Otteluseurantaketju SM-liiga Ke 2.1.2013

  • 211 683
  • 788
Tila
Viestiketju on suljettu.

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Fehr nauraa Joensuulle ja samalla päättyy tasainen erä Hämeenlinnassa.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kalpa tasoittaa. Maalintekijänä Ossi Saarinen!
 

Vilu #12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko, nekkailu, Oranje, NFL
Vaikka normaalisti en ulkkarien nimien lausumisesta jaksa kitistä, niin Will-she saisi jo riittää. Selostaja lienee shemale?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Pakko kehua kun aihetta. Hyvin raitapaidat ovat vetäneet ja toivottavasti jatkuu loppuun asti.

Varsin hyvin on viheltäneet, toivottavasti pystyvät säilyttään tasonsa ja pitävät tämän linjan. Erinomaista oli myös se että ketään ei arvottu jäähylle kun Mane ja Koivisto törmäili ja Koivistoa sattui.
 

Rough Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Julkukat
Koska Joonas Rask saa seuraavaksi pisteen? Koska Kimmo Kuhta tekee seuraavaksi maalin?

Jäätäviä ukkoja.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Pahoittelut Lukko- ja Pelicans-kannattajille. Tuli otettua Liigapörssiin teidän äijiä, niin noinhan siinä tuppaa meikäläisen kohdalla käymään.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Kärpiltä Tapparaa vastaan kauden paras erä varmaankin. Kuitenkin puolustuspelissä tehtiin useampia merkkausvirheitä, mutta Wiikman pelasti useamman paikan erinomaisesti, kunnes...no, arvaattekin loput. Joka tapauksessa tänään eka erässä ei Tappara aivan normaaliin tapaan pystynyt sulkemaan Kärppiä keskialueella ja varsinkin alemmat ketjut pääsivät aivan hyvin pyörittämään. Körköltä esim. erittäin hyvää peliä. Viuhkola tarjosi upeilla syötöillä pari loistopaikkaa laitureilleen, mutta ei kelvannut. Komulainen oli tällä kertaa aika hukassa pakkihommissaan.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Blues-HIFK

IFK:lle toinen ylivoima putkeen. Voiskohan siellä nyt kokeilla muita ukkoja kuin näitä, jotka eivät saa mitään aikaan. Saatana soikoon, alivoimalla Blues 3-0 johtoon.
 

Rough Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Julkukat
Blues 3-0 alivoimalla.
 

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
TPS koko erän aivan purjeessa, mutta tais Lukko mukavoitua ja siksi jo toinen uinahdus.

Järvenpään selostuksen perusteella ei aivan luokattomalta kuitenkaan kuulosta. Kyllä tämä kelpaa, jos maaleja syntyy. Ei kuitenkaan nuolaista vielä mitään, 2:n maalin johto on se kaikista vaarallisin. On aika ihme, jos Lukon nimimiehet eivät testaa nimettömämpien TPS-puolustajien kykyjä.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
SaiPa on aika kaukana siitä tasosta, mitä esittivät viimeksi Jokereita vastaan kotona vaikka saivatkin lopussa otetta hieman. Oliko se Piitulainen, joka hieroi kiekkoa 5s ihan Tuohimaan nenän edessä ylivoimalla? Upeaa suoraviivaisuutta. Moses on pirteällä jalalla liikenteessä, joten odotan häneltä vielä maalia. Rask väläytteli myös, mutta gorilloita on sen verran selässä, että maali on kovan työn ja tuskan takana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös