Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Porilaine miäs hakee seuraavan viikon ajan lisäsisältöä viesteihinsä vaihtopenkin puolelta.

Sulje ilmoitus

Ottelutapahtuma, halli ja media

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana Knap, 24.05.2017 klo 16.50.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Otan kunniaksi avata ensimmäisen ketjun, joka ei ole kausiketju.
  Mielestäni näissä asioissa on kehitettävää ja spekuloitavaa aika paljon, joten koen tarpeelliseksi tehdä tämän ketjun. Ajattelin tässä jokaisesta asiasta kertoa oman mielipiteeni, mutta tarkoitus olisi myös se, että teiltä muilta palstatovereilta, ennenkaikkea Iisalmen hallissa käynneiltä, tulisi kommentteja, sekä kehittymisestä tulisi ketjuun pluussaa, mutta taas väärään suuntaan menevistä asioista tulisi noottia.

  Ottelutapahtumat
  - Nämä ovat mielestäni ihan hyvällä mallilla. Tapahtumaa oli erätauoilla hyvin, vaikka ehkä saman toisto aina välillä kyllästytti. Alkuvuodesta juniorijoukkueet kävi esittäytymässä yleisölle erätauolla, ihan hyvää juniorijoukkueiden mainostusta. Myös Iitan taistoluistelijoilla on ollut erätauoilla lyhyitä yhden henkilön näytöksiä, jotka palvelevat varmasti joitain, mutta henkilökohtainen mielipiteeni on se, että erätauko kuitenkin jotenkin liittyisi jääkiekkoon, koska sitä minä menen sinne katsomaan. Kaikista isoin juttuhan oli kiekonheitto lähimmäksi keskipistettä, ihan hauska erätaukopeli (kerran osallistuin voittamatta). Kiekon pystyi ostamaan katsomoiden alapuolella olevalta juoksusuoralta, mutta rahoitus meni F-Junioreille. Ristiriitaiset mietteet tästä. Toisaalta toivoisin että kaikki rahoitus menisi edustukselle/pelitapahtumien parantamiseen, mutta ymmärrän kyllä miksi se meni junioreille, nehän sen järjestikin. Ensi kaudeksi toivoisin muitakin erätauko juttuja, kuin edellä mainitut, kuhan niihin ei mene rahaa. Muutamia ehdotuksia, jos tätä joku vaikka lukeekin. 1. Itse ainakin arvostan kaikkia videoita, jotka tulevat joukkueesta. Tällä tarkoitan, että voisi tehdä jotain henkilökortteja IPKn pelaajista, joita voisi sitten screeniltä esittää (jos sellainen tulee) erätauoilla. 2. KalPan peleissä ainakin ollut junnujen rankkarikilpailuita, ja ne ovat olleet ihan viihdyttäviä. 3. Kiekonheitto idea oli hauska, mutta tästä voisi kyllä edustukselle ruveta rahoja nyhtämään jotenkin.

  Halli
  - Halli remontti ei ollut ulkonäöllisesti kovin iso, mutta sen vaikutus oli monella tapaa suuri. Tykkäsin mennä hallille, mutta siitä voisi halvoilla tavoilla tehdä paljon enemmän IPKn hallin, spesiaalimman. Esimerkiksi lankut katsomossa voisivat olla keltaiset, niin penkit mustia lankut keltaisia. Keltamusta IPK. Ehkä jollain tapaa vain fantasiaa, mutta olisihan se kivan näköinen. Suurin asia mihin minä petyin, olivat ne romukasat kulmassa. Tulostaulun alla oli jotain penkkejä, ja muuta romua. Ei kovin siistiä, tälle toivoisin ihan ensimmäisenä muutosta. Nuo asiat vain pitää olla kunnossa mestishallissa. Hyi. VIP-tilat ovat todella hienoja, vaikka alatila onkin hieman pienehkö, mutta peliähän sinne hallille mennään katsomaan, eikä olutta juomaan. Yleisölle tilaa on sopivasti, ja halli onkin melkein aina 75% täytettynä. En tiedä onko tämä vain huhua, mutta hallin peräseinälle, eli sinne missä tulostaulu on ollut, tulisi jonkinlainen mediataulu, jossa näkyisi esim hidastukset. Isopeukku jos tämä tulee, muuttaa ottelutapahtumaa jo paljon paremmaksi, kun ei tarvitse illalla maalikoosteita etsiä, että näkee sen jonkun tietyn ohjausmaalin tms.

  Liput ja kausikortit
  - Mielestäni kausikortit on tällä hetkellä liian kalliita, suhteessa esimerkiksi lippuihin tai muihin mestisseuroihin nähden. Seisomapaikan kausikortti maksaa 230e, ja näin ollen yksittäislippu maksaisi 9,2 euroa jos mentäisiin samalla kaavalla. Luonnollisesti yksittäislipun tulisi olla kalliimpi suhteessa kausikorttiin, mutta tässä suhteessa se ei voi olla, koska seisomalippu ei voi maksaa 9,2e. Kausikortti taas pitäisi olla houkuteltava ostaa, ja sillä pitäisi ostajan tehdä voittoa suhteessa normilippuihin, tällä hetkellä kausikortin ostaja voi tehdä jopa tappiota.
  Toivon todella että hintaa halvennetaan, vaikka ymmärränkin sen että tällä tavalla IPK saa rahaa, ja haluan tukea toimintaa. Mutta toivoisin, että ensiksi esiteltäisiin muutama kärkitykki, ennen kuin pyydettäisiin tuollaisia hintoja, ilmaan minkäänlaisia takeita siitä, mitä tullaan näkemään. Monilla seuroilla, jopa liigaseuroilla on halvemmat seisomapaikka kauskortit kun meillä, ja heillä on enemmän otteluita. En tiedä vielä, ostanko vain yksittäislippuja, jotka tulisivat minulle halvemmaksi vaiko kausikortin, kausikortista ei nyt ole minulle oikein etuja.
   
 2. Mr Tomppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Pallo,IPK, Sympatiat Saimaan Pallolle
  Pyörätuolilla pitäisi päästä anniskelualueelle.

  muuten ihan jees.

  T ex-Runnilainen
   
 3. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Samoja mietteitä knapin kanssa, eli katsomoon värit seuran mukaan ja romut piiloon. Videotaulu on sellainen työkalu, jolla voi saada ottelutapahtumaa huomattavasti kehitettyä, tässä muutama idea:

  1. Ennakko- ja erätauko haastattelut.
  Viime kaudella oli muutamia live-haastatteluja ennen peliä, mutta nekin kaatuivat huonoon äänentoistoon. Nyt olisi mahdollista ottaa pelaajia/valmentajia haastatteluun ennen peliä/erätauoilla ja näyttää ne screeniltä myös paikalla olevalle yleisölle.

  2. Sisääntulo-intro
  Olisihan se hienoa kun jäälle tultaessa ja "rokkenrollin" soidessa pyörisi videotaululla taistelu asennetta huokuva intro.

  3. Hidastukset ja uusinnat
  Pelin aikana ja erätauoilla.

  4. Pelaajakortit
  Jokaisesta pelaajasta voisi tehdä haastattelun eli ns. pelaajakortin. Näin tulisi pelaajat tutuimmiksi suurelle osalle yleisöstä. Näitä voisi näyttää pitkin kautta ja tehdä tilannepäivityksiä kesken kauden.

  Edit.

  5. Maalikooste
  Tulen itse yleensä hyvissä ajoin ennen peliä hallille ja siinä on pieni hetki ennen ottelun alkua johon sopisi edellisten kotipelien maalit selostuksen (Hämäläisen) kera. Nostaisi fiilistä sopivasti ennen sisääntuloa.
   
  Viimeksi muokattu: 27.05.2017 klo 23.37
 4. Big Bear Jäsen

  Ihan paikallaan oleva uusi ketju. Mitä olen yhtään ymmärtänyt, niin se screeni tulee vaihtoaitioiden väliin eli suoraan katsomoa vasten eli todella hyvään paikkaan. Jos/kun se screeni tulee, niin pelaajakortit olisivat todella must. Lisäksi screenille suoraa kuvaa IPK:n pelaajakäytävästä vähän ennen jäälle tuloa. Oikeastaan vain taivas on rajana tuon screenin suhteen. Toki pitää olla ammattitaitoisia henkilöitä sitä käyttämään. Lisäksi halliin tulee uusi valaistus eli olosuhteet nytkähtävät hieman eteenpäin. Vielä kun kattaisivat tekojään, niin jopa passaisi kaupungissa lätkää harrastaa.
   
 5. -Olvi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Leijonat
  @Knap hyvä uuden keskusteluketjun avaus. Toivottovasti IPK-toimihenkilötkin löytävät tänne palstalle tiensä ja ottavat fanien vinkeistä kiinni.
  Hyviä pointteja tuossa edellisiin viesteihin ketjussa kirjoitettu. Itelle tulee noiden parannusten lisäksi mieleen ensimmäisenä tuo ÄÄNENTOISTO. Tuota asiaa olen vuodesta toiseen nostanut esiin, mutta eipä siihen ole muutosta tullut. On se todellinen ihme ja häpeä kun kaupungissa valmistetaan maailmanparhaita kaiuttimia ja vieläpä seuransponsorin toimesta niin niitä ei sitten hallillle saada!!! Tiedän kyllä että ne vakiomalliston kaiuttimet ei välttämättä ole soveltuvia tuollaiseen avoimeen tilaan, mutta kun on vehkeet ja vermeet niiin ei luulisi olevan iso homma rakentaa semmoiset pöntöt tuonne halliin että muualla oltasiin kateudesta vihreänä. Kyllähän musiikki on iso-osa ottelu tapahtumaa ja sillä saadaan yleisö entistä paremmin mukaan tempaistua. Siihen kun lisätään se vaihtoaitoiden väliin tuleva screeni, niin alkais olla viihdykkeet visuaalisesti kohdillaan.
  GENELEC-herätystä siis asian suhteen.

  Valaistusta tullaan uusimaan myös halliin kesänaikana, tulee vissiin led-mallin valot jonka ansioista varsinkin tv-kuva tulee paranemaan paljon.

  Minusta nuo junnujen järjestämät kiekonheittokisat on hyvä homma, ei ollenkaan väärin että rahat menee heille eikä edarille. Edarihan järjesti myös liigapörssityyppistä veikkausta yhdessä vaiheessa kautta, sen jatkolle ehdottomasti peukkua täältä.

  Seuralla oli viimekaudella välillä noita jälkipelejä irkussa/gracevillessä. Noista ei missään kuulutettu tai mainittu sanallakaan?? Ehdottomasti ottelumainokseen ja ottelun aikana pitää jatkossa ilmoittaa missä jälkipelit pelataan ja ketä pelaajia tulee paikalle. Olen ihan varma että lauantai-peleistä löytyy halukkaita jälkipelaajia paljon enempi jos vaan niistä tiedotetaan etukäteen.
   
 6. Aimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK
  Ehkä hieman ohi aiheen, mutta Fanseatillekin voisi toki ottaa erätaukohaastatteluja tmv.
  "Tmv":llä en tarkoita aikaisempien pelien tai kyseisen pelin maalikoosteita, sillä eihän niitä jaksa katsella koko erätaukoa ja joka pelissä.

  Aika suuruuden hullu idea, mutta jonkun studion samaan tapaan kun liigapeleissä voisi rakennella sinne jompaan kumpaan kulmaukseen kioskin päätyyn ja sieltä käsin hoitaa erätauko ohjelmaa Fanseatilla jonkun studio-isännän johtamana. Vaihtoehtoisesti erän jälkeen voisi olla joku haastattelu niin kuin oli esimerkiksi Jyp Akatemialla tai vaikkapa JHT:lla.

  Pieniä juttuja mutta lisäisi varmasti myös muidenkin kuin Iisalmelaisten katsojien viihtyvyyttä.
   
 7. odari75 Jäsen

  Ei nyt varsinaisesti liity ottelutapahtumaan, mutta onpahan Peli-Karhuihin liittyvä tapahtuma kuitenkin. Tervetuloa kaikki sankoin joukoin torille ja illalla Koljonvirralle. Tapahtuma siis avoin kaikille asiasta kiinnostuneille tai muuten vaan hauskasta illanvietosta pitäville.
   

  Liitetyt tiedostot:

 8. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Sieltä! Seisomakausikortit 150e, kun ostaa kesäkuussa, muuten 230e. Minä ainakin tilaan tuon, koska istumapaikan kausikortti ei edes houkuta, ja normaalihinta seisomakausikorteissa on taas aivan järkyttävä.
  Iisalmen Peli-Karhut Ry | Me olemme IPK
   
 9. Zibbazubba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Näyttäs tänään olevan ilmaispeli. Omien kiireiden takia pääsen hallille vasta juuri ennen ottelun alkua, joten kysymyksenä oiskin kannattaako lähteä Kuopiosta asti ajelee vai onko odotuksissa, että halli täyttyisi eikä sisälle enää mahu siinä 18.15 jälkeen?
   
 10. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Uskoisin, että mahtuu. Liekö vielä koskaan ollut hallin ovessa lappua "sold out"?
  Voi tosin olla, että tuohon aikaan on enää paikkoja piippuhyllyllä mutta ihan hyvin näkee sieltäkin.
   
 11. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  IPKn sivuilla kysely ottelutapahtumasta. Kirjoittakaa johonkin sopivaan väliin tuosta mediahiljaisuudesta ja tiedottamisen huonoudesta, mikäli ette ole myöskään tyytyväisiä siihen. Asia ei sitä koske, mutta jos siitä useampi sanoo, niin ehkä se menee mietintään.
   
 12. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  IPK:n youtubessa pelaajien vlogeja kauden mittaan, harmi, kun nuo on ollut realiajassa maksumuurin takana, eikä noin muuten IPK tuota liikaa materiaalia ilmaiseksi. Niitä voi katsella vaikka, kun odottelee tässä valmentajakuvioita ja pelaajasopimuksia.

  Tällä kaudella ehkä ottelutapahtuma meni noin muuten eteenpäin. Joka pelissä oli kommentaattori selostajan kanssa ilmeisesti, en itse juuri Elisalta katsonut, joten en heidän suoriutumista mitenkään kommentoi. Lisäksi sitten oli pregame ja erätaukohaastattelut. Hallilla noita ei tosin meinaa kuulla, kun joko ääni rätisee tai se on liian hiljaisella. Erätauko-ohjelmaa ei noin muuten liikaa, kauden aikana taisi olla muutamat taitoluistelijat, F-junnujen peli sekä se viulisti.

  Maalilaulussa mentiin mun mielestä oikeaan suuntaan, hyvä näin. Sisääntulokappale ei itselleni maistunut, oli aika laimea, mutta kai tuokin on pelaajien päättämä? Henk.koht toivon tuohon ensi kaudeksi muutosta, mutta kahtellaans sitä. Mutta noin ylipäänsä on kehuttava, että tuo IPK:n sometoiminta meni ainakan napsun eteenpäin, tästä kiitos Pena Hyväriselle aika pitkälti.

  @Moderaattorit saisko otsikon muotoon "Ottelutapahtuma, halli ja media"?
   
 13. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Heitän omat plussat ja miinukset tähän:

  + Maalibiisi
  + Some aktiivisuus (verraten edellisiin kausiin)
  + Hallin musiikki
  + Pelaajaesittely screenillä
  + Valojen käyttö

  +/- Erätauko-ohjelma
  +/- Sisääntulo

  - Hallin äänentoisto (Ei ilmeisesti genelecit sovellu vieläkään jääkiekkotapahtuman äänentoistoon)

  Ensi kaudeksi voisi kehitellä introvideon ja siihen sopivan sisääntulobiisin niin lähtee ottelutapahtuma kunnolla käyntiin. Haastattelut voisi myös laittaa kuulumaan oikein hallin puolelle, jos vain mahdollista.