan suunnalla kun tänäänkin törmäsiin kolmeen veijariin. no onhan tuolla Lake Worthissa suomalaiskommuuni jossa asuu n. 20 000 suomalaista.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
no niin mää vähän luulinkin

Että alottamisesta toi 17 min tuli. Nyt sitten on viimeistään nähty, että Jokinen sopii ainakin luonteeltaan tuohon periksiantamattomien liigaan... menikös toi nyt ihan oikein?
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: jokinen

Viestin lähetti tom byron
Berryhän taisi hakata Ruudun myös tällä kaudella?
Vähän myöhässä tulee. Ruutu tappeli Berrya vastaan jo ensimmäisessä NHL-tappelussaan, ja Berry tosiaan nappasi selvän voiton.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Berryhän on alan ammattilainen tyyliin Helenius eli ei ole ns. full-time enforcer mutta tarpeen vaatiessa hanskat tippuu ketä tahansa vastaan. Ei ole häpeä hävitä hänelle.

Oliskohan kellään klippiä tuosta Jokisen antamasta pöllytyksestä?
 

tom byron

Jäsen
Jokinen+ kysymys reiskalle!

Jokisen viiden pelin pelin pisteputki katkesi Carolinaa vastaan! Jäähyjä sentään tuli 17min ja Ollilla taitaa olla nyt 96min jäähyjä plakkarissa. Saa nähdä rikkooko Jokinen 100min rajapyykin toisena kautena peräkkäin. Jokisen jäähymäärät ovat laskeneet ehkä sen takia, että Olli on pelannut enemmän kiekollisessa roolissa, kuin ed. kaudella. Vielä on kuitenkin kiihkeä paikallispeli Tampaa vastaan, joten 100min rajapyykki voi Ollilta hyvinkin rikkoutua! Jokinen näytti taas, että miehellä on munaa! Anteeksi ei pyydetä, eikä kostamatta jätetä vastustajan sikailuja. Jokinen teki fiksusti, kun ei kostanut heti tilanteen jälkeen. Panthersilla oli vielä saumat pelissä ja Olli odottikiin kun peli oli ratkennut! Olis kiva kuulla reiskalta, miten tappelu alkoi? Hyökkäsikö Olli suoraan Wallinin kimppuun ja oliko "svedu" valmis heti tappeluun? Panthersien sivuilla Mike Keenan kommentoi Ollin tappelun aloittamista! Wallinin taklaus oli ollut kuulemma aika vaarallisen näköinen! Joku Nashvillen pelaajahan taklattiin juuri samantyylisesti ja hänet talutettiin tajuttomana kentältä pois. Tapaus näytettiin viime canal- pelin erätauolla! Muistaako joku tapauksen?
 

tom byron

Jäsen
korjaus ed. viestiini! Siis kysymys rieskalle! Tietysti reiskatkin voi vastata, jos tietoa löytyy. Menee tässä kiireessä reiskat ja rieskat sekaisin... onneksi ei housuihin!
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Joku Nashvillen pelaajahan taklattiin juuri samantyylisesti ja hänet talutettiin tajuttomana kentältä pois. Tapaus näytettiin viime canal- pelin erätauolla! Muistaako joku tapauksen?


Jep. Olihan aika kova pommi. Reed Low oli taklaajana ja jyrän alle jäi Nashvillen Scott Hartnell joka on poissa tän loppukauden aivotärähdyksen takia. Mies makasi jäällä tovin ja lopuksi joututtiin kantamaan paareilla pois jäältä. En mä kyllä alkaisi syyttämään siitä tapauksesta Reed Lowta. Hän vei taklauksen loppuun asti ja ei varmasti yrittänyt tahalleen teloa vastustajaa. Samaa sanoi myös NHL 2 nightin Barry Melrose siinä lähetyksessä. Ne on pahoja kohtia missä pleksi alkaa. Niissä voi sattua tosi pahasti....
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Pistäkääs joku linkkiä tolle PAntherssin foorumille tai sit copy/pastee niistä Jokinen/Wallin matsin kommenteista.
 

rieska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Panthers, Oilers
rieska vastaa....

Viestin lähetti tom byron
Jokisen jäähymäärät ovat laskeneet ehkä sen takia, että Olli on pelannut enemmän kiekollisessa roolissa, kuin ed. kaudella.

Totta!

Viestin lähetti tom byron

Jokinen teki fiksusti, kun ei kostanut heti tilanteen jälkeen. Panthersilla oli vielä saumat pelissä ja Olli odottikiin kun peli oli ratkennut! Olis kiva kuulla reiskalta, miten tappelu alkoi? Hyökkäsikö Olli suoraan Wallinin kimppuun ja oliko "svedu" valmis heti tappeluun? Panthersien sivuilla Mike Keenan kommentoi Ollin tappelun aloittamista! Wallinin taklaus oli ollut kuulemma aika vaarallisen näköinen!

Juu, eikä ihan vaan aika vaarallinen ollutkaan, ihme ettei Ollille käynyt mitään sillä todella pahalta se näytti. Jokinen ei töötistä enempiä jäänyt keräilemään vaan luisteli suoraan Wallinille jota katsoi vihaisesti ja suurin osa yleisöstä odotti tappelua kun pojat hetken vihaisesti toisiaan mulkoilivat. Olli jätti fiksusti asian muhimaan ja ei halunnut haaskata aikaansa tähän ruotsin poikaan
Samaan aikaan toisessa päässä oli vihelletty pelikatko ja Jokisella oli asiaa muillekin Carolinan miehille. mm. Ozolinsh-kaupassa toiseen suuntaan mennyt Kevyn Adams oli heittämässä päällikön kanssa kovaa kommenttia.
En itse kokonaan nähnyt kuinka tappelu lopussa alkoi mutta Jokisen pointti oli selvä: Miehen kiinni ja kovaa! Kuten aiemmin sanoin se oli aika yksipuolista ja siinä vaiheessa jäljellä ollut yleisö antoi reilut suosionosoitukset. Ruotsalaisia jannuja oli pari tusinaa katsomossa tre kronor-pelipaidat päällä, mitäköhän tykkäsivät kun suomipoika leipoi naapuria :D

Harmitti vähän kun ei Byron Ritchien ottelun avausmaali päässyt ESPN:n NHL2Nightiin sillä se oli ehdottomasti yksi kauden komeimmista maaleista. Mies purjehti keskeltä kovalla vauhdilla Tanaben ja Wallinin(!) keskeltä, huijasi jalkojen välistä ja punapaidan koukkiessa Ritchien kumoon hän sai vielä nostettua kiekon maalin kattoon. Aivan uskomaton maali. Kaikki kunnia Mike Comrien maalille mutta kyllä tämäkin räjäytti kotikatsomon ja vetää vertoja #89:n huikealle yksilösuoritukselle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös