Oulun Kärpät kaudella 2024–2025

  • 286 525
  • 1 404

Redimor

Jäsen
Toivottavasti Kärpät näyttää mallia. Toki todennäköisesti käy niin, että pikkuseurat tippuu vielä enemmän pohjiin, mutta niin se menee jos ei bisnes ja urheilupuoli kohtaa. Liigassa on muutenkin liikaa joukkueita, mutta se on ehkä eri keskustelu.

Tämähän se ongelma on kun edetään kädestä suuhun. Varmaan pientä osakehommaa tms. kannattaisi jokaisen pienemmän seuran alkaa tekemään, jos mahdollista niin jopa mestiksessä. Siittä pääsee muutamassa vuodessa rakentamaan lisää toimintaa kiekon tueksi ja samallahan se kuuluisa yhteisöllisyys on mahdollista lisätä.

Tätä en vain ymmärrä Kärppien logiikassa, että katsojatkin pitää vielä "ryöstää" lipunhinnoilla jos tulosta tehdään muualta isoja summia.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Tämähän se ongelma on kun edetään kädestä suuhun. Varmaan pientä osakehommaa tms. kannattaisi jokaisen pienemmän seuran alkaa tekemään, jos mahdollista niin jopa mestiksessä. Siittä pääsee muutamassa vuodessa rakentamaan lisää toimintaa kiekon tueksi ja samallahan se kuuluisa yhteisöllisyys on mahdollista lisätä.

Tätä en vain ymmärrä Kärppien logiikassa, että katsojatkin pitää vielä "ryöstää" lipunhinnoilla jos tulosta tehdään muualta isoja summia.
Lippuhinnoittelu on vaikea laji. Toki jotenkin näin maalaisjärjellä ajateltuna alemmat lippuhinnat tuo enemmän katsojia ja parempaa oheismyyntiä. Lisäksi ottelutunnelma kohoaisi ja sitä kautta katsojat voisivat tulla uudestaankin.

Kyllä Kärppien pitäisi olla koko pohjoissuomen joukkue sitä kauttakin, että kaikilla olisi mahdollisuus tulla paikanpäällekkin seuraamaan otteluita. Voisiko olla enemmän sitten agressiivisempää hinnoittelua arkipeleihin? Vaikka kympin päiviä? Toki siellä on ollut runkosarjan aikana varmaan jonkinverran lipputarjouksia viime kaudella.

Ensikaudella näin ennakolta tuote on kunnossa. Sekin tuo varmasti lisää katsojia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Etra

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onko sen kummempaa tietoa, että millasta pelimiestä ollaan saamassa? Kovan profiilin pakkeja vai leveyshankintoja?
En niistä kysellyt. Mutta puhetta ollut koko ajan, että kärkeen haetaan. Ja hyökkäyksestä huomannee, että kärjessä olisi pari paikkaa auki,

Ja tarkennuksena vielä, että odotellaan, että asiat varmistuvat.

E: Ja Kärpät kun ovat nostaneet pelaajabudjettiaan reilusti ylöspäin niin riittänee vallan mainiosti. Ja Kärpät ovat valmiita laittamaan kättä taskuun, jos pelaaja on oikeasti sellainen, joka halutaan.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja Kärpät ovat valmiita laittamaan kättä taskuun, jos pelaaja on oikeasti sellainen, joka halutaan.
Minulta lähtee vuorostaan kättä lippaan tällaisten linjausten johdosta. Hyvä Myli ja muu Kärppäjohto, näin sen juuri pitää ollakin! Siksihän sitä muuta businesta tuossa sivussa juuri pyöritelläänkin. Imuakin tämä vaatii ja sitä nyt näyttää hyvin pohjoiseen olevankin - kiitos viime kaudella tehtyjen hyvien ratkaisujen. Moni pelaajistakin näyttää uskovan mestaruusmahdollisuuksiin.

Ja hienoa, että ollaan tosissaan siirtymässä haastamaan Tapparaa mestaruudesta ja lopetettu nuo 3.-4. ketjun/kuntoutukseen tulevat syvyysulkkarihankinnat. Kuten on jo monesti nähty, niin juuri noilta näyttöpaikoilta omat junnut ovat ponnistaneet pitkälle ja aittaneet joukkuetta kunhan ovat vaan mahtuneet antamaan niitä kuuluisia näyttöjä. Viime vuosina Ahon ja kumppaneiden pelaajapolitiikka on estänyt tämän melkein kokonaan, mutta nyt näyttäisi siihenkin jäävän Nikupeterille, Matikaiselle, Alasiurualle, Yliniemelle ja kumppaneille se mahdollisuus ala Hyry, Antti-Roiko ja Korpimäki, kunhan Junttiloiden ja Hermosten jatkosopimukset jätetään nyt tylysti vain tekemättä. Heikkala kuului vähän tähän kategoriaan, mutta taisi olla aika halpa signaus ja tyytyy vaikka siihen sakkokassan hallinnointiin, mihin osaaminen riittää kyllä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja korvanappiini saadun tiedon mukaan taitaisi tulla siis kaksi puolustajaa hyökkääjien lisäksi.
Kuulostaa lupaavalta pakkipään osalta. Toivottavasti nämät mahdolliset hankinnat juuri tuota ykköskorin ”Král / Pokka / Kaski / Niku / Glendening / Reunanen / Theocharidis / Heinola / Salo” -tasoa, vaikkei juuri noista vielä sopimuksettomista pelaajista kukaan juuri olisikaan. Olisiko Myli löytänyt jotain ameriikan tuliaisia reissultansa?

Samalla tuon on tietty väkisinkin pakko tarkoittaa yhdestä tai kahdesta sopimuksen alaisesta puolustajasta luopumista. Kaleva taisi ennakoida Berglundin ja Olkkosen lähtöjä jossain kohtaa - tiedä häntä miten tulee menemään.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Ville Heinolalla näyttäisi sopimus olevan katkolla.
Olisikohan eurooppaan palaamassa vauhtia hakemaan, jos ei Jets suostu yksisuuntaista antamaan..
Nuori ykköskierroksen varaus, jolla pari oikein hyvää AHL-kautta alla. Vaikea uskoa etteikö Jets pitäisi hänestä kiinni edes vaihtoarvon vuoksi.

Muutenkaan ei ole sitä mitä Kärpät nyt tarvitsee, eli rightin pakkeja. Vasemmalla puolella kenttää on asiat oikein hyvin, Ohtamaan, Koiviston, Paason, Kivistön, Juusolan, ja Peltosen muodossa. Oikealla meillä on tällä hetkellä ainoastaan Jandus, mikäli Berglundin ja Olkkosen lähteminen muualle on faktaa. Kummankin osapuolen kannalta sopimus olisi aikalailla järjetön ajatus.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
En ole vielä kuunnellut Petopodin uusinta jaksoa, mutta siinä kuulemma Mäntymaa oli tokaissut, että Sihvonen jatkaa.
Kuuntelin tuota. Niin Sihvonen jatkaa.

Toisesta apuvalmentajasta sanoi, että Woodcroftin vierailun aikana heräsi ajatus, että apuvalmentajana voisi olla ulkomaalainen. On myös yhtenä kartoituksen kohteena.

Mäntymaa näkee yhden mahdollisen negatiivisen asian siinä, eli onko se tiimi sitten yhtä vapautunut ja jutustelu yhtä rentoa. Kysymysmerkki, jonka ottaneet myös huomioon. Ja positiivisena mm. että toisi uutta kulttuuria Ouluun. Uskoo, että tämän kuun aikana selviää kuka on toinen apuvalmentajista.

E: Harkkapelit ilmeisesti Rokia, KalPaa, Luleå x2 , Ceske Budejovice, Eisbären Berlin ja sitten vielä ilmeisesti yksi ottelu joukkuetta X vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Toisesta apuvalmentajasta sanoi, että Woodcroftin vierailun aikana heräsi ajatus, että apuvalmentajana voisi olla ulkomaalainen.
OT: Hahaa, se oliki kuin olikin Woodcroft. Allekirjoittanuthan kirjoitti tänne erään kotipelin jälkeen, että tämän näköinen kaveri oli ollut aitiossa, mutta tuntui tuolloin kovin oudolta.

Papukaijamerkki minulle.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
OT: Hahaa, se oliki kuin olikin Woodcroft. Allekirjoittanuthan kirjoitti tänne erään kotipelin jälkeen, että tämän näköinen kaveri oli ollut aitiossa, mutta tuntui tuolloin kovin oudolta.

Papukaijamerkki minulle.
Joo, pari viikkoa oli ollut Oulussa ja parilla vieraspelireissullakin ollut mukana. Ja Kukkonen oli ollut se, joka oli hänet Ouluun saanut.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eikös se Michal Bros tuon jälkeen käynyt täällä pyörimässä ja jotain spekulaatiota silloin oli että olisiko Bros sitten apuvalmentajan pestiin tulossa. No, aika näyttää
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Adam Gaudette olisi kyllä melkoinen haku.. Joo tiedän ettei tuolla ole mitään pohjaa, muuta kuin että Myli on/oli jenkeissä(?). Hieman kevyempi versio, mutta edelleen pätevä versio hänestä olisi tuo Hershey Bearsin Ethen Frank. Viime yönä taas maali. Uskon että Myli vielä pätevän sentterin Kärppiin roudaa, vaikka moni ihan aiheellisesti kysynyt, eikö Kepu ja Kovarcik jo riitä kärkikenttiin. Itsekin näkisin Kepun kuitenkin kolmosessa ja toisessa yyveessä maalin edessä. Toinen voi siis olla myös ykkösyv.

Kyllähän näitä nimiä lähtee mielellään katsomaan siihen kuuluisaan marraskuun Saipamatsiin! Toimiston pitäisi tästä myyttisestä pelistä tehdä jo jokin mainostempaus.
 

KovajuttuHei

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Joo, tähän pitäisi nyt ehdottomasti panostaa. Ei jaksaisi enää katsella puolustuspään sekoiluja ties monetta vuotta putkeen.
Kärpäthän ei viime kaudella runkosarjassa kuitenkaan mitenkään suuria määriä maaleja päästänyt ja vaikka omaankin silmään näytti monesti, että pulassa ollaan niin hyvin samoissa lukemissa oltiin kärjen kanssa päästetyissä maaleissa. Nythän sen yhden puuttuvan puolustajan merkitys on kuitenkin kova ja sinne on saatava sellainen rightin pakki, jota voi peluuttaa illasta toiseen sen 20 minuuttia ja jolta voi odottaa myös tehoja.

Ohtamaa kyllä toimittaa ensikaudella tehtaan takuulla ja Paasoltakin voi odottaa sitä seuraavaa askelta sellaiseksi kärkiparien luottomieheksi, kun miehellä kyllä taidot sinne riittävät. Kivistön ja Koiviston kohdalla pitää toivoa, että liike ei hidastuisi, kun varsinkin Koivistolla ei vauhti oikein enää nykyiselläänkään riitä josta syntyy sitten niitä vaaranpaikkoja omaan päähän. Janduksen kohdalla mietin eniten, että mihin se syksyllä nähty luisteluvoima katosi. Keväällä oli todella vaikeaa ja se sulava liike oli muuttunut siihen, että päätyyn luistelussa mies hävisi jopa Antti Tyrväiselle. Juusolaan on luotto, että hoitaa oman tonttinsa vaadittavalla tavalla.

Berglundin toivottavasti nyt poistuessa tarve on hyvälle hyökkäävälle rightin pakille, jollainen Berglundin piti olla. Kärppien paksu lompakko kyllä helpottaa sitä etsintää ja laitankin tuohon muutaman oman toiveen sille paikalle. (Linkit vievät Eliteprospectsiin)

Thomas Gregoire
Connor Carrick
Mac Hollowell
Chase Priskie
Jordan Gross
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Berglundin toivottavasti nyt poistuessa tarve on hyvälle hyökkäävälle rightin pakille, jollainen Berglundin piti olla.
Itse haluasin lisää varmuutta puolustukseen. Pakin ensisijainen tehtävä on kuitenkin pitää oma pää puhtaana. Toki maalejakin saa tehdä, ei siinä mitään. Mutta mitään pisteistä elävää puolustajaa ei mielestäni Kärpät tällä hetkellä tarvitse. Plus miinus kuningas olisi kova sana.
 

KovajuttuHei

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Itse haluasin lisää varmuutta puolustukseen. Pakin ensisijainen tehtävä on kuitenkin pitää oma pää puhtaana. Toki maalejakin saa tehdä, ei siinä mitään. Mutta mitään pisteistä elävää puolustajaa ei mielestäni Kärpät tällä hetkellä tarvitse. Plus miinus kuningas olisi kova sana.
Itse taas uskon, että kun todennäköisesti tämä etsinnässä oleva pakki istutetaan Ohtamaan vierelle niin siinä paikalla voi ottaa enemmän riskejä hyökkäyspäähän ilman, että vaarantaisi joukkueen puolustuspeliä. Tietenkin tämän tulevan pakin pitää myös pystyä pelaamaan hyvää kokonaisvaltaista peliä, eli en minäkään mitään Lancasterin tyylistä välihyökkääjää halua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös