Oulun Kärpät 2016–2017

  • 1 258 630
  • 6 355

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jonka jälkeen odotellan KHL siirtorajan tapahtumia ja sitten jotain muuta... Jossain vaiheessa ollaan pisteessä, että mitään ei kannata enää tehdä, vaan panostetaan jo seuraavaan kauteen.
Voihan se näinkin mennä, ei siinä mitään. Minä en kuitenkaan pidä tuollaista asioiden kulkua kovin todennäköisenä. Historia on opettanut sen verran, että rohkenen luottaa Ahon ja Junnon edelleen vahvistavan joukkuetta.

Omasta mielestä pitäisi saada yli tämän kauden kestäviä sopimuksia, jotta saataisiin jatkuvuutta ja kunnon runkopelaajia lisää. Mutta se lienee jo yltiöpositiivista ajattelua.
Siinä mielessä se on yltiöpositiivista ajattelua, että aika harvoin tässä vaiheessa kautta löydetään sellaisia pelaajia, joille pystytään tekemään pidempiä sopimuksia. Kyllähän kohta alkaa olemaan esillä ne hetket, jolloin neuvotellaan jo sopimuksia ensi kauden vahvistuksille. He tuskin viellä tällä kaudella joukkueeseen liittyvät, joten se on toisen ketjun aihe.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Kalevassahan Aho noin sanoi suoraan, eli ei tarvetta vahvistuksille.

Toinen asia on sitten se, että minkä verran Aho haluaa viestittää agenteille pelaajatarpeista yms., eli hintapolitiikkaa ja neuvotteluasemien hakua voi olla mukana myös. Onhan se nähty parin vuoden sisään, ettei Kärppistä valu etukäteen tietoa tulevista hankinnoista.

Joo, Ahon puheisiinhan ei ole mitään luottamista. Nämä tietoni olivatkin Junnon suusta, mikä pistää huolestuttamaan vähän enemmän.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän tuosta tekstistäni pitäisi ymmärtää, että puhuinkin vain piste-eroista. Ei todellakaan ole valheellinen lukema, että kärjen ja 12. joukkueen piste-ero on tuo 9 pistettä. Se on silkkaa numeraalista faktaa. Samoin skaalailin, että puolivälierien kotietuun on tuo parin voiton verran eli 6 pistettä. En todellakaan meinannut, että kolmella 3 pisteen voitolla ollaan sarjakärjessä tai parilla kotiedussa kiinni. Höpö höpö.

Se on kokonaan toinen juttu, miten noita ajetaan kiinni vai ajetaanko. Pääpointtini, mitä et siteerannut samasta kappaleesta, kuului: "Sarja on kuitenkin tasainen eikä siellä kukaan ole esittänyt mitään, mikä ei olisi saavutettavissa". Eli pelillisesti tai materiaalisesti ei näy dominoivaa ylivoimaa keneltäkään. Kärpilläkin on kaikki edelleen omissa käsissä kun Tapparaakin vastaan on vielä ne kolme peliä tietääkseni jäljellä. Totta kuitenkin tuo, ettei nuo erot kavene hetkessä. Se vaatii jo sitä, ettei muut ylly myös koviin pistekeskiarvoihin. Toisaalta sarja on niin tasainen, että jo pienelläkin voittoputkella sijoitus nousisi kohisten.

Ei tietenkään ole, vaan tarkoitin sitä, että jokainen piste, joka plakkariin Kärpillä tulee, tulee olemaan hien ja tuskan takana.Samaa se on muillekin tietysti. Sarja on kyllä tasainen, siitä olemme samaa mieltä, mutta jotain puuttuu nyt Kärppien pelistä, eli maalintekijät. Niitä kaivataan ja kipeästi. Sitten alkaisi näyttämään jo paljon paremmalta. Samaten saikulta saisi alkaa tulla jo valoisampia uutisia.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
@1971, onko tässä sinulle sellaista faktaa, jota kaipailit?
Tilasto kertoo laukojien laaduttomuudesta ja sitähän tässä on pari päivää jankattukin. Mitä muuhun tekstiin tulee, niin vastaan, että kun pelitapaa noudattavat tarpeeksi laadukkaat pelaajat, niin yksittäisiä virheitäkin tulee vähemmän. Nythän on tullut paljon kiekonmenetyksiä väärissä paikoissa, pelaajat eivät ole osanneet sijoittua kentällä, joka on johtanut mm. sokkosyöttöihin yms. virheisiin.

Ensiksi Kai Suikkanen. Ei missään tapauksessa potkuja. On reagoinut hienosti materiaalin vajavaisuuteen muuttamalla pelitapaa puolustavammaksi. Trapit ja viivelähdöt tulleet mukaan ja joukkue pelaa puolustus edellä tällä hetkellä. Juuri näin osaava valmentaja tekee. Reagoi hetkeen. Peli ei näytä valmiilta eikä kauniilta, mutta sillä saa pisteen sieltä, toisen täältä. Ylivoima ja alivoima toimivat hyvin. Toimisi varmasti paremminkin, mutta ne loukkaantumiset... Sailion paikka ei ole YV:ssa.

Toiseksi loukkaantumiset. Olausson, Albert, Saarinen, Mäenalanen ja sitten pari junnua. Olausson ei näköjään tervettä päivää näe. Ei riitä, että selkä on paskana, vaan nyt meni vielä jalkakin. Huonoa tuuria vai otettiinko mies pakon edessä liian aikaisin takaisin pelaavaan kokoonpanoon? Ei ole puolikuntoisena vahvistus muuta kuin YV:lla jos sielläkään. John Albert on myös yksi Aku Ankka epäonnensa kanssa. Joko mies ensi viikolla pääsee treenirinkiin? Kunnossa ollessaan on selkeä vahvistus. Vie peliä nopeilla ratkaisuilla eteenpäin ja lisäksi pitää pienestä koostaan huolimatta aina joukkuetovereidensa puolta.

Laitureiden maalinteko-ongelmista on jauhettu kyllästymiseen asti. Jesse Saarinen on Kärppä-paidassa tehnyt kaksi maalia. Toisen ensimmäisessä pelissään CHL:ssa ja toisen kuudennessa Liiga-pelissään Kerhoa vastaan. Virallisissa peleissä (CHL/Liiga) Jesse on tehnyt tehot 2+3 pelaamissaan 12 ottelussa. Ei ihan huonosti, mutta ei mitenkään loistavastikaan. Saku Mäenalanen pelasi CHL:ssa nousujohteisesti ja hyvillä tehoilla (4ott, 1+3), mutta loukkaantui heti ensimmäisessä Liiga-ottelussa. Taso nähdään sitten joskus tulevaisuudessa. Omasta mielestäni Mäenalanen on valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan ja paikan kärkiketjuissa. Ovatko Saarinen ja Mäenalanen sitten ne laiturit, jotka niitä maaleja iskevät?

Näitä miehiä odotetaan takaisin kuumeisesti. Aika paljon odotuksia miesten harteille kasataan. Mielenkiintoista on, että kun sairastupa tyhjenee, niin virtaviivaistetaanko peli taas nopeammaksi vai jätetäänkö trapit ja viivelähdöt pelitapaan? Toinen mielenkiintoinen kysymys on, että miten Suikkanen kasaa ketjut kaikkien ollessa terveitä? Ruohomaa on ollut todella hyvä, mutta viekö Olausson miehen paikan ykkösketjusta? Mihin Albert? Menee hukkaan kolmosketjussa. Laituriksi kakkosketjuun? Saako bambi-Lehtonen vielä mahdollisuuden? Kenkää ei ilmeisesti ole saamassa, vaikka tehoja ei tule? Toimistolla riittää kärsivällisyys Lehtosen kanssa pidemmälle kuin surullisenkuuluisan David Kvetonin kanssa. :D Toivon todellakin täydestä sydämestäni, että Lehtonen saisi tehtyä sen maalin, että ne Raksilan pirulliset gorillat putoaisivat selästä. Jospa se pelikin sitten aukeasi paremmin?

Kyllähän kaikki tiesivät, ettei tämä kauden aloitus tule olemaan mitenkään helppo ja että uudistusten sisäistäminen vie aikaa, mutta siltikin mieltä kaivertaa hieman. On kuitenkin huonoin kauden aloitus pitkään aikaan.

ps. Joe Finleyn eilinen jalkapyyhkäisy on edennyt kurinpidon käsittelyyn.

ps2. Tässähän täytyy miettiä jo allekirjoituksen vaihtoa :D "Jos tähän ruvetaan hankkimaan uusia miehiä, niin se tarkoittaa sitten sitä, että meillä on kohta kaksi joukkuetta äijiä. Jossain vaiheessa he kuitenkin tervehtyvät." - Harri Aho
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Se, mitä loppukausi tuo, on pelkkää arvailua ilman valideja faktoja vaikka @1971 tuossa muuta väittääkin. Sekä McTorson, että 1971 skenaariot voivat tapahtua, molempiin saat perusteluja jos oikein käännät. Kumpikaan MIELIPIDE näistä ei tosin ole lähelläkään faktaa.
Nyt täytyy kysyä, että missä vaiheessa olen puhunut loppukaudesta sanaakaan? Tarkoitatkohan sitä yhdessä viestissäni mainitsemaani tilastollista tosiasiaa, että menestyskausilla on aina voitettu vähintään puolet kauden ensimmäisistä kymmenestä pelistä. Mutta en siinäkään kyllä mitään arvaile, vaan kyllä tuo tosiasia löytyy tilastoista. En tietääkseni ole sanonut, että tällä kaudella ei menestystä voi tulla?
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt täytyy kysyä, että missä vaiheessa olen puhunut loppukaudesta sanaakaan? Tarkoitatkohan sitä yhdessä viestissäni mainitsemaani tilastollista tosiasiaa, että menestyskausilla on aina voitettu vähintään puolet kauden ensimmäisistä kymmenestä pelistä. Mutta en siinäkään kyllä mitään arvaile, vaan kyllä tuo tosiasia löytyy tilastoista. En tietääkseni ole sanonut, että tällä kaudella ei menestystä voi tulla?
Tilastot ovat yksi asia ja niiden tulkinta on toinen. Esitit tilastoja aiemmista kausista ja teit niistä tulkinnan, joka suoraan ennakoi Kärppien menestymättömyyttä tälle kaudelle. Tällainen tulkinta on mielipide, ei fakta. Lainaan vielä tuohon alapuolelle kyseisen tulkintasi.
Kyllä pelin pitää olla heti alusta pitäen jonkinlaisessa kuosissa, että voidaan haaveilla menestyksestä. Nythän se ei ole ollut kunnossa.
Mielelelläni jatkan keskustelua asiasta kanssasi, jos sinua vielä kiinnostaa. Tosin toivon kovin, että pojittelu ja toisen mielipiteen paskaksi julistaminen jäisi kokokaan pois. Sellaiset kommentit eivät tee kunniaa kummallekaan meistä.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tilastot ovat yksi asia ja niiden tulkinta on toinen. Esitit tilastoja aiemmista kausista ja teit niistä tulkinnan, joka suoraan ennakoi Kärppien menestymättömyyttä tälle kaudelle. Tällainen tulkinta on mielipide, ei fakta. Lainaan vielä tuohon alapuolelle kyseisen tulkintasi...
Käsi ylös vakavan virheen merkiksi. Kaksi lausetta kokonaisuudesta irroitettuna, mutta mielipiteitä molemmat. Pahoittelen suuresti.

Mielestäni pelin täytyy olla heti alusta pitäen jonkinlaisessa kuosissa, että voidaan haaveilla menestyksestä. Nythän peli ei ole mielestäni ollut kunnossa.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Mielestäni pelin täytyy olla heti alusta pitäen jonkinlaisessa kuosissa, että voidaan haaveilla menestyksestä. Nythän peli ei ole mielestäni ollut kunnossa.
Tämä vain ei ole mikään tosiasia. Edellä esitetty tilastokin osoittaa että Kärpät pääsee keskimääräisesti vastustajaa enemmän hyville maalintekopaikoille. Tällöin peli on "jonkinlaisessa kuosissa". Jos Kärpillä olisi Leskisen ja Lehtosen tilalle saatu miehet jotka saa kiekkoa pussiin niin luulenpa että pistesaldokin olisi jonkin pisteen verran isompi. Loppupeleissä eroa kotietuunkin on vain 6p, mikä otetaan kiinni yhden voittoputken aikana.

EDIT: Ja siis korjataan nyt että ethän sinäkään hyvä 1971 sitä tosiasiaksi esittänyt, mutta tässä asiassa meillä vaikuttaa olevan eriävä mielipide. Eikä siinä mitään, mukava että syntyy keskustelua!
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
...mutta tässä asiassa meillä vaikuttaa olevan eriävä mielipide.
Olen vahvasti samaa mieltä kanssasi, että paremmat pelaajat esim. mainitsemiesi Lehtosen ja Leskisen paikoille, niin maaliverkot olisivat heiluneet enemmän. Eihän siinä ole mitään epäselvyyttä.

Sitä jäin miettimään, kun puhut yhdestä voittoputkesta ja kotiedun saavuttamisesta, niin otatko huomioon, että Liigassa pelaa neljätoista muutakin joukkuetta, joiden peli paranee koko ajan, mitä pidemmälle sarja etenee? Jos yhdeksän-kymmenen pelin jälkeen piste-ero on jo kuusi pistettä, niin ei se ihan helppoa ole kuroa kiinni. Jos taas katsellaan tilastoja, niin voittoprosentin pitää olla yli 50, että saavuttaa edes suoran pudotuspelipaikan. Tai no, ainakin viimeisten kuuden kauden aikana on pitänyt. Kovasti saa Kärpät töitä tehdä, että prosentit paranee. Tottakai se on mahdollista ja uskon siihen itsekin, mutta paljon hyviä asioita pitää tapahtua ennenkuin sinne asti päästään.

Ennenmuinoin puhuttiin, että kymmenen pelatun kierroksen jälkeen Mestari löytyy sarjataulukon top-neljästä. En tiedä, että pitääkö ihan paikkaansa, mutta sen tosiasian tiedän, että runkosarjan voittajan tai mestarin voittoprosentti on 2000-luvulla paria poikkeusta lukuunottamatta ollut vähintään 50 kymmenen pelatun kierroksen jälkeen. Eihän siitä voi suoria johtopäätöksiä vetää, mutta onpahan jotain pähkäiltävää sunnuntai-iltapäivän ratoksi.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Maalintekijöiden puute, Olaussonin terveysongelmat, Mikkolan riittävyys isommassa roolissa, Lehtosen, Leskisen ja Kähkösen maalintekovire, kapea kärki, kapea runko, liian suuri vaihtuvuus, kesäharjoittelun viivästyminen myöhäisestä rungon kasaamisesta johtuen... Eihän näiden ongelmakohtien pitäisi yllättää ketään, mutta joidenkin kirjoittajien kohdalla värilasit sumensivat vähän kykyä nähdä riskit. Tilanne muistuttaa joiltain osin Aran ja Haapamikon aikoja, mutta pidän silti täysin mahdollisena menestyksekästä loppukautta. Kuudetta sijaa en tosin pidä menestyksenä Kärppien tapauksessa. Suikkasella on varmasti kova vaatimustaso ja Kärpillä on budjettia tehdä korjausliikkuja. Se on sitten toinen asia onnistuvatko nuo liikut. Suikkasen joukkueet tuppaavat myös olemaan parhaimmillaan keväällä ja toisaalta Suikkanen on ollut hyvä repimään keskitason pelaajista enemmän irti.

Sitä minun on yhä vaikeinta ymmärtää, että kuinka runko pääsi hajoamaan noin pahasti. Ainahan sitä voi sanoa, että emme voi tietää taustoja vaikkapa Humlin, Aaltosen ja Ikosen kohdalla ja että Kuokkanen nyt vaan päätti valita OHL:n Kärppien sijaan. Emmehän me kuitenkaan tiedä taustoja hyvien liikkujenkaan kohdalla ja silti niistä iloitaan. Ei vaikkapa Rynnäksen kohdalla mietitty, että entä jos hänelle tarjotaan ihan posketonta palkkaa eikä hankinnasta siten voi iloita. Fakta on, että paletti levisi käsiin ja mikään ei puolla sitä, etteikö paremmin olisi voitu toimia. Osalle menetyksistä ei tietenkään voitu mitään.

Itse olen kirjoittanut jo vuosia siitä, että mielestäni hyökkäyksen kärjen pitää olla terävä, jolloin Kuokkasen, Mäenalasen ja Kestilän kaltaisille omille kasvateille voidaan antaa tilaa ja vastuuta. Siksi harmittaa kuvio, jossa Kuokkanen, Manninen, Huml, Keränen ja kumppanit pelaavat muualla, mutta samanaikaisesti joukkueeseen haalitaan HMV-massaa, joka ei tee ihmeitä kentällä mutta joka ei myöskään sytytä yleisöä.
Muutama nimekäs hyökkääjä ja omat lupaavat junnut ovat yhdistelmä, jolla haalitaan väkeä katsomoon paremmin kuin sillä, että hyökkäys koostuu pääosin varsin nimettömistä peruspelureista.

Kehupuolella sanottakoon silti se, että selvästi toimistolla on pyritty sijoittamaan joukkoon omia kasvatteja mm. Mäenalasen, Leskisen, Kalapudaksen ja Mikkolan myötä. Kukkosen ja Pyörälän pitäminen on myös onnistunut hienosti. Kärki vaan saisi olla terävämpi ja jatkossa kannattanee pohtia enemmän terveysongelmaisten pelaajien haalimista.
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikäli Late ois jatkanut Oulussa niin joukkue olis ihan erinäköinen. Marjamäki ois vaatinut oikeasti kilpailukykyisen joukkueen, Suikkaselle sitä ei ole annettu.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikäli Late ois jatkanut Oulussa niin joukkue olis ihan erinäköinen. Marjamäki ois vaatinut oikeasti kilpailukykyisen joukkueen, Suikkaselle sitä ei ole annettu.

Oma veikkaukseni voisi olla, että Marjamäen imussa monen pelaajan hinta oli himpun edullisempi. Tämän myötä Aho ja Junno sitten säikähtivät heidän mielestään turhan kovia palkkapyyntöjä ja isot kalat lipuivat yksi kerrallaan rysän ohi. Siitä sitten lähti vielä negatiivinen kierre eli kun ei hyökkäykseen saatu isoja nimiä oli seuraavia pelaajia entistä hankalampi saada.

Voi tosiaan myöskin olla, että Suikkanen ei antanut samalla tavalla painetta tai ehkäpä ollut yhtä aktiivisesti hakemassa pelaajia. Tämä kaikki on toki mutuilua, mutta yhä enemmän on vahvistunut fiilis siitä, että Marjamäen panos oli melkeinpä voimakkain kaikessa kaukalon ulkopuolisessa vaikuttamisessa. Vaan pieleenhän monet hankinnat tuppasivat menemään silloinkin enkä myöskään tykännyt Bluesin kavereiden joukkosainauksista. Yritystä ilmassa silti oli ja jäihän noista ajoista lopulta paljon käteen. Nyt toivoisin Aholta ja Junnolta näyttöjä siitä, ettei Marjamäen tai Kari Jalosen kaltaisia kavereita tarvita pitämään organisaatiota näpeissään.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Vaan pieleenhän monet hankinnat tuppasivat menemään silloinkin enkä myöskään tykännyt Bluesin kavereiden joukkosainauksista. Yritystä ilmassa silti oli ja jäihän noista ajoista lopulta paljon käteen. Nyt toivoisin Aholta ja Junnolta näyttöjä siitä, ettei Marjamäen tai Kari Jalosen kaltaisia kavereita tarvita pitämään organisaatiota näpeissään.
Kyllähän Marjamäen aikana hankituista kokonaan ulkopuolisista pelaajista tosiaan suuri osa oli ihan helvetin huonoja. Nämä omat pojat eli Kukkonen, Pyörälä ja Aaltonen nyt on sellaisia että kuka tahansa osaisi hankkia ja tietää tason, mutta jos mietitään esim. seuraavaa listaa:

-David Kveton
-Nicolas Deschamps
-Ryan Glenn
-Dan Spang
-Patrick Davis
-Lukas Kaspar

Niin huomaahan sen että ulkomaalaishankinnat meni kyllä pääsääntöisesti aika reisille. Maxwell ja Masuhr lienee ainoat onnistuneet ulkomaalaishankinnat joita Kärpät teki Marjamäen aikana, vai unohdanko nyt jonkun? Kasparilla toki historiaa Kärpistä ja pakko sillä oli jotain loukkaantumista olla koska ei sitä vaisuutta selitä muuten mikään. Mutta se mistä Marjamäelä sitten saa isosti kiitellä niin esim. JJJ-ketjun ihan jäätävä kehitys oikestaan yhden kesän aikana, koska johan se ketju oli kaudella 2013-14 kokonaisvaltaisesti ehkä se tasaisin ja lukuunottamatta sitä Junttilan lyhyttä penkitystä ainoa ketju joka pysyi kasassa koko kauden ja vielä seuraavankin. Yleisesti siis kotimaisten pelaajien kanssa meni hyvin.

Kotimaiset hankinnat olikin yleensä ihan hyviä, pari suorastaan nerokasta. Pirneksen hankinta vanhoilla päivillä oli loistoveto koska olihan äijä hyvä pelimies ja etenkin pudotuspeleissä oli tärkeä pelaaja joka kevät, ja lisäksi Laatikainen oli kaudella 2014-15 erinomainen. Eikä näissä Blues-taustan jätkissäkään nyt niin isompaa vikaa ollut, Hirso nyt ehkä ainoa floppi koska mulla ainakin oli ihan isotkin odotukset siltä pelaajalta. Ei sitten jostain syystä koskaan soveltunut Marjamäen joukkueeseen, eikö jalka riittänyt vai mistä lie kiikasti?

Jälkeenpäin kun miettii niin vaihtaisin kyllä välittömästi kaksikon Miro Aaltonen-Juuso Ikonen kaksikkoon Jesse Saarinen-Mikko Lehtonen. Tokihan Aaltosen lähtö KHL:ään oli vähän sellainen että eipä sitä nyt olisi voinut mitenkään estää, mutta Ikosen suhteen olisi ehkä jotain voinutkin olla tehtävissä.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Pahin skenaario on se, että Olausson ja Albert ovat koko kauden vain osittain pelikuntoisia ja sitten Ruohomaa loukkaantuu jossain CHL pelissä ja kausi on paketissa kuten Ilveksen Sandellilla. Lukas Kaspar taisi tulla yhtenä kauten Maxwellin kanssa Kärppiin siksi, koska se oli joko molemmat tai ei kumpikaan tilanne. Näin muistelen.

Mikä siinä on, kun Kärppien ulkomaalaisvahvistukset ovat liian usein floppeja. Albertista ja Olaussonista ei voi sanoa mitään vielä varmuudella, mutta alku ei ole kovin lupaava loukkaantumiskierteiden vuoksi kyseisten pelaajien kohdalla. Olausson on ollut tehokas niissä peleissä, joita on pystynyt pelaamaan. Surkean laituritilanteen vuoksi Kärpissä keskushyökkääjät näyttävät huonommilta kuin ovat. Siksikään Olaussonia ja Alberttia on vaikeaa arvioida vielä. Janne Pesonen kyllä kelpaisi tähän hätään vallan mainiosti. Eikös hänellä joku diili pääty nyt lokakuussa? Pesonen ja Pyörälä samaan ketjuun ja Olausson ruokkimaan. Voisi tulla aika tuhoista jälkeä. Sitten Albert ja Ruohomaa voisi olla toinen parivaljakko ja siihen joku muu kuin Kähkönen tai Lehtonen kolmanneksi.

En usko, että Aho ja Junno ovat niin sokeita, etteivät tiedosta nykytilannetta. Naaraavat varmasti (tai ainakin toivon niin) kahta isoa kalaa. Niiden saapuessa ja sairastuvan tyhjentyessä rosteri alkaisi näyttämään jo joltakin. Sekin olisi hyvä tilanne, että rosterissa olisi vain kaksi junnua maksimissaan pelimiesten vieressä tuomaan virtaa ja luisteluvoimaa. Nyt Suikkanen on pakon edessä joutunut peluuttamaan heitä liikaa mielestäni.

Kuinka kauan Suikkanen jaksaa vielä katsoa Lehtosen tehottomuutta kärkiketjuissa? Se nimittäin alkaa syömään Kärppien kärkisenttereitä, jos reppu ei ala heilumaan. Siinä voi turhautua joku kärkisentteri.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Kuinka kauan Suikkanen jaksaa vielä katsoa Lehtosen tehottomuutta kärkiketjuissa? Se nimittäin alkaa syömään Kärppien kärkisenttereitä, jos reppu ei ala heilumaan. Siinä voi turhautua joku kärkisentteri.

Mitä vaihtoehtoja Suikkasella on? Ei sinne ole ketään muutakaan mistä laittaa. Lehtonen on paskuudessaankin paras ehjistä laitahyökkääjistä ykkösketjuun.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Mitä vaihtoehtoja Suikkasella on? Ei sinne ole ketään muutakaan mistä laittaa. Lehtonen on paskuudessaankin paras ehjistä laitahyökkääjistä ykkösketjuun.
Lehtosen paikalla voisi peluuttaa rohkeasti jotakin junnua - ei olisi ensimmäinen kerta, kun junnu tehoilee kokeneiden rinnalla. Mielestäni Lehtonen alkaa pikku hiljaa olla jo nähty. Ihan hyvä kulmavääntäjä - sopisi siksi neloseen tai ulostukseen - siis pois Kärpistä.
 

Kalabalik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki, Luleå, Kärpät, Donskoi
En kyllä olisi heti Lehtosta ulostamassa. Kuitenkin kova yritys, väntää, menee maalille, maskaa, hakee paikkoja jne.
No onnistumisia ei ole tullut, niin kyllähän se alkaa näkymään pikkuhiljaa, pari maali helpottaisi tilannetta. Voisihan siinä jotain junnuakin koittaa, mutta ite en ainakaan keksi ketä. Tonttia olisi tarjolla mutta eipä ketään näytä kiinnostavan.
+- tilasto kertoo kans jotain, Humaloja vetänyt yllättävän hyvin. Kaksi eniten pakkasella olevaa joutaisi jonnekkin, vaikka Hokkiin...
 
Toivottavasti joku minua tai sinua viisaampi asiassa valistaa. Onko muistikuvani sieltä, minne aurinko ei paista.
Heh, tätä odotellessa. Nopean ep-scouttauksen perusteella ei ainakaan jatkanut seuraavalla kaudella Yugrassa, joten sopimus oli katkolla tuolloin. Tiedä sitten, että oliko seuralla silti sanansijaa pelaajien loppukaudesta ja mikä siihen voisi olla motivaatio? Siirtokorvaus?
 

JJ#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Toivottavasti joku minua tai sinua viisaampi asiassa valistaa. Onko muistikuvani sieltä, minne aurinko ei paista.

Sanoisin 95-prosenttisen varmasti, että Maxwellillä oli tuolloin sopimus voimassa kauden loppuun asti Yugrassa, mutta oliskohan taloushuolten ja/tai pudotuspelimahdollisuuksien lopahtamisen vuoksi Ben ollut tuolloin kaupan. Ja aika lailla samoilla prosenteilla sanoisin, että Kaspar oli "pakko" ottaa, mutta taisi olla melko nimelliseen hintaan. Nyt kun miettii, niin todella mystiseltä tuo "Kaspar kuuluu kauppaan"-kuvio kuulostaa, mutta jostain syystä en kyllä muista silloin ihmetelleeni muuta kuin että saatiinpa kaksi yhden hinnalla, ja olipahan ryöstö jo valmiiksi vahvaan rosteriin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös