Oulun Kärpät 2016–2017

  • 1 258 588
  • 6 355

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
itse pidän jotenkin lapsellisina niitä, jotka hokevat tota HIFK-juttua, etteivät anna anteeksi. Ehkä ikäkin voi olla heillä yksi tekijä, joten koittakaamme ymmärtää.

Mikäs sinä olet kritisoimaan ja kommentoimaan toisten mielipiteitä ja sitä, ovatko ne oikeita vai vääriä? Eiköhän täällä jokainen saa olla mitä mieltä haluaa Pesosen Jannesta ja olla iloinen tai olla olematta hänen mahdollisesta paluustaan kärppäpaitaan. Vai?
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Minun Kärppiini Pesonen mahtuu ehdottomasti. Pelimies, eikä minulle ole jäänyt mitään hampaankoloon. Kunhan vain ei loukkaantumiset seuraisi tännekin...
 

Kramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mielenkiintoista. Pessi takaisin kärppä nuttuun.. Järkevästi ajateltuna edelleen loistava pelimies, enkä epäile miehen logolle pelaamista. Tulkoon. Ilu tuo johtajuutta ja kokemusta, pitää joukkueessa yksi vanha saha olla. Enemmän olisin kuitenkin kiinnostunut Ryan Laschin sainaamisesta Kärppiin, kun tuo suikalle tuttu mies. Odotellaan.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Miten Leino tähän liittyy? Eihän se ole koskaan Kärpissä pelannut.


Ei nyt äkkiseltään muistu kovin montaa vanhaa ja raihnaista pelaajaa jotka olisi Kärppiin tulleet Aravirran aikana. Jan Snopek nyt menee ehkä tähän kategoriaan, mutta hänkin oli ekalla kaudellaan minkä Kärpissä vietti ihan hyvä. Josef Stümpelia en myöskään tähän laske, koska vaikka olikin vanha, niin siitä huolimatta oli joukkueen parhaita pelaajia sen kevätkauden.

Aravirran aikanahan nuoret pelaajat alkoivat saada enemmänkin peliaikaa, esimerkkeinä Donskoi, Junttila, Salomäki, Pokka jne. Lisäksi muualta hankittiin Oscar Eklund ja John Norman, joista nyt toki etenkin jälkimmäinen oli ihan paska, mutta ei nämä nyt kovin vanhoja ja raihnaisia olleet.
Sekotin Leinon kun kamppaili Pesosen kanssa pistepörssin voitosta. My bad
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Pesosesta jo haaveilin jo aikaisemmin. Ruotsissa paukuttaa yli piste per peli niin semmoisia pelimiehiä ei suomeen ole paljoa tarjolla. Nuo loukkaantumiset ovat harmillinen juttu ja toivottavasti mies pysyisi ehjänä mikäli Kärppiin saapuu.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Piti ihan googlettaa tuo järkisyyt juttu, en varmaan vielä 2011 ollut edes jatkiksen jäsen vaikka aktiivisesti olen kyllä lukenut huomattavasti aikaisemmin jo. Ainakaan Kalevan lainauksissa Pessi ei sanallakaan mainitse sanaa järkisyyt ja se löytyy ainoastaan Kalevan otsikosta. Siitäkö tämä "lempinimi" on jäänyt?

Noh, itse asiaan. Mikkolan sainaamista en kyllä ymmärtäisi sitten ollenkaan. Kolme vuotta sitten Ilu oli jo joukkueen riippakivi ja nyt häntä oltaisiin roudaamassa takaisin? Ei kiitos vaikka paljon hyviä hetkiä olikin aiemmin Kärppänutussa. Janne Pesoselle voisin kyllä antaa mahdollisuuden mikäli hän vaan olisi tänne valmis tulemaan. Tuskin Jannen varaan kannattaa ykkösketjua rakentaa, mutta menisi varmasti hyvästä kakkos-kolmoskentän pisteitä tekevästä laiturista. Raha ja rooli jengissä tahtovat vaan nykyään mennä seurauskollisuuden edelle ja en ainakaan itse kanna kaunaa pelaajille mikäli heille luvataan jostain muualta kuin Kärpistä isompaa tiliä ja suurempaa roolia ja sen takia päätyvät muualle. Se vaan on nykyaikaa ja urheiluromantikoille se voi olla vaikea käsittää.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Janne Pesoselle voisin kyllä antaa mahdollisuuden mikäli hän vaan olisi tänne valmis tulemaan. Tuskin Jannen varaan kannattaa ykkösketjua rakentaa, mutta menisi varmasti hyvästä kakkos-kolmoskentän pisteitä tekevästä laiturista.
Ihan mielenkiinnosta, minkä tason pelimiestä olet kaavaillut ykkösketjun vasempaan laitaan jos Janne Pesonen ei sille tontille kelpaa? Ruotsin liigassa painanut tehoja hurjalla tahdilla ja SM-Liigassakin ollut aina hyvä. MM-kisoissakin onnistunut vähintään kelvollisesti, kun on 35 peliä pelannut tehoin 6+17.

Pesonen on itse asiassa tehnyt esim. Juhamatti Aaltoseen verrattuna urallaan ammattilaissarjoissa kovempaa jälkeä kaikissa muissa kuin KHL:ssä, missä siellä Aaltosen pistetahti on ollut aavistuksen kovempi, mutta ei sielläkään erityisen paljon. Kyllähän Pesonen olisi SM-Liigassa ihan minkä tahansa jengin ykkösketjun laituri, myös Kärppien.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Ihan mielenkiinnosta, minkä tason pelimiestä olet kaavaillut ykkösketjun vasempaan laitaan jos Janne Pesonen ei sille tontille kelpaa? Ruotsin liigassa painanut tehoja hurjalla tahdilla ja SM-Liigassakin ollut aina hyvä. MM-kisoissakin onnistunut vähintään kelvollisesti, kun on 35 peliä pelannut tehoin 6+17.
Lähinnä ajattelin sitä, että mies taitaa olla mallia lasi eli siksi ei välttämättä ole järkevää ajatella hänen olevan se ykköspyssy, jonka luotetaan tekevän se 60 pinnaa kaudessa. Hieman huonosti oon kyllä tuon lauseen ylle kirjoittanut omiin ajatuksiin nähden, mutta se nyt ei taia olla mitään uutta :)
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Kyllähän Pessi olisi äärimmäisen kova luu hyökkäykseen. Etenkin kun saataisiin tulosyksikköön ihan eritavalla säpinää.
Ehdottomasti ykköseen ja YV:hen!
 

Outlander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllä Pessi mulle passaa oikein hyvin, jos nyt vain on edes mahdollista saada. Erään toisenkin Jannen voisi muuten yrittää kotiuttaa ensi kaudeksi, tottelee nimeä Jalasvaara.
 

sinikettu

Jäsen
Mikähän fiksaatio Kärpille on nyt tullut näiden vaihtopenkin maskottien hankkimiseen. Ensin tuli Vallin, sitten Pentikäinen ja nyt Mikkola. Ellei Ilu tule mailapalkalla vetämään 6-7 pakin roolia, niin ei mitään järkeä siirrossa. Onhan tuolla esimerkiksi Ronkainen, joka voi varmastikin vetää ihan tarpeeksi hyvin kyseistä roolia. Tai vaikka Pentikäinen, varmasti lähtisi halvemmalla kuin Mikkola.

Pesosen hankinnalle peukkuja täältä suuntaa. Siinä on pitkään kaivattu kovan tason taitohyökkääjä, joka osaa tehdä maalejakin. En ylipäänsä jaksa oikein ymmärtää ihmisiä, jotka kantavat kaunaa pelaajalle, jonka ainoa synti oli valita vuosia sitten parempi sopimusdiili.
 
Viimeksi muokattu:

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken Kärpät
Ei Pesonen kuulu munkaan suosikkipelaajiin. Eikä sillä edes ole NIIN paljon tekemistä järkisyyt-gaten kanssa. En tiedä mikä siinä hirraa, liekö filmaaminen vituttaa. That said, ottaisin riemusta kiljuen ensi kaudeksi takaisin. Syynä on se, että Pesonen olisi lähtökohtaisesti Liigan parhaita pelaajia, ellei paras. Jos olen Hirsoa oppinut (hammasta purren) sietämään kärppänutussa, niin Pesonen on takuulla 10x helpompi sulateltava.

Kyllä mäkin olisin Pesosena valinnut aikanaan IFK:n mielummin kuin sekasorrossa olleen Kärpät. Miehen ura oli kuitenkin pienimuotoisella vedenjakajalla, ja tähtäimessä edelleen rahakkaammat kaukalot. Vituttihan se, mutta ymmärsin ratkaisun alusta asti. Toki paria päivää ennemmin annetut kommentit olisi voinut jättää antamatta.

Ilun hankintaa, jos se toteutuu, on helvetin vaikea käsittää. Mielummin vaikka pitäisin Faija Pentikäisen.
 

Julma#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Janne jätti palaamatta kasvattajaseuraansa silloin kun se häntä olisi eniten tarvinnut. Järkisyyt ei unohdu, mutta hammasta purren voin hänet hyväksyä takaisin Kärppiin, kun kuitenkin kyseessä on äärimmäisen kovan luokan tekijämies tähän liigaan. Ei kuitenkaan harmita vaikka jäisi tulematta.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei kiitos Janne Pesoselle, edelleenkin. Nyt tietysti joillain "järkisyilläkin" kannattaisi alkaa palailemaan takaisin. Saattaisi jopa menestystäkin olla tarjolla, kun muut herrat ovat tulleet ja nostaneet organisaation jälleen raiteilleen muutaman vuoden sisällä. On Kärpät kaikinpuolin jälleen sellainen joukkue, että imua riittää ja halukkaita tulijoita on varmasti nyt paljon enemmän, kuin vaikeina aikoina muutama kausi sitten. Nyt Pesostakin tietysti alkaa taas Kärppäpaita kiinnostamaan. Gloryhunter pahimmasta päästä, jos olisi tulossa.

Henkilökohtaisesti Pesonen on kenties ainoa pelaaja, kenelle olisin sulkenut portit Kärppäpaitaan jos olisin vallassa. Menkööt nostattamaan jälleen vaikka sitä Hifk:n brändiä, kun se kerta on niin mahtava organisaatio hänen mielestään..
 

WigWam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Warkis, KalPa.
En minäkään menisi urakehityksen tuhoavaan huonomaineiseen työpaikkaan, jossa on paska päällikkö ja pienempi palkka, jos siis olisi vaihtoehtona parempi palkka nostetta urakehitykselle ja hyvä pomo.....

Tervetuloa vaan... Nuo järkisyyt ovat oikeasti järkisyitä.
 

chris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä täälläkin meni "järkisyyt" aikoinaan pahasti ihon alle ja olin valmis antamaan Pesoselle lopullisen porttikiellon Kärppiin. Mutta nyt asiaa makustellessani huomaan pystyväni antamaan asian jo anteeksi.

Kovasta pelimiehestä on kyse, joten tervetuloa vain takaisin!
 

inkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotka Rankki ohutta yläpilveä
Janne kuuluu suosikkipelaajiini, nyt ja aina. Tarpeeksi kokenut pelimies, jolla on edelleen annettavaa. Hyväksynkö tai en, siinä ei fanin mielipidettä kysytä. Aaltonenkin meni minne halusi, vaan palasi!
 

Elmox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Janne Pesonen olis hyvä ja kokenut valinta.
Mutta älä nyt Kaitsu Ilua hanki - älä.
Siinä menee maku suunnitelmista jo alkumetreillä...
 
Viimeksi muokattu:

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Eihän Pesonen ollut meille kannattajille mitään velkaa, eikä siten ole myöskään mitään anteeksiannettavaa. Eikä "rikos" ollut lähteminen, vaan lähteminen sen jälkeen, kun oli sanonut, että SM-liigassa pelaisi ainoastaan Kärpissä. Aivan samoin kuin en halua epäluotettavia ihmisiä ystäväpiiriini, en halua heitä suosikkijoukkueeseeni.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikäs sinä olet kritisoimaan ja kommentoimaan toisten mielipiteitä ja sitä, ovatko ne oikeita vai vääriä? Eiköhän täällä jokainen saa olla mitä mieltä haluaa Pesosen Jannesta ja olla iloinen tai olla olematta hänen mahdollisesta paluustaan kärppäpaitaan. Vai?
Tottakai saa kirjoittaa, mut nythän sä puolestaan arvostelet mun esittämää kritiikkiä;)Mietipä vielä, kuinka monissa kirjoituksissa yleensä arvostellaan toisten mielipiteitä, jos ne eroavat omista. Älä ny hyvä mies tästä hermostu. Lähetän rutistuksen sinne jonnekin ja hymyillään, kun taas kohdataan näppäimillä!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eihän Pesonen ollut meille kannattajille mitään velkaa, eikä siten ole myöskään mitään anteeksiannettavaa. Eikä "rikos" ollut lähteminen, vaan lähteminen sen jälkeen, kun oli sanonut, että SM-liigassa pelaisi ainoastaan Kärpissä. Aivan samoin kuin en halua epäluotettavia ihmisiä ystäväpiiriini, en halua heitä suosikkijoukkueeseeni.

Nimenomaan siitä se huono maku ko. henkilöstä jäikin kun kommentit ja mielipiteet, joita laukoi mediaan oli niin kuraa. Ensin sanotaan Oulussa ollessa ylläolevan suuntaisia ja seuraavana päivänä ollaan jo Hifkissä ja puheet ovat aivan erilaista luokkaa. Sitten taas selitellään "järkisyillä" ym sitä, kuinka valitsi kuitenkin joukkueekseen pahimman kilpailijan Hifk:n. Eli Oulussa paikallismedialle selittelee ja yrittää kaunistella asiaa ja toisaalla toista. Kaksinaamaisuutta.

Eikä Pesonen ole kieltämättä muutenkaan ihan huippu suosikkeihini Kärppäaikanakaan kuulunut, vaikka todella hyvää jälkeä tekikin. Ehkä se hänen pelaamisessaan oleva pehmeys ja pieni filmaaminen/kitinä otti eniten aivoon jo tuolloin. Siihen lisättynä nuo "järkisyyt" ja selittelyt/löpinät eri medioissa tuossa Hifk casessa, niin meni kyllä maku ko.henkilöön. Jotkut tykkää, toiset ei. Mutta ei jatkoon minun puolesta siis.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Mukavahan se on, että on mielipiteitä puolesta ja vastaan. Pesonen herättää juuri näitä tunteita omasta syystään. Jos Pesonen tulee ensi kaudelle Kärppiin, niin ok, mutta itse en tästä siirrosta iloitse. Syyt ovat omani. En kuitenkaan aio jäädä pois katsomosta, lopettaa pelien seuraamista tai Kärppien kannattamista. En todellakaan. Kaikkeahan ei voi fanina saada ja on siellä aikojen saatossa ollut paljon sellaisia pelaajia, joita en olisi ikinä kärppäpaitaan halunnut ja näin se tulee olemaan jatkossakin.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Eihän Pesonen ollut meille kannattajille mitään velkaa, eikä siten ole myöskään mitään anteeksiannettavaa. Eikä "rikos" ollut lähteminen, vaan lähteminen sen jälkeen, kun oli sanonut, että SM-liigassa pelaisi ainoastaan Kärpissä. Aivan samoin kuin en halua epäluotettavia ihmisiä ystäväpiiriini, en halua heitä suosikkijoukkueeseeni.
Nimenomaan siitä se huono maku ko. henkilöstä jäikin kun kommentit ja mielipiteet, joita laukoi mediaan oli niin kuraa. Ensin sanotaan Oulussa ollessa ylläolevan suuntaisia ja seuraavana päivänä ollaan jo Hifkissä ja puheet ovat aivan erilaista luokkaa. Sitten taas selitellään "järkisyillä" ym sitä, kuinka valitsi kuitenkin joukkueekseen pahimman kilpailijan Hifk:n. Eli Oulussa paikallismedialle selittelee ja yrittää kaunistella asiaa ja toisaalla toista. Kaksinaamaisuutta.

Eikä Pesonen ole kieltämättä muutenkaan ihan huippu suosikkeihini Kärppäaikanakaan kuulunut, vaikka todella hyvää jälkeä tekikin. Ehkä se hänen pelaamisessaan oleva pehmeys ja pieni filmaaminen/kitinä otti eniten aivoon jo tuolloin. Siihen lisättynä nuo "järkisyyt" ja selittelyt/löpinät eri medioissa tuossa Hifk casessa, niin meni kyllä maku ko.henkilöön. Jotkut tykkää, toiset ei. Mutta ei jatkoon minun puolesta siis.
Tässäpä nämä minunkin tuntemukseni pessiä kohtaan. Minulle(-kaan) hän ei ole varsinaisesti mitään velkaa tuosta taannoisesta valinnastaan, mutta mitään Kärppä-sydäntä häneltä on turha sen jälkeen penätä. Sen tuo valinta teki selväksi ja olisi mulkvisti ymmärtänyt pitää turpansa kiinni Kärpissä pelaamisesta ennen tuota "järkisyistä" tapahtunutta valintaansa.
Toinen asia, mikä pessissä risoi/risoo, oli tuo sukeltelu, mikä pisti vituttamaan välillä aika rankasti. Ehkä siinä näkyi hänen luonteensa ikään kuin pähkinänkuoressa...

Jos kaveri on nyt lopulta rantautumassa takaisin Ouluun, siitä vaan, mutta ei se minulta mitään hurraa-huutoja kirvoita, onpahan vain osoitus Kärppien vetovoimasta ja maksukyvystä, jos/kun pessin järkisyyt tällä kertaa osoittavat kasvattajaseuraansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös