Otteluseurantaketju SM-liiga la 10.10.2009

  • 80 545
  • 375

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
HYVÄÄ YÖTÄ JYP!
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei jumalauta tuomarit. NYT HERÄTYS! Kaksi jäähyä tullu aivan käsittämättömästi HIFK:lle. Ensiksi TPS-pelaaja kaatunut jo ennen kuin Lennu koskee edes häneen ja toisessa täysin puhdas taklaus. Yleisö vaikuttaa taas tuomareitten pääkoppaan hienosti.
 

VirG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Vaasan Sport, Arizona Coyotes
vittu tätä tuomarilinjaa, ekaks toi petrellin jäähy ja nyt tuo wärnin "jäähy"... kestäkää nyt, ettei tps tee toista tuomarivirheestä
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
HEH HEH!!! Mahtavaa JYP!!! jo 0-3 tilanteessa tiesi, että tämä ottelu päättyy vähintään 5-3 Kärpille! Eikähän se yksi tule vielä!!
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Kylläpä Ringbon ja Lindroos nyt löytävät kyynerpää taklauksia. Kyllä nyt sorsitaan IFK:ta. Ovat vissiin saaneet noottia, kun Rajamäki ei saanut Raumalla jäähyä. Nyt vihelletään kaikki taklaukset jäähyiksi.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kumpaakaan HIFK:n jäähyä ei olisi pitänyt viheltää. Itseänsä HIFK saa tosin syyttää, ettei 5-3:sta tehnyt, mutta silti kuittijäähyjä. Liigassa ei taklattavalla ole mitään vastuuta. Molemmissa turkulaisilla pää alhaalla. Ei HIFK voi pelata omaa peliään tolla linjalla.
 

McGregor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaiPa
Todella tuskaista tuo JYPin peli! Tulee pitkä ja tuskainen kausi tästä... Tulee nekkuun SaiPalta ja kolmen maalin johto ei ole mitään... Ässien kanssa tässä väännetään karsintapaikasta? Tuohon hommaan tarvitaan nyt paljon asennetta!
 

Alfred

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis mitä vittua tuol Turussa tapahtuu?"???? Tuomarit ratkasemassa peliä jo avauserässä! 2 jäähyä tullu IFK:lle ilman mitään syytä.

Pysykää pystyssä vitun mikki hiiri turkulaiset - niin kaukalossa kun katsomossakin!!

;)
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Kyllä tässä pieni pelko perseessä on, näistä johtoasemien pissimisestä Raksilassa löytyy kokemusta. Toivotaan että tämänkautinen Kärppä-lauma ei ole yhtä maaginen kuin taannoin 1-5 -tappioasemasta päätöserässä noussut jengi.

Turha toivo, häviämisen kulttuuri on näemmä palannut Jyväskylään.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sentteriä odotellessa

NYT on varmaan jo riittävästi alleviivattu, boldattu ja punakynäilty JYPin toimesta, että ilman ykkössentteriä ei todellakaan tule menestystä. Eli tulossa on, pakko se on uskoa.

Mutta sitä odotellessa, onpahan aidosti tuskaista olla nyt JYP-fani.

Antakaa sääliä, älkää lyökö lyötyä ;(

Jupa
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Onneksi en alkanut ekan erän jälkeen juhlimaan JYPin johtoa, kutina omassa perseessä siirtyi IT:n avulla Raksilaan. Noh onneksi Ässiltä tuli otettua pisteet.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Naurettavia jäähyjä HIFK:lle, mutta on kyllä hienoa nähdä tuo valtava muutos Turussa, kun on unohdettu kultaranteet ja kumppanit! Hyvä meininki Turussa.
 

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mave 3-3
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
Nyt Jantunen lensi ulos. Melko paljon tänään tullut isoja jäähyjä. Onkos siellä jo 4 ulosajoa tähän mennessä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös