Otteluseurantaketju - U20 MM-Kisat, 5. Kisapäivä 30.12.2012

  • 159 292
  • 734

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Miehissä Suomi on ylisuorittanut materiaaliinsa nähden vuosi toisensa jälkeen, koska on ollut valmennuksessa ja sitä kautta joukkuepelissä parempi. Minkä helvetin takia nuoria kuritetaan pistämällä sinne jotain saunakavereita ilman mitään näyttöjä, tai mikä vielä pahempaa, kuten nyt, kiva kaveri totaalipaskoilla näytöillä?
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Henri "Motherfucking" Auvinen. Olishan siellä ollut Valkonenkin niin.... Jopa Tepsin Lehtonen on paljon parempi kuin tuo vitun mätisäkki.

Toi on muuten kumma juttu, miten Auvisella ei suju noissa karkeloissa. JYP-paidassa pelannut tällä kaudella kuitenkin ihan miehekkäästi.

3.ketju ainut, joka tällä hetkellä saanut jotain aikaa.

Menee Teräväinen täysin hukkaan tossa ns "ykkösessä". Edellisessä vaihdossa pelasi paikan Barkoville -> kiekonmenetys ja vastaisku. Nyt pelasi paikan Armialle -> kiekonmenetys ja vastaisku...

Joo, sääliksi käy. Teräväinen ja Lehkonen nopeasti samaan ketjuun. Keskelle Salomäki vaikka (eikös ole keskelläkin pelannut?).
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Laukaukset äskeisen tiedon mukaan tasan, pelin kuva kyllä ihan jotain muuta.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Turha tässä on mitään yksittäisi pelaajia nostaa esille tai kyseenalaistaa joidenkin pelaajien valintoja, sillä faktaa on, että joukkue ei osaa pelata sitä peliä jota sillä koitetaan peluuttaa. On ihan sama ketä tuola on, jos pelitapa ei toimi, niin korkeammista sijoista on ihan turha haaveilla.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Ja potkut sille, joka vastaa Suomen puolustuspelaamisesta. Oman maalin edustan pelaaminen ja suojeleminen on ollut läpi turnauksen aivan luokatonta.
Potkut koko valmennusroikalle ja mielellään sille henkilölle joka on keksinyt laittaa Rindellin harjoittelemaan nykykiekon valmentamista.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Sveitsi saa jäähyn. Toisaalta tuomari lahjoitti meille ton hyökkäyksen, kun hienosti blokkasi sveitsin peluria.
 

LaRock

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ristolaisen voisi viltittää suosiolla, käsittämättömiä virheitä tässä erässä. Oman maalin kulmalla kaatuiluja, kiekon siirtämistä suoraan vastustajan lapaan muutaman metri päässä omasta maalista, toisessa maalissa hukkaa oman miehensä joka pääsee vapaasti maalin kulmalta iskemään kiekkoa häkkiin.

Sama koskee Barkovia, mitä helvettiä? Ensimmäisessä maalissa syöksyy maalin oikealle puolelle kun kiekko ja sveitsiläiset ovat vasemmalla? Tuloksena täysin avoin maalinedusta ja pam, kiekko häkissä.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Seuraava käkikelloille ja meidän kiwat kisat on siinä. Miten Suomi voi olla noin kesy?
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Nyt annetaan paikka erän loppuun vielä taistella puolivälieristä.
 

magno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, FC Barcelona
Se, mikä eniten häiritsee on intensiteetin puute Suomen pelaamisesta ja ihan puhdas PEHMEYS. Joukkue on kamppailutilanteissa pehmeä kuin Valion vaniljajäätelö.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Ristolainen lyöty maskimieheksi ja Armia lyöty hänen paikalle menettämään kiekkoa.

Salomäki tasapainokouluun.
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Olisiko paikka laittaa Armia vilttiin

Kyllä varmasti Buffalon ykköskentässä on nyt viimeistään paikka taattu. onhan jo nyt nähty, että kuinka "huikea" pelaaja on kyseessä joten kaikki "Armia first round draft"-paidat eivät enää jätä ketään kylmäksi.

Vapise Vanek, täältä tulee niin huikea maali-sieppo ettei mitään jakoa ja taitaa olla, että Itävaltalainen hakee uuden seuran kun tämä kaveri vie häneltä ihan selvästi sen maalitekijän paikan joukkueessa.

(Sarkasmia)...
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei jääkiekkoilijan ammatti ole kellekään pakollinen. Kyllä jääkiekkoa voi pelata myös omaksi ilokseen. Voi vetää jalkakikkaa lähikentällä, ei tarvitse Ufaan saakka lähteä leijumaan. Hyvää uutta vuotta!
 
Suosikkijoukkue
Kalpa
No mistä Suomi on niitä laukauksia sutinut? Sveitsillä a-sektorilta suurin osa, Suomella jostain siniseltä.

Huomaa kummalla on Pohjois-Amerikkalainen valmentaja. Toiset ajaa maalille kuin viimeistä päivää, toiset pyörii b-pisteen tuntumassa odotellen ihmettä.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Seuraava käkikelloille ja meidän kiwat kisat on siinä. Miten Suomi voi olla noin kesy?

Milloin "meidän pelissä" on taklattu? Samanalaista munattoman näköistä läpsyttelyä se Jalosenkin joukkueessa aina on, mutta Jalonen osaa sentää valmentaa sitä pelitapaa, toisin kuin Kiva-Harri.
 

teippi-77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ducks
Armialla 2 kertaa kiekko YV:llä, molemilla kerroilla ei edes katsonut olisko ketään kelle syöttää. Suoraan vaan kohti keskustaa ja yksilöratkasua :(

Vaikka vetoja kaivataan YV:llä niin ei kai sentään joka paikasta silmät kiinni.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Älkää nyt tosissanne väittäkö ettei tuossa Suomen pelissä ollut tunnetta mukana. Tuollaista sohlaamista se vaan on kun kohkataan ilman järkeä höystettynä muutamalla viivelähdöllä. Olkaa nyt vaan tyytyväisiä kun saatte toivomaanne tutinaa ja tötinää ja kohnotuskiekkoa.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Taas umpisurkeaa Suomelta. Eikö valmennusjohto kykene herättämään pelaajia edes kuolemanotteluun. Vieläkö kultamitalit kiiluvat mielissä. Joukkueelta näyttää puuttuvan pelaajia, jotka vievät kiekon (vastustajan) maaliin vaikka hampaillaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös