Otteluseurantaketju SM-liiga la 18.2.2012

  • 131 191
  • 437
Suosikkijoukkue
HIFK
Jumalauta kun on hienoa kiekkoa Helsingissä. Tälläistä pelaamista kun olisi enemmänkin tässä liigassa, niin naminami.
Ei kaduta yhtään kun antoi Urholle 12e tästä ottelusta.

1-1 ansaittu tasoitus. Redenbach parantanut perkeleesti kauden mittaan.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Onkos Ruutu pelannut sen nilkutuksen jälkeen vai jäikö siinä vain piilolinssi terään kiinni?
Kevyttä huitomista nilkuttaessaan pois kentältä Laamaseen, mutta ei kai sitten jäähyn paikka.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
HIFK-JYP

Aivan helevetin hieno keikkopeli menossa HIFK-JYP. Tässä on kaikki mitä peliltä haluaa nähdä! Jypin fanit kuuluu ihan hyvin kotikatsomoonkin.

Toinen erä tietenkin valmentajien rauhoittamana tylsää nysväystä..
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Huono 1. erä molemmilta. Ilves oli omalla alueellaan sekaisin useamman kerran ja SaiPa puolusti myös tavallista huolettomammin. SaiPan maalia edelsi Ilveksen erittäin vaarallinen tekopaikka, joten peli voisi hyvin olla 1-0 tällä hetkellä. Väärät vaihdot voisi melkein jättää pois. Saarinen karvasi hyvin ja kakkosketju oli vaarallinen ylös päin.

Pitää pelata paljon huolellisemmin, jos halutaan kolme pistettä mukaan. Toki ne saattavat tuollaisellakin esityksellä tarttua, mutta jää liikaa sattuman varaan. Seuraava maali SaiPalle tekisi hyvää Ilveksen henkiselle puolelle.

Maalivahdit olivat hyviä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Selostajan mielestä "JYP saa erittäin harmillisen kakkosen". Voi vitja mikä JYP-puupää siellä selostaa. Muuten hieno 1. erä, loistavaa ja vauhdikasta peliä.
 

Kovy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
HIFK-JYP. Ylivoimaisesti kauden paras peli tähän mennessä. Vauhti on hirveä kokoajan ja taklauksia satelee puolin ja toisin. Loistavaa. Huomaa kyllä että kaksi liigan kuuminta joukkuetta vastakkain.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Joonas Hurri on tehnyt 100% liigamaaleistaan Bluesia vastaan.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Kieltämättä yksi vauhdikkaimmista peleistä tällä kaudella menossa mitä olen nähnyt. Ja lähinnä siten, että kummallakin joukkueella hurja hulabaloo päällä noinniinkö hyvässä mielessä. 1-1 -lukema on aikalailla peliä kuvaava, kummallakin useita hyviä paikkoja, eli tasaista ja ennen kaikkea hyvätasoista kiekkoa todistetaan edarin hallissa.
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Mahtavaa peliä Helsingissä! Hiukan tunnelmaa latistaa eräs Kalle Koskinen JYPin alakerrasta, jota vietiin pari kertaa aika pahasti. Toivottavasti Kalle tuosta parantaa ja meininki jatkuu samanlaisena seuraavatkin erät. Hienoa hokia!
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
On kyllä huikaiseva ero pelissä kun vertaa Jokereiden sähellystä IFK:n tai JYPin kontrolloituun hyökkäyspeliin..hieman huolestuttavaa.

Jokerit nousi kuitenkin tasoihin ja pisteistä taistellaan, se on tärkeintä. Bume ja Lupa ovat kyllä pahasti jäljessä. Toivottavasti pystytään vielä parantamaan hieman kolmanteen erään.
 

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit vois lopettaa tuon jäähyilyn kolmannessa erässä jos meinaavat edes yhtä pistettä kotiin viedä. HPK saisi vaikka ottaa sen jäähyilijän roolin jatkossa.
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Pakko yhtyä muihinkin Helsingin pelin kehujiin. Vauhtia, taklauksia, ei turhia pelikatkoja, kaiken kaikkiaan helvetin hyvää lätkää molemmin puolin. Voi voi kun olisi Pihlman saanut avopaikkansa sisään. Tai joku muu yrittäneistä.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Pakko täältäkin huudella kuinka hieno peli Helsingissä on menossa. Huikeaa kiekkoa! Alussa tosin JYPiltä tuli karmeaa sekoilua omassa päässä josta tuli HIFKille pari paikkaa. Lämpöä on kyllä roimasti mukana, eiköhän joku isompikin nahina nähdä.

Mikähän siinä on että aina kun olen hifkin pelejä katellut, niin Liivik käy aina todella kuumana vähän kaikesta.

Eiköhän kuitenkin Perrinin kentällinen vielä pari leivo tähän matsiin, jatkaa siitä mihin eilen jäi. Nyt pitäis vaan erän alkuun kestää tuo 5vs3 av!
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Kerho kyllä häviää, jos aletaan pelaamaan tasuria, kuten nyt näyttää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös