Otteluseurantaketju Liiga 28.3.2015 (5. puolivälierät)

  • 53 696
  • 546

Kurmuuttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalikka
Nyt on Raumalla kyllä kaksi paskaa joukkuetta vastakkain. Ei lupaa jatkoon menevälle hyvää välieriin.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Simon says! 3-0 Kärpille ja jokohan riittäis.

Suoranta rupesi snaippariksi.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Mitä on tapahtunut kapteeni Peltolalle, käsittämättömän hidas jalalla ja huonot syötöt seuraavat toisiaan.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Onko KalPalla mitään palaa edes? Tilanne tietysti vasta 1-0, mutta mutta. Onkos sarja taputeltu? :P
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
3-0 Oulussa. Kyllä Kärpät oli juuri niin iso vuori kiivettäväksi kuin ottelusarja antaa ymmärtää. Noh, ei voi mitään. Kohtahan alkaa harjoituspelit.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mainitsisin jotain sarjan alun kommenttiin että riittää kun pimentää Kemppaiset. En kuitenkaan mainitse, kun ei SaiPa enää pelaa tosissaan
 

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
270 tonnia Kupariselle kahden kauden ajan on kyllä varmasti yksi Liigahistorian paskimmista diileistä. Kaveri ei osaa vittu edes luistella, kiekonkäsittelystä puhumattakaan. Onnea vaan Poriin jos tässä on teidän ensi kauden ykkössentteri.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Tarvitaan saipaa, että Suoranta alkaa tehoilla...tsiisös mikä hörppy, monien hyvien torjuntojen jälkeen. Nyt ois tulosveto oikein, mutta taitaa kärpät vielä pari tehdä, saipa ei tee. Viimeiset 55min on nyt menneet kärpille maalein 7-0...ei ole selittämistä. Huono maku vaan jää saipan otteista tämän pelin osalta.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Ei voi tuomareille antaa samalla tavalla anteeksi kun pelaajille. Jos pelaaja tekee huonon ratkaisun, ei siitä joudu vastustaja jäähylle. Tuomareiden pitää olla jäähyjen viheltämisessä erittäin oikeassa näissä kevään tärkeimmissä peleissä.

Höpö höpö. Jos kriteereinä on tuomareille itkeminen satojen hidastusten jälkeen jokaisesta virheestä, niin pitäisi myöskin hyväksyä pelaajien virheiden arvostelu samalla tavalla. Pelaajat jopa tekevät virheitä huomattavasti enemmän.
Oma ehdotukseni on, että tuomarit pois kentältä, niin ei tule yhtään väärää tuomiota ja kaikki ovat onnellisia. Vai ovatko?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös