Otteluseurantaketju Liiga 24.1.

  • 59 127
  • 609
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Se on omasta mielestä hienoa että joukkuetta tuetaan heikoilla hetkillä mutta tällä hetkellä pitää olla helvetin tyhmä että tukee seuraa menemällä TPS:sän peleihin.
Jep Tepsin peliin meneminen tällä hetkellä on melkee sama asia ku tilaisit BK:ssa Double Whopperin ja saisit toivomasi tuotteen sijaan lautaselle jonku onnettoman hesen juuston kokosen pierun joka kaiken lisäksi vielä maistuukin jonku paskagrillin burgerille.

Ihan tosissaan kuitenki jos ollaan ni jos mä oisin TPS-fani, äänestäisin jalalla kunnes toimisto myöntää tehneensä valtavan virheen palkatessaan täysin untuvikon nostamaan uppoavaa laivaa suosta.
 
Viimeksi muokattu:

HokiHero

Jäsen
Miksiköhän vieraskentällä ylivoima KalPan osalta on tuollaista helvetin kisuttelua. Suoraan syötöstä vetoja maalia kohti ja Birner sutimaan irtokiekot sisään perkele! Näyttää tällä hetkellä, että Jyp hoitaa pelin laadukkaamman erikoistilannepelaamisen turvin.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
äh, harmittaa jos nyt hävitään. Olisi ollut tärkeät pisteet... nyt menee tällä tuloksella JYP taas ohitse. Se suora PO-paikka olisi niin hieno juttu...
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Puljujärveä jo vähän hymyilyttää. Teeppä vielä kuule maali, poeka!
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat

shaminy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestarit'13, Honkey Donkey Honkanen, Ape ja Pena
lol tuota Tappara TPS peliä. Tulee mieleen joku Harlem Globetrotters vs Turun NMKY.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jaa meillä pelaa joku Niemikin puolustuksessa? Eihän tässä pysy enää perässä että ketä tuolla joukkueessa pelaa nykyään.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Toi ylivoima on kyllä surullista. Alueelle päästään, mutta sitten loppuu ideat mitä sen kiekon kanssa pitikään tehdä, ja lopulta Kivistö laukoo. Kiekko menee ohi/yli/maalivahti torjuu ja sitten lähdetään rakentamaan koko homma taas alusta. Joskus se kiekko toki löytää vahingossa Kivistön toimesta tiensä maaliinkin.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Suikkasen vaihtaminen Elomoon oli tämän kauden pysäyttävin oivallus. Jotain oli toki tehtävä, sillä runkosarjan voitto oli karkaamassa. Mitä nyt? En jaksa edes olla vahingoniloinen, sillä suomalainen jääkiekko tarvitsee tervettä Tepsiä. Ei jaksa enää naurattaa.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Leculta palaa hihat, ihan ymmärrerrävästi. Tömmernesille olis pitäny tulla kakkonen kun repi kypärän pois. Äsken oli hienoin maali ihan hetkeen tyrkyllä, mutta Palola ei osu
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Mitenkäs Lucelle tuosta nyhjäyksestä vitonen tuomittiin vaikka ei edes hanskat pudonneet?
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Chelsean ja Cityn pelit ei ainakaan olleet edes tv-pelejä käsittääkseni. En tiedä sitten Spursista.
Kyllä Cityn peli tuli ainakin Viaplaysta.
---
SaiPalle odotetusti turpaan.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Tuo Kerhon 6 vs 5 tilanne kertoi aika paljon - Somervuori hautoi ja hautoi kiekkoa ja tietenkin menetti sen, jonka jälkeen Kärpät tekee tyhjiin. Tänäänkin kun kiekko ja miehet oikeasti liikkuivat, tuli tulosta. Sitä ei vaan jotenkin ymmärretä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös