Otteluseurantaketju Liiga Pe 20.2.2015

  • 26 410
  • 343

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Nyt harmittaa, kun äsken kehas tuomareita ja heti alko perseily, ku ei annettu poikien painia :( Harmi, että tunnetta löyty näin lopussa.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Kiitos Elmeri, sinäkin osut tyhjiin.
 

melancHOLY

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Täällähän porukka on oikein innoissaan KalPan ja Pelicanssin kohtaamisesta.

Äsken annettiin 2+10 rangaistus Riikolalle Alanteen kolaamisesta. Onneks ei tuomarit paskonu housuihin ja laittanut ulos.
edit. Tänään onkin ollut ihan jees tuomarilinja. Omasta mielestä linja pitänyt.

Taisi olla Tuhkanen, jota kyllä selvästi osuu kyynärvarsi päähän. Saa kyllä itseäänkin osittain syyttää. Oikea tuomio silti.

Birnerille huutonaurua karkuun lähtemisestä. Ensin tökitään ja miekkaillaan maalin edessä, mutta sitten kun iso paha Teddy haluaa tapella niin luikitaan karkuun ja huudellaan päälle. Olisi jättänyt omat jäähyt ottamatta niin olisi edes saavuttanut jonkunnäköistä hyötyä tuosta.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Ei helvetti. Rantanen ratkaisee sitten yksin kun Ilves ei osaa. Noh, kiva että Tappara ja Jyp antoi avustuksia ja edes piste tuli lisää...

Vituttaa silti.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Rantanen ratkaisee Jatkoajalla!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kotiyleisö ei tykkää, kun Sport pelaa Lukon omilla aseilla :D Lopussa vihellettiin jo, vaikka Lukon Riska oli se joka käytti kättä (estämiseen, ei siihen toiseen juttuun).
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mutta Kerho on tällä kaudella hävinnyt kaksi peliä tuomarivirheen takia (Blues-matsi taannoin). Niillä pisteillä oltaisiin pleijareissa.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves ja Tuokkola - haistakaa nyt pitkä paska.

Tämä oli niin nähtävissä jo ennen peliä. Ilves jäpittää, Tuokkola ei osaa tehdä asialle mitään, Tepsi pelaa ilman paineita ja homma kusee. Oikeutettu voitto turkulaisille, Rantaselta komea haasto ratkaisumaalissa, respect.

En ole enää ihan varma, että haluan nähdä "Tuokkolan Ilveksen" ensi kaudella. Varmasti on hieno mies ja periaatteessa hyvä kasvattamaan junnuja. Mutta ratkaisupaikoissa henkinen kantti ei vaan joukkueillaan tunnu riittävän - saamatonta, löysää ja pelokasta toimintaa. Aivan jäätävää paskaa.
 

dorka

Jäsen
Mikä vittu siinä on, ettei Ilves (tai Ässät) pysty voittamaan jotain helvetin Turun Palloseuraa? Siis joukkue on täynnä jotain helvetin Suomi-sarja tason apinoita, jotka varmaan lähtee ulos erätuolla vetämään röökiä. Ihan väsynyttä meininkiä, ei jumalauta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös