Otteluseurantaketju Mestis To 11.01.2007

  • 1 412
  • 9
Tila
Viestiketju on suljettu.

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
0-1 YV IM TM Asplund Turo (Tikkanen Tuomas, Reunanen Ari)

Siis hetkinen. Miten tuo maali on tehty?
 

Gianfranco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Forssa-Jyväskylä 20 min 1-4. Jyväskylän pojjaat mättäny kaikki Jukureiden neljä maalia tähän mennessä. Kunhan ei äijät tule kahteen viimeiseen erään surffailemaan vaan pitävät tämän tempon yllä, niin hyvä! Maaleja vaan nyt koko syrämmen kyllyydestä - lasketaan ero sit kun summeri soi!
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
zaba kirjoitti:
Mikähän Turoa vaivaa, kun on alkanut maalien teko maistumaan?

14:29 1 - 3 ASPLUND Turo (JORMAKKA Tuomo, ÖHBERG Kaj) Jukurit

Turolle jo kaksi maalia, eli "Turre" on liekeissä. Vaasassa tehot 0+2 ja nyt siis ekassa erässä jo 2+0. Asplund tuplasi samalla kauden maalinsa ja toivottavasti mättää tehoja myös jatkossa..

Jormakka tehoillut myös 2+1. Hyvä Jypyrit!
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nythän voitaisiin helposti hehkuttaa: "Mamba Mattila liekeissä Kirkkonummella", eikä hirvittävän väärin olisikaan, mutta pitää muistaa, että Mamba on ammattilainen ja todellinen johtajajätkä, joka vaan tekee duuninsa matsista toiseen. Siis kahdessa erässä 1+2 ei ole Mamballe liekehtimistä vaan perusduunia. Ottakoot siitä opiksi kaikki pelaajat ja etenkin penkkiurheilijat, jotka luulevat että yksi syöttöpiste silloin tällöin, tai jopa maali ja kolme jäähyä ansaitsevat maininnan "olihan kaveri liekeissä"! Ja eikun odottamaan viimeisen erän tapahtumia!
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Mikko Mattila on ollut niin hyvä taas Kirkkonummella kuin jo sen 1,5 kk, jonka aikana KooKoo on noussut kärkijoukkoon. Liukkonen ja Nurmberg ovat kantaneet myös vastuuta hienosti. Aapon maali on tärkeä palauttamaan itsetunto syksyn tasolle. Hieno voitto on taas KooKoolle tulossa kovassa vireessä olleesta Salamista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös