Otteluseurantaketju ti. 10.1.2006

  • 13 940
  • 55
Tila
Viestiketju on suljettu.

Jesters

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, Teemu Selänne #8, ManU
Yllättävä maalintekijä:

2.25 Tony Salmelainen 0-1 (Janne Hauhtonen, Kim Hirschovits) YV
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Kukas on antanut Jokereille tämän "paikkon"?
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Ylivoimalla ei mennyt, mutta heti sen jälkeen kylläkin.

1-1 Hyvönen (Järventie)
 
Ei vittu Rahikainen maalinteossa. Nyt voisikin sitten nuijia vielä kaupan päälle Lostedtin jäänrakoon niin tämä poika painelisi suorinta tietä ostamaan fanipaidan:D
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oikein avoimien ovien päivä. Janne yleensä päästää vain 2 joten loput maalit tehtäneen toiseen päähän...:o), joskin meidän pakisto ei nyt Jannea paljon auta. Tulee siis aika maalirikas ottelu. Tämä ottelu ei tule radiosta, vain tilanneraportteja urheiluradiossa, eli seuraavan kerran 19.55, ehkä jokunen pieni tilanne raportti siinä välissä.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Tähän mennessä.

+ Ykköskenttä Vopat-Hyvönen-Rahikainen tehnyt kaksi maalia
+ Mara syöttänyt kummatkin maalit

- 3x2min
- HIFK:n ykkönen tehnyt jo kaksi maalia vaikka nimenomaan se piti ottaa tarkasti.

Torjunnat:

Passmore 6
Lundell 7
 

Hextall

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland, NHL
Toivottavasti Pena laittaa Whitelle nopeasti sopimuspaperia kouraan, ettei kukaan nappaa tätä yv-spesialistia. Hirveitä virheitä taas Pikkaraiselta! 1. kenttä pääsee aina maalintekotilanteeseen.
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
ennustaja kirjoitti:
HIFK:n ykkönen tehnyt jo kaksi maalia vaikka nimenomaan se piti ottaa tarkasti.

IFK:n ykkönen on niin ylivoimainen yhdistelmä SM-liigassa, että ilman tarkkaa ottamista olisivat tehneet jo varmaan 5 maalia. Eli todella tyytyväinen saa olla, että vielä ollaan tasoissa.
 

Cameron

Jäsen
Aivan hemmetin järkyttävää rouikkumista tuo peli. Tulee Linkkua ja yön änäri-pelejä iso ikävä. 4-5 aivan selvää estämistä mailalla tahi kädellä ml. tuo Luttisen koukku, josta Hauhtosen 2-1 maali. No peli on muuten aivan ok, neljä maalia, vauhtia mutta fyysisyyttä lisää kiitos...
 

poikittainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki - Arsenal Highbury
Cameron kirjoitti:
Aivan hemmetin järkyttävää rouikkumista tuo peli. Tulee Linkkua ja yön änäri-pelejä iso ikävä. 4-5 aivan selvää estämistä mailalla tahi kädellä ml. tuo Luttisen koukku, josta Hauhtosen 2-1 maali. No peli on muuten iavan ok, neljä maailia, vauhtia mutta fyysisyyttä lisää kiitos...

Peliä ei pelatakkaan NHL säännöillä, jos et sitä tiennyt.

Kyllä minäkin katsoisin SM-Liigassa NHL:n tuomari linjaa, mutta se ei ole mahdollista nyky sarjassa.
 

rectum

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
Onnitelut Rahikaiselle uran ensimmäisestä liigamaalista. Heti ensimmäisesti vaihdosta alkaen hyvää fyysistä peliä Rikulta.

Missäs vaiheessa Kalteva on ohittanut Kanteen Jokeripakkien peluutusjärjestyksessä? Ihan käsittämätöntä kämmäilyä taas Mikolta. Taisi olla jäällä molempien HIFK-maalien aikana. Ei vaihtoa ilman virhettä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK:n ykkösketju kunnostautui hyvässä ja pahassa 1. erässä. Teki mallikkaasti 2 maalia, mutta Luttinen ja Salmelainen antoivat Jokereille 2 miehen ylivoiman, joka sotki pelin ja heti perään Jokerit tasoitti. 2-2 maalin teki rahikainen hienosti, kun jäällä pyörähteli Salmelainen ja kiekkoa ei saatu purettua omalta alueelta.

Hyvä erä ja vauhdikasta kiekkoa. Toivottavasti jatkuu samanlaisena koko ottelu, vaikka päättyisi 6-6.

Shedden heitti lopussa 5 hyökkääjää ylivoimaan, jota en tajua ollenkaan. Siinä on liian suuri riski, että vastustaja tekee av-maalin. Samaten Whiten peluuttaminen ylivoimassa ei oikein toimi.
 

#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikka pelit ei aina kuljekkaan odotetusti vois Hjallis satsata vaikka tohon nettiradio selostukseen, kun kerran kahisevaa löytyy.
Ilmeisesti jossain vaiheessa olikin jonkinmoinen sportti-radio, mutta ilmeisesti lakkautettiin liian suuren kuuntelijakunnan vuoksi (hymiö).
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Buffalo Bill

Ei jäännyt Tonyn viimeiseksi tässä ottelussa tuo ensimmäisen erän byyri. Harmi, että puolustus on noinkin b-luokkaa - olisi saletti voitto muutoin. 4-9 on jumbotronilla, kun viimeisetkin rantautuu ulos jaffatölkistä.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Johannes kirjoitti:
Samaten Whiten peluuttaminen ylivoimassa ei oikein toimi.
Ei oikein toimi juu, mies on yksin ryssinyt kaksi ylivoimaa. Toisessa ei saanut yhtäkään Laakkosen syöttöä kunnolla kiinni ja lopulta veti piruetin ja Jokerit kiekon päätyyn. Voittanut silti jokaisen alotuksensa. Miten voikaan olla noin yksipuolinen pelaaja?

Täydellinen vastakohta löytyy Salmelaisesta. Jumaleissön, on se vaan huikea! En muista, milloin yksi pelaaja on ollut SM-liigassa noin ylivoimainen, luultavasti ei minun aikanani.

Losted pelasi pari vaihtoaan ihan pirteästi sääntöjen rajamailla. Yhdessä kulmaan luistelussa huomasi, kuinka miestä vitutti kun toinen hifki-äijä ehti ensin taklaamaan :) Eiköhän se myllykin vielä nähdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös