Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Ottelutapahtuma / Versowood Areena

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana Oksemanden, 24.05.2013 klo 01.28.

 1. kiiaha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Kärpät
  Lainaus:
  Vähän nyt liiottelua tuo kymmenet metrit. Kyllä ite ainaki bongasin useaankin otteeseen kolmekin järkkäriä (yhtä aikaa) siitä vajaan 3m säteeltä :)
   
 2. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Plus mikkeliläisen puliukon töniessä itselleen tilaa olutkarsinan sisäpuolella.Kyseessä tosin ei liene ollut mikään Sarviklubin jäsen.
   
 3. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tämän(kin) vuoksi niitä järkkäreitä olisi oltava tapahtumapisteessä valvomassa, ei "kymmenien metrien" päässä katsomassa peliä.
   
 4. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kun ei pelirintamalle ole juuri nyt mitään positiivista sanottavaa, niin laitetaan tänne. Sandellsin puolen litran huurteisen kylmät tuopit 5 euron hintaan on todellinen vetonaula, jota ei toivottavasti tärvellä ahneuksissa hintoja nostamalla. Muissa halleissa on yleensä tarjolla vain taskulämmintä Karjalaa, tai hanasta lorotettua ylihintaista Lapin vettä ja niitäkin yleensä 0,4 kokoisena.
  Toisekseen rakennetussa olutkarsinassa on viikonloppuisin hyvä tunnelma, joskin arkisin on varsin hiljaista.

  Ja lisäksi on mainittava, että hallissa on käynyt varsin mukavasti väkeä, vaikka pelit eivät ihan odotetusti ole menneetkään. Ennen SaPKo-peliä oli Itä-Hämeessä kattava ennakkojuttu pelistä ja se varmasti toi ylimääräisiä katsojia. Noita ennakkojuttuja peleistä saisi olla useamminkin.
   
 5. Oksemanden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se, joka säilytti Mestis-paikkansa pelaamalla
  Lainaus:
  Vähän nihkeää, että kaljakarsina on sijoitettu kellopäätyyn. Sen rakentaminen baaripäädyn ylätasanteelle olisi voinut tuoda pientä piristystä muuten niin aneemiseen kannattajatoimintaan, joka junnaa itsepäisen rummuttamisen takia paikoillaan joistakin parannusyrityksistä huolimatta. Kannattajapäädyn siirtäminen taas toisi oman nihkeytensä pelin seuraamiseen hyökkäyssuuntien takia. Kenraali Sandelsin bandwagonissa on kuitenkin matsista toiseen potentiaalista, mutta toistaiseksi käyttämätöntä huutovoimaa, joka onnistuneesti organisoituna voisi johtaa varteenotettavan klackenin syntyyn. Hyvä kuitenkin, että moinen karsina on rakennettu ja kansa viihtyy.

  Yleisömääriin olen itsekin kokonaisuutena ollut tyytyväinen. AM-keskiarvo 11 kotipelin jälkeen pyöristyy 559 katsojaan ja alle 500 katsojan pelejä on ollut vain neljä (HCK, K-Vantaa, 2x LeKi). Säännölliset ennakkojutut Raivaajassa olisivat varmasti omiaan piristämään tunnettavuutta ja katsojamääriä. Jatkoaikamainen, asiantunteva ennakkopohdinta tilastojen, pelisuoritusten ja kokoonpanojen valossa (sisältöyhteistyö, anybody?) liitettynä pelaajan, valmentajan tai muun vaikuttajan haastatteluun jokaisen kotimatsipäivän urheilusivuilla viestisi todella vahvasta eteenpäinmenosta. Ennakkojuttujen vakiinnuttua säännölliseksi osaksi lehteä maksetut ottelumainoksetkin voitaneen siirtää paremmalle paikalle lehdessä kokonaiskattavuuden maksimoimiseksi.

  Seitsemäs kausi menossa liiton korkeimmalla sarjatasolla, eikä vuosikymmenet hallilla käynyttä ydinporukkaa lukuunottamatta katsojia eksy kuin kärkimatseihin. Pienistä resursseista huolimatta on paljon pelin ulkopuolisia asioita, jotka pitäisi... krhm, siis pitää - ja ennen kaikkea voidaan - tehdä paremmin. Paluukauden hypetys oli kunnioitettava esimerkki siitä, miten markkinointi pitäisi hoitaa, mutta nykyisellään hommasta huokuu liian selkeästi ns. "tehdään jos meitä kiinnostaa, halutaan, jaksetaan tai viitsitään" -henki. Esimerkiksi viime kausi oli siitä hauska tapaus, että sitä ei oikeastaan ollut. Loppujen lopuksi tulevaisuuden visioita on aina hyvä maalailla, vaikkei olisikaan mitään takeita niiden toteutumisesta.
   
 6. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kotipelissä KooKoota vastaan yleensä reilusti yli puoli tuhatta katsojaa, nyt ilmoitettu yleisömäärä kolmesataa ja rusinat! Hyi-hyi heinolan kiekkoyleisö! Nyt pelataan tärkeistä sarjapisteistä ja jokainen henki olisi katsomossa kallis. Yleisötavoitteesta jäädään ja budjetit heittää taas kuperkeikkaa. Riittääkö touhua rahoittavien kärsivällisyys kaivella joka kevät nahkakukkaroa raolleen... Toivotaan niin.

  Sandelsin hintaa on hallilla näemmä vuoden vaihteen kunniaksi rukattu eurolla ylöspäin. Protestiksi jätin erätauko-oluet juomatta. Kuusi euroa ei nyt edelleenkään kylmästä laatuoluesta ole liikaa, jos sitä vertaa muiden hallien tarjontaan. No seuraavassa pelissä sitten taas huurteisen ääreen.
   
 7. Oksemanden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se, joka säilytti Mestis-paikkansa pelaamalla
  Kiinnostaako ketään enää missään? Kuvottaa seurata heinolalaisen "kiekkokansan" taantumusta, vaikka tilanne on sama kaikilla muillakin menestymättömyydestä kärsivillä paikkakunnilla. Matseja ei vaan tunnuta noteerattavan oikein missään muualla kuin hardcoreimmista hardcoreimpien lätkäniilojen keskuudessa, eikä asiaa varmasti auta paljoa se, että useasti nettisivuilla mainostetaan pelejä vielä monta päivää niiden pelaamisen jälkeen. Lisäksi monelle kynnys ostaa 13 euron lippu Mestiksen häntäpään otteluun on paljon suurempi, kuin lähteä autolla 30 kilsan päähän Laheen katsomaan Liigaa. Ei sekään voittavaa lätkää taida olla, mutta lippujen hinnat alkavat alle kympistä.

  Kun ei toimi, niin ei toimi. Peliitat on Mestiksen TPS...
   
 8. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Jäähallin perinteinen Olut Pub on tätä nykyä yksityisen omistama Sport Cafe ja paikka on arkisinkin toimiva jonkinsortin lounas/illallis/snack/ravintola/pubi. Loistava uudistus hallille. Lehdessä oli juttua, että paikan päällä voisi seurata jopa Peliittojen vieraspelejä jonkinlaisesta toosasta. Tämä jos mikä olisi suorastaan huikeaa. Palvelut siis katsojan osalta senkun paranee.
   
 9. thakku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arizona Coyotes, Peliitat
  Lainaus:
  Testattu ja hyväksi todettu. Erittäin viihtyisä, rento, mukava paikka. Kyllä tuolla mielellään kahvikupposen kaatoi kitusiinsa. Lounaspuoli täytyy tarkastaa erikseen, mutta lista näytti varsin erinomaiselle (kanakeitto FTW)
   
 10. Oksemanden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se, joka säilytti Mestis-paikkansa pelaamalla
  Lainaus:
  Sama. Viime torstaina Union Plaanin pelin yhteydessä paikka taisi olla kokeiluluontoisesti auki (jos kerran vasta maanantaina virallisesti aukesi). Tuolloin kävin katsastamassa paikan ja kyllä siellä ihminen viihtyy! Sisäänkäynnin ikkunalasiin jostakin syystä tussatusta ruokalistasta sai jo sellaisen käsityksen, että paikasta ollaan tekemässä ihan ravintolaa nimestä huolimatta.

  Peliittojen vieraspelien mahdolliselle näkymiselle iso peukku ylöspäin: paikalla olevasta n. 50-60 -tuumaisesta telkkarista kyllä kelpaisi katsoa peliä. Vaikka paikkakunnan vaihtamisesta johtuen allekirjoittanutta ei enää entiseen malliin hallilla näy, niin toivon koko sydämestäni, että heinolalaiset käyttäisivät tämän mahdollisuuden hyödykseen eivätkä jäisi tuijottamaan tilanneseurantaa tekstitelevisiosta. Voihan siinä sivussa myös nauttia erään kööpenhaminalaisen panimon tuotteista, jos moinen kiinnostaa.

  Puljun nettisivut löytyvät muuten osoitteesta www.sportcafeheinola.fi. Caps lockista ja kirjoitusvirheitä on sitten varoitettu.
   
 11. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  No perketto. Tuli tänään koeajettua uusi jäähallin ravinteli ja yllätyin kyllä toden teolla. Paljon prameampi kuin olisin osannut märimmissä päiväunissani kuvitellakaan. Oli sohvaa ja tauluteeveetä ja tarjontaa oli jos miljoonaa sorttia. Hanaoluessa iso plussa ja Sandelsia löytyi hyllystä isona ja pienenä, josta isompi plussa ja suurin papukaijamerkki siitä, että oluen hinta oli jopa pudonnut viime kauden huipusta! Aivan huikean viihtyisä paikka niin pullan syöjälle kuin oluen latkijalle. Toivon mukaan ne Peliittojen vieraspelit saataisiin tuonne näkymään...
   
 12. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Peliittojen odotetut kausikortit ilmestyivät myyntiin. Kyllä olisi muuten Peliitoilla ja monella muulla Mestis-seuralla opittavaa Union Plaanin markkinointitoiminnasta. On jotakuin käsittämätöntä, kuinka heinolalainen 5-divisioonaa pelaava jalkapallojoukkue saa houkuteltua kentän laidalle järjestäen parisataa katsojaa. Antti Heikkinen ja Juha Silvennoinen ovat kyllä tehneet kiitettävää työtä markkinoinnin ja yleisön houkuttelemisen eteen. Jos näitä herroja vaan tippaakaan kiekko kiinnostaisi niin ehdottomasti mukaan Peliittojen markkinointiremmiin.
  Toivottavasti Peliitat saisi paikallislehti Itä-Hämeestä enemmän palstatilaa tulevalla kaudella. Otteluista soisi tulevan ennakot, kuten Plaanin vitosdivarin peleistäkin.
   
 13. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Nyt täytyy kyllä sanoa yllättyneensä positiivisesti. Uusi toimitusjohtaja Josse Mielonen ei nimittäin ole mikään tyhjäntoimitusjohtaja. Viimein löytyi oikea heppu, joka tekee työtä ottelutapahtumien ja muun oheistoiminnan eteen. Mielonen on ottanut ITSE ensitöikseen asiaksi kuunnella tavallisten katsojien mielipiteitä ottelutapahtumista, parannuskohteita ynnä muusta.

  Nettisivut saatiin viimein Mielosen johdolla uuteen uskoon. Erittäin hyviä parannusideoita on jo tullut. Loppukaudeksi ei kaikkea pysty vielä uudistamaan, mutta ensi kaudeksi on kuulemani mukaan tulossa jo paljon mannaa ja puuroa. Erittäin hienosti sujuneesta maailmanmestareiden kakkukahveista SaPKo-pelissä on hyvä lähteä liikkeelle. Toivon mukaan tuhannen raja saadaan tänä vuonna vielä paukutettua toisenkin kerran rikki.

  Mihin muuten hävisi Sport Cafen vieraspelikisastudiot? Ilmeisesti viime kaudella väki alkoi vähetä kauden mittaan. Toivon mukaan edes silloin tällöin olisi mahdollisuus noita Peliittojen vieraspelejä kuppilasta käsin seurata. Mahdollisissa pudotuspeleissä nyt sitten viimeistään.
   
 14. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Nyt on jotain sellaista ja vielä parempaa mistä on vuosikausia sitten osannut haaveillakaan. Uudistettu päätybaari avataan itsensä Steve MacDonaldin mukaan nimettynä. Steve's Corner avataan oikein kunnon seremonioin tuntia ennen ottelun alkua. Loistava uudistus. Eipä uskoisi Heinolan hallista löytyvän nyt molemmista päädyistä priimaluokan baarit/ravintolat. Sport Cafe on ruokatarjontoineen ja laajoine olutvalikoimineen mitä loistavin paikka, mutta Steve's Corner laittaa vielä paremmaksi, kun kyseessä on ottelun seuraaminen paikan päällä. Nurkasta voi jännätä myös peliä olutkatsomon puolelta.

  Itse Steve MacDonald on hieno nähdä paikan päällä ilmielävänä. Tänään halliin paukkaa varmasti väkeä. Toivottavasti tuhannen katsojan raja saataisiin puhkaistua.
   
 15. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Nyt on hienoa! Perjantain Kalajoella pelattava ja suurella todennäköisyydellä ratkaiseva Mestis-karsintapeli näkyy tänään jäähallin pubissa, jonne on järkätty peliä varten kisastudio. Ja tästä oli oikein kunnon "ottelu"-ilmoitus lehdessäkin. Nyt nousee lakki päästä ja peukalo osoittaa kohti taivasta.
   
 16. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  On perkuleen hyvä homma tuo Peliittojen kausikorttihaaste. Kunnianhimoinen 1000 kortin tavoite täyttyessään tietäisi kausikortin hinnaksi 59 euroa. Lipetillä näkisi vielä viisi Pelicansinkin peliä. Tällä haavaa kortteja mennyt kuulemani mukaan viitisensataa. Toivottavasti tavoitteessa onnistuttaisiin.

  Halliin on viritteillä jos jonkinmoista sisäistä ehostusta. Tämä siis tapahtuu Peliittojen puolelta. Kaupungin jahkailuun on kyllästytty ja on päätetty toimia itse. Saapa nähdä mitä kaikkea on ehditty ensi kauden puolelle tekemään. Yksi suuri mullistus heinolalaisessa kiekkohistoriassa tultaneen syksyllä mitä todennäköisimmin näkemään. Vaitiolovelvollisuuteni vuoksi en vain voi hiiskua tuosta vielä sen enempää.
   
 17. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  Tulisikohan teille uudet pelipaidat, joita koristaisi pussinokkalintu rintapieltä (vrt K-Vantaa)
   
 18. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Huh! Ei sentään. Ennemmin paluu vaikka vanhaan varis-logoon.
   
 19. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Eteenpäin on menty. Betonin seinälle saatu videotaulu. Muutoinkin tunnelma hallissa alkaa olla hyvä. Kausikortteja kaupiteltiin +1100 kappaletta. Sisääntulossa on savustuspönttöjä ja migreenivaloja, rummut tärisee katsomossa ja kaikilla on kivaa jyränköläiskatsojia myöten. Kun lisätään tähän vielä viime vuosina tulleet ravintolaparannukset molempiin päätyihin, niin kyllä Heinolassa on lähivuosina tapahtunut enemmän kuin ensimmäisen 30-vuoden aikana yhteensä.

  Kannatuskulttuurikin on kokenut hämmentäviä muutoksia. Ennen puolet yleisöstä katosi puoleksi vuodeksi ensimmäisen kehnomman kotipelin jälkeen tai liuennut vähintään paikalta pelin ollessa 0-2 kotijoukkueelle. Kooveeta vastaan pääosa katsojista kökötti paikoillaan, vaikka peli oli ensimmäisen erän jälkeen 1-5. Yleisö antaa tätä nykyä kotijoukkueelle enemmän porkkanaa kepin sijaan.

  Toivon mukaan Peliitat intoutuu pelaamaan kotioloissa parasta peliään. Heinolasta on tullut syystä tai toisesta viime vuosina sarjapisteiden halpahalli, josta vierasjoukkueet ovat käyneet kärräämässä pisteitä mukaansa puoli-ilmaiseksi. Maine kovana kotijoukkueena on syytä palauttaa ja mielellään tällä kaudella. Ennen Heinolassa tuskanhetkiä saivat kokea mm. Tammisen Sport, Lehkosen TUTO ja naapuriseuroista KooKoo onnistuttiin usein kampeamaan. Jukurit olikin sitten asia erikseen. Suomi-sarjassa ja silloisessa II-divisioonassa kotitappiot olivat harvinaisuuksia.
   
 20. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Aika taitaa vähän mullata puistoja. Esim. KooKoon 10 viimeisestä pelistä Heinolassa tuloksena oli 2 kotivoittoa ja 8 vierasvoittoa.
   
 21. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Mutta minä muistan kirkkaasti ne kaksi kappaletta. Ehkä muut voitot tulivat kymmenen pelin jälkeisellä ajalla tai ehkä niitä oli yksi lisää tai ehkä niitä ei koskaan ollutkaan...

  Ei se KooKoo kuitenkaan koskaan helpolla päässyt, muistaakseni. Evertonilla on lyödä enemmän tai vähemmän masentavat luvut tiskiin.
   
 22. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Juu ei. Kyllä ne monesti maalin tai kahden pelejä oli ja helpotus synkän ja pimeän kotimatkan taivaltajalle tuli useimmiten vasta päätöserässä.

  Tässä vissiin kaikki keskinäiset Heinolasta:
  --------------
  06.03.2015 1-5
  15.11.2014 1-6
  31.10.2014 1-4
  10.10.2014 3-2
  --------------
  15.01.2014 0-2
  25.09.2013 0-3
  --------------
  07.12.2012 4-5 rankkareilla
  03.10.2012 5-2
  --------------
  16.12.2011 2-3
  22.10.2011 2-3 rankkareilla
  --------------
  16.02.2011 2-1 jatkoajalla
  26.01.2011 1-7
  29.10.2010 3-2
  --------------
  23.01.2010 2-3
  02.12.2009 1-3
  --------------
  20.02.2009 0-2
  26.09.2008 3-4
  --------------
  06.02.2008 1-4
  26.09.2007 2-3
  --------------
  19.11.2006 2-0
  14.10.2006 3-1
  --------------