Otteluseurantaketju SM-liiga la 9.3.2013

  • 168 563
  • 765

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Maalihan on ollut Kuopiossa 100. liigamaali Aallolle. Kuiva kausi on kestänyt marraskuusta asti. Hyvä, että sai kuparisen rikki.
 

teippi-77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ducks
Eikös veto ollut ihan hyvä, kärkikarvaajasta otti hieman kimmoketta?
No jos niin oli, niin hyvä näinkin, mutta se eka asia pakin vedossa sit kusas. Aina pitää ampua ohi kärkikarvaajasta, AINA. No enivei vedonlyönti ja 2.80 kerroin veikkauksen livevedosta kiittää, mikäli toi johto nyt pitää loppuun asti.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
1-3 Lukolle. Justin Azevedo tekijänä ajassa 43.15. Matt Generous syöttää.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nyt pomppii! Jes. Generouksen roiskaisu ohjautuu Kerho pelaajan luistimesta suoraan Azevedolle, joka laittaa kiekon tyhjiin! 3-1. Voitto tulee, Vehanen ollut niin jäätävä.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Vauhdikas ensimmäinen erä takana Jyväskylässä. Jokerit puolusti kyllä hyvin maalinedustaa ja keskustaa, huippusektorista ei paikkoja annettu ja Kilpeläinen oli tututun varma maalilla. Vastustajan Tarkki taas vaikutti erittäin epävarmalta, tuntui että jokainen kiekko pomppi kaverilta ja epävarman oloista muutenkin. Maalissakin jätti etukulman auki.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
JYP hallitsi, mutta Jokerit puolusti hyvin niin kuin on jo pitkään puolustanut. Kilpeläinen on ollut varma, mutta ei tarvinnut venyä huipputorjuntoihin.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Hienoa Kerho, vitun hienoa... Pelin pitäisi olla 3-1 mutta ollaan 1-3 tappiolla. Jaffalasta taatut 0 pistettä ja säälit kutsuu...
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit ihan sekaisin omalla alueella, varsinkin alivoimapelaaminen oli ihan totaalisen jäässä. Valtroilta todella vakuuttavaa riistopelaamista. Täysin JYPin erä.
 

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Voi vitun KalPa. Ei ees vituta enää, vaan huvittaa. No helvetin pitkää kevättä vaan.

ps. Antakaa sen Barkovin nyt tehdä edes pari. Olis edes jotain hyvää tässäkin tappiossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös