Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ensi viikolla maajoukkueiden takia miehistö vajausta. Poissa on ainakin Ak.Räty, Koblizek, Karvinen, T.Niemelä, Puutio.
Mikko Niemelä jäi pois majusta henk.koht syiden takia joten en usko, että pelaisi Kärpissäkään. Sulakista ja Heshkasta ei ole tietoa.

Jos nuo kaikki ovat pois niin puolustus jotenkin

Byström - Teppo
Ronkainen - Niskala
Huttula - Loponen

Jos Sulak ja Heshka tulisivat takaisin

Sulak - Heshka
Byström - Teppo
Ronkainen - Niskala
Huttula

Hyökkäys:

Pyörälä - Kunyk - Pulju
Kuokkanen? - Kristof - Mustonen
Jokinen - Metsä/Kossu - SEDLAK
Sailio - Aa.Räty - Hermonen

Itse kyllä antaisin nyt Sedlakilla mahdollisuuden näyttää taitojaan Kärppien riveissä kun hyökkäyksessä on vajausta. Sedlak oli eilen tiputettu Hermeksen nelosketjuun. Sedlakilla on ollut muutama hiljaisempi peli, mutta en tiedä oliko Sedlakin pelistä johtuvaa vai ihan koko joukkueen herättelystä. Hermeksellä ei ole joukkueena kausi mennyt hyvin ja joukkue löytyy vasta sijalta 12. sarjataulukossa.
 
#13 Julius Junttila - #23 Joonas Kemppainen - #72 Joonas Donskoi

#58 Jani Hakanpää

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kannustan kyllä kaikkia Kärppäpelaajia ja joskus tuntuu, että Kobli saa liikaakin kuraa niskaan, mutta toisaalta asioista pitää pystyä puhumaan. Nyt siihen asiaan eli huomasin Koblin tehotilaston olevan -7, joka on neljänneksi huonoin koko sarjassa. Eihän tuo tilasto kaikkea kerro, mutta jostain kuitenkin, eikä se jokin näytä hirveän hyvältä.

Metsävainio on joukkueen toiseksi viimeisenä lukemalla -4 mikä on heikosti siihen nähden, että lukema on kertynyt neljässä pelissä vajaan yhdeksän minuutin keskimääräisellä peliajalla. Jokainen tekee parhaansa enkä tahdo nostaa tikunnokkaan yksittäisiä pelaajia, mutta Tuomaalalle pitäisi kyllä löytyä lisää näyttöpaikkoja ja Rädylle ainakin tällä hetkellä pysyvämpääkin paikkaa. Metsävainion peliaika on niin pientä, että Kokkolan keikka voisi olla ihan hyväksi hänelle.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kannustan kyllä kaikkia Kärppäpelaajia ja joskus tuntuu, että Kobli saa liikaakin kuraa niskaan, mutta toisaalta asioista pitää pystyä puhumaan. Nyt siihen asiaan eli huomasin Koblin tehotilaston olevan -7, joka on neljänneksi huonoin koko sarjassa. Eihän tuo tilasto kaikkea kerro, mutta jostain kuitenkin, eikä se jokin näytä hirveän hyvältä.
Röyhkeänä oman hännän nostelijana on pakko siteerata viestiä, jonka kirjoitin eilen ketjuruletti-osioon :D
Kaiken tämän lisäksi Kuokkanen-Koblizek kombo, kera kiertävän sentterin, on ollut Kärppien selvästi heikoin kombinaatio puolustuspäähän, joka pelissä. Siellä ollaan ties milloinkin, välillä sellaisessa pesukoneessa omissa, että kyllä hirvittää. Vaikka hyökkäyspäähän pystyvät jotain rakentelemaan, ei se tulos tällä hetkellä riitä millään kompensoimaan tuota heikkoa puolustuspeliä, ei sitten millään. Tämä on myös yksi syy minkä takia tuo parivaljakko kannattaisi jo erottaa.

Joku voi tästä nyt pahoittaa mielensä, eikä tarkoitus ole todellakaan syljeskellä Koblin päälle tai dissata dissaamisen ilosta, mutta miten minusta tuntui jo viime kaudella, että ihan sama missä kentässä Kobli pelasi, niin se kenttä oli lähes aina Kärppien heikoimpia puolusutuspäähän. Kobli ei todellakaan ole mikään puolustuspään maestro ja kun tällä hetkellä on tosiaan aika vaikeaa ja tukkoista hyökkäys-suuntaankin, niin pelipaikan pelaavassa kokoonpanossa voi kyseenalaistaa tällä hetkellä.
Koblin ketju on aika monessa vaihdossa melkoisessa mankelissa omissa ja aika usein sitä myllyä ei myöskään saada katkaistua, vaan pyörivät pitkän pätkän omissa. Ja kun tällä hetkellä herran hyökkäyspään hanat ovat tukossa, niin ei vakiokokoonpanon paikan pitäisi todellakaan olla mikään itsestäänselvyys. Koblin vahvuudet ovat eittämättä hyökkäyspäässä ja tuota huono puolustuspeliä voisi kompensoida jos pystyisi tuottamaan hyökkäyspäähän (verokki-pelaajana tyyliin Patrick Kane). Eilen sai maalihanat auki, ja jos purkautui paljon Aa.Rädyn maaleissa, niin samaan voi sanoa Koblin maalista. Aika huojentunut oli. Toivotaan, että se lähtee siitä ja saa lisäää itseluottamusta ja ennen kaikkea onnistumisia, nimenomaan maalien muodossa EHT-höntsyissä.
 
Elämä on improvisaatiota
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Toki jo Ässiä vastaan alkoi näkyä orastavaa parannusta kaikessa.
Lukkoa vastaan emme viläkään pärjää mutta keskikastin porilaiset olivat jo helisemässä.
Herra Rädystä on tulossa kansainvälinen supertähti, taisi vaan Mikkosetä antaa pari itseluottamuspilleriä liikaa.
No kyllä se siitä. Tällä viikolla napsimme kaikki pointsit ja eteenpäin.
Tosin "Otto the fighter" on leijonahommissa, mutta ehkä Jarza taistelee senkin edestä.
M. Niemelää en sen sijaan niin hurjasti kaipaa, hämmentää koko leijonapesti.(anteeksi vaan)
Sieltä on tulollaan Puutiota, Niskalaa...saavat hyvin peliaikaa ja tulevia huippupakkeja tarjolla.
 

Zinetula

Jäsen
M. Niemelää en sen sijaan niin hurjasti kaipaa, hämmentää koko leijonapesti.(anteeksi vaan)
Sieltä on tulollaan Puutiota, Niskalaa...saavat hyvin peliaikaa ja tulevia huippupakkeja tarjolla.
Todella hyvä pointti viestissäsi tuo anteeksi.

Minä ainakin kaipaan Miseä, maajoukkuepuolustajaa hurjasti, ja tarkoitan tässä kaukalo-osastoa.

Mise on liideri Kärppien tehotilastossa +5:llä. Kaikilla muilla pakeilla tilasto on +2 ja -1 välillä. Niemelä on pelannut 21 minuuttia ottelua kohden, mikä on kärkipäässä Kärppien pakeista (toki Heshkan ja Sulakin pelaamattomuus on nostanut tätä jonkin verran).

Ilmeisesti Heshkan ja Sulakin pelaaminen ei ole edelleenkään varmaa, ainakaan itse en ole huomannut tiedotusta tästä. Kärpät tarvitsee peruspakki Niemelää hurjan paljon joka tapauksessa. Kaikki kunnia tuleville huippupakeille, mutta Mise on jo sitä.
 
- Minulla on rehellisesti sanottuna yhä kärppäsydän. Pelivuodet täällä olivat hienoa aikaa ja sain Kärpistä urani parhaat kiekkomuistot. Mutta olen myös eläinrakas. Olen ollut helvetin hyvilläni, kun Kärpät on kurittanut Tapparaa finaalisarjoissa 2000-luvulla. Meidän perheessä Tappara on kirosana, Ilveksen kasvatti Taubert veistelee Kalevassa.

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
M. Niemelää en sen sijaan niin hurjasti kaipaa, hämmentää koko leijonapesti.(anteeksi vaan)
Sieltä on tulollaan Puutiota, Niskalaa...saavat hyvin peliaikaa ja tulevia huippupakkeja tarjolla.
Pakko kompata ylempänä @Zinetulaa. Kyllähän Mise on ihan valtava pala Kärppä-puolustusta. En todellakaan ymmärrää tällaisia kommentteja. Tuosta sinun kommentistasi saa sellaisen kuvan, että Misen olisi aika väistyä sivuun, kun sieltä tulevat nuo mainitsemasi nuoret kaverit jo takaa ohi. Tämä ei kyllä pidä millään muotoa paikkaansa. Aika pitkä matka noilla nuorilla on vielä Misen tasoon. Vai meinaatko, että tuo Niemelän 21 minuuttia ottelua kohden jaetaan näiden nuorten hurjien kesken ja toivotaan, että pystyvät Misen suoritteisiin kentällä?

Mestaruutta tavoittelevassa joukkueessa on siis aivan pakko olla tällaisia Misen kaltaisi peruspakkeja, jotka huhkivat jopa sen 20min per peli. Luottoratsuja, jotka eivät vuoda, oli tilanne mikä tahansa. Ja Mise ei myöskään pelkäästään ole mikään puukäsi pakki, vaan kuten viime kaudella nähtiin, niin pystyy myös pisteiden tekoon. Loistava luistelija, av-pelaaja ja luotettava kahdensuunnan pakki. Varsinkin nyt, kun Kärpillä on vähän vaikeampi jakso menossa, puuttuu pari kärkipakkia, puuttuu muutama junnu, jotka ovat maajoukkuessa, niin nyt jos koskaan Kärpät tarvitsisi Miseä todella kipeästi puolustukseen. Toivon mukaan Misen henk.kohtaiset syyt eivät olleet mitään vakavaa ja pystyisi jo tänään pelaamaan. Jos ei pysty, on se Kärppien jo valmiiksi repalaiseen puolustukseen, massiivinen takaisku.

Edit. Typot
 
Viimeksi muokattu:
Elämä on improvisaatiota

Pedon kynnet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mestaruutta tavoittelevassa joukkueessa on siis aivan pakko olla tällaisia Misen kaltaisi peruspakkeja, jotka huhkivat jopa sen 20min per peli. Luottoratsuja, jotka eivät vuoda, oli tilanne mikä tahansa. Ja Mise ei myöskään pelkäästään ole mikään puukäsi pakki, vaan kuten viime kaudella nähtiin, niin pystyy myös pisteiden tekoon. Loistava luistelija, av-pelaaja ja luotettava kahdensuunnan pakki.
Samaa mieltä. Mise on löytänyt otteisiinsa tasaisuutta ja taso millä hän pelaa on parempaa keskitasoa liigassa. Eli ei ihan tähtiosastoa, mutta siinä porteilla. Jos ja kun Mise tuon tasaisuuden tuolla tasolla säilyttää, tai jopa parantaa, niin siinä on luottopakkia vielä moneksi vuodeksi.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura
Jatketaan nyt täällä yleisen ketjun puolella tällaisella sekavalla pohdinnalla.

Oikeastaan tuo lauantain turpasauna oli vaan sellainen jäävuoren huippu mikä siellä nurkan takana oli odotettavissa. Toki entistä suolaisemman siitä tekee se että se kärsittiin täyden (tämän hetken rajoitteiden mukaisen) kotiyleisön edessä, lauantaina ja IFK:ta vastaan. Erikoista tässä kaikessa toki on se että kyllähän Kärpät kauden aloitti ihan hyvin, neljästä ekasta pelistä täydet pisteet ja peli oli pääasiassa ihan hyvin hanskassa. Toki vieraspelejähän ne suurelta osin olivat ja Kärpät on pelannut vieraissa pitkään jo paremmin mitä kotona.

KalPa-peli nyt sinänsä oli oma lukunsa siihen väliin, siitä taisi jotain juttua olla että tieto koronatartunnasta tuli joukkueelle pelin aikana/vähän ennen peliä joten täysin selvää että tuollainen vie ajatuksen ihan johonkin muualle, oli sitten kuinka ammattilaisia tahansa. Kaikesta tekemisestä näki ettei juuri ketään kiinnostanut ja käytiinpähän vaan näyttäytymässä ja tehtiin mitä jaksettiin.

Suurin suunnanmuutos pelissä taisi tulla juurikin sen jälkeen kun Puljujärvi sai sen NHL-sopparinsa. Sen jälkeen Puljun oma peli meni täysin turhaksi neppailuksi ja kaiken huippuna sai vielä ketjukaverinsa siihen samaan paskaan mukaan. Toki yksilötaitoa on edelleenkin sen verran että mies tekee pisteitä sillointällöin, mutta kyllähän se alkukauden pelien kiima loistaa poissaolollaan, puhumattakaan sitten viime kaudesta.

Pelillisiä ongelmia on nätisti sanottuna aivan helvetisti, oikeastaan niitä tuntuu olevan niin paljon että en oikein tiedä miten niitä pitäisi purkaa. Kahdessa yksittäisessä pelissä ne ongelmat on korostuneet oikein esimerkillisen hyvin, toinen oli tämä IFK-peli lauantaina ja toinen oli sitten SaiPaa vastaan pelattu räpellys. Todennäköisesti tuo SaiPa-peli oli huonoin näkemäni jääkiekko-ottelu ja Kärpät onnstui pelaamaan niin saatanan huonosti että täysin sekaisin oleva SaiPa kävi ottamassa 1-0 voiton. Toki olihan siinä tolppaa sun muuta mutta aika vähissä Kärppien kunnolliset paikat tuossakin pelissä oli.

Ainoa onni onnettomuudessa on se että Kärpät on edelleen kaikesta sekoilusta huolimatta ihan hyvissä asetelmissa sarjataulukossa. Täydellinen katastrofi voidaan välttää mutta pelin pitää parantua huomattavasti. Täydellisellä katastrofilla tarkoitan sitä että joukkue jää kuuden parhaan ulkopuolelle runkosarjassa ja hakee vauhtia sääleistä.

Töitä on ja paljon, nyt oikeasti mitataan valmennusta kunnolla.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

JPL

Jäsen
Se olis sitten taas taukoa peleihin tiedossa.
 
The accusations and the blame - True or false they seem the same - Filthy fingers rise in rows - And out of shit a flower grows - I'm amazed how damn low - People can go only by being themselves
- Sentenced - Ever-frost -

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onhan tämä touhua, ikävän kalliiksi tulee seuroille tämä säätö.
 
Ei näitä sääntökirjan mukaan vihellellä. Jos niin tehtäisiin, olisimme täällä vielä aamullakin. -Pertti Juhola, Liigan otteluvalvoja.

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Väistettiin luoti!

Mutta vakavasti puheen ollen, jos ollaan taas saatu korona joukkueeseen, niin nyt olisi varmaan oikeasti syytä alkaa miettiä, mikä omassa toiminnassa on vikana tämän(KIN) suhteen, kun ollaan jo toista kertaa saman ongelman äärellä, eikä edellisen karanteenin päättymisestä ole edes pitkä aika. Jännästi esimerkiksi hifkiläiset onnistuu toimimaan niin, etteivät PK-seudun massiivisista koronalukemista huolimatta ole tartuntoja saaneet.
 
Those with hearts of ever-frost will always know we never lost.

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onhan tämä nyt vittu käsittämätöntä, että taas on joku Kärpistä saanut korona tartunnan. Uskomatonta, koska luulisi että turvatoimet ovat normipulliaista huomattavasti huolellisemmalla tasolla. Näyttää tämä kausi menevän kyllä totaalisen vituiksi.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura
Jepjep, peli tulee olemaan entistä pahemmin sekaiisn jos tässä nyt joku pidempi tauko jälleen tulee. Toki Kärppien tiedotteessa luki että peruttu varotoimenpiteenä, joten saa nähdä kauanko tässä ollaan pois peleistä. Toki jos on klassinen kahden viikon tauko niin morjesta pöytään.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Tähän kauteen ei pidä uhrata uusien pelaajien muodossa enää euroakaan. Mennään näillä mitä on ja nitkutellaan kauden loppuun jos tuuri käy. Pahenee vaan nämä kärppien pelilliset ongelmat kun ei niitä saada treenattua yhdessä ties kuinka pitkään aikaan.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Noniin saadaan pian taas uudet tekosyyt sille, kun peli ei kulje. Kevään playoffeista putoaminen menee varmasti syksyn karanteenien piikkiin.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miten helvetissä tämä on mahdollista?
Mitäs ihmeellistä tässä nyt on? Joka vuosihan siellä pelaajat sairastaa kaiken maailman flunssia, nyt vaan tästä eräästä sairaudesta laitetaan koko joukkue kotiin varmuuden vuoksi.
 
Ei näitä sääntökirjan mukaan vihellellä. Jos niin tehtäisiin, olisimme täällä vielä aamullakin. -Pertti Juhola, Liigan otteluvalvoja.

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Onhan tämä nyt vittu käsittämätöntä, että taas on joku Kärpistä saanut korona tartunnan. Uskomatonta, koska luulisi että turvatoimet ovat normipulliaista huomattavasti huolellisemmalla tasolla. Näyttää tämä kausi menevän kyllä totaalisen vituiksi.
Meinaatko, että pelaajien lapset ei saa käydä esimerkiksi koulussa koko kauden aikana? Jotakin suhteellisuuden tajua tähän hommaan, tautia tuskin kukaan tarkoituksella on hankkinut.
 
"I had an opinion that didn't matter"
(1)
  • Tykkää
Reactions: kop
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy