Otteluseurantaketju Liiga 31.1.2015

  • 35 290
  • 414

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
OPG ollut mukavasti jäällä kummankin maalin aikana. Ei täysin hänen vikansa, mutta virheitä on näissä tilanteissa tehnyt.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ihmeellisessä asennossa oli Nieminen tuossa taklauksessa. Ei kai siinä käsi kaukalon laitaa vastaan voinut vääntyä, vaikka selostaja niin sanoi?
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vauhkosta koukitaan ja miehessä roikutaan jatkuvalla syötöllä hyökkäyspäässä eikä Tappara saa mistään jäähyä...
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Saipan Salcido kaatuu astuessaan kiekon päälle ja taklaamaan tullut Ilveksen Tyrväinen lentää pahan näköisesti päin laitaa loukaten olkapäänsä. Tyrväinen liittyy muiden Ilveksen loukkaantuneiden joukkoon ja peli päättyy tähän.
 

Bacon

Jäsen
Vittu miten huono tuuri Antti Tyrväisellä. Salcido astuu kiekon päälle ja kaatuu, johon Tyrväinen kompastuu ja olkapää edellä laitaan päin. Siihen loppui se matsi.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Fiksun oloinen kaveri toi Ipan Tyrväinen. Loukkaa ilmeisesti itseään, niin vaihtoaitioon lipuessaan hakkaa mailansa paskaksi reunaan.
Juu tunteet kaukalossa kiellettävä. Etenkin kun pahempi loukkaantuminen oli kohtuu lähellä ja taisi myös jotain hajota. Mutta hyvä että nää kotona nenää kaivelevat jantterit tietää paremmin.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
On tämä Ässien peli aivan erilaista taas mitä vieraspeleissä tottumut näkemään. Jatkuvasti harhasyöttöjä ja varsinkin omissa päässä huonoja ratkaisuja
 

Altec

Jäsen
Rau heittelee maukkaita passeja, mutta ei mene
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mjaah, Ässät pistää vähän kovuutta peliin ja rynnii maalille niin Pelicans murtuu. Ässät 1-0

E. jumankauta noita pehmolelujen määrää
 
SaiPalla ollut monta avopaikkaa mutta ei mene... Ilveksellä pari minuuttia 5-3 ylivoimaa muttei saanut mitään aikaan. Tasakentällisin SaiPa on värilasein katsottuna vienyt peliä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös