Otteluseurantaketju Liiga 24.4.2015 (6. finaali)

  • 40 101
  • 437

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No tulihan siitä Donskoin repimisestä viimeinkin jäähy. Ehtihän tuota peliä kulua jo 45 minuuttia...
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
No vittu lopulta... On sitä saanutkin ottaa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Marjamäki jäähylle ja Kärpät yv
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aikas paljon sai Donskoita koukkia ennen kuin sitten siitä heppoisimmasta osumasta jäähy. Oliskaan kaatuminen ollut se viimeinen korsi...
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No tulihan siitä Donskoin repimisestä viimeinkin jäähy. Ehtihän tuota peliä kulua jo 45 minuuttia...

Nyt kuitenkin revittiin _kiekollista_ Donskoita. En ymmärrä missä te olette jääkiekkoa pelannut, jos vertaatte tällaista kiekottoman miehen repimiseen. Tai luultavasti ette ole pelanneet.

Ja Marjamäki ei edes ollut myöhässä. Poikkaria antoi kyllä. Mutta edelleen kiekolliseen mieheen.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Pahaan paikkaan tuli mainoskatko kun Donskoit olivat juuri olleet pitkän vaihdon jäällä. Nyt olisi kestettävä!
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Yksi viidestakymmenestä Donskoita vastaan tehdystä rikkeestä puhalletaan ja jotkut kehtaa valittaa. Ennemminkin voisi kysyä että miksi meni näinkin pitkään.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
Hah, jos et näe noiden tilanteiden kesken yhtäläisyyksiä niin emme katso samaa lajia, enkä näin voi auttaa. Mutta hiusten halkomiseksi menee ja katson ennemmin nyt finaalia kuin youtubea. Laitan vaikka yv:llä sulle pari esimerkkiä kun jaksan kaivaa. Tämä tästä nyt ja mahdollisen ratkaisevan erän kimppuun. Ystävä.

Sä taidat sitten kattoa siellä futista. Sä kun jäit tossakain asiassa oppositioon, kiitos @thnninen :n mielipiteen. Ja voin kyllä ihan suoraan sanoa, että en todellakaan näe noita tilanteita millään muotoa samanlaisina. Kiitos kun yritit auttaa minua, en toki tiennyt kaipaavani apua. Sinun olisi sen sijaan syytä tässä kohtaa vaan antaa periksi, ja hyväksyä se, että monet meistä on kanssasi asiasta eri mieltä. Älä suotta tuhlaa aikaasi niiden esimerkkien kaivamiseen, ne kun eivät kuitenkaan päätäni käännä, Järvisen olisi ehdottomasti pitänyt laukoa nyt puheen olevassa tilanteessa. Olkoon tämä kehoitus minun kädenojennukseni sinun suuntaan.

@thnninen @Justice Tämä video ajassa 3:16 tuleva maali. Parempaa esimerkkiä en voi oikeastaan antaa. Case closed. Ja toki, joku tuosta vetää suoraan mutta Järvinen ja esimerkissä oleva Koivu ovat senttereitä ja tuo on se millä he sen tekevät jos tekevät.

Rakas ystävä, tässäkin Koivun tilanteessa on yksi iso ero verrattuna Järvisen vastaavaan. Järvisellä oli edessään tyhjä maali, Koivulla ei. Laukomalla suoraan Järvinen olisi vetänyt kiekon maaliin. Laukomalla suoraan Koivu olisi vetänyt kiekon maalivahdin rintapanssariin.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Tappara - Kärpät hieno sarja ever since, 2003 never forget. Tämä jos menee vielä seitsemänteen.
Sympatiat lievästi kirveksillä vaikka Kärpät on mahdottoman kova pleijarijoukkue eli Suomen saksalaisin tiimi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös