Otteluseurantaketju Liiga 30.3.2015 (6. puolivälierät)

  • 74 463
  • 766

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onko Hussolla taas darra vai miten ei tartu? Sen tietää, että polvet tutisee ainakin nyt 3. erässä HIFK maalilla, pakeista kun ei ole juuri apua.. Noh HIFK:n kannalta toisessa päässä samat mahdollisuudet.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Onko Hussolla taas darra vai miten ei tartu? Sen tietää, että polvet tutisee ainakin nyt 3. erässä HIFK maalilla.. Noh HIFK:n kannalta toisessa päässä samat mahdollisuudet.
Eipä Husso ole noille voinut mitään. Eikä tosin Metsolakaan.

Sen sijaan tuomareilla menyt toistaiseksi hyvin pl Malisen jäähy. Muut selkeitä.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieno peli menossa Helsingissä, molemmat yrittää parhaansa mukaan tyriä voittoa vastustajalle :)
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Kölli masentu

:(

Olipahan erä Helsingissä, huhhuh. Vain HIFK kykenee tuohon? Hussolla ei mitään mahdollisuuksia ottaa Kaksosen tai Jormakan maaleja, joten eipä tuolla voi maalivahtien sulamiseen vedota. Metsolankaan maaleja ei ollut HIFK:n ylivoimamaalit.
 

kepardi

Jäsen
Täytyy antaa tunnustusta Tapparalle siitä, että joukkue ei antanut muutaman takaiskumaalin ja Malisen aiheettoman jäähyn masentaa. HIFK:lla oli paikkansa tappaa tämä peli, mutta kun ei maistunut, niin Tappara päättää tasoittaa puntit kahdella erittäin hienolla maalilla - ilman tuomarien avustusta.
Tunnustusta myös asiallisesta kommentista naapurista. Harvinaista herkkua kun moni muu purkaa Tappara-patoutumiaan. Viimeset pari sivua tosin hiljasempaa.
 

Flagger

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Columbus Blue Jackets
Lukko näyttää päässeen viimeinkin Vahan loukkaantumisesta yli ja homma on palautunut normaaliksi eli KalPa on täysin aseeton. En nyt silti vielä nuolaise ku joku järkyttävä munkki voi tietenkin aina käydä, parikin kertaa.
Nämä on kyllä aina yhtä hyviä. :D

Täysin aseeton KalPa taisi laukoa toisen erän aikana seitsemän kertaa enemmän maalia kohti kuin Punakoneen reinkarnaatio Lukko. Mukaanlukien ainakin Voutilaisen huippupaikka ja pari pitkää pyöritystä, jossa ei maalitkaan olleet kaukana.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei KalPalla nytkään huippupaikkoja ollut, vaikka kovasti pyörittivätkin ja pitivät kiekkoa. Vähän samanlaista peliä kuin oli sarjan toisessa pelissä Kuopiossa eli Lukko puolustaa hyvin.

Erän paras maalintekopaikka oli Lukolla kun Gagnon nousi maalille ja Lahti löi irtokiekon verkkoon. Ei sitä hyväksytty maalivahdin häirintänä ja mielestäni se oli ihan oikein tuomittu.

1-0 peli vasta on Lukolle. Sikses tietysti olisi kelvannut vaikka se Lahden toinenkin maali, kun toi yhden maalin etumatka on niin kovin pieni.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Vittu, oishan tuo peli pitänyt tappaa sen ylivoiman aikana. No ei auta, tilanne on tasan ja nyt on vain lähdettävä voittamaan viimeinen erä.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ok. Tämä mennyt sitten ohi silmien nimeomaan.

Ps. Onpas jäätävää itkemistä nyt naapurileirissä tuomareista. Tässä pelissä ei ole ollut kuin yksi päivänselvä tilanne, jos ei 2min jäähyä olisi kuulunut viheltää. Muuten ihan täysin oikein tuomiot menneet - tämä Dixonin tilanne jota en nähnyt.
Pois lukien ne viheltämättä jääneet.
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei hyvää päivää mitä peliä IFK:lta tasoitusmaalissa. Kiekko juuttuu siniviivalle ja kenellekään ei tule mileen, että Tapparakin voi hyökätä.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Huhhuh, pakko ottaa tuikku vodkaa, ettei sydän halkea tässä hommassa. En nyt ihan hetkeen muista tuollaista tehotuokiota missään pelissä. Juuri kun peli ei voisi menetetympi olla, nykäistään tasoihin.
 
Toivon todella että iltapaskalehdet lopettavat tuomareista itkemisen. Jos peli menee game7 niin tuomarit sais olla päivän jossain suljetussa kopissa etteivät nää uutisia ym.
Tuntuu aina kääntyvän sen joukkueen puolelle kumpi on kärsinyt vääryyttä lehdissä/valmentajan sanomisissa.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nää Nelosen "asiantuntijatiimit" on kyllä naurettavia. Nytkin kuljetetaan HIFK:n ex-pelaajaa peleissä ja tämän ainoa tehtävä on miettiä ääneen, miltä HIFK:n pelaajista tuntuu ja kuinka HIFK:n pitäisi tehdä sitä ja tätä. Kahden maalin tappioasemassa rupesi Tapparallekin herumaan säälikommentteja, jota sattumalta tyrehtyivät hetken päästä. Sama Kärppien pelissä, jossa toinen pari kertaa liikaa kiekosta osumaa ottanut kommentoi pikimustien Kärppä-lasien läpi pelejä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt Tappara-fanit sitten kait viimeistään tietävät, miltä meistä muista tuntui kuunnella Jutilaa vuosikausia Tapparan peleissä.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:n olisi pitänyt käyttää tuomarivirhe millä annettiin toinen 5-3 ja peli olisi ohi. Ihme koomailua kavennusmaalissa. Jos hävitään, niin voidaan syyttää itseä koska Tappara pelaa taas tutumpaa heikkoa avauspelaamistaan, maalipaikkoja on ollut 4. Joku yksittäinen tilanne ratkaissee.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Nämä on kyllä aina yhtä hyviä. :D

Täysin aseeton KalPa taisi laukoa toisen erän aikana seitsemän kertaa enemmän maalia kohti kuin Punakoneen reinkarnaatio Lukko. Mukaanlukien ainakin Voutilaisen huippupaikka ja pari pitkää pyöritystä, jossa ei maalitkaan olleet kaukana.

Valhe, emävalhe, tilastot, KalPan fanit.

Sanoitko oikeasti KalPan pitkät pyöritykset? Ne on yhtä vaarallisia ku panokseton ase.

Lisätään vielä loppuun että järkyttävillä munkkimaaleilla peli voi vielä kääntyä, ei muuten.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peli päättyy Helsingissä jatkoajalla, ajassa 65.55 palola 3-4. Olen koko päivän nähnyt tästä painajaista, mutta tappara ratkoo jo ehkä varsinaisella. Varmaa on vain se, että jos j.a tulee, tappara vie.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös