Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Otto Koivula – Uuden Ilveksen kasvot

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana RedWing91, 30.03.2017 klo 19.21.

 1. RedWing91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Red Wings
  Huomasin "Myönteistä Ilveksestä" -ketjun innoittamana, ettei Koivulalla ole vielä omaa ketjuaan täällä. Näin aiheelliseksi korjata tämän huutavan vääryyden.

  Koivula on kaikin puolin juuri sitä, mitä Ilves kaipaa, ja mitä Ilves epäilemättä haluaa olla nyt ja tulevaisuudessa. En muista nähneeni Ilveksessä 18-vuotiasta, jossa yhdistyisivät yhtä hienolla tavalla suuri runko, sen erinomainen käyttäminen, pehmeät kädet, hyvä pelikäsitys, hyvä syöttötaito, nopeasti kovaa lähtevä laukaus sekä poikkeuksellisen kova voitontahto ja ratkaisuhalukkuus. Kyseisillä ominaisuuksilla varustetusta pelaajasta voidaan varauksetta käyttää kulunutta termiä "tulevaisuuden tähti".

  "Ode" sai kauden alussa Kiveltä reilun mahdollisuuden näyttää kärkiketjuissa ja on kyllä käyttänyt saumansa hienosti. Runkosarjassa nähtiin välillä heikompiakin jaksoja, mutta juuri nyt Koivula pelaa kirjaimellisesti elämänsä kevättä - ja ratkoo siinä sivussa otteluita Tapparaa vastaan legendaariseksi osoittautuneessa ottelusarjassa.

  Sanavalmis nuorukainen tulee todennäköisesti tekemään hienon uran niin seura- kuin maajoukkueessakin, mutta vielä toistaiseksi Ilves-fanit saavat onnekseen nauttia Koivulan otteista. Toivon, että Koivulan kehitys takaa nopean siirtymisen suuremmille areenoille, mutta samaan aikaan näkisin, että yhden kauden dominointi kotoisessa Liigassamme tekisi hyvää niin Koivulalle kuin uudelleen syntyneelle Ilveksellekin.

  Sana on vapaa.
   
 2. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Kunhan saisi edes ensi kauden nähdä Ottoa vielä Ilveksessä. Tätä menoa nappaa Islandersin leirin kautta paikan syksyksi NHL:ään. Alkukausi jäänee joka tapauksessa ensi kaudella väliin leiritysten vuoksi.
   
 3. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  NHL:ssä ei vaan selviä Oton luistelulla, oli muut osa-alueet miten hyvässä kunnossa vaan. Toivottavasti ymmärtää jäädä Suomeen vahvistamaan sitä eikä lähde turhaan AHL:ään hakkaamaan päätä seinään. Toki nykyään NHL-seuroillakin on kehitysvalmentajia ja kaikkea eikä AHL ole enää ihan pelkkää pelaamista, mutta silti toistaiseksi Suomeen jääminen olisi paras sijoitus tulevaisuuteen.
   
 4. Yläpesä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Rushden & Diamonds
  Lainaus:
  Jotenkin ajattelisin, että jos joukkue ei tällä kaudella mene ihan päätyyn saakkaa niin siitä voi jäädä sellainen kiima että parhaimmisto omista nuorimmista haluaisi katsoa sen ensi kaudenkin.
   
 5. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Ei Koivulalla ole vielä ensi kaudella mitään palaa ison veden toisella puolen - siis nimenomaan NHL:ssä. AHL:ään taas ei ole mitään järkeä tässä vaiheessa lähteä, kun liigassa on tarjolla ykkösketjun laiturin rooli ja ylivoima-aikaa joukkueessa, joka on lähdössä melkoisessa myötäisessä nousuun sekä kaukalossa että kabinetin puolella.
   
 6. Pattura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Otto kommentoi eilen jossain mediassa tyyliin, että "Ensi kaudella sitten uudestaan ja paremmin". Tästä vois päätellä, että jatkohalua Ipassa olisi.
   
 7. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Niin siis ellen nyt ole väärin käsittänyt niin voimassa olevan sopparin takia vaihtoehdot ovat Islanders tai Ilves. AHL ei tule kysymykseen.

  Koivulallahan on 2018 asti soppari.
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2017 klo 13.01
 8. JaFe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Anaheim Ducks
  Kesällä Myrrän kanssa pari napsua terävyyttä luisteluun lisää, syksyllä visiitti Islandersin leirille ja sen jälkeen nakuttamaan jäljellä olevissa runkosarjaspeleissä se 45-50 pistettä. Jos pelaa sarjan alusta saakka liigassa, niin +50 pistettä on tehtävissä.
   
 9. Since 1931 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves,Liverpool,sympatiat HIFK (Kom Igen Ilves)
  Lainaus:
  Kyllä luisteluakin pitää parantaa. Toinen parannusta vaativa alue on keskikroppa. Se vaatii työtä, että ei jää väännöissä kakkoseksi,suojaamiseen kuljetuksessa nuokin voimatasot riittävät. Liian usein oli katollaan laitakahinoissa ja taklauksissa. Ensi kaudella Otto tulee lyömään kunnolla läpi ja tämä on pomminvarma fakta.
   
 10. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Spämmään tämän tuolla yleisen kiekkokeskustelun puolella olevan Hannu Rautalalle omistetun ketjun lisäksi tänne. Tiedä vaikka jotain Ilveksen kannattajaa sattuisi kiinnostamaan se, että Otto Koivula oli ensimmäistä kesäänsä tuossa Rautalan legendaarisessa treeniringissä mukana.

  Lainaus:
  NHL-miehet taas Rautalan opissa - TS Kiekko
   
 11. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Hienoa kuulla, että fysiikka on mennyt eteenpäin! Jos liikettä on saatu parannettua, niin eihän sitä pitele ensi kaudella mikään.
   
 12. Cream Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Jokipakka, Niinimäki, Keränen
  Kuulostaa lupaavalta. Sellainen vaikutelma jäänyt Rautalasta, että tuskin kehuisi fysiikan menneen eteenpäin, ellei näin olisi todella käynyt. Meillä taitaa olla ensi kaudeksi sellainen ase käsissä, että harva sitä edes käsittää.
   
 13. puuntakaa Jäsen

  Lainaus:
  Joo, saattaahan se tehdä vaikka 50 pistettä, ja saa jonkun rinnalla viilettävän tankeron näyttämään paremmalta pelaajalta.
   
 14. Beast Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, Barca, ManCity, Sharks
  Kahden pelin otannalla ylimielinen, yrittää itse, liikaa paineita. Otolla kanssa jalat maahan ja suoraviivasuutta peliin. Mihin jäi työnteko?
   
 15. ADX_03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Tampa Bay Lightning
  Otto ollut aivan paska harkkapelit ja nämä kaksi matsia. Nyt pitäisi se Patrik Laineen juliste repiä seinältä ja alkaa tekemään töitä. Todella itsekästä peliä koko ajan.
   
 16. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kyllä lämmitti sydäntä Oton eilinen maali. 1+3 tehot muutenkin miehelle. Kyllä varmasti helpotti. Ei muutakuin isompaa vaihdetta silmään.
   
 17. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Iso asia se eilinen avausmaali. Kaverin olemus muuttui samantien. Putki kulki loistavasti, luovia peliä edistäviä ratkaisuja nähtiin liukuhihnalta. Erittäin hieno peli Otolta.

  Jos Otto pääsee kunnolla pelin päälle, on Liigan dominoivimpia pelaajia. Ilveksen todellinen jokerikortti. Toivotaan, että saa heti perään toisen onnistuneen pelin. Sen jälkeen alkaa lentokelit. Potentiaalinen ketju kasassa - Mesen laukaus ehkä joukkueen paras, erittäin suoraviivainen pelaaja. Tamminen ja Koivula isokokoisia luovia jätkiä. Hieno seurata miten ketju jatkaa tästä.
   
 18. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Huomaa, että on tullut oltua Laineen kanssa Turussa samassa luistelukoulussa, kun molempien meno on kuin tervassa luistelisivat. Josko se siitä sitten keväämmällä...
   
 19. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Juuri liikeen puutteesta Oton ongelmat tulee. Voimaa on suojata kiekkoa ja taitoa pitää sitä, mutta kun et pääse kaverista ohi tai irti, kun liike on tahmeaa... mitä siä kesllä on tehty, kun mies on hitaampi kun keväällä?
   
 20. Surmanajaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Oton soppari on ipalle halpa, nyt vaan tyhjennysmyynnit käyntiin ja keväällä atlantin taa siirtyvästä sankarista eurot irti. Josko Odekin pääsis joukkueeseen joka voittaa joskus.
   
 21. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Että laitetttas änärikorvaus 200k jakoon jonkun toisen kanssa? Tosi kannattava diili... no tsoukkihan toi toki onkin