Otteluseurantaketju Liiga 8.4.2015 (4. välierät)

  • 59 710
  • 684
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Jos Tappara tän voittaa, voi Palola hyvinkin olla ratkaisija. Varsinaisella peliajalla melko näkymätön, tämä ennakoi todennäköistä ratkaisijaa.

Ellei Kanki ehdi. Ennustan joka tapauksessa että voittaa kumpi voittaa niin game seven tulee
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitä pitemmälle mennää, sitä varmemmin JYP voittaa. Pelottaa vaan aivan perkuleesti aina kun Donskoi kentällä. Jos Donskoi ei oo kisoissa, ni viddu.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Noniin, tältä näyttää PO-kiekko, kun dumarit osaa hommansa! Uskomaton muutos Oulun salibandyn kolmosdivarin neitikiekkoon ja heti näyttää taas jääkiekolta. Kärppiä on heitelty seinille urakalla.

Edelleen sanottava, että 5-5 -pelissä Kärpät on ollut parempi tänään toisin kuin Oulun 8-3 -farssissa.

Hienoa peliä, mahtava tunnelma hallilla!

Jupa
 

Peppuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
Kuulin huhua, että viime pelissä jotku otti kaheksan laakia omiin ja muuan JJJ-ketjun tehot oli yhteensä 0+3.. en sitte tiiä kuka ne muut tehot teki?

Vois nämä meijän muut yli piste per peli playoffseja pelanneet ratkoa tämänkin pelin. Pirnekselle ei vielä ole voittomaalia, niin suotakaan se hänelle.
 

mkm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Näinkö oikein, että Peltola korvasi Palolan tuossa lopussa. Hyvä näin. Elmeri voisi korvata sitten jatkoajalla 1-kentässä Ollin, ei vain kulje. Jos Elmerii ei ole pelaavassa kentässä niin Tapola ei ole tehtäviensä tasalla.

Vauhkosen kenttä näyttää ratkaisuvalmiilta ja uskon että RD peluttaa sitä eniten jatkoajalla. Meiltä Greenin kentälle enemmän kiitos.

Tää nyt voi ratketa mihin vaan. Jos nyt on bensa loppu niin mitä se on perjantaina, ehkä lauantaina, puhumattakaan maanantaista. Näemmä kovat vääntöpelit maksaa nyt hintaa korkojen kera.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sieltä se Tappara vaan (ihan ansaitusti) itsensä sorvasi tasoihin ja jatkoerään mennään! Mielestäni molempien joukkueiden peliä on leimannut ratkaisevat oman pään virheet. Tapparalle sattuu hasarderja omassa päässä yllättävänkin paljon ja myöskään Lukon puolustuspeli ei ole ollut lähellekään niin tiivistä, kuin parissa aikaisemmassa matsissa. On se erikoista miten nämä maalimäärät voivat vaihdella näin paljon saman ottelusarjan sisällä.
Tappara pelaa omissa paikkaa ja Lukon kiekollisen pelatessa ristiin kiekottoman joukkuekaverin kanssa jää Tapparan varjostus kuin seinään. Sitten laituri ja pakki tuijottelevat toisiaan silmiin ja vastustajalla on kaksi vapaata pelaajaa. Lisäksi tuntuu, että pakeille on painotettu maalinedustan tärkeyttä. Ei sitä muuten huomaa, mutta pakki ei irtoa tolpalta irtokiekkoon millään. Tapa toisaalta hyvä, maalineteen ei pitäisi jäädä vapaita äijjiä (eipä niitä siellä ole ollutkaan kauheesti...), mutta pakottaa laiturin laskemaan alemmas, jolloin viivamies jää vapaaksi tai Tapparan laiturin ehtiessä kiekkoon ensin ei hänellä ole syöttöpaikkaa ylöspäin.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Aloittaa. Noronen ei ole mitenkään vakuuttanut ja Metsolalle ei tule kahta huonoa peliä putkeen.
Ai? Meikäläisen silmiin Noronen on pelannut varsin rennosti ja ilmeettömästi. Gagnonin läheltä ohjatulle maalille mies ei voinut mitään ja oikeastaan ainoa pieni hasardi meinasi tapahtua maalin takana kiekon kanssa, kun Lukon karvaaja pääsi puolittain väliin.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Pitääkö joku edelleen kirjaa Lahen Miikan kaatuiluista?
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Lahden Jaska oli hiukan pimennossa sen loukkaantumisensa jalkeen ekassa erassa, mutta tuossa kolmannen eran loppupuolella se halu tehda voittomaali nakyi taas. Eikohan se jatkoaikamaali tule Lahden mailasta
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Kiekot putoilee, reboundit lähtee hallitsemattoman näköisesti. Kiekon kanssa ylirauhallinen. Näyttää siltä, kuin olisi vähän eksyksissä.

Ainahan tuo on ollut vähän ylirauhallinen. Ok, vähän pomppii mutta pakkien pitäisi myös tiedostaa tämä. Mielestäni silti hieno sisääntulo, paikka on ehkä "hieman" väärä tässä tilanteessa mutta hyvin pelannut kun katsoo pelituntumaa vaikka viimeiseltä kahdelta vuodelta. Yksi paha pomppu ja se on siinä. Tai yksi game saver ja...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös