Otteluseurantaketju - U20 MM-Kisat, 6. Kisapäivä 31.12.2012

  • 234 207
  • 1 113

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Loppua kohden parani Suomenkin peli. Tai sitten hurrit vaan löysäs peliään.

Nyt uudella asenteella toiseen erään ja ylivoimalla häkki tohon alkuun, niin peli on täysin uusi. Ja ne vitun tyhmät hyökkäyspään jäähyt pois.

Varmasti teki hyvää Armialle toi maali. Hot/Cold -pelaajana toivottavasti tästä alkoi Armian hot-streak, joka kestää turnauksen loppuun asti.
 

RauMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Detroit Red Wings
Tuleepa Suomelle paljon kiinnipitämisjäähyjä. Onko SM-liigassa löysät säännöt sen suhteen vai eikö pojat vaan pysy perässä?

Tässä voi piillä totuuden siemen. Viittaan nyt SM- liigan jäähykäytäntöön. Mut pääasia on ettei tapella. Stna.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä Suomen peli parani Armian maalin jälkeen, mutta kova työ tuosta on nousta edes tasoihin. Väkinäistä on Suomen peli.
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Loistavia noi hyökkäyspään jäähyt. Onneksi Armialta nähtiin turnauksen paras suoritus, vieläkun Barkovi sais jotakin aikaansa.
 

Fordél

Jäsen
Marjamäki on kyllä loistava studiossa. Ymmärrys pelistä ja hyvä ulosanti. Osaa tiivistää asiat eikä jauha ylimäärästä. Jopa parempi kuin Pekka Virta.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Miksi Lauri Marjamäki on studiossa puhumassa, eikä valmentamassa joukkuetta? Asiantuntemusta ja intohimoa näyttää löytyvän.

Juuri näin! Arvostus tätä ukkoa kohtaan nousee kyllä kokoajan.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miksi Lauri Marjamäki on studiossa puhumassa, eikä valmentamassa joukkuetta? Asiantuntemusta näyttää löytyvän.

Täsmälleen sama tähän. Miksi sinne valmentajaksi pitää aina valita joku sellainen, mitä kukaan muu huoli. Rindellillä tuskin ollut ottajia jonoksi asti. Jos ensi vuodeksi mennään taas Raipen johdossa, niin ei sekään hyvä ole. Tuonne tarvittaisiin oikeasti sellainen koutsi, jolla on joko loistava pelikirja (esim. Marjamäki), tai sitten semmoinen huutaja, ettei siellä paljoa Armiat selkä suorassa kaartele keskialueella (Jortikka, Suikkanen, Tami etc.).

Kunnon palkka kerrankin U20-koutsille, että halukkaita olisi hommaan enemmänkin (ei ole tietoa esim. Rindellin palkasta, mutta tuskinpa se mikään maaginen on).
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Voisiko joku muu joukkue kasvattaa välillä huippuvahteja näihin kisoihin kun Ilves ja Tepsi ei siihen ihan joka vuosi pysty edes kaksin?

Lisäksi joukkueen peli on ihan perseestä. Syötöt jne. Ruotsi pelaa mahtavaa meidän peliä ja pakit heittää pakkipakkia niin kauan kun aukeaa kaista avata.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Näin käy, kun oikea valmentaja on tv:ssä ja väärä vaihtoaitiossa. Marjamäki vetää rivien välistä niin kovaa kritiikkiä, että luulisi plösönkin korvien kuumenevan. Ei silti, että silläkään olisi mitään merkitystä jatkossa. Ideaalitilanne matsissa olisi Ruotsin johto kolmannessa erässä 3-2. Tällöin sveduille ei yksi maali omiin enää paljoa haittaisi.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Taisi Ruotsi tuumata 3-0-maalin jälkeen että "game over".

Juu ja kun takaraivossa koputtaa, että voidaan hävitä kahdella maalillakin ja ollaan välierissä, niin Suomi pääsee vielä pisteille. Ja kun ruotsalaisten mentaliteettiin kuuluu se, että jos Ruotsi ei pärjää, niin toivottavasti Suomi sitten, niin eiköhän mukava länsinaapuri meidät jatkoon vielä päästä. :)
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tässä voi piillä totuuden siemen. Viittaan nyt SM- liigan jäähykäytäntöön. Mut pääasia on ettei tapella. Stna.

Näinhän se on, SM-liigassa saa koukkia ja roikkua miten haluaa, mutta kun tullaan tälläisiin peleihin missä on oikeat tuomarit ja missä pelataan jääkiekkoa, niin kyllähän se vaikeeta on. Ei ne Jenkit sopeudu Venäjälle ihan heti, saati koskaan.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olipa kyllä Salomäeltä typeriä jäähyjä ekaan erään. Vaikka Kärppäfani olenkin niin ei noita kyllä voi oikein millään värilaseillakaan puolustella.

Noh, vielä on pari erää aikaa parantaa. Maali tai pari niin nuo jäähyt unohtuu.

Armialta jäätävä ranne! Missä nuo laukaukset ovat alkuturnauksen ajan olleet?

Ruotsi oli kyllä pelottavan ylivoimainen eka erässä mutta peli kestää vielä 40 min. Kaksi maalia ei ole liikaa takaa-ajoon ja historia on monet kerrat osoittanut että voimasuhteet voi kääntyä pelin edetessä vielä ihan päälaelleen, eritoten junnumatseissa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Tuo ensimmäinen erähän oli aivan totaalisen täyttä paskaa. Salomäki lähentelee idiotisminlisensiaatin arvonimeä.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tomek voisi aloittaa hommansa postamalla KivaHarri kopista.

Harrin olemus on sellainen, että näyttää sulavan ja purskahtavan itkuun jo pelkällä katseella....Ja samanlainen haamu ensikaudeksi taas.

Toivotaan nyt nousua, mutta vaikeaa tuohon on vaan uskoa. Paketti oli niin sekaisin ensimmäisessä erässä ja sitä turnauksissa vaadittavaa pelin kehitystä ei ole havaittavissa vaikka kuinka positiivisesti yrittää katsoa.
 
Suosikkijoukkue
Florida Panthers,TPS
Suomen maalit turnauksessa TOP-5, ei tarvinnut montaa tehdyistä jättää näyttämättä.

Nyt alkuun yv-maali niin peli on aivan uusi.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Miten vitussa Vainio onnistuu hukkaamaan kiekon vaikka kuljettaa liukumalla ilman painetta :D Saatana.

Tämä oli kyllä Salomäen ekspertiisin ohella melko komea tilanne.

Noh, onneksi kuitenkin päästiin tauolle vain kahden maalin takaa-ajoasemassa, joten pientä palaa tässä vielä ainakin teoriassa on. Ei noilla ensimmäisen erän otteilla tosin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös