Otteluseurantaketju Liiga 8.4.2015 (4. välierät)

  • 59 652
  • 684

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tässä erässä nähtiin hyvin puolustuspelin erot. Tapparan puolustajat (ja hyökkääjät) tyytyvät olemaan iholla, lähellä. Lukon kaveri vetää aina äijän nurin tai vähintään kahvaan, mikäli näyttäisi maalipaikalle pääsevän.
Joo, kyllähän siellä Lukko joutui jonkin verran turvautumaan roikkumiseen ja kahvaamiseen omassa päädyyssä, kun Tapparalla oli kovin vauhti tuossa toisessa erässä päällä. Toisaalta täytyy kuitenkin puolustukseksi sanoa, että kyllä Tapparankin pelaajilta nähtiin lukuisia yksittäisten Lukon pelaajien selviä estämisiä ja koukkaamisia eri puolilla kenttää, jolloin lukkolaiset eivät ole päässeet kiinni irtokiekkoihin. Esimerkiksi Tikkasta koukattiin koko varren mitalla erän alkupuolella Lukon maalin kulmalla ja Vauhkosta pidettiin kaksin käsin kiekottomana paikallaan hyökkäyspäässä erän jälkimmäisellä puoliskolla. Vihellykset ovat mielestäni menneet (olleet menemättä) varsin tasapuolisesti.
No onhan esimerkiksi 4-3 maalissa ei jormakka kahvannut vaan antoi gagnonin tehdä maalin......
Eihän se Jormakka edes ehtinyt huomaamaan Gagnonia, kun kiekko oli jo pussissa ;) Ja ehkäpä yleisestikin tuollaisessa tilanteessa kannattaisi ennemmin ottaa jäähy kuin antaa vapaasti tehdä maali.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Se on mahdollista ja pahoittelen (joskus tama foorumikin sahlaa jotenkin nuo). Minun kommenttini oli siis tosiaan siihen mantylan alyttomaan heittoon Tikkasen filmista. Mielestani se oli suht torkea paahan kohdistunut taklaus pelitilanteen ulkopuolella mutta 2 min ryntayksesta on linjaan sopiva tuomio. Jos Tikkanen olisi jaanyt makailemaan niin suihkuunhan se Masi olisi joutunut. Tietysti kanukkityyliin pelasi tilanteen "loppuun" mutta siina oli kylla jo tilanne maalin takana ollut ohi pitkaan
Tilanne ei ollut pitkään ohitse. Tikkanen jäi vähän kalastelemaan, mutta käsi ei noussut, niin vaihtoon. Jäähy ansaittu.

Foorumi tekee joskus tepposia kyllä.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aijai, Tikkanen veti ikävästi pään alas, kun näki Masin tulevan ja Masi ei tuttuun tyyliin väistänyt. Ihan oikeutettu kakkonen, olisi voinut vain viheltää tilanteesta 5 metrin päässä ollut tuomari heti.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Perrin jakaa huikeita passeja mut ei Pilelle ja kumppaneille kelpaa, sutii vaan ohi.
 

VoGoa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tää on kyllä käsittämätön foorumi, kun ei voi omia kritisoida vertaamalla pelityylejä. Kaikki on saatana itkua. Vain tasatilanteessa tai johtoasemassa saa tänne kirjoittaa jos ei kirjoita suoraan, että suosikkijoukkue on paska?
On! Varsinkaan, kun ei huumoria ymmärretä...
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Näytti olevan, kun kommentoit Tapparan peliä, kun minä puhuin Lukosta, vai?
Luulin, että Tappara ja Lukko pelaavat vastakkain, joten oli loogista verrata kahta kahvajoukkuetta.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kolmanteen erään toivon Kärpiltä pientä tasonnostoa. Ei tarvi paljon, mutta sen verran, että voitetaan. Siinä Lompin teesit
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Jahas Masi Marjamäki ja yhen kikan ihme. Se loppuis Masillakin peliura siihen, jos siltä tuo kiellettäis.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Palolalta vaadittaisiin kolmanteen erään tasonnousua. On, edelleen, aivan pimennossa. Jotenkin tuntuu olevan paikalla muttei läsnä. Killer instinct olisi haussa. Toisaalta yksi paikka niin heti soi
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien nelonen on ollut tänään kyllä huono. Huonoin peli koko sarjaan
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Edelleen hienoo hokia Jyväskylässä ja nyt ollaan siellä jännän äärellä, erä jäljellä ja kumpi vie vai laitetaanko jatkoaika?
Nyt on kumpikin joukkue ottanut kiinni näistä jäähyistä, eli varmaan on teroitettu jäähyttömyyttä mikä näkyy paremmassa pelissä ja
foorumillakin kun ei kitistä tuomareista.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mä tykkään tosta H. Tikkasesta. Toivottavasti saa persettä joltain viimeistään mestaruusjuhlissa. Hieno mies.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Luulin, että Tappara ja Lukko pelaavat vastakkain, joten oli loogista verrata kahta kahvajoukkuetta.

Eli logiikka on, että sinä voit tuoda toisen joukkueen "vertailuun", mutta minä en saa kommentoida, että on yllättävää, kun sinä (Jokeri fani) kommentoit? Mielenkiintoista.

Puhutaanko seuraavaksi SaiPan kusipääkiekosta? Ja mihin sitä voisi verrata?
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei se kyllä pelitilanteen ulkopuolella ollut. Tikkanen luopui kiekosta alle 1s ennen taklausta.
Ei ollut mielestäni pelitilanteen ulkopuolella, mutta en oikein tuota kyllä saa kalasteluksi. Ei ole kuulunut kyseisen pelaajan varustepakkiin. Sitä tosin ihmettelen miten noita päähänkohdistuvia taklauksia sattuu aika monta Mäntylälle? Vai onko mulla väärä mielikuva?
 

Gubar

Jäsen
Yle Puheella Juha Lind pahoittanut mielensä fudis-Markkasen Skoda-Cup twiitistä ja vääristeli siellä hieman sanomisia. Turha oli twiitti, mutta niin oli tuo itkeminenkin.
 

mkm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
VMP. PAPP ei toimi enää kummallakaan, ihan käsittämätöntä kohellusta. Kaikesta näkee, että bensa rupeaa loppumaan molemmilta. Tapparan yv ennen Tommilan 4-3 maalia oli täyttä huutonaurua. Peli on tietysti jännittävä tilanteen vuoksi, mutta taso on todella huono.
Katsotaan mitä tämä sirkus tarjoaa vikaerässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös